Groene Ster

Geplaatst door: moniekbruin op 26-02-20

Toe ik ongeveer 5 minuten rondgelopen had kwam ik een mooie zwarte man tegen, terwijl we elkaar passeerden voel ik zijn hand even in mijn kruis. Dus...meteen er achter aan.
Hij liep dieper de struiken in tot we bijna aan de achterkant van de bosschages waren. Hier stopte hij en draaide zich om. Ik liep op hem toe en mijn hand ging naar zijn kruis. Ondertussen gingen zijn handen over mijn lichaam, mijn borsten en mijn kontje. Ik maakte zijn joggingbroek los en trok deze; samen met zijn slip naar beneden. Een prachtige BBC kwam tevoorschijn. In halfslappe toestand al minstens 14 cm. Ik ging voor hem op mijn knieën zitten en begon aan die donkere zaadstaaf te zuigen.

Binnen korte tijd was het minstens 20 cm die ik in handen had. 'Wil je me neuken?' vroeg ik. Hij draaide me om, haalde mijn vest omhoog en mijn legging en slip gingen in een vloeiende beweging omlaag.
Hij deed een condoom om en maakte mijn kontkutje nat met zijn speeksel. Langzaam gleed dat prachtexemplaar bij me naar binnen en begon hij me te neuken. Lang duurde mijn pleziertje niet, al na een minuutje of vijf kwam hij schokkend in me klaar.

Hij neukte nog lekker even door totdat ik zijn pik slapper voelde worden. Hij gleed eruit en deed het condoom af. 'Kom je hier vaker?' vroeg hij. Ik vertelde hem dat ik ongeveer 1x per twee weken in de buurt was.'Als ik weet dat je in de buurt bent kunnen we wel eens iets afspreken in mijn hotelkamer', zei ik hem. 'Ik wil je best vaker in me voelen met die lekkere zaadstaaf van je. En dan zonder zo'n rubber'. 'Is best', was zijn antwoord
Ik gaf hem mijn kaartje en hij beloofde contact te houden.
Ik liep vervolgens naar mijn auto, kleedde me om en reed naar mijn hotel. Om dit verhaal te vertellen.

2980 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.