Lekker #4

Geplaatst door: fay op 14-07-20

Het is een warme nacht. Meermalen ben ik even wakker, lig te woelen. Of is het nog de geile opwinding van afgelopen avond? Paar keer al op de wekker gekeken. Het schiet niet op. Het dekbed hebben we allebei al grotendeels van ons afgeduwd. Jaloers luister ik naar zijn rustige ademhaling, zijn diepe slaap. Zijn naakte silhouet in het duister. Ruik zijn heerlijke lijflucht. Langzaam weer in slaap dommelen. Droom van mijn vrouw zijn. Getsie, weer wakker. Vaag het eerste ochtendlicht tussen de gordijnen door. Ik sluip uit bed om de gordijnen goed te sluiten. Babydoll wuift wulps om mijn naakte vrouwenlijf. Voorzichtig weer het bed in. Als ik naar hem kijk, zie ik zijn pik stijfrecht omhoog staan. Wil hij ....... of slaapt hij .....? Ik ben klaarwakker. Wacht even af. Hoor zijn diepe slaapadem. Rol op mijn zij. Zak wat naar beneden. Zo voorzichtig mogelijk steeds dichterbij. Wil hem nog niet wakker maken. Mijn lippen op slechts millimeters van zijn eikel. Plaats mijn lippen zo behoedzaam als mogelijk. Zijn adem stokt even, gaat dan weer regelmatig verder. Open mijn mond wagenwijd. Zak wat over zijn eikel heen. Zachtjes toucheren mijn lippen naar onderaan zijn dikke paddenstoel. Streel zachtjes met mijn tong. Voel zijn pisgaatje als kleine oneffenheid. Pik lijkt nog harder te worden. Laat tongpuntje over het gaatje kriebelen. Ben verbaasd dat het zich uitnodigend opent. Concentreer op dit uitdagend kleine stukje. Tip er liefdevol zachtjes tegenaan, zachtjes als mogelijk kleine likjes er langs. Een haarlok glijdt langs mijn hoofd omlaag. Vlijt zich in zijn lies, langs zijn stam. Zijn adem stokt. Ik stop, houdt zijn piemel tussen mijn lippen. Dan ademt hij rustig verder. 

Hij heeft het al klaar gelegd. Glimlachend bekijk ik het. Ik houd het roodgeruite schoolplooirokje omhoog. Jeetje, die is wel heel erg kort, vrees ik. Snel ontdoe ik me van de kimono en babydoll. Glij in de rode lycra string. Sjor de strak elastische stof met mijn vingers goed passend. Clip de rode bh op mijn buik vast. Draai het naar achter. Wurm armen onder de dunne schouderbandjes door. Kan zo genieten van dit aankleden. De push up duwt daadwerkelijk mijn borsten op. Ondersteun ze gelukzalig even met mijn beide handen. Kijk er trots tevreden naar. Ga zitten op de bedrand om de witte fluwelen kousen aan te trekken. Voorzichtig eerst mijn tenen, dan mijn voet er in. Heerlijk zacht langs mijn gladde benen. Net boven de knie sla ik ze om. Hoe schattig, dat een miniem rood vlinderstrikje aan de achterkant van de kous verschijnt. Merk dat het slikken wat moeilijk gaat vanmorgen, een wat rauw ontzette keel helaas. Knoop het witte getailleerde bloesje zedig helemaal dicht. Is wat aan de krappe kant. Knoopjes ter hoogte van mijn borsten sluiten ternauwernood. Stap in het rokje, rits het dicht. Kijk over mijn schouder naar mijn spiegelbeeld. Rode bra contrasteert overduidelijk zichtbaar door de dunne witte stof, het rokje komt maar net aan over mijn billen. Als ik een klein beetje voorover buk, zijn mijn blote billen direct duidelijk zichtbaar. Het dunne tangastreepje valt nagenoeg volledig weg in mijn bilnaad. Glimlach tevreden. Gesp de zwarte pumps vast. Ik vind ze wat lomp, met de grote vierkante hoge hak. Voor de spiegel zittend heerlijk uitgebreid make-uppen. Het lukt om bruinige sproetjes te maken. Ik giechel om mezelf. Ziet er best leuk, natuurlijk uit. Met rode lintjes lukt het om twee staartjes aan weerszijden te maken. Het zwarte vlinderdasje gelukkig met een elastische band, verberg het ander het kraagje van mijn bloes. Hij heeft zelfs aan een grote bril met een zwart montuur gedacht. Goedkeurend knipoog ik naar mezelf. 

