Van hetero naar Tgirl lover

Het begon allemaal om mijn 18e.


Ik liep langs de Geleenstraat in Den Haag en besloot naar binnen te gaan. Er was niemand meer achter de ramen omdat het al laat was. Tot me verbazing hoor ik iemand hard kloppen tegen de ramen, ik kijk om me heen maar zie niets. Ik besloot gewoon door te lopen en ik hoorde het weer. Ik keek omhoog en zie een blonde vrouw met onwijs lekkere volle billen en ze gebaarde mij om te komen. Ik wou niet voor seks betalen dus ik gebaarde dat ik niet zou komen. Dus ze gebaarde mij weer en ik dacht vooruit eventjes praten meer niet.

Ik liep de trapjes omhoog met adrenaline die gierde door me lijf. In eens ging een deur open en ik zag die vrouw weer. Maar het zag er niet heel pluis uit omdat ze niet helemaal op een vrouw leek. Ik wist niet meer wat ik moest doen en ze zei in het Engels: “Come inside baby” en ik antwoordde daarop: “I don’t have money” waarop ze antwoordde: “It’s your lucky day.”

Het viel me op dat ze niet vrouwen stem had maar dat ze forceerde om dat wel te hebben. Inmiddels werd ik al keihard en besloot gewoon om eens gek te doen en naar binnen te gaan nietsvermoedend dat het een shemale is. 18 jaartjes jong maar ik was volgroeid en hard al een pik van 21cm ze voelde er eerst aan en toen ze wist dat ik een grote pik had pakte ze me hand vast en liepen wij naar een kamer.

Ze trok haar klere uit en daar zag ik het... een pik! Ik wist niet meer wat ik moest doen maar ik werd keihard en trok me broek uit. Ze pakte geen condoom en begon me zonder te zuigen. Ze zoog zo lekker en ik had al meteen zin om me pik diep in dr te rammen. Ze draaide om en zat meteen in een doggystyle positie. Ik was verbaasd! Geen condoom?! Dus ik zei: “No condom?” Ze zei baby: “I am fine, if you are fine you can fuck me bare”. Ik heb toch maar even een condoom gepakt stopte het op me pik en bewonderde eerst haar billen ze pakte een kleine flesje en snoof er paar keer in. Ik schrok en dacht dat het cocaine was. Ze bood me aan en ik wees het af. Ze antwoordde: “Poppers, makes you horny.” Ik vond alles zo onwijs geil en besloot het te doen. Me hart klopte en ik was bloedje geil ik besloot me pik langzaam in dr kutje te stoppen en ramde en ramde... het ging steeds harder. Tot ik zei “I’m gonna cum!” Ze draaide heel snel om en in een handbeweging rukte ze die condoom eraf en begon me super snel te pijpen. (Ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen) ze slikte alles ik een keer weg waarna ik heel snel weg wou gaan. Ze heette Kate. En ze heeft me duidelijk gemaakt dat ik altijd voor niets rond deze tijd naar haar toe mag komen en haar mag gebruiken. Ik liep weg en ging meteen naar huis...

Tweede shemale/tgirl ervaring coming soon! 

3459 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.