Parkeerplaats avontuur

Het is eindelijk weekend. De hele week gewerkt en nu tijd voor ontspanning. Ik was de hele week al in een geile bui en heb mezelf kunnen inhouden tot vandaag. Eerst maar eens lekker gedoucht en onthaard het standaard ritueel. Na het douchen lekker ingesmeerd met olie en vervolgens een leuk setje uitgezocht. Het is een mooie zwarte string met zwarte kanten bh geworden en uiteraard met de nodige vulling. Vervolgens mijn jarretels aangedaan met zwarte net kousen. Daarna heb ik een kort jeans rokje aan gedaan met een leuk zwart topje. Snel mijn make up in orde gemaakt en mijn pruik met lange haren opgedaan. Nadat ik mijzelf goed had bekeken in de spiegel en hier en daar nog wat heb gecorrigeerd heb ik mijn hoge hakken aangedaan en de laptop opengeslagen. We zullen eens even zien wie er online is en ook in een geile bui is.


Zoals gewoonlijk krijg ik al snel de nodige reactie maar niks serieus tot ik een bekende spreek. Hij vraagt hoe het is en al snel gaat het over de nodige geile dingen. Hij vraagt of ik wil afspreken en of ik weleens op een parkeerplaats wat had gedaan. Ik stemde na twijfel in en gaf aan dat ik dit nog niet eerder had gedaan. We spraken snel een plaats en tijd af en zenuwachtig deed ik mijn leren jasje aan stapte ik in de auto. Het was een half uurtje rijden en daar aangekomen zag ik nog niemand. Ik ging maar wachten en voelde mezelf trillen van spanning. Dit heb ik altijd bij een eerste keer met een vreemde maar dit maakt het zo juist zo leuk. Er komt een kwartiertje later een auto aangereden en hij ziet mij staan. Hij flitst een keer met groot licht. Dat is mijn teken denk ik en nu moet het dan maar gebeuren. Ik verzamel alle moed en stap uit. Ik loop al heupwiegend langs zijn auto en probeer lekker zwoel te kijken. Ik loop een stukje de bosjes en hoor al snel een portier dicht vallen. Ik hoor voetstappen achter mij en hoor hem zeggen: hey slet je ziet er goed heb je zin om even lekker geneukt te worden. Ik kan niks anders als blozen en knikte voorzichtig ja meneer. Hij pakt me vast en begint me innig te zoenen. Vervolgens drukt hij me aan mijn schouders na beneden ik begrijp de hint. Ik maak zijn broek open en al snel heb ik zijn lul gevonden. Zachtjes neem ik zijn eikel en begin hem te plagen. Het levert niet helemaal het gewenste resultaat op. Hij pakt mijn hoofd vast en duwt zijn dikke lul ver na binnen ik schrik ervan waarop hij moet lachen.

Zo sletje pijpen zul je. Hij begint me in mijn mondje te neuken en voel zijn lul groeien in mijn mond. Na een paar minuten stopt hij en geniet van wat hij ziet. Mijn mascara uitgelopen van de tranen in mijn oven en het slijm hangt aan mijn mondhoeken. Zo nu het echte werk en ik geef hem snel een condoom waarna hij me op handen en voeten laat zitten. Hij duwt mijn string aan de kant en ik voel wat kouds over mijn kutje lopen. Het duurt niet lang voordat hij zijn dikke lul tegen mijn kutje zet en hem in een keer na binnen duwt. Ik heb het niet meer en het doet flink zeer. Hmmm lekker strak daar hou ik van. Hij begint rustig om me te laten wennen maar begint al snel tempo te maken. Ik voel mezelf ritmisch meebewegen met iedere stoot en betrap me er op dat ik geil lig te heigen. Na een kwartier uitgewoond te zijn voel ik zijn lul dikker worden en houdt hij me stevig bij mijn heupen vast. Hij komt hard klaar in mijn kutje en merk dat hij er van heeft genoten. Hij kreunt hard en slaat nog een keer lekker geil over mijn billen. Hij trekt zijn broek op en zegt bedankt slet ik heb nog een kleinigheidje voor je achtergelaten en loopt vervolgens weg. Ik rust nog even uit sta vervolgens weer op en fatsoeneer mezelf eerst even. Als ik mijn stringetje weer goed trek voel ik ineens het zaad uit mijn kutje lopen. Die eikel had de condoom niet eens gebruikt en het bedankje was een volgespoten kut. Wat een eikel! Nou ja niks aan te doen meer volgende keer echt voorzichtiger zijn en ik loop terug naar mijn auto om naar huis te gaan. Wanneer ik bij mijn auto ben aangekomen staan en er 3 man mij op te wachten. Ze zien mij schrikken en ik begin zenuwachtig te worden wat ze van plan zijn maar dit lijkt op een nieuw avontuur...  

Xx Babs

4023 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.