Draai voorzichtig rondjes met mijn tongpunt. Zo voorzichtig, zo zachtjes als mogelijk. Zou hij dit dromen, er van wakker worden? Beweeg minimaal met mijn hoofd op neer, mijn lippen fluweelzacht langs zijn voorhuid. Deze schuift wat mee. Laat tong onderlangs zijn eikel gaan. Overdadig speeksel zorgt voor makkelijker bewegen. Hij kreunt nauwelijks hoorbaar. Ik geniet van dit spelletje, zijn toffe tamp in mijn mondholte. Ben benieuwd hoe lang dit gaat duren voor hij wakker wordt. Mijn tong niet langer alleen rond zijn pisgaatje, ter afwisseling langere behoedzame bewegingen onder zijn hele eikel. Ik schrik enorm als hij zijn hand op mijn hoofd legt. Hij is wakker! Hij duwt zodanig, dat ik helemaal over zijn paal heen zak. Ik moet kokken als het dikke deel achterin mijn keel doordringt. Mijn neus stoot tegen zijn onderbuik. Dwingend blijft hij duwen, ik kan niet omhoog, ik kan geen kant uit. Snuivende ademhaling door neusgaten, traanvocht dringt zich op. Ruwe vingers in mijn haardos. Rukt me overeind. Auw ..... ik hap naar lucht. Zijn beide handen duwen me weer omlaag. All the way. Niks geen tederheid, niks liefdevol, hardhandig trekt hij aan mijn haar met beide handen, dwingt me laag te blijven, zijn bekken stoot zich omhoog. Van zachtzinnig naar hardhandig nietsontziend. Hij trekt en stoot tegelijk. Rare ggghhhhuuu....gghhuu...ggghhhuu-geluiden uit mijn strot. kan dat niet in houden, niet bedwingen. Dit had ik niet voorzien. Maar hij vindt het heerlijk, ik hoor hem kreunen steunen hijgen. En dat stemt mij ook gelukkig.

Beneden gekomen maak eerst maar even koffie voor mezelf. Ruim ondertussen de vaatwasser leeg, maak het aanrecht schoon. Het leer van de stoel plakt aan de achterkant van mijn blote dijen als ik ga zitten. Laat verrukt mijn vingertoppen langs de zijden kousen gaan. Hoe fijn voelt dit zeg, hoe zacht. Nip van mijn koffie. Bekijk tegelijk het lijstje met taken dat hij voor me heeft neergelegd vanmorgen. Dat moet wel gaan lukken.
Eerst maar het beddengoed gaan verschonen. Schuif de gordijnen opzij, ramen wagenwijd open. Het beddengoed is op één plek nog kleddernat. Snel haal ik het af. Doe alles in de wasmachine. Dan maar de boodschappen. Geen jas nodig, lekker weer. Pak mijn roze damesfiets uit de schuur. Leg de boodschappentas en mijn tasje in het stuurmandje. Stap voorzichtig zijwaarts over de lage stang. Fijn om zo te fietsen. Merk dat rokje erg kort is. De ochtendbries flirt langs het blote deel van mijn dijen, tot in mijn kruis. Wordt nagefloten door een stel jongens. In de supermarkt merk ik schichtige, scannende blikken. Tja.....wat ongewone outfit trekt altijd kijkers. Glimlachend ontdek ik dat mijn rokje tijdens het fietsen in mijn taille omhoog gekropen is. Hihihi.... dat levert natuurlijk ook veel bekijks op. Helft van mijn blote kont zichtbaar. Ik sjor het omlaag, weer goed. Knipoog naar een bejaarde man die het allemaal kritisch volgt. Wandel langs de schappen. Werk het lijstje af. Ik buk als het papiertje uit mijn handen glijdt. Daverend gelach als resultaat. Ik snap mijn fout, zak direct op mijn hurken, kijk over mijn schouder. Handvol breedlachend publiek staart me aan. Stom om zo voorover te bukken, echt niet vrouwelijk. Ruimschoots uitzicht op mijn kruis, mijn intieme delen. Snel trippel ik verder. Met een volle fietsmand peddel ik snel terug om een lunch voor hem te maken.

