First time shemale/female

Dit is een waargebeurd verhaal en heeft ertoe geleid bijvoorbeeld dat ik mij hier aangemeld heb. 

Dus daar zat ik op mijn kamer in het Sahid Jaja in Jakarta, vrijdagavond, collega naar Singapore om z’n visum te laten verlengen. Nu had ik al gemerkt dat er bij de bar in de lobby verdomd goeduitziende vrouwtjes zaten die waarschijnlijk niet tot de hotelgasten behoorden. Dit is in vrijwel elk hotel in Indonesië hetzelfde, zij het dat de strenge moslimgebieden anders zijn. Ik houd wat dat betreft meer van de vrijere kant van dit land. In deze armoedegebieden is persoonlijke ontwikkelingshulp in ruil voor enkele dollars of rupiahs of hoe die dingen ook mogen heten heel gewoon, een kwestie van overleven.

Goed, vrijdagavond, gewassen en netjes aangekleed stap ik de lobby binnen van het hotel. Ik ga aan de bar zitten en bestel een drankje. Ik begin maar met een sapje want ik wil straks goed bij blijven mocht er iets gaan gebeuren. Het duurt niet lang of een oudere dame waagt de sprong en komt even tegen me aan kletsen. Zij blijkt de mama-san te zijn van een aantal meisjes dat zich in de lobby bevindt. Ze vraagt me welke meisjes ik mooi vind en voor het gemak noemt ze er maar gelijk de prijzen bij. Ik geef aan dat ik nog even rondkijk en als het nodig is er op vertrouw dat ze direct langskomt als ik met een meisje zou willen vertrekken.

Als ze vertrekt kijkt ze met een schuin oog naar de vrouwen die naast mij aan de bar staan, haar blik verraadt dat deze dames niet tot haar werknemers behoren. Ik neem een slokje van mijn drankje. Dan wordt ik door een van de dames op mijn schouder getikt. Hallo vreemdeling, zegt ze, werk je hier in dit land? Ik beaam dat en geef aan dat ik nieuwe elektriciteitscentrales bouw op de kleinere eilanden. Oh ja, ken je dan misschien dit of dat eiland? Tja de kans is natuurlijk klein met 13.365 eilanden in een land, maar het is net zoiets als de vraag in het buitenland: ken je die of die uit Amsterdam?

Of ik het eiland ken? Nou nee, eigenlijk niet maar als ik jou zo zie dan wil ik daar wel eens rondkijken zeg ik met een knipoog. Ze lacht haar tanden bloot en ik vraag of ze nog wat willen drinken. Mama-san komt weer voorbijgestapt en kijkt mij nu ook vernietigend aan. Ik glimlach maar vriendelijk terug, ze kan er wel moeilijk over doen maar het is toch mijn keus met wie ik praat. De drankjes worden voor ons neergezet en ik stel voor om even op de comfortabele banken te gaan zitten die her en der verspreid door de lobby staan. We komen op een plek terecht die redelijk uit het zicht ligt en de twee dames nestelen zich naast me op de bank. Ik krijg een riant uitzicht op een paar slanke benen met een glimps van een slipje als de plooi van haar rok openvalt en ze suggestief even haar benen spreidt.

Ik geef het toe, ik ben een sukkel want als zo’n vrouw voor mij haar benen spreidt dan wil ik maar één ding. Ik heb er echter geen problemen mee want dit was toch waar ik voor gekomen ben. We praten nog een poosje door waarbij mijn handicap dat ik de taal niet vloeiend spreek soms wat roet in het eten gooit, de meiden trekken zich er echter niet zoveel van aan en kletsen tegen mij en tegen elkaar. Als de drankjes op zijn voel ik vier handen op mijn lichaam die elkaar af en toe ook even aanraken. Ik vraag de dames of ze misschien ergens anders naar toe willen. Ja, hoor, wij willen graag naar jouw kamer, heb je ook een minibar? Ja hoor die heb ik én een tweepersoonsbed.

