Mijn Rock-Chick

Geplaatst door: robinpantyman op 18-02-20

Haar profiel bevatte de tekst : Hi ik ben Joan, een jonge beginnende tgirl en zoek een ervaren tgirl voor tips en wie weet meer. Op haar profielfoto zag ik een mooi strak lichaam met best wel vrouwelijke rondingen. Dus ik opende de chat door hoi te zeggen. Al snel reageerde ze en binnen de kortste keren zaten we over van alles en nog wat te chatten maar vooral over haar voorkeuren, wensen en dromen op t-gebied.


Onervaren als ze was wilde ze graag eens opgemaakt worden, volledig als vrouw gekleed en gewoon eens buiten een wandeling maken. Ik vroeg haar om een foto te sturen van haar gezicht . Wat een schoonheid, zowel als man als het vrouwelijke. Mooie grote ogen, volle lippen en een mooi neusje en bovendien een mooie bos lang haar (ze bleek een metal-fan te zijn). Mijn interesse was meer dan gewekt. Al gauw kwam het gesprek op de seksuele beleving van haar. Ze vertelde openhartig dat ze best wel fantaseerde om door mannen genomen te worden in gedwongen situaties. Niet echt een ruwe verkrachting maar toch ook niet zachtzinnig. Een dingetje: ze had nul ervaring. Dus maagd op alle vlakken.


Ik stelde voor om haar eens langs te laten komen bij mij. Dan zou ik haar opmaken en dressen, en dan kijken of ze het aandurfde om naar buiten te gaan als Joan. We zouden haar seksuele wensen dan wel later bespreken en kijken of die in te vullen waren. Omdat ze zelf geen andere kleding had dan wat lingerie en panties vroeg ik naar haar maten om te kijken of ze kleding uit mijn garderobe zou passen. Dit bleek het geval. 


Nu moesten we nog een dag plannen. Ze kon op een maandag in februari, want die week had ze vakantie. Toeval want ik had diezelfde week vrij en geen verplichtingen. Ik zei haar om dan maandagochtend om 8:30 naar mij  te komen om er een leuke dag van te maken.


Toen de deurbel ging stond er een mooie jonge man voor de deur. Mooi golvend lang haar. Zwart leren jack met daaronder een shirt van Slipknot. Een zwarte spijkerbroek en Dr Martens maakte de outfit compleet. Hij stelde zich voor met haar mannennaam maar ik zei. die wil ik niet meer horen vanaf nu ben je Joan en begeleidde haar naar binnen. Ze was bloednerveus en trilde helemaal over haar lijf. Koffie, thee of wat anders? Koffie wilde ze, zwart, zoals het hoort.


Toen ze wat meer op haar gemak was stelde ik voor om maar eens te gaan beginnen aan de metamorfose. In de gauwigheid had ik al wel gezien dat er hier en daar wat weggeschoren moest worden om een succesvolle Joan neer te zetten en besprak dat met haar. Nou nee dat was nou niet de bedoeling zei ze. Waarop ik antwoordde : of je doet het goed of je doet het niet. Omdat ze in de chat had aangegeven onderdanig van aarde te zijn wist ik dat deze strenge aanpak zou werken. Hup naar boven naar de badkamer en alles uittrekken. Onder haar stoere metal kleren kwam een slank en rank lichaam tevoorschijn met best wel brede heupen en een goed stel benen. Wel veel haar. Bakkebaarden, armen, oksels, benen en haar klit alles was ruim bebost. Ik gebood haar in de douchecel te gaan staan en zichzelf goed te douchen. toen zeepte ik haar hele lijf in met scheerschuim en begon met ontbossen. van boven naar beneden. Bakkebaarden, oksels en armen, wat verdwaalde plukjes borsthaar waren al gauw heerlijk vrouwelijk glad geschoren. Toen de benen. Ze had niet veel haar maar het was door haar donkere haarkleur wel goed zichtbaar.


