Overname - deel 2: Meidendingen

Hij stapte uit en opende galant de autodeur voor mij. Ik stapte uit en moest mij even aan Zijn arm vasthouden - het grindpad maakte het lopen op de hoge hakken best een uitdaging. Gelukkig bereikte ik het huis zonder kleerscheuren. 

In plaats van de voordeur te openen ging Hij achter mij staan en greep met een snelle beweging mijn polsen vast. Hij duwde mij naar voren en plaatste mijn handen hoog op de deur. 'Doe een stap naar achter en spreid je benen Jasmijn.' 

Leunend tegen de voordeur stak ik mijn kontje uitdagend zo ver mogelijk naar achteren. Maar Hij besteedde geen aandacht aan mijn achterwerk. In plaats daarvan greep Hij mijn kin vast en trok hij oogkleppen over mijn hoofd. Het plotselinge gezichtsverlies verwarde mij. 

Ik hoorde dat Hij een sleutel in het slot stak. Hij trok me overeind en pakte met zijn linkerhand mijn polsen achter mijn rug vast. Ik werd gestaag vooruit geduwd en met voorzichtige passen liep ik naar binnen. 'Draai nu naar rechts, we gaan een trap op.' Onder zijn leiding beklom ik stap voor stap de treden. 

Boven aangekomen duwde Hij mij verder. Ik hoorde en voelde dat ik nu over een harde tegelvloer liep. Ik moest plaatsnemen op een soort stoel. Nee, geen stoel, ik voelde de deksel van een toiletbril.

Mijn ogen moesten even wennen aan het kunstmatige licht toen Hij de oogkleppen verwijderde. Ik zat in een badkamer, stijlvol antracietkleurig betegeld. Over de deur van de douchecabine hing een kledinghoes. Hij volgde mijn blik. 'Je houdt de schoenen aan. De rest van je kleding zit daarin.'  

Hij wees met zijn kin naar een wekker die op de wastafel stond. 'Omdat de eerste keer nogal onwennig zal zijn, en ik nog wat dingen moet doen, krijg je ruim de tijd. Over precies een uur hou jij je op de vloermat gereed voor mij, op handen en knieën. Ogen dicht, je kontje en kutje richting de deur. Begrepen sletje?' Mijn antwoord klonk ietwat hees. 'Ja, Sir.'

Zijn ogen werden zacht en Hij strekte zijn hand uit naar mijn gezicht. Hij greep mijn kin zachtjes vast en liefdevol streelde hij met zijn duim over mijn wang om te eindigen op mijn mond. Ik smolt van binnen en wilde niets liever dan op Zijn duim te zuigen. Langzaam opende ik mijn lippen maar voordat ik de kans kreeg trok Hij Zijn hand terug. 'Je gaat het goed doen, Jasmijn' stelde Hij me gerust en draaide zich om naar de badkamerdeur. 

Alleen achter gelaten ging ik gelijk aan het werk. Ik haalde mijn make-up spullen uit de rugzak en maakte mijn gezicht grondig schoon. Daarna begon ik mezelf op te maken. Nadat ik mijn gezicht met onder meer foundation en highlighter had geaccentueerd, bracht ik zorgvuldig oogschaduw aan. Mijn ogen moesten het stralende middelpunt worden van mijn gezicht. Voor Hem.

Als laatste pakte ik een felrode lipstick en kregen mijn lippen een behandeling. Het resultaat mocht er zijn zag ik in de spiegel. Fel en vol, klaar om zich te sluiten om. Nee, daar kon ik nu beter even niet aan denken. Mijn klitje zou alleen maar vochtig worden. Eerst maar eens aankleden zodat ik op tijd klaar zou zijn.

Met spanning haalde ik de kledinghoes van de douche en opende de rits. Mijn mond viel open bij het zien van de inhoud. Wat prachtig! Met mijn vingers streelde ik even zachtjes over het heerlijke kledingstuk dat ik als eerste zag. Een spannende Frans dienstmeiden jurk van zwart latex met witte ruches. Daarbij passend een kapje en een wit latex schort. 

Verder zaten er ook nog een eenvoudig zwart latex slipje en bh in de kledinghoes. Om het af te maken had Hij ook een paas witte katoenen sokjes met ruches aan de zoom uitgekozen.

Na mijn oude kleding te hebben uitgetrokken pakte ik de jurk. Het glimmende kledingstuk voelde heerlijk glad aan. Ik stapte in de jurk en trok hem voorzichtig omhoog. De koelte van het rubber deed mijn lijf even rillen, maar al snel nam de jurk mijn lichaamstemperatuur aan. Wat een lekker gevoel. Ik was bang dat mijn klitje nu alsnog ging lekken.

