Mijn Rock Chick Deel 2

Geplaatst door: robinpantyman op 19-02-20

Kom we gaan naar beneden zei ik. Nog een bakkie? Haar eerste stappen in heels waren nogal bonkerig en mannelijk. Daar moest dus nog wat training volgen zag ik al snel. Hup naar beneden meid de trap af dan drinken we nog effe een bakkie en dan gaan we de stad in. Ik zag de schrik in haar ogen en kon haar hart bijna horen bonken achter de twee pronte borstjes die in het zwarte nylon shirt om aandacht vroegen. Schrik maar niet Joan, ik zal je eerst eens leren lopen op die hakken.


Terwijl we aan de koffie zaten liet ik Joan door de kamer paraderen en ik gaf haar aanwijzingen om sierlijk en vrouwelijk te lopen. Loop alsof je over een witte lijn moet lopen en loop alsof je een muntstuk tussen je billen geklemd houdt. Dus je voeten voor elkaar neerzetten bij iedere stap. En probeer niet je gewicht op je hak te laten landen maar zet zo snel mogelijk je voorvoet op de grond en verplaats je gewicht daarheen. Laat je heupen sierlijk van links naar rechts zwieren, niet overdrijven. Houdt van een arm je onderarm horizontaal en draai je pols van deze arm naar boven dat staat wel zo vrouwelijk. Joan was een snelle leerling en al snel werd het haar tweede natuur om zich sierlijk en flamboyant voort te schreiden.


Kom maar even naast me zitten zei ik haar en houd daarbij je knieën bij elkaar. Alsof ze nooit anders had gedaan zette ze zich naast mij neer. Daar zat ze de mooiste vrouw die ik ooit in mijn nabijheid gezien had. Zo sexy, zo mooi, zo onweerstaanbaar. Onder haar leren rokje kwamen twee eindeloos lange benen tevoorschijn gehuld in het gladde zwarte nylon van de kousen. De boorden van de kousen waren nu goed zichtbaar wanneer ze zo zat. Een heerlijke geile aanblik. Wat wond deze meid mij op. Maar ik moest me nog inhouden. Als ik haar nu zou bespringen zou ze misschien schrikken en voorgoed verdwijnen en dat is het laatste wat ik wilde.


Kom jas aan en naar de stad. Toen ze in de auto naast me zat had ik moeite mijn ogen op de weg te houden. Zoveel moois naast me. Die benen, die kousen, maar bovenal die looks. Zit je CB nog goed? vroeg ik haar. Jawel, zei ze, het geeft me een heerlijk onderdanig en vrouwelijk gevoel. Met mijn rechterhand voelde ik tussen haar benen en merkte dat haar klit graag wat anders wilde dan vrouwelijk zijn.


Over je wens om eens goed geneukt te worden, vroeg ik haar, weet je dat zeker? Ja, dat is een steeds vaker terugkerende droom van me. Met een veelzeggende knipoog zei ik, mooi dan gaan we dat regelen. In de stad parkeerde ik in de straat van een seksshop gaf Joan een twee euromunt en zei, gooi jij die maar even in de meter daar. Joan keek naar de parkeermeter die minimaal 50 meter verder stond en tussen de auto en de meter lag een cafe met een terrasje waar een gezelschap van drie jonge mannen en een vrouw zat. Dat durf ik niet stamelde ze. Streng zei ik, ik vroeg niet of je het durft ik vroeg je om het te doen, duidelijk? Ze begreep de boodschap en stapte uit de auto. Meteen draaiden twee van de drie mannen op het terras hun hoofden en ze stootten elkaar aan gebaren makend zo van : Dat is er een voor jou. Nu keken ook de meid en andere man. Terwijl Joan langzaam op gang kwam voelde ze 4 paar ogen op zich gericht. Maar wat deed ze het goed. Met precies de juiste flair en ritmiek liep ze richting de parkeermeter. De mannen van het gezelschap lieten duidelijk merken interesse te hebben in Joan en de vrouw van het stel mepte haar vriend met een blik in haar ogen van, hallo ik ben je vriendin he. Joan was toch wel nerveus zag ik want bij  de meter viel het muntstuk uit haar handen. Toch lastig de eerste keer met lange nagels. Ik hoopte, buk niet als een vent voorover om die munt te pakken. Maar als een natuurtalent zakte Joan op haar hurken met de knieën netjes bijeen om de munt op te rapen. Daarbij waren wel de boorden van haar kousen goed zichtbaar en ik kon, omdat ik dat wist, haar klit in CB in een glimp zien. De twee vrije mannen op het terras hadden het kookpunt bereikt en begonnen nu openlijk avances te maken. Onwennig voor deze aandacht liep Joan schuchter terug naar mij. Ik nam haar aan de arm en we gingen de seksshop binnen.


