Lekker#3

Geplaatst door: fay op 09-07-20

Met een pruillip weer naar boven. Hij is niet tevreden over wat ik aan heb. En dan mag ik niet mee. Ik ben eigenlijk best wel trots tevreden over mijn casual outfit. Witte gympies, lichtblauwe slim fit denim jeans met scheuren en gaten. Een strakke, grijze sloggi bh zonder sluiting en een wijdvallende bruine sweater, die een schouder bloot laat. Het doet mijn vrouwelijke vormen allemaal prima uitkomen. Maar hij vindt het niet goed, geen broek zegt hij. Zuchtend kleed ik me uit. Sta inspiratieloos voor de mijn kledingkast. Uiteindelijk kies ik een geelzwart stretch corduroy minirokje, vervang de sweater voor eenzelfde grijze. Te warm voor panties. Sandalen met een sleehak. Die maken me ook iets groter. Ik aarzel nog even over de sloggi tanga string. Besluit het zo te laten. Eigenlijk best lekker, blote billen in het ultrakorte rokje. 

Hij knikt goedkeurend als ik de trap afloop. Pakt me met één hand bij de kin. Drukt een kus op mijn lippen. Open mijn mond, rol mijn tong tegen de zijne. Warm gevoel doorstroomt me. Fijn dat hij tevreden is. Maakt me blij. Heerlijk om samen met hem op stap te gaan. Hij stuurt de auto vlot door het verkeer. Elke keer na het schakelen legt hij zijn hand op mijn blote bovenbeen. Streelt, aait. Ik onderga het blijmoedig, opgelucht.  Hij is erg aardig, erg lief voor me. Pakt zelfs mijn hand als we een klein stukje naar het restaurant wandelen. Ik huppel bijna van geluk. Vlecht mijn vingers tussen de zijne. Leg mijn hoofd tegen zijn gespierde bovenarm. Pak met met mijn andere hand dezelfde arm vast. Zo lopen we het restaurant binnen. Hij heeft besproken. Galant stuurt hij me de zachte kussens van de lounchebank achter het tafeltje op. Hij schuift naast me. Bestelt een fles wijn, twee glazen. Ik kan mijn geluk niet op. Hij schuift naar me toe, slaat een arm om me heen. Trekt me tegen zich aan. Een kus op mijn hoofd. Hij streelt mijn blootgevallen schouder. We kletsen, bekijken de voorbijgangers buiten, lachen, nippen wijn. Nestel me liefdevol tegen zijn lekkere lichaam. Elke keer als ik hem aankijk vlinders in mijn buik. 

Zijn hand op de mijne. Dwingt me om wat harder te duwen, te knijpen in zijn kruis. Voel zijn ballen verschuiven onder mijn vingers. Een knoertharde bobbel in mijn handpalm. Gevangen in zijn strakke spijkerbroek. Ik lig bijna tegen hem aan. Please hem zo goed als mogelijk. Voel de bobbel groter en harder worden. Ik moet hem echt even aanraken. Heb twee handen nodig om zijn rits open te maken. Vlij me weer terug tegen hem aan. Moeizaam zoekt mijn hand door de krappe ruimte. Onder de band van zijn short door. Zachtwarm voelt het aan, tegelijk bikkelhard stijf. Teder aaien. Handpalm ontmoet zijn eikel. Voorzichtig vingers er omheen. Hij zakt wat onderuit. Kan net wat heen weer bewegen, zijn eikel masseren. Schuldig pak ik met mijn vrije hand mijn glas wijn, neem een flinke slok als de serveerster ons eten komt brengen. Ze heeft niets door, tafelblad ontneemt uitzicht. Ha fijn, dat ziet er heerlijk uit wat hij voor me besteld heeft. Ik heb best wel trek. Wil hand vrijmaken om te kunnen eten. Maar hij pakt mijn pols. Ik mag niet stoppen. Gepassioneerd streel ik verder. Hij zit meer rechtop, begint smakelijk te eten. Mijn hand bijna klemvast in zijn kruis. Ik speel zo goed als het gaat met zijn eikel. Hij bemoeit zich verder niet met me. Hoor af en toe een diepe zucht. Trek snel mijn hand terug, spuug een dikke klodder in de palm. Dat glijdt verwent streelt direct een stuk beter. Hij leunt achterover, bouwt even een kauwpauze in. Kijkt onverschillig in het rond, nipt van zijn wijn. Geeft mij de mogelijk om hem beter en in hoger tempo af te trekken Hij reikt me een vork aan. Met mijn vrije hand probeer ik te eten. Moeilijk natuurlijk. Ineens zijn hand op mijn hoofd. Duwt me naar zijn kruis. Nee, nee, niet hier, niet hier zo in het restaurant, nee joh ... met zijn vrije hand bevrijdt hij zijn stijve leuter. Ik heb geen keus. Hij is veel te sterk. Duwt mijn mond tegen zijn pik. De dikke eikel vult mondholte. Tong nat, zacht streelt likt beweegt. Concentreer me op alleen het gevoeligste dikke deel van zijn penis. Wijnsmaak in mijn mond verdwijnt. Druppels voorvocht op mijn tong. Hij gaat komen, tjiezus, hij gaat komen, da's snel. Hij snuift wat luidruchtiger. Mijn hoofd in een stevige greep. Geen keuze. Kan geen kant op. Klodders warm zaad spuit mijn mondholte in. Nog één . Nog één. Ik ruik het. Ik proef het. Hij laat los. Beschaamd kom ik omhoog. Geen van de restaurantgasten keurt ons een blik waardig. Ongelooflijk. Ik veeg met mijn wijsvinger wat sperma van mijn onderlip. Lik mijn vinger af. Grijnzend kijkt hij me aan. Doe mijn mond open, laat zijn cum zien. Zijn grijns nog breder. Hij snijdt een stukje vlees af. Prikt het aan mijn vork. Voert het me. Ik moet kauwen. HHmmmm..... onverwachte saus. Dan slik ik door.

