Daisy Tgirl : Hoe het allemaal begon , echt verhaal

Geplaatst door: daisytvtje op 15-07-20

Al sinds mijn jeugd was ik gek op alle dames en meisjes dingen ….

ik pikte toen reeds als jongentje van 18 reeds de slipjes uit mn zus haar kast en droeg die stiekem als ik ging slapen, ook andere vrouwendingen zoals tampons en maandverband waren niet veilig voor mij…

Ook toen ik eens alleen thuis was, bleef de kleerkast van moeder niet gesloten, ik vond het altijd prettig me te kunnen omkleden in full vrouw outfit, inclusief een beetje beveiliging in mn slipje, Het gaf me een grote kick om hier dan in klaar te komen…

Ik groeide op, studeerde af en had een goeie baan. Ik leerde een leuk meisje kennen waarmee ik trouwde. Toch kon ik mijn 2 e vrouwelijke ik niet verdringen, en kleedde ik me regelmatig, om bij een sexfilmpje ( toen nog de tijd van de VHS casettes) me lekker te verwennen. 
Mn vrouw was ook gelukkig want ik deed haar regelmatig sexy outfitjes kado, die ik zelf ging kopen. (dat gaf me dan een enorme kick ), en ik kon wanneer zij weg was werken me dan omtoveren in de meest sexy lingerie.

Omdat we toen beiden in ploegen werkte had ik veel vrije alleen tijd om mn vrouwelijke ik te verwennen. Op een dag kreeg ik via een vriend een aanbieding om tijdens mn vrije uren in een electrozaak herstellingen te doen. Omdat dit goede centjes opbracht, ging ik daar op in. 

De zaak was in een kleiner winkelcentrum en ik werkte boven de zaak in een soort magazijn dat ingericht was als herstelwerkplaats. Boven alle winkels was een lange gang met verschillende deuren die telkens toegang gaven tot de loskade en de verschillende zaken.
Wat ik natuurlijk heel leuk vond was dat er in dat zelfde centrum ook een mooie lingerie zaak was die ik al kende van vroeger, en zoals dat gaat ken je elkaar na een tijdje. Ik kende de mevrouw (Linda) en zij mij want je ziet elkaar regelmatig ( lingerie voor mn vrouw….alhoewel ik meer en meer de lingerie voor mezelf kocht en de “ voor mn vrouw “ slechts een uitvlucht was )  Het was een vrouw die toen al zeker midden de vijftig was, mooie rondingen en steeds mooi gekleed en gekapt, ze was reeds enkele jaren weduwe, maar verder had ik geen enkel vermoeden wat er nog zou gebeuren tussen ons…

Omdat ik toch steeds alleen was in het “herstel lokaal” was, ging ik steeds verder in mn vrouw zijn tijdens mn werk en droeg toen regelmatig een BH, slipje, jartelles en nylons onder mn gewone kledij, dat gaf me een continu opwindend gevoel..  de films die ik gebruikte om Video recorders of DVD’s te herstellen waren steevast porno…. Met als gevolg dat er regelmatig een lading sperma geloost werd en zo kon ik beide goed combineren…

Het was lente en de eerste warmere dagen kwamen eraan …. Ik had weer een leuk setje aan onder een hemd, en dacht dat het niet zichtbaar was voor anderen…  s’Middags toen ik een broodje ging halen in een zaak in het centrum stond Linda van de lingerie zaak achter mij, en legde haar hand op mn schouder ( ze voelde/zag zeker het BH schouder bandje ) en zei … je moet vandaag als je tijd hebt eens langs komen, de nieuwe collectie is binnen en d’r zit vast wel wat moois tussen voor jou en ze gaf me een knipoog….

Ik had het nog niet door en ik ging nietsvermoedend naar haar winkel kort voor sluitingstijd…..  toen ik daar aankwam stond ik alleen in de winkel en Linda liep me voorbij en sloot de winkel achter mij.

