Leuke buren

Leuke buren
Het is al donker als ik naar de postbus loop om te kijken of er nog post voor mij gekomen is. Ik leef nu even op een vakantiepark en in het naseizoen zijn er veel huisjes onbezet. In het hoogseizoen heb je iedere keer veel nieuwe buren maar nu is het stil, goddank ook geen huilende babys, het bos is stil en de wind ruist door de bomen. Een huisje is echter verlicht, als ik langsloop vang ik een glimps op van lang steil blond haar, hmmm, niet onaardig. Ik loop door en kijk of er post is. Die is er niet en onverrichterzake loop ik weer terug.
Bij het verlichte huisje aangekomen blijf ik even staan, er staat nu een mooie blonde dame buiten te roken, ik groet en maak een opmerking over het weer en de blaadjes van de bomen die nu wel snel vallen. Ze antwoordt mij met een opvallend lage stem dat het haar wel bevalt, ze houdt van kaal zegt ze. Ik kijk haar even aan en geef toe dat kaal tegenwoordig wel de mode is. Dat maakt haar aan het lachen en ze lacht met die lage stem een bulderende lach. Gut, ik wist niet dat ik zo grappig was maar voor dubbelzinnige grappen en woordspelingen ben ik best te vinden. Ik rook een sigaretje met haar mee en zeg dat ik wel trek in koffie heb. Dat treft zegt ze, ik heb net een pot gezet.


Ben je alleen op vakantie hier vraag ik haar als we op de bank zitten met een bakkie, tja wat zal ik zeggen, het is koffie maar ik hou toch wat meer van een smakelijker bakkie. Zij antwoordt dat ze vrijgezellig is en daarom alleen hier bivakkeert. Ik zeg tegen haar dat ze mijn koffie eens moet proeven, zelf meegenomen uit Sumatra, een wereld van verschil met DE of Perla. Nou, dan doen we toch morgen een bakkie bij jou zegt ze. Goed, je bent bij deze uitgenodigd antwoord ik haar. We kletsen lekker door en na de eerste fles wijn gaan de grappen en dubbelzinnigheden veel sneller dan ervoor.
Ze heeft een overslagrok aan en ineens valt die open waardoor ik een prima uitzicht heb op haar lange benen. Wow, mooie benen heb jij zeg. dankje zegt ze en beweegt haar benen een beetje. Ze gaat nu verzitten en spreidt haar benen een beetje. Pffft, bij het uitzicht op haar kanten slipje krijg ik het warm. Zullen we nog een sigaretje doen buiten? Ja, graag, ik snak naar een peuk eigenlijk. Buiten geef ik haar vuur en onze blikken kruisen elkaar boven het vlammetje. Ze heeft moooie bruine ogen, zaadvragende ogen zou ik ze willen noemen. Ik voel kriebels in mijn buik en strek mijn hand uit om haar gezicht te strelen. Ze duikt niet weg en ik raak haar hals en gezicht aan. Onze monden komen dichterbij elkaar en plots staan we te tongen. Haar tong flitst door mijn mond heen en verkent mijn tong. Ik leg mijn handen op haar heupen en al snel staan we innig verstrengeld buiten te tongen.
Misschien moeten we maar naar binnen gaan zegt ze, ik wil je overal voelen. Dat treft, ik ook antwoord ik terwijl een ongekende geilheid zich van mij meester heeft gemaakt. We lopen naar binnen en ik laat mijn hand op haar billen liggen terwijl we door de deur gaan. Hmm, wij kunnen goed samen door één deur zeg ik, even kijken wat we nog meer samen kunnen. Ze lacht en legt haar hand op de bobbel in mijn broek. Dat gaan we nu uitvinden zegt ze. Ik volg haar voorbeeld en duw mijn hand in haar kruis en daar vind ik wat ik al dacht te vinden, een harde bobbel die veroorzaakt wordt door een grote pik. Nou ben ik ook een crossdresser en bi dus ik liet me hier niet door tegenhouden, in tegenstelling, het wond me alleen maar meer op.