We blijven wat aan de zijkant. Leunend tegen een muur. Hier is het wat minder druk. De grote concertzaal is nagenoeg vol. Wat een hoeveelheid mensen. Ik geniet van de harde muziek. Zing sommige nummers mee. Ik sta vlak voor hem. Bewust van zijn lekkere lichaam. Ik ben klein in vergelijk met hem. Heb zijn linkerarm gepakt . Die over me heen geslagen. Zijn grote hand als bijna automatisch op mijn rechterborst. Leun met mijn hoofd achterover tegen hem. Bezorgt me weke knieën. Ik houd zijn arm angstvallig vast. Hij mag niet loslaten. Voel me gelukkig in zijn armen, tegen zijn lijf aan. Wat heerlijk is dit, wat een fantastische avond om met hem zo samen met hem naar mijn favoriete muziek te mogen luisteren. Lief dat hij dit geregeld heeft. Wieg ritmisch mee op de muziek. Zijn rechterhand streelt mijn buik, stukje bij beetje lager. Langs mijn heup op mijn bil. Plagerig, knijpt zachtjes. Ik draai mijn hoofd wat, kijk hem in de ogen, glimlach hem toe. Brutaal duwt hij mijn korte rokje wat op. Mijn rechterbil weerloos bloot. Siddering als zijn vingers de blote huid aanraken. Uitdagend krassen nagels. Ik laat niets merken. Lager en lager. Vingertoppen volgen de rand van mijn string. Knijpt mijn bil wat opzij, maakt zo ruimte om mijn vulva te bereiken. Mijn kreun onhoorbaar door de harde muziek. Vagijn nog overgevoelig, nog ietwat pijnlijk na de straf van gisteravond. Zijn wijsvinger tikt friemelt tegen mijn super sensitieve kut. Ik zak zowat door mijn benen van opwinding. Teder streelt de vingertop. Dipt, duwt, daagt mijn kringlabia uit. Ik heb het niet meer. Klamp me verrukt, bijna wanhopig vast aan zijn linkerarm. Mijn rechterborst nog steviger gepakt. Millimeter na millimeter komt hij binnen. Vingerkootje neukt me gedecideerd beheerst  Hij staat me hier gewoon te vingeren in deze mensenmassa!