Ik moet je nu toch echt iets vragen begon ze tegen mij……. Al de lingerie “ voor je vrouw” die je hier al hebt gekocht, past die je goed ?  Ik was een beetje van de kaart en wist niet goed wat te zeggen…..
Je hebt nu toch ook een BH aan, is het niet ? Denk je dat ik dat niet zie door je kledij… ik heb dat al lang gezien hoor.
Ik kon niet meer terug en bekende dat ik een tweede ik had als Daisy, die vooral kickte op mooie lingerie en als het even mogelijk was dat droeg. Maar die ook graag de echte vrouw was in full outfit en opmaak, maar dat ik dat natuurlijk enkels binnenshuis kon zijn ….

Ze keek me heel begripvol aan en zei, Je moet je niet schamen …  ik heb hier meer ervaring in dan dat je zelf kunt bedenken, mn overleden man heeft me destijds aangeport om een lingeriezaak te beginnen en later bleek dat hij ook een lingerie drager was en op die manier alles zelf kon kiezen…. Ik hou er best wel van, dus jou geheim is veilig bij mij hoor, en ze gaf me een korte zoen op de mond..

Wil je je even uitkleden in het pashokje ? Ik wil eens kijken of alles goed zit ….

Ik dus in het pashokje, en na een paar tellen stond ik daar op mn nylons met jartelle gordeltje, slipje  met mn kleine klit ( zo noem ik hem) in een maandverband tussen mn benen getrokken, en een lege bijpassende BH. Linda trok het gordijntje open en bekeek me aandachtig…… draai je eens rond zei ze …

Ze stak haar vinger tussen mn BH sluiting en zei spant deze niet te veel? die moet een maatje groter, je zou beter ook echte vulling hebben in je cups… Draai je maar terug. 
ze keek naar mn jartellegordeltje en knikte goedkeurend ja….   Daarna wreef ze over mn slip en zei … jij wil echt wel volledig vrouw zijn he…..
Heb je nog even tijd ? Ik knikte ja uit volle overtuiging want plots was mn schroom verdwenen … en mn vrouw had die dag toch late dienst.
Weet je wat,zei ze, we gaan naar het magazijn hier boven dan hebben we wat meer privacy. 
Ik ging voor haar de trap op en voelde haar blik op mijn kruisje gericht. 
De ruimte boven was opgedeeld in een magazijntje en een deel mooi ingericht als salon met een zetelbed en een grote spiegel. Hier ontvang ik ook vrouwen die borstproteses nodig hebben wist ze me te zeggen….

Ze ging even weg en kwam terug met verschillende maten van dezelfde BH en een doos met een rose lint rond. We zullen je deze even aanpassen. Ze deed mn sluiting los, nam mn BH af en deed me de nieuwe om, toen ze deze sloot liep er een rilling over mn rug, dit had nog nooit iemand voor me gedaan. Doe nu je ogen effe toe …  ik voelde dat ze iets zacht in mn cups stak…. Kijk nu eens in de spiegel.. ik zag mezelf in een perfect zittende BH waarin 2 mooie perfecte borstjes aansloten aan mn lichaam..   Ik wist weerom niet wat zeggen ….  Heb je liever een grotere boezen vroeg ze ….  Dit is een B cupje, maar ik denk dat je beter ziet met een D cup  … BH en silicone werden gewisseld en inderdaad dit paste beter met mn lichaamsbouw….  Loop er effe met rond, dan voel je hoe het zit, buk je even … rek je even uit …  en telkens voelde ze of alles op zn plaats bleef zitten ….. en of het goed zat … ik was zo gelukkig….. en Linda genoot er duidelijk ook van. je mag er zelf mee zwemmen kreeg ik nog mee.