Ze trekt de gordijnen dicht en gaat op de bank zitten terwijhl ze op de plek naast haar klopt om mij te duiden daar te gaan zitten. Ik heb een ander plan en ga tussen haar benen zitten. Ik streel haar dijen en strek mijn armen uit zodat ik haar tieten kan aanraken. Mijn gewrijf over haar tepels doet haar besluiten om haar tieten bloot te geven en algauw zuig ik aan haar tepels. Na enkele nipple twists besluit ik om me op iets anders te concentreren. Ik laat mijn handen over haar buik naar beneden glijden en al gauw vind ik een halfharde pik. Ik open mijn mond en lik over de eikel nadat ik de voorhuid naar achter getrokken heb. Ik neem de pik in mijn mond en zuig tot deze keihard is. Ik probeer een deep throat te geven zonder te kokhalzen terwijl de eikel in mijn keel glijdt. Gelukkig lukt het me en ik voel haar pik pulseren in mijn keel, heerlijk.
Ik sta op en kleed me snel uit, mijn pik staat strak naar voren en en ze slikt hem zonder moeite in een keer helemaal naar binnen. Ik maak kleine neukbewegingen en wordt zalig verwend. Haar handen liggen op mijn billen en ik voel een vinger in mijn poepgaatje. Het gaat wat stroef en ik vraag of ze wellicht wat glijmiddel heeft. dat zorgt even voor een onderbreking in het spel maar dat duurt niet lang. Nadat ze terugkomt met een flesje glijmiddel doet ze wat op haar handen en laat deze daarna heerlijk over mijn neukstaaf glijden. oh ja, ik zou je poeperdje even doen zegt ze en neemt weer wat glijmiddel op haar handen. Ik voel een vinger naar binnen glijden, al snel gevolgd door een tweede en een derde. Ik duw mijn kont naar achteren en voel haar vingers kleine neukbewegingen maken. Nu staat ze op en drukt haar buik tegen mijn billen aan, ben je er klaar voor schatje vraagt ze? ik antwoord door mijn billen tegen haar buik te drukken en haar pik die tegen mijn ballen stootte verdwijnt even. Ik voel haar eikel tegen mijn sluitspier duwen en probeer deze zo los mogelijk te laten. Ik voel de eikel naar binnen gaan en al snel volgt haar hele pik. Zalig dat gevoel als een echte pik zich in je beweegt. Al staande bewegen we heen en weer terwijl ze me zalig neukt.


Nu ik, zegt ze terwijl ze mijn pik vastpakt. Ze verwent mijn eikel met een extra portie glijmiddel. Dan glijdt haar pik uit mij en we laten elkaar even los. Ze gaat op de bank liggen en zegt: ik wil die pik van jou voelen, verwen mijn kutje eens. Ik spuit wat glijmiddel op mijn handen en verken haar poeperdje. Als ik mijn eikel ertegenaan zet glijdt mijn pik zonder moeite naar binnen en ik ervaar een heerlijk strak kontje als ik diep doorstoot, haar pik klopt tegen mijn buik en ik masseer deze met mijn hand terwijl ik met mijn andere hand haar tieten verwen.
Als we zo even bezig zijn voel ik mijn hoogtepunt naderen, in je mond of in je kont? vraag ik. Doe maar lekker in mijn kontje zegt ze en met forse bewegingen neuk ik mezelf naar een hoogtepunt terwijl ik het uitkreun. Uitgeput ga ik op de bank liggen. Nee. niet op je rug zegt ze, ik wil je op zijn hondjes doen, lekker diep tussen je billen stoten. Ik draai me op mijn buik en duw mijn kont in de lucht. Al snel voel ik die pik diep in me dringen en tekeer gaan, dat gaat niet lang duren denk ik en direct erop voel ik haar verstrakken en haar warme geil in mijn kontje stromen.
We liggen gezellig naast elkaar op de bank te tongen terwijl we uitrusten van onze orgasmes. Goh, dat was een lekker potje vrijen zeg ik, ja dat was het zeker antwoorddde zij, dat gaan we morgen nog eens lekker over doen, of niet? Dat kon ik alleen maar beamen en na veel gezoen begaf ik me naar mijn eigen huisje. Morgen meer maar ik zorg wel voor een verrassing voor je, een zusje.

3703 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.