Mijn eerste keer

Met kloppend hart stap ik in de auto. We hebben om 14.00 uur bij je afgesproken. Voor mij bijna anderhalf uur rijden. Onderweg stop ik op een parkeerplaats en kleed me om. Een mooie jurk met daaronder kousen en hakken.  Thuis had ik al een mooie bh en slip aangetrokken. Ook zet ik mijn net gekochte bruine pruik op met half lang haar.  Beetje trots op mezelf kijk in de spiegel van mijn auto. 


We hadden afgesproken dat jij me een beetje les zou geven in makeupDan is het plaatje helemaal af.

Ik parkeer naast je huis en bel aan. Je doet open en mmm, wat ze je er mooi uit. Je hebt het jurkje aan wat ik zo mooi vind.  We zijn even lang en nadat de deur dicht is, geef ik je een kus. 


We drinken en kletsen wat en na een half uurtje neem je me mee naar boven. Je geeft me makeup tips waarbij je me mooi opmaakt. Ik kijk in de spiegel en bewonder mezelf.

Toch best een mooie dame. Samen gaan we het dorp in en we drinken wat in een leuk cafeetje. Oh best spannend voor mij. De eerste keer als vrouw naar buiten. Maar voelt zo goed.  En omdat het zo goed voelt, vraag ik je of ik je mag neuken.  Je kijkt me geil aan en zegt ja. Laten we dan maar snel naar huis gaan, want ik krijg al snel een stijve.


We gaan naar je slaapkamer en we strelen elkaars lichaam. Je hebt zulke mooie benen en je bent zo mooi slank.  We kleden elkaar uit en je vertelt me dat je een butplug in hebt. Oh, heerlijk. Je kutje is al een beetje opgerekt voor mijn clitje. En die is al flink hard.

Je gaat op je knieën zitten en pijpt me. Mmm. Dat voelt al heellekker. Ik kan merken dat je dat al vaker gedaan hebt. Nadat je dat een tijdje gedaan hebt, vraag je me of ik je wil neuken. Oh graag schat. Je haalt de butplug eruit en gaat op bed liggen in je favoriete standje. Voorzichtig zet ik mijn clitje tegen je kutje. Je geeft me aanwijzingen hoe snel ik in je mag en welke frequentie je het fijnst vind. Ik pomp heerlijk in je kutje. Oh wat voelt dit lekker. Voor de eerste keer op en top vrouw en nu mag ik ook eentje voor de eerste keer neuken.  Je laat me merken dat je het heel fijn vind. En ik voel een hoogtepunt aankomen. Met een kreun pomp ik mijn warme lading in je kutje. Aaah, wat is dit lekker geil! Wanneer we beiden uitgehijgd zijn kussen we nog wat.


Beneden doen we nog een drankje en met een heel fijn gevoel ga ik weer naar huis. Dit wil ik echt vaker, besluit ik.

3580 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.