Maze

Geplaatst door: moniekbruin op 26-02-20

Die donderdag; 27 februari stond ik vroeg op om me klaar te maken voor (ik hoopte) een spannende en geile dag. Ik zette het koffieapparaat aan en smeerde een boterham. Toen  mijn derde kop koffie op had begon mijn lichaam zich te roeren. Na het toiletbezoek ging ik naar boven om me helemaal schoon te spoelen en me te douchen en scheren. Ik had gisteren al mijn hele lichaam geschoren (ook intiem) dus het was gewoon even een kleine onderhoudsbeurt. 'Hihi', dacht ik; 'Ik hoop dat ik zometeen meer dan één beurt krijg'.
Ik had al een aantal berichtjes gestuurd naar mijn vrienden en wat losse profielen; waaronder een paar hele mooie grote donkere manen met een evenzo grote pik maar nog weinig respons gehad. Ik moest dus maar afwachten wie of wat er kwam. Als ze maar in me kwamen. Ik werd zo geil als boter en moest me beheersen, ander had ik me daar ter plekke klaar getrokken.
Ik liep naar mijn slaapkamer waar mijn kleding al klaar lag. Ik had gekozen voor stemmig maar geil zwart.

Een jarretelleslip met open kruis en daarboven een zwarte beugelbh die ik de vorige dag gekocht had bij de Primark. Zwarte jarretellekousen en een zwart jurkje met halflange mouwen. Om het af te maken had ik mijn zwarte lage laarsjes met hoge hak uit de kast gehaald. De laarzen en jurk moesten nog maar even in de tas waar ook mijn pruik en make-up in zat  Als ik eenmaal in de Maze was die middag zou ik me wel helemaal omkleden en wat opmaken , eerst maar even een broek en shirt over mijn lingerie.
Met een jas aan was het (bijna) niet te zien dat ik een flinke D-cup had, Het idee dat ik bij daglicht over straat moest met een redelijke boezempartij maakte het geheel nog spannender.
Tegen een uur of 12 reed ik die donderdag naar Groningen, parkeerde mijn auto bij de Q-park en liep naar de Maze. Ik betaalde mijn entree, nam mijn sleuteltje in ontvangst en liep eerst naar het kleine kamertje met de bank om me helemaal klaar te maken, gelukkig was het nog rustig en kon ik me in alle rust omkleden en opmaken. Mijn tas met mannekleren opbergen in de kluisjes; poppers en glijmiddel bij me en toen kon het avontuur beginnen.
Hoe het verder afloopt kun je zelf bepalen door er te zijn en me flink te nemen.

2663 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.