Beetje betrapt met spannend vervolg (2)

Geplaatst door: travsaskia op 30-06-20

De afspraak die ik met Caroline maakte, hield me flink bezig. Ik was erg onrustig. Keek bij elk piepje op mijn mobiel of er een bericht van haar zou komen. Er gingen echt wel twee weken voorbij en ik dacht dat ze niet meer zou reageren. Pas na ruim 3 weken, kwam een berichtje, met alleen de tekst ‘Ben je er klaar voor?’. Ik had geen idee waarvoor ik klaar zou moeten zijn, maar stuurde terug: ‘Ja Mevrouw, ik ben klaar voor U’.

Jeetje, wat een opluchting was dat. Ik had me er inmiddels behoorlijk op verheugd en er gebeurde maar niets. Natuurlijk keek ik goed in en om de supermarkt om me heen, bleef soms een uur in de auto zitten wachten in de hoop dat ze zou langslopen. Maar dat gebeurde niet. Na het eerste berichtje volgde wel snel een tweede. "Ga morgenochtend naar het centrum van IJmuiden. Daar ga je zelf om 11:00 uur naar C&A, je spreekt een verkoopster aan en je zegt dat je een stretch vrouwen spijkerbroek voor jezelf moet kopen. Ik ben in de winkel om je te controleren en dat je de spijkerbroek gaat passen en in de winkel voor de spiegel gaat staan. Je hebt dan al een netpanty aan en een paar sportschoenen. Je vraagt om de kortste lengte, zodat je panty nog beter te zien is dan bij je huidige spijkerbroeken. Als je klaar ben met passen, vraag je of je die broek wel aan zou kunnen houden. Je rekent af, en komt naar buiten en geeft mij het antwoord van de verkoopster. Dat is het voor nu. Begrepen?” Ik kreeg een warm en hard kruis en tikte meteen in: 'Ja Mevrouw'.

Ik sliep slecht die nacht. Ik was al vroeg wakker, stapte snel onder de douche en trok na het douchen een strak panty broekje an en daaroverheen mijn mooie netpanty, die altijd heerlijk zat. Ik trok mijn spijkerbroek aan en bekeek het geheel. De panty was natuurlijk goed zichtbaar, dat zou straks alleen maar ‘erger’ worden. Ik nam mijn ontbijtje, maar kon eigenlijk nauwelijks wat eten van de spanning. Om kwart voor elf stapte ik zenuwachtig de auto in en reed naar IJmuiden. Ik liep naar de C&A waar het nog niet druk was, voornamelijk vrouwen. Ik liep wat rond om te kijken of Mevrouw Caroline er al was. Ze was er nog niet, maar ik deed wat me opgedragen werd. Ik liep naar een verkoopster toe en zei: “Ik wil een stretch spijkerbroek voor mezelf kopen, kunt u me helpen?” Ze zei: “O, dan moet u daar zijn hoor, dat is de herenafdeling.” Ja, toen moest ik wel zeggen: “Het moet een damesjeans zijn en zo kort mogelijk model.” Ze glimlach en zei: “Ja, dat kan natuurlijk ook, komt u maar mee. Ze liet verschillende modellen zien en zei: “Deze is zeer strak en kort, maar sluit hoog in de taille met knopen aan de buitenkant, zoals je ziet. Ga maar even passen.” “Knopen aan de buitenkant, dat zie je toch nooit bij mannen?”, vroeg ik. “U wilt toch een dames stretch jeans, dit is dan hetgeen waarmee u kunt opvallen hoor. Ik neem aan dat het in opdracht is, dus dat u dit MOET doen”, zei ze nadrukkelijk. Ze keek me aan en ik antwoordde: “Uhhhh, ja, eigenlijk wel.” “Nou, ga dan maar passen, het komt best wel goed hoor.” Ze probeerde me gerust te stellen.

Ik deed mij eigen broek uit en trok de damesjeans aan. Jeetje, lekker meerekende stof zeg, wat zat dat heerlijk strak. Plotseling ging het gordijn van de paskamer open en daar stond Caroline en de verkoopster stond erbij. Ze zei: “Heeft ie U gevraagd om een damesjeans?” “Ja mevrouw, hij zei dat hij een stretch damesjeans moest kopen, in opdracht dus.”

“Dat flikt hij mij nu elke keer, hij wil zo graag als meisje door het leven, maar ik verbied het hem keer op keer. Ik ben hem nu gevolgd om te kijken wat hij nu weer ging kopen. Nou, hij zal het voelen. Trek uit die broek.” Tegen de verkoopster: “Ik zal hem zijn lesje leren, heeft u zwarte glimmende leggings?” “Jazeker mevrouw, maar uhhh….” “Nee, gaat u er maar een paar pakken als u wilt, dan spreek ik mijn man even flink toe.” De verkoopster liep glimlachend weg om een paar leggings te gaan pakken. “Zo Saskia, ik zal je even lekker vernederen. Geniet je?” Ik had mijn spijkerbroek uit en stond in mijn netpanty, net toen de verkoopster met een paar mooie glansleggings aan kwam lopen. “Mmmm, even kijken hoor, ik zal hem zijn lesje leren en hij moet dus zo in een legging naar buiten, dan zal jij wel genezen zijn van deze flauwekul. Kijkt u nou ook eens goed naar hem, het is toch geen gezicht zo een vent in notabene mijn netpanty. Nou, zeg eens eerlijk.” “Nou ja mevrouw, we maken hier wel meer mannen mee hoor, die graag hun vrouwelijke kant willen laten zien. U gaat wel erg tekeer tegen hem.” Ze liet de leggings achter, nam de spijkerbroek mee en liep de winkel in. Caroline schaterde van het lachen, ze had de verkoopster op haar teentjes getrapt. “Misschien geilde ze wel op je in je panty Saskia.” Caroline bekeek de verschillende leggings en gaf de meest glanzende aan mij. “Trek aan.” Ik deed wat me opgedragen werd, en het voelde heel spannend, de lycra stof gleed over mijn benen en alles sloot nauw aan. Wat een sensatie. Maar tegelijkertijd voelde ik de angst om er straks mee de winkel in te moeten en nog erger, de straat op.

Wordt vervolgd.

2888 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.