Toen restte nog haar klit. ik pakte de scheerschuim en zeepte haar klit royaal in. Dit wond haar nogal op. want binnen enkele tellen had ik een paal in mijn handen waar mijn hand maar net omheen kon. Nu moest ik me inhouden om niet direct deze staaf meteen overal in te willen duwen. Ik kon me beheersen en schoor haar onderbuik, zak, en paal mooi glad. Met wat Zwitsal babyolie zalfde ik haar benen en klit goed in waarbij ze bijna klaar dreigde te komen. Ho ho dame. Dat bepaal ik alleen he. Niet zo gretig. Eerst wat andere zaken checken. Draai je om en buk. Ik keek naar een van de mooiste kutjes die ik ooit gezien had. Maagdelijk glad en babyroze en zeker na een scheerbeurt om de paar haartjes die daar groeiden weg te scheren was het echt zo’n geile aanblik. Een maagdelijk roze kut met daaronder een mooie hangende zak met grote kloten. Haar klit stond nog steeds stijf naar boven te wijzen.


Zoveel temperament moest getemd worden. Dus ik pakte een CB3000 chastity kooitje uit mijn kast. Ze vroeg wat dat was en ik zei dat dat was om haar klitje te beteugelen. Ik draaide de kraan naar koud en zette de straal van de douche zonder waarschuwing op haar klit, en al snel slonk de klit en kon ik de CB er omheen klikken. Het sleuteltje hing ik demonstratief aan mijn halsketting.


Na haar afgedroogd te hebben deed ik haar een roze badjas aan en begeleidde haar naar mijn slaapkamer waar ook mijn make-up-tafel staat. Eerst maar eens die teennagels mooi rood lakken. Vervolgens mooie rode plaknagels op haar vingernagels aangebracht en nu was ze klaar voor de make-up en zette haar op mijn kruk met haar rug naar de spiegel. Ze mocht zichzelf nog niet zien natuurlijk. Verrassing, verrassing. Haar mooie gave en jeugdige huid had niet veel camouflage nodig en ik deed een lichte laag foundation op haar gezicht. Dat bleek al snel voldoende. Oogschaduw, eyeliner, mascara en wimpers maakten van haar toch al vrouwelijk ogen twee aandachtsmagneten eerste klas. Zelden had ik zulke mooie ogen gezien. Wenkbrauwen waren al mooi donker van kleur en moesten alleen een beetje in shape geplukt worden. Met wat blush en highlights werd ze steeds vrouwelijker, aantrekkelijker, onweerstaanbaarder, en dan had ze nog niet eens lippenstift op. Toen ik de lippenstift eenmaal had aangebracht zag ik een mooie vrouw zoals ik nog nooit gezien had, laat staan dat ze in mijn slaapkamer zat. Mijn klit wilde zich uit de strakke slip die ik als vrouw altijd draag bevrijden. Wat was Joan een mooie meid. Onweerstaanbaar. En haar mooie lange haren pasten perfect bij de looks. Meid wat werd ik geil van deze meid.


Ik had haar verboden in de spiegel te kijken. Deze meid moest eerst een geile outfit aan, dat was duidelijk. Ik pakte zwarte 20 den hold-up kousen en deed die aan haar strakke gladde benen. Dat is toch zo geil om te zien, vuurrode glanzende teennagels gehuld in zwart nylon. Dan daarop een leren rokje die maar net de boorden van de kousen bedekte. Een mooie zwarte kanten BH met twee siliconen vullingen. Daarover een doorzichtig zwart nylon strak shirt. Over dit paste haar eigen zwart leren hardrock jack. Aan haar voeten deed ik zwarte lakpumps. En daar stond ze, de mooiste en geilste rock-chick die ik ooit gezien had. Niks maar dan ook helemaal niks dat verraadde dat er tussen de benen van deze mooie meid iets bungelde wat de meeste mensen daar niet verwachten.


Draai je maar eens om meid. Ze sloeg haar handen voor haar gezicht en een traan rolde over haar wang. Dit wilde ik zooo graag stamelde ze.


Wordt vervolgd.

3512 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.