Machteloos overgeleverd aan zijn sterke handen. Hij blijft in straf tempo me keelneuken. Er komt geen einde aan, hij laat voor mij geen mogelijkheid hem tegelijkertijd op enig andere manier te behagen. Het danst voor mijn ogen. Raak buiten zinnen. Mijn strot wagenwijd maar lekker strak nauw voor zijn fantastische pik. Veel geil vocht druipt langs zijn lul uit mijn mond zijn kruis in, maakt het bed nat. Dikke draden  elke keer als ik even naar lucht mag happen. Mijn hoofd wordt tussen zijn dijen vastgeklemd. Hij draait razendsnel, een korte gil, ik moet hem volgen. Hij springt van het bed. Grijpt me bij de oksels, sleurt me naar de bedrand. Mijn hoofd valt achterover. In no time heeft hij zijn potente pik weer in mijn mond gestoken. Neukt me met lange halen. Ik sla mijn handen om zijn billen. Trek hem verder tegen me, verder in me. Zijn handen schuiven de spaghettibandjes van de babydoll opzij. Zoeken volle steun op mijn tieten. I love it. Hij verplettert ze bijna. Dit is fijn, beter dan een droom. Hij blijft gestaag stoten. Geniet van zijn pik, wurm een hand onder zijn scrotum. Kras met mijn lange nagels over zijn ballen. Het wordt lichter in de slaapkamer. Het wordt lichter in mijn hoofd. In trance, in de verte, ik hoor hem snuiven. Weet wat gaat komen. Laat tong nog maar eens extra goed meedoen. Hij trekt plots helemaal terug. Trekt zich razendsnel af. Onduidelijke wat hij zegt, brult. Ik steek mijn tong uitnodigend uit, mond ver open. De eerste straal sperma spuit op mijn oog, dan mijn wang, in mijn mond. Met één hand op zijn billen duw ik hem wat in mijn richting. Slurp zijn pik naar binnen. Zuig hem leeg.

Bekijk tevreden de sandwiches. Mooie witte driehoekjes met beleg. Tuintafel deftig gedekt. Gezellig bloemetje op tafel. Hij complimenteert. Ik glunder. Fijn dat hij nu even thuis is, Dat gebeurt niet veel tussen de middag. Bij binnenkomst hem extra lekker lang getongd, ik voel zijn handen nog op mijn makkelijk bereikbare blote billen. We lunchen in de tuin, Ik trippel heen en weer om hem te bedienen. Hij volgt me met argusogen. Als ik even naast hem sta om koffie bij te schenken, streelt zijn hand langs de binnenkant van mijn kuit over de zijden kous, langzaam lief omhoog, zijn vinger volgt even plagerig de huid net boven de kousrand. Dan kriebelen vingers wat hogerop. Een rilling van opwinding als zijn vlakke hand onder het rokje schuift. Brutaal door mijn spleet naar voren schuift. Ik sluit mijn ogen genietend. Zijn duim zet zich tegen mijn vulva. Zijn vingers kroelen langs mijn kittelaar, duim pulseert met kleine draaiende bewegingen. Ik onderga het genietend, Zet met twee handen de koffiepot op tafel. Zoek met één hand wat steun in zijn nek laat mijn vingers daar kriebelen, strelen. Kijk hem glimlachend, liefdevol aan. Terwijl drinkt hij met zijn andere hand zijn koffie. Zet het kopje op het schoteltje terug. Laat me los, maakt een gebaar. Ik doe een paar stappen opzij. Hij vraagt me voorover te bukken. Natuurlijk doe ik dat, laat mijn handen uitdagend langs mijn benen glijden. Hij heeft vorstelijk uitzicht onder mijn nauwelijks verhullende rokje. Voorzichtig kijk ik om. Huh, wat doet hij? Zijn broek los gemaakt. Brede grijns over zijn mooie gezicht. Hij zit zichzelf af te trekken, de lieve schat. Direct laat ik mijn handen over mijn billen gaan. Schuif het minirokje helemaal omhoog. Streel mijn eigen bil, laat andere hand de rand van de string volgen door mijn spleet heen. Trek dan billen zo ver als mogelijk uit elkaar. Draai met mijn kontje geil heen en weer. Dan mijn rechterhand vanaf de voorkant door mijn kruis glijden. Handpalm vangt mijn clit, middelvinger en ringvinger vingeren mijn spleet. geil om hem zichzelf te zien aftrekken. Aan zijn gezichtsuitdrukking te zien, denkt hij hetzelfde over mij. 

