MAZE 2

Geplaatst door: moniekbruin op 27-02-20

Het liep qua kleding even anders dan gedacht. Ik moest in de ochtend nog bij een klant langs en dus in een nette spijkerbroek en overhemd mijn dingetje gedaan.
Om ongeveer 13.00 was ik eindelijk in de Maze. Mijn kleding heb ik in een tas meegenomen en ik zocht een leeg hokje met een bankje op om me te verkleden. Ik had mijn bh en slip aan en toen ik bezig was om mijn eerste kous aan te trekken verscheen er achter de gloryhole een paar lachende ogen en vriendelijk gezicht. Ik kwam dichterbij en een had verscheen en begon mijn borsten te strelen. Ik bedacht me niet en ging verder door de knieën en vervolgens verscheen er een mooie donkere zaadstaaf. Ik opende mijn mondje en bezon te zuigen alsof het de laatste pik op aarde was. Aan de andere kant van het wandje klonken zuchten en werd er gekermd van genoegen. Het duurde dan ook niet lang voor mijn mondje met zoedsmakende sperma gevuld werd. Ik slikte alles door en likte die lekkere pik schoon. Mijn first lover verdween en ik ging door met me aan te kleden. Toen ik geheel enfemme was ging ik naar het toilet boven om me te spoelen, dit had ik immers ook nog niet kunnen doen.

Alles schoon en drooggemaakt nam ik mijn flesje glijmiddel en smeerde mijn kutgaatje alvast goed in. Ik kwam het toilet uit en zag dat een man me lonkend aankeek vanuit een kamertje waar een bank was. Ik ging daarbinnen en ging naast hem zitten. Zijn paal stak al fier omhoog. Ook bij deze ging in eerst met mijn mondje alles verkennen. Mijn tong ging over, langs en onder zijn eikel door en zorgde voor kreunende geluiden. 'Ik wil je neuken' werd er zachtjes medegedeeld. Ik aarzelde niet, trok mijn jurk omhoog en ging op de bank op mijn knieën zitten. Hij kwam achter me staan, zocht even met zijn vinger waar hij moest zijn en drukte zijn eikel zachtjes, maar resoluut bij me naar binnen. Terwijl hij me lekker aan het neuken was stonden een aantal andere mannen te kijken. Jammer genoeg stond ik met mijn gezicht richting muur, anders had er misschien wel gespitroast kunnen worden. Ook mijn tweede lover liet er geen gras over groeien en met een schreeuw kwam hij in me klaar. Na nog even nageneukt te zijn trok hij zijn slapper wordende pik uit mijn kontkut en pakte een papieren zakdoek. Ook ik kreeg er twee aangeboden om alles schoon te maken.

Na deze neukbeurt eerst maar eens beneden gekeken. Een donkere knaap volgde me naar beneden en naar het kamertje achter met het bed. Hij legde zijn bril en telefoon op het plankje daar en begon zich uit te kleden. Ik keek bewonderend naar het lekkers tussen zijn benen. Hij ging liggen en ik kwam naast hem liggen op het bed, ging met mijn hoofd naar beneden en nam zijn eikel in mijn mond. Tegelijkertijd gingen mijn vingers over zijn ballen en begon hem langzaam te masturberen. Na een minuutje of vijf vraag ik hem of hij me wil neuken. 'Do you have a condom?'is meteen zijn vraag? Nee. die heb ik niet en  ga verder met pijpen. Waarschijnlijk werd hij hier behoorlijk opgewonden van want ook hij spoot mijn mondje vol. Ook dit smaakte niet slecht. Weer werd er schoongemaakt en verdween mijn donkere droom. Ik lag nog even na te genieten toen een gezette man het kamertje inkwam. aangezien ik nog steeds op mijn rug lag probeerde hij zijn pik meteen in mijn kut te duwen. Dit lukte niet omdat hij nog niet stijf genoeg was. Hij verontschuldigde zich en ging het kamertje uit. Ik volgede en bij het ronde bed aangekomen had ik zijn pik in mijn hand en zorde dat hij wel stijf genoeg werd. Ik draaide me om, klom op het bed en hij kwam achter me staan. Daar in het volle zicht werd ik dus genaaid terwijl er verschillende mannen toekeken en langsliepen. Weer duurde het niet lang voor ik het zaad in me voelde vloeien. Twee keer geneukt en volgespoten van achteren en twee keer mijn mondje volgespoten en mijn maagje gevuld. Niet slecht voor een donderdagmiddag.

Het werd even wat rustiger en ik ging in de sling liggen met mijn benen omhoog. Een man gekleed in slip kwam naar binnen en sloot de deur achter zich. Door het glijmiddel en de sperma was ik behoorlijk nat geworden en hij gleed (met condoom) zo bij me naar binnen. Na minstens tien minuten te zijn doorgeneukt trok hij plotseling zijn pik uit me. Ik vroeg of hij niet wilde klaarkomen. 'Dat gaat me niet lukken met een condoom om en zonder doe ik het niet', was zijn antwoord. Ik vroeg hem toen of hij zijn zaad niet op mijn kontkutje wilde spuiten. Hij begon te masturberen en even later spoot het tegen mijn kutje aan. Ik bedacht me niet en met mijn vinger drukte ik het zaad naar binnen toe. Ik bedankte hem ging staan en liep naar het toilet. Na alles een beetje schoongemaakt te hebben ging ik naar mijn kastje, trok mijn broek, schoenen en jas aan en ging weg. Ik had vijf man van hun zaad afgeholpen.

2817 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.