Ik stak mijn armen door de korte mouwtjes. De jurk paste als gegoten. Ik keek naar mijn borsten die op de wastafel lage.n O jee, ik was de bh vergeten. Armen dus weer uit de mouwen en de jurk naar beneden tot boven mijn middel. Ik trok de bh aan en stopte mijn tieten erin. Ik keek in de spiegel en schoof alles netjes op zijn plaats. 

De jurk ging weer helemaal aan alvorens ik het slipje aantrok en onder het jurkje lekker strak over mijn billen trok. Ik bewonderde mij eens goed in de spiegel. Nou, er zouden een heleboel mannen willen dat ik bij hun kwam schoonmaken - poetsen en zuigen.

Mijn blik viel op de wekker. Nog 5 minuten. Oei. Ik moest opschieten. Ik deed zo snel en netjes mogelijk het schort om en het kapje om mijn hoofd. Daarna trok ik de sokken over mijn voeten. Als laatste waren de hoge hakken aan de beurt. 

Net op tijd was ik klaar. Ik knielde op de mat en boog voorover zodat ik mijn handen gespreid op de vloer kon plaatsen. Ik stak mijn billen uitdagend naar achter en sloot mijn ogen. Klaar voor Hem.

Maar Hij liet me wachten. Een minuut werd twee, toen werden het er vijf. Ik bleef stil als een voorwerp op handen en knieën afwachten. Zelfs mijn ogen durfde ik niet te openen, bang dat Hij net op dat moment binnen zou komen.

Bijna tien minuten waren voor mijn gevoel verstreken toen ik het geluid van voetstappen op de trap hoorde. Ik maakte mijn rug nog eens een keer extra hol zodat mijn kontje mooi uitstak als Hij binnenkwam. Ik hoorde de deur opengaan. 

Zonder een woord kwam Hij de badkamer in en ging naast me staan. Ik voelde een hand over het jurkje strijken, eerst over mijn rug. De hand daalde af naar mijn billen en schudde hun even zachtjes heen en weer.

Plotseling daalde Zijn andere hand met een harde klap neer op mijn kontje. 'Auw,' de zachte kreet ontsnapte mijn mond meer van verrassing dan van pijn. 'Gedraag je slet. Je gaat over zo'n zacht tikje niet gelijk klagen.' Opnieuw deelde Hij een tik uit, nu nog iets harder. Deze keer wist ik mij te beheersen en incasseerde de slag zonder een geluid te maken.

'Je ziet er netjes verzorgd uit Jasmijn, en ...' even verdween Zijn hand onder het jurkje en voelde aan de voorkant van het slipje 'je geniet duidelijk van je nieuwe rol. Ik moet uitkijken dat ik je niet teveel ga verwennen, want uiteindelijk is er maar een iemand die hier verwend hoort te worden. Ik moet je maar eens snel aan het werk zetten'. 'Ja Sir.' Als vanzelfsprekend klonk mijn stem nu een stuk hoger dan normaal.

Hij liet me de trap aflopen en bracht me naar de woonkamer. Op de grote flatscreentelevisie die aan de muur hing speelde een actiefilm. Hij nam plaats midden op zijn bankstel en leunde achterover.

'Aan het werk sletje.' Hij wees naar een hoek van de kamer. Daar stond een stofwisser tegen de muur geleund. Dit had ik niet verwacht. Maar ja, ik was niet voor niets omgetoverd tot een dienstmeid. Bovendien had ik geen keuze, mijn wil had ik al lang in Zijn handen gelegd. 

Ik pakte het gereedschap en begon de vloer van de woonkamer schoon te maken. Daarbij lette ik steeds op mijn houding en ik probeerde mijn kontje waar mogelijk naar Hem uit te steken en te schudden in de hoop dat Hij verlekkerd naar mijn achterwerk zou gaan staren. Maar helaas, Hij had alleen aandacht voor de film.

Nadat ik eerst alle hoeken van de kamer had gewist bleef allen nog het gedeelte voor de televisie over. Zo in Zijn zicht deed ik extra mijn best om de aandacht op mijn billetjes te vestigen. Ik bukte verder dan nodig was zodat de achterkant van het jurkje telkens omhoog kroop. Tot mijn teleurstelling negeerde Hij me nog steeds en ging Hij zelfs scheef zitten zodat hij langs mij heen de film kon blijven volgen.

Maar ik gaf niet op en toen ik mijn kontje weer eens in Zijn buurt uitstak had ik beet. Ik voelde een hand onder het jurkje schuiven. Alsof er niets aan de hand was bleef ik doorgaan met wissen. Zijn hand ging verder op onderzoek uit. Nog even - toen knipte Hij in zijn vingers en wees op de voer voor hem.

Ik begreep wat Hij van mij wilde en legde de wisser op de vloer. Daarna knielde ik op de aangewezen plek neer. Hij keek me goedkeurend aan. Even keek ik terug. Hij droeg een zwarte broek van soepele stof en een net zwart overhemd. Doen onze blikken elkaar troffen sloeg ik verlegen mijn ogen neer. Uit mijn ooghoek zag ik hoe Hij met zijn hoofd een gebaar maakte naar beneden, een duidelijke uitnodiging. Nee, dit was een opdracht. 