Wat is je kamernummer vragen ze en ik vertel hen dat het 1406 is. Wij komen zo achter je aan zeggen ze, het is beter om even apart naar de kamers te vertrekken, we moeten namelijk de liftjongens ook nog wat geven om ons door te laten. Ik vertrek naar boven en wacht op de gang voor mijn kamer. Als de liftdeur opengaat hoor ik aan hun gegiechel dat het mijn vriendinnetjes zijn. Als ze de hoek omkomen wenk ik ze en doe de deur open.

Terwijl ik de deur dicht doe voel ik gelijk vier handen over mijn lichaam dwalen, nu ook over mijn kont en tussen mijn benen. Ik word er gelijk bloedgeil van, deze meiden lusten er wel pap van. Ik vraag of ik nog even naar de wc kan voor we verder gaan. De meiden giechelen en ik ga even naar de badkamer, daar plas ik en was gelijk mijn onderlichaam even om zo schoon mogelijk voor de dag te komen.

Als ik terug kom zit een van de meiden op de kaptafel en staat de ander tussen haar benen en voelt aan het kutje van het zittende meisje. Ik wordt hier echt bloedgeil van en loop naar de meiden. Ik ga achter de staande vrouw staan en laat mijn handen over haar borsten glijden terwijl ik mijn bobbel over haar kontje beweeg. Ze reageert door met haar kontje tegen mij aan te drukken en ook draaiende bewegingen te maken. Terwijl zij nog steeds het andere meisje vingert streel ik de tepels van het andere meisje, ze worden zo hard dat ze bijna door haar blousje prikken. Ik voel een hand die langs mijn lul strijkt en mijn broek losknoopt. Als mijn broek op de grond ligt volgt mijn onderbroek al snel en mijn lul priemt recht naar voren tussen de billen van de staande dame. Die is echter nog gekleed dus daar moet wat op gevonden worden.

Met een snelle beweging stapt ze tussen ons uit en gaat direct achter mij staan zodat ik met mijn eikel gelijk tussen de schaamlippen van het zittende meisje sta. Die is ondertussen flink nat en als ik mijn eikel een paar keer goed heen en weer bewogen heb tussen haar lipjes laat ik mijn lul langzaam naar binnen glijden. Ze is heerlijk nauw en heet als een peper. Als ik haar klitje vinger voel ik haar spieren al gauw samentrekken terwijl ik haar lekker langzaam neuk. De dame achter mij was even weg en in de spiegel zag ik dat zij haar kleding uittrok, op haar slipje na. Als ze weer achter mij staat voel ik haar naakte huid en borsten tegen mijn rug en billen.

Ik reik met een hand naar achteren en voel over haar kont waarbij ik haar dicht tegen mij aan trek. Ik trek aan haar slipje om haar naakte kont achter mij te voelen. Als ik voel dat zij haar slipje helemaal uittrekt wordt het kontakt tussen haar buik en mijn billen even verbroken. Dan voel ik echter iets wat ik niet verwacht, een lul die tegen mijn zak aanslaat en stotende bewegingen maakt. Ik reik tussen mijn benen en pak haar lul beet en trek haar met mijn hand af. Ik voel hoe haar vingers mijn rectum onderzoeken en langzaam een en vervolgens twee vingers zich naar binnen wurmen. Het idee om het beleg van een sandwich te worden wond mij enorm op. Ik stootte mijn kont naar achter om aan te geven dat ik er klaar voor was. Het was maar goed dat zij hoge hakken aanhad want anders had ze er waarschijnlijk niet bij gekund. Nu kon ze echter prima met haar eikel bij mijn ingang komen. Gelukkig had ze haar lul van een flinke klodder gel voorzien uit een tube die ze in haar tas meegenomen had. Voor alles is een eerste keer maar nergens staat dat het pijnlijk zou moeten wezen als je ontmaagd wordt.