Hij wenkt me. Ik kom overeind, langzaam heupwiegend stap voor stap naar hem toe. Knoop mijn bloesje open. Verdorie, het elastiek van het vlinderdasje blijft rond mijn hals steken. Ik trek het kraagje er onderdoor. Met open bloes vlak bij hem. Opgewonden schittering in zijn ogen. Ik klim op zijn schoot. Pak zijn prachtige hoofd. Duw het tussen mijn borsten. Direct zijn handen op mijn rug. Wat een kunstenaar. Met één hand onthaakt hij de rode bra. Duwt het met zijn neus wat omhoog. Zijn mond zuigt zich vast op mijn linkertiet. Hmmm.... tong likt, lippen knabbelen aan mijn tepel. Kriebels door mijn lijf. Ruk onhandig de bloes van mijn lijf. Ik vind zijn stijve, leg mijn hand er omheen, duim erop. Hij kust nu rechterborst, knijpt tegelijk in de linker, getverdegetver ...wat is dit lekker. Zijn stoppelbaardje schuurt langs de zachte, gevoelige huid, drijft me tot waanzin. Ik pak mijn eigen tieten, bied ze om beurten aan. Zet zijn mond ertussen gevangen. Hij likt kust zuigt knabbelt. Hhhmmm .... hhhmm..... mijn voeten vinden steun op de grond. Ongeduldig ga ik wat omhoog, pak mijn kont beet, trek konthelften hard uit elkaar trekkend. Hij brengt zijn staaf in stelling. Frummelt de string opzij. Mag geen lawaai, geen geluid maken, ben het bijna vergeten als ik zijn pik voel aandringen. Het is nu aan mij, ik kan zelf bepalen. Oojaa ... oojjaa...altijd eerst even dat heerlijke pijnlijke bij het binnendringen. Ik zak maar een klein stukje. Ontferm me in eerste instantie alleen over zijn eikel. Omhoog, houd wel zijn lul binnenboord. Dan weer traag omlaag, klein stukje maar, tjiezus nondeju..... hoe waanzinnig lekker is dit zeg. Minimale beweginkjes, maximaal genieten. Rustig, met veel gevoel neuk ik hem. Draai, schroef me steeds weer vast op zijn fantastische fallus. Mag voor mij de hele middag duren. Leg mijn handen nu in zijn hals, onderarmen steunen op zijn sterke schouders. Voel zijn kriebel stoppelbaardje in mijn handen. Mijn lippen tegen de zijne, zijn snor prikt wat, dikke, natte, gretige tongen rollen van de ene naar de andere mond. 

Een duw, ik moet omdraaien. Stap van zijn schoot af. Ontdoe me van mijn bh. Draai een halve slag. Steek mijn onderste naar hem toe. Ongeduldig zijn handen op mijn heupen. Ik reik tussen mijn benen naar achter. Spreid benen om op zijn schoot te kunnen zitten. Zijn lul zompig van ons beider vocht. Haak wijsvinger achter string om ruimte te maken. Hij stoot hard....au au ....zit er verdomme naast .. navigeer, zet me op zijn pik, laat me er overheen zakken....... o my god ... elektrificeert mijn lichaam, siddering...hij dringt helemaal naar binnen, rekt zalig heerlijk mijn vaginawand op, een piepend genotsgeluid ontsnapt mijn keel..... we zoeken naar een gezamenlijke cadans, de gesp van zijn riem prikt tegen mijn linkerbil. Mijn naakte bovenlijf vlei ik naar achter, tegen hem aan, zoek vind zijn handen, leg ze op mijn tieten, blijf zijn handen vasthouden. Niet loslaten, niet loslaten nu. Raak meer en meer in vervoering, knettergeil, zijn pik zo ver, zo diep in me, bij elke beweging mijn vagijn opgerekt uitgerekt. Waanzinnig zo buiten in de tuin, in het zonnetje, bijna naakt. Waanzinnig lekker, breng mijn hand naar mijn clit om te bespelen. Ruw trekt hij die weg. Hij probeert op te staan. Zijn lul nog in me. Duwt me op, we gaan staan. Ik steun voorover net aan op de tafel, Een glas valt om, bestek valt op de grond. Hardhandige handen klauwen op mijn heupen. Stevige, diepe stoten, kletsende geluiden. Mijn borsten wiebelen ritmisch mee. O my god ... o my god ...

1799 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.