Ik kook. Lichaam shaked. Gelukkig houdt zijn arm me staande op mijn slappe benen. Ik hang krachteloos machteloos tegen hem aan. Heremetijd .....dat vingertopje ......zijn hand op mijn borst.....uitgerekend hier ..... te midden van deze menigte ....Zonder gêne zijn linkerhand nu mijn kruis in. Soepele vingers graaien tussen mijn blote benen. Het korte rokje biedt geen bescherming. Krachtige schuifbewegingen, de dunne katoenstof van mijn tanga string scheidt slechts tussen zijn vingers en mijn clit. Stevig, hard bewegen zijn vingers op neer. Zijn vingerkootje in mijn flamoes dringt wat verder door. Ik word gek, geen besef meer van de wereld om me heen. Wowwowoooo........moet alles op alles zetten om me te beheersen, niet ter plekke een onwijs orgasme te krijgen. Hij vindt dat vast niet goed. Ik reik mijn linkerarm omhoog, naar achter, leg mijn hand in zijn nek, probeer zijn hals te strelen. Plaats mijn andere hand op mijn linkertiet. Hhhmmmm..... o my god .... o my god ...hij sist in mijn oor. Beheersen, ik mag niet komen. Rol mijn hoofd over zijn brede borst, bijt op mijn onderlip. Onderlijf schokt, krampt. Liezen trillen .......... 
Ik wring me los. Leun hijgend van geile extase tegen de muur. Zie hem lachen. De schat, de lieverd. Ben buiten zinnen. Pak zijn hand, trek hem mee. Door de menigte. Hoor geen muziek meer, zie geen mensen meer. Er is maar één ding wat ik nog wil. Dáár ....... daar, ik troon hem mee. Hier zien ze ons niet. Ik klap tegen het hekwerk aan. Trek hem stevig tegen me aan. Mijn hand in zijn hals, brengt zijn hoofd omlaag. Geil duw ik mijn tong zijn mond in. Zover als mogelijk. Tongen rollen. Zijn hand propt zich weer tussen mijn benen. Onhandig rist ik zijn broek open. Frommel moeizaam zijn erecte penis naar buiten. Tjééé....bikkelhard stijf. Een kort moment van aarzeling. Hoe dit aan te pakken? Hij tilt me op. Ik grijp boven me het hekwerk vast. Sla mijn blote benen om hem heen. Zijn armen om mijn dijen. Zijn handen trekken mijn kont uit elkaar. Even zoeken. Mikken. Dan laat hij me zakken. Ik kan wel janken. Nog erg pijnlijk, gevoelige kut zakt geleidelijk over zijn formidabele heerlijke lul heen. Hij spiest me vast tegen het hek. Ik moet me laten horen, zegt hij. Mijn geschreeuw gaat verloren in de harde muziek. Klem tussen het hek en hem. Hou me krampachtig vast aan het hek. Het harde ijzer pijnigt mijn rug. Blij dat hij zo sterk is. Lange, diep stoten. Elke keer een gil. IJzeren spijlen pijnigen mijn handen. Sla mijn armen om zijn nek. Zijn lul nog dieper in me. Eindeloos lekker. Ben volkomen van de wereld, alleen maar bewust van hem, van zijn pompende pik. Mijn brandende, uitgerekte vagina. Ik moet alle zeilen bijzetten om niet te komen. Ik hoor hem in de verte praten. Wat zegt hij? Dan realiseer ik het. Laat alle remmen los. Geef toe aan alle lust, laat alle chemische stofjes van de afgelopen weken door mijn lichaam denderen, mijn cellen binnendringen. Pak zijn prachtige hoofd met twee handen stevig beet. Duw mijn tong weer ver naar binnen. Zoek dan houvast op zijn schouders, wip zo goed als het gaat fanatiek mee. Ooojjaaa .. ooojjjaa .....schokkend onderlijf, krampende clit ......schreeuw extatisch..........

Hand in hand met de mensenmassa naar buiten. Koele avondlucht fris koud op mijn blote benen. Blij dat ik een trui aan heb. Moeite om hem bij te houden, zijn grotere stappen, mijn getrippel op de verhoogde sandalen. Brandend vagijn, nat kruis, vocht en zijn sperma. Eenmaal thuis direct naar de badkamer. Reinig mijn gezicht. De douchestraal verwarmt mijn lichaam weldadig. Zeep mezelf snel in. Mijn spleet voelt wat rauw schraal. Vulva ietwat pijnlijk. Kom langzaam weer tot zinnen. Hij stapt achter me. Ik pak de grote spons. Overdadige douchegel. Wrijf, boen zijn mooie lichaam nauwkeurig en liefdevol. Streel met de spons zijn scrotum, voorzichtig zijn penis. Trek de voorhuid naar achter om het daar ook schoon te maken. Ik kijk verwachtingsvol naar hem op. Hij schudt nee. Ik pak een grote badhanddoek. Droog hem nauwgezet af. Dan pas mezelf met dezelfde handdoek. Smeer mijn hele lichaam lekker in. Lichtblauwe, doorzichtige babydoll, bijbehorende brazilian. Schiet in lange zijden kimono. Borstel haren, tanden poetsen. Ruim netjes onze kleren op. Ondergoed in de wasmand. Strijk snel nog een overhemd voor hem. Loop blootsvoets naar beneden. Schenk hem een whisky in. Ik mag alvast naar bed, hij komt zo. Leg de kimono op het voeteneinde. Schuif het bed in, heerlijk de zachte stof langs mijn blote benen. De kanten stof van de babydoll. Ik heb moeite om wakker te blijven. Bedenk terwijl, hoe gelukkig ik ben zijn vrouw te zijn. Ik dommel wat in. Dan schuift hij naast me. Knipt het licht uit. Ik wacht geduldig af. Hij maakt geen aanstalten. Ik rol op mijn zij, sla een arm om hem heen. Hand op zijn stevige buik. Lepeltje lepeltje vallen we in slaap.

1586 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.