Het meisje dat op de tafel zat is opgestaan en neemt ook een lik gel in haar handen waarmee ze mijn lul insmeert. Aan de andere kant is intussen het andere meisje bezig om mijn gaatje goed in te smeren. Het meisje dat voor me zit, doet haar benen wijd en smeert nu ook haar poepgaatje in met de gel. Dan staat ze weer op en buigt zich over de kaptafel terwijl zij haar kontje naar achteren stoot. Ik voelde hem al aankomen en terwijl ik mijn eikel in haar kontgaatje druk voel ik een andere eikel tussen mijn billen stoten op zoek naar mijn holletje. Ik duwde mijn billen iets uiteen en probeerde mijn kringspier te ontspannen en zo ruim mogelijk te maken. Ik voelde hoe die eikel langzaam binnendrong en mijn erectie werd zo mogelijk nog harder. Wauw, wat een gevoel, dat had ik nog nooit meegemaakt.

Na enige tijd zo te hebben geneukt wilde ik echter nog meer van deze onverwachte tractatie proeven. We gingen op het bed liggen, de meiden verwenden elkaar met een dikke tongzoen terwijl ik het kutje van de ene uitlikte en tegelijkertijd met mijn hand het andere meisje aftrok. We verwennen de shemale nu aan alle kanten en die laat zich kreunend gaan. Als ik mijn lippen over haar eikel beweeg voel ik haar schokken en vervolgens heet zaad in mijn mond stromen. Ik heb nog steeds een stijve en laat die weer in het kutje glijden terwijl de shemale mijn kontje verwent. Ik masseer haar pik en voel hem alweer stijf worden. Andermaal voel ik haar lul weer tegen mijn poepgaatje drukken en met weinig kracht naar binnen glijden. Ohh wat een genot om zo gesandwichd te worden. Ik duw mijn lul zo diep mogelijk naar binnen en voel de kutspieren van het meisje op mijn lul inwerken. Dit is teveel voor mij en met een luide kreun spuit ik mijn zaad zo diep mogelijk in haar kutje.

Nadat we een poosje zo gelegen hebben vraag ik of ze nog wat drinken willen. Ze inspecteren de inhoud van de minibar en met wat softdrinks en een zak nootjes installeren we ons weer op het bed. Ik laat me achterover zakken en kijk naar de twee meiden die er schijnbaar nog geen genoeg van hebben. Als ik de lul van de shemale pak gaat het andere meisje met haar kutje vlak bij mijn gezicht liggen. Ik leid de pik van de shemale tussen haar kutlippen na er een paar keer op gezogen te hebben. Het is een heel geil gezicht om die pik op zo’n korte afstand naar binnen te zien glijden en er helemaal nat weer uit zien te komen. Als ze bijna klaarkomt trekt de shemale haar pik met een ruk uit het kutje en legt haar pik op mijn lippen. Ik stulp mijn lippen over haar eikel en terwijl zij zich afrukt voel ik het zaad andermaal in mijn mond spuiten.

Het andere meisje is nog niet klaar en ik leg mijn stijve pik met mijn gezwollen eikel tussen haar schaamlipjes. Ik wrijf een paar maal over haar klitje en opeens voel ik een hand die mijn pik tegen haar poepgaatje aanzet. Ik duw en dring door haar kringspier heen zodat ik mijn pik helemaal tussen haar billen begraaf. Terwijl ik haar langzaam neuk voel ik een vinger van de shemale die mijn poepgaatje verkent en van binnenuit uit mijn prostaat masseert. Dit wordt echt teveel voor me en binnen korte tijd spuit ik mijn zaad in haar kontje. De animo is er nu een beetje af na dit uitputtende avondje en we liggen dan ook lekker tegen elkaar aan te soezen terwijl de meiden tegen elkaar aan kletsen.

4414 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.