Je eigen fantasie uitvoeren

Geplaatst door: travsaskia op 10-02-20

Jullie weten wel dat ik een rijke fantasie heb voor wat betreft 'spelen' als Saskia. Maar soms wil je gewoon ook wel weer eens iets doen wat je nog niet gedaan hebt. De spanning opbouwen en ook werkelijk doen wat je had bedacht.


Zo bedacht ik het volgende. Ik wilde een mooie glanspanty gaan kopen en mezelf verplichten in die panty vanuit de winkel weer naar de parkeergarage te moeten lopen. Een afstand van naar schatting ca. 500 meter. Ik belde de winkel op in Haarlem en zei het volgende: "Ik heb een opdracht van een Meesteres om bij u een panty te kopen, deze aan te trekken en zo gekleed terug te lopen naar de parkeergarage. Ik weet niet of zoiets bij u kan, ik moet uw winkel bellen van mijn Meesteres."

Zo, dat was eruit en de reactie was opvallend leuk: "O ja hoor, geen enkel probleem, dat soort dingen gebeuren wel meer. Wat zis uw maat, dan leg ik de panty vast klaar. Kom hier maar naartoe, dan regelen we dat zo." Ik zie dat ik het wel heel eng vond en eigenlijk niet zo heel goed durfde. Ik deed dat om het gesprek voor mezelf spannend te maken. De verkoopster zei: "Welnee, gewoon doen en vol vertrouwen de winkel uitlopen alsof je nooit wat anders doet. Ik moet nu weer klanten helpen, ik zie je straks."

Het gesprek was afgelopen en ik twijfelde natuurlijk behoorlijk. Toch ging er een schakelaar in me om en stapte uiteindelijk in de auto. Ik had daar mijn laarsjes met hak van ca. 5 cm wel al klaarliggen, met gewone mannenschoenen onder 'slechts' een panty zou geen gezicht zijn.

Ik kwam de winkel binnen en zei een beetje verlegen: "Ik heb net gebeld." De verkoopster begroette me hartelijk en pakte inderdaad meteen de panty die ze had uitgekozen en liet de glans van de 60 denier panty zien. "Eerst afrekenen, daarna mag je hem in de paskamer aantrekken." Ik rekende af en ging de kleine paskamer in en trok mijn laarsjes en spijkerbroek uit. Ik had al een strak pantybroekje aan, zodat er geen bobbel zichtbaar zou zijn. Mijn jas was echter niet echt lang, dus ik zou in de stad wel opvallen. Langzaam trok ik de panty aan, hij zat als gegoten. De verkoopster vroeg of het allemaal lukte en gaf me alvast een tasje om mijn spijkerbroek in te doen. Kennelijk had ze ervaring met dit soort dingen.

Ik kwam met laarsjes, panty en jas aan de paskamer uit. Ze keek me aan en zei: "Joh, nu vol vertrouwen de straat in, heb gewoon het gevoel dat je een wielrennersbroek aan hebt."

Ik deed wat ze zei en liep de winkelstraat in. Er gebeurde natuurlijk niets bijzonders. In de wandeling naar de auto wel een paar keer lachende vrouwen, maar ik keek niet. Vlakbij de parkeergarage was een café/restaurant waar een stuk of 6 jonge vrouwen buiten aan de koffie zaten. Die had ik eerder onderweg naar de winkel ook al gezien. Ik hoopte dat ik uitgelachen zou worden, maar er gebeurde tot mijn verbazing niets. Ze waren zo druk aan het kletsen dat ze mij in het geheel niet hadden opgemerkt. Eenmaal terug in de auto, voelde ik me wel weer erg lekker. Ik had mezelf een plezier gedaan en zat heerlijk in de auto en streelde mijn panty.

Dus als je je grenzen wilt verleggen, probeer gewoon ook dit eens te doen. Het gaat eigenlijk heel makkelijk. Straal vertrouwen uit tijdens je wandeling en het gaat allemaal prima en je voelt je verzekerd. De opwinding was enorm.

2112 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.