Zachtjes legde ik mijn handen op Zijn kruis. Even streelde ik Hem voordat mijn vingers houvast zochten aan de bovenkant van de broek. De knoop ging makkelijk open en heel voorzichtig trok ik de rits naar beneden. 

Hij had het mij gemakkelijk gemaakt zag ik al snel. Onder Zijn broek droeg Hij geen onderbroek. Mijn hand ging op ontdekkingstocht en voelde de warme paal groeien. Ik trok Zijn pik naar buiten. Hij was nog niet helemaal stijf, maar het was nu al duidelijk dat dit geen klein speelgoed was. Dit kon nog eens een hele opgave worden besefte ik.

Even verlegde ik mijn aandacht. Ik trok zijn broek wat verder uit elkaar zodat zijn ballen ook de ruimte kregen te ontsnappen. Plotseling gaf Hij me een tik op mijn wang. Ik was blijkbaar niet snel genoeg voor Hem. 

Even verzamelde ik mijn moed. Laat Hem niet langer wachten. Ik plaatste mijn handen op de bank naast Zijn heupen en tilde mijn kontje op. Met een vloeiende beweging naderde mijn gezicht Zijn kruis. Ik stak mijn tong uit en raakte zachtjes de punt van de pik aan. Even liet ik mijn tong de eikel verkennen. Ik plaatste mijn lippen op de zijkant van de paal en gaf Hem een kus.

Nu ging mijn mond omhoog en opende ik mijn lippen. Heel langzaam liet ik hun over de warme staaf glijden. Met mijn tong likte ik de onderkant terwijl de paal beetje bij beetje in mijn mondje verdween. Toen ik de helft over mijn lippen had laten gaan, stopte ik en begon lichtjes te zuigen, met mijn tong die nog steeds de gevoelige huid masseerde.

Mijn verwoede poging om mijn mond het middelpunt van Zijn wereld te maken was zonder succes. Hij achtte mij geen blik waardig en bleef zijn aandacht richten op het tv-scherm. Een intens gevoel van vernedering overviel mij. Hier knielde ik, onderdanig en sletterig, mijn kunsten te gebruiken om Hem te behagen. Maar voor hem leek ik niet meer te zijn dan een extraatje. Een lekker achtergrondmuziekje, een ventilator die verkoelende lucht in het gezicht blaast op een snikhete zomerdag.

Maar toch - ik merkte dat ik Hem niet onberoerd liet. Het zwaarder worden van adem verraadde Hem. En zijn paal was intussen lekker hard en stijf geworden wat mij aanspoorde om het werk met mijn mond, tong en lippen met al mijn aandacht voort te zetten.

'Variety is the spice of life' en dat geldt zeker voor een goede pijpbeurt. Steeds wisselde ik van techniek om de anticipatie in Hem op te wekken. Ik nam Zijn eikel tot de onderste rand in mijn mond en liet mijn tong speels om de knots cirkelen. Daarna begon ik mijn lippen op en neer over zijn paal schuiven, als een jaknikker die olie uit de diepe bodem pompt. 

Langzaamaan liet ik Hem steeds dieper in mij verdwijnen. Ineens verbrak ik het gestage ritme van mijn dobberende hoofd. Ik voelde Zijn paal samentrekken door de gemis van de verwachte mondmassage. Tergend langzaam daalde mijn mondje weer neer op Zijn pik, terwijl mijn tong elke millimeter van Zijn gevoeligste vlees masseerde. 

Mijn aanpak mist zijn uitwerking niet. Terwijl hij een zachte kreun slaakte, duwde hij mijn zachtjes naar achteren. 'Even rustig aan Jasmijn.' Hij streelde zachtjes over zijn haar. 'Dit doe je heel zalig, je zou hier geld mee kunnen verdienen. Hmm, misschien wel een idee om daar gebruik van te maken mijn pijpsletje.'

De associaties die in mijn hoofd ronddraaiden lieten me van schrik verstarren. Nee, dit zegt Hij toch alleen om me bang te maken. Hij gaat me toch niet laten gebruiken door andere mannen - tegen betaling. Of zou dit meer zijn dan slechts een gemene grap. Ik ontdekte dat ik niet alleen afschuw voelde bij deze gedachte, maar dat het me tegelijk enorm opwond. 

Zijn hand op de achterkant van mijn hoofd bracht me weer terug in de realiteit. Hij trok me weer naar zich toe zodat ik mijn werk voort ging zetten. Even verscheen er een lichte grijns op mijn gezicht. In elk geval had ik nu Zijn volle aandacht bedacht ik.    

3875 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.