Ik begroette John, de eigenaar van de shop en daarmee was het meteen duidelijk voor Joan dat ik een goede band met hem had. Ik zei tegen John dat Joan een basis setje nodig heb om goed anaal getraind te worden. We verzamelden wat pluggen in oplopende maat en wat dildo’s, glijmiddel en een ballon om te spoelen.


We keken ook nog even verder in de winkel om Joan aan al dat geils te laten wennen. Ik pakte een flesje glijmiddel en deed wat op mijn wijs- en middelvinger en ging naast Joan staan. Onder haar rokje gleed ik met deze twee vingers tussen haar gladde billen en masseerde haar maagdelijke ster. Ik wees haar op een dildo op de onderste plank en zei, pak die eens. Toen ze voorover bukte duwde ik mijn middelvinger in een keer in haar kutje en gebood haar blijf maar even zo staan sletje. Na van de eerste schrik bekomen te zijn voelde ik aan haar kringspier dat Joan zich begon te ontspannen en ze begon zowaar met haar kontje te wiegen en draaien om het genot te verhogen. Op dat moment kwam het gezelschap van het terras binnen en al snel waren de schunnige opmerking niet van de lucht. Ik gebaarde John dat ik met Joan naar de filmzaal wilde en hij knipoogde als blijk van toestemming.


In de hoek van de filmzaal stond een soort bok zoals ze vroeger bij de gymles hadden. Met het leren zadel op heuphoogte. Ik duwde Joan voorover op de bok en pakte haar armen en klikte die in de polsboeien die aan de voorste poten van de bok vastzaten. Op soortelijke wijze maakte ik haar enkels vast aan de achterste poten van de bok. Ik liep terug de winkel in en vroeg aan het terrasgezelschap, interesse? Dat lieten ze zich geen twee keer zeggen en ze volgden mij naar de zaal.


Ik legde de regels uit. Joan is van mij. Joan is maagd, dus voorzichtig, Als ik stop zeg dan stop je. Ga je gang. Al snel werd Joan door de mannen betast en de meid van het gezelschap keek toe. Ze was vooral geïnteresseerd in de CB alsof ze leek te denken, dat is ook wat voor mijn vriend. Remco, Tim en Robbert zo bleken ze te heten betastten Joan overal en al snel ging de aandacht naar haar kut. Tim was echt het geilst en duwde zijn gezicht tussen de roomwitte billen van Joan. Met lange natte likken rimde hij de maagdenkut van Joan. Hij liet zijn tong van de balzak tot aan haar stuitje door haar genotsgleuf glijden waarbij Joan bij elke lik harder en geiler begon te kreunen. Dat kreunen ging over in een soort smeken om meer. Ik pakte het glijmiddel en de toys uit de shop en spoot een royale klodder in de naad van Joan. Deze koude golf die ze niet verwachtte deed Joan onverwacht uitgillen, NEUK ME. Wat ik al vermoedde was waar. Joan in een geboren slet. Mijn slet.


Remco en Tim stonden met steeds grotere toys en dildo’s te kut te laten wennen een het echte werk wat straks onvermijdelijk zou komen. Robbert, de vriend van Jessica, had even de aandacht op haar gericht. Jessica knoopte de broek van Robbert los en een machtige paal klapte bijna uit zijn broek. Zonder nadenken ging Jessica op de knieën en begon Robbert te pijpen alsof ze elkaar daarna 10 jaar niet meer zouden zien. Wat was dit een geil meisje zeg. Terwijl ze daar zo zat greep ze met een hand onder haar rokje en stroopte in een geoefende beweging haar slipje tot op haar knieën. Met snelle schokkende bewegingen vingerde ze haar kut die aan het geluid te horen zeik en zeiknat was. Ik zei tegen Joan, let je op, zo hoor je te pijpen. Hierdoor getriggerd duwde Jessica Robbert van zich af en geleidde hem richting de mond van Joan. De machtige pik van Robbert verdween al snel in de keel van Joan die steeds luider en geiler begon te kreunen. Remco en Tim hadden inmiddels ook hunnen broeken uit en twee heerlijk stijve pikken waren klaar om Joan te ontmaagden.


Ik fluisterde in Joan’s oor, ben je er klaar voor? Is dit wat je wil? En haar antwoord kwam op alle mogelijk manieren. Verbaal en vooral non-verbaal. Tussen de stoten van Robbert door smeekte ze, NEUK ME. Haar ogen smeekten er om en ze draaide en kronkelde met haar lijf. Ik pakte nog een goede klodder glijmiddel en spoot die in haar kut.


Je bent er klaar voor meid.


Wordt vervolgd

2096 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.