Ik moest terug voor haar komen staan en ze bekeek mn slip, je wil wel maar dat ziet er toch niet echt vrouwelijk uit he, je heuveltje is te groot en je balletjes zitten in zicht, zei ze …..  Ik denk dat ik nog een grotere verbetering heb voor jou. Even later kwam ze terug met een huidskleurig iets….  Doe je slip even uit en trek dit aan …   het zag eruit als een string maar met achteraan 2 bandjes zoals aan een BH.die vanuit de achterzijde van het kruisje vertokken naar de zijkant van het slipje. Toen ik het aantrok spande het hard, Linda drukte mn balletjes naar binnen en stak mn kleine klit in het kruisje  tussen mn benen, het kruisje stopte redelijk ver achteraan zodat juist het topje van mn klit en mn volle achterzijde nog vrij was. Ze spande de bandjes achteraan op zodat alles heel goed vast zat. Kijk, nu ben je precies een vrouw en je kan zittend plassen of poepen met deze slip aan,  door de huidskleur zie je dat niet, draag hierover nu je gewone slip met iets indien je wat zou lekken, en inderdaad toen ik de kanten slip aan had was het weerom perfect, je zag er niets van….. Probeer er maar wat met te bewegen, want soms zal het wat strak zitten zul je de knelling voelen, maar dat went. En inderdaad leren normaal wandelen met een opgepakte klit die tussen je benen is getrokken moet je leren….

En weer ging ze verder …  wat is je schoenmaat vroeg ze … ik.. 40-41, geen probleem zei ze ik heb 41 … ik zal je even iets halen …  ze kwam terug uit haar magazijntje met een paar rode pumps met wel hakken van 12 cm….  Als je hier op kan lopen dan is mijn missie geslaagd zei ze…. Ik moest de schoenen aan en beginnen met op en neer wandelen.. eerst aan haar arm, een beetje later alleen en al deed het pijn aan mn voeten bleek het toch wonderwel goed te gaan. 

Ondertussen waren er al enkele uren verstreken en het was bijna tijd om af te sluiten … toen zei ze ik zou graag nog een ding willen doen ….   Dat bij mij heel lang geleden is.

Ze nam mijn hand en trok me tegen haar aan …   begon me te heftig kussen.. en duwde mijn hand onder haar kleedje tussen haar benen ….  Ik voelde dat haar lingerie helemaal nat was…. Met haar andere hand was ze over mn slip aan het strelen. Wil je me klaar likken vroeg ze.. het duurde geen minuut of ik moest haar haakjes sluiting van haar body losmaken  en ze lag met opgetrokken kleed en wijd gespreide benen op de sofa terwijl ik het beste van mezelf gaf….ze had een mooi geschoren poes.. Het duurde dan ook niet lang of ze kwam schokkend klaar met een grote natte plek in de zetel als gevolg…. Man smaakte dat lekker…   Nu trok zij me in de zetel en  begon de heuvel op mn slip hard te masseren waardoor mn klit groter werd en bijna van tussen mn benen sprong, mn eikel kwam nu helemaal bloot aan de achterzijde van het kruisje. Ja, het deed wel pijn….ik lag nu op mn rug en ze ondeed me van mn gewone slip, tilde mn benen omhoog en begon mn eikel korte likjes te geven, ik was zo opgewonden dat na misschien maar 10 likjes, een grote hoeveelheid dikke witte pap uit mn eikel stroomde, ik spoot niet maar het liep er in een grote stroom uit tussen mn bilspleet over mn gaatje…  Zo was ik nog nooit klaargekomen…. Ze likte me af en slikte alles netjes door. dan deed een maandverband in mn slip en trok deze terug bij mij aan…. We moesten beiden even bekomen van deze ietwat vreemde stoeipartij… we lagen in elkaars armen en zowel Linda als ikzelf moesten toegeven dat het lang geleden was dat we zo genoten hadden.

Zo nu kan je terug naar huis zei ze na een tijdje, en gaf me mn broek, schoenen en hemd…. Wat je nu aanhebt krijg je van mij op voorwaarde dat je morgen terug op les komt ….  En ze gaf me de sleutel van het magazijntje…. Als je wil kan je gerust even komen zonder dat iemand ons ziet zei ze …. Maar ik verwacht je morgenmiddag voor een eerste keuring ….

Wordt vervolgd …

3942 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.