Date als crossdresser

We waren al even aan het chatten, maar die dag paste het ons alle twee. Hij een homo, niet singel, ik een bi, niet singel en we spraken af bij hem thuis.

Aangekomen moest ik me verkleden als crossdresser. Stay ups, heels, bh, body erover, string met open kruis. Ik ging aan bed staan, zijn handen kwamen rond mijn lijf, voelde onder mijn kleedje onmiddellijk naar mijn pik. Ik genot, om als crossdresser betast te worden.
Ik had gevraagd me te blinddoeken en dat deed hij ook. Hij duwde me op het bed, met mijn kontje in de lucht, zacht nam hij mijn eikel in de hand en streelde zacht met zijn tong mijn gespoeld kontje.

Wat geil. Plots kwam hij naast me liggen en met lichte dwang duwde hij mijn hoofd richting zijn pik. Hij had een mooie dikke lange pik, voelde ik aan en toen hij na enige tijd pijpen mijn hoofd dieper duwde voelde ik hoe lang die eigenlijk wel was, ik kokhalsde maar dit was echt geil.
Ik had ook toestemming gegeven om me poppers te geven. Een doekje werd rond mijn neus gebracht met een flinke scheut poppers, man man. Vanaf dat moment begon ik heb als een echte slet/hoer dieper en dieper te pijpen, tot zijn pik super nat was. Ik wilde meer. Ondertussen nam hij mijn pik in de hand en bracht deze naar zijn mond, zaaaaaaaaaalig. Maar wilde die pik echt voelen, diep in mij. Helemaal wild van poppers kroop ik om die staaf, normaal gaat dit niet makkelijk, maar die pik ging er vlot in.

Daar zat ik boven op mijn date te neuken, als een echte hoer, lekker diep, terwijl hij mijn eikel een massage gaf. Dit was zo super dat ik klaar kwam, met een diepe luide kreet, ik haalde die blinddoek af en zag een grote hoeveelheid zaad die in net had gespoten. Wat kwam dat van diep. Mijn date moest ook nog klaarkomen, nog onder de poppers zette ik mijn mondje over zijn pik, met enkele halen kwam hij schokkend klaar. We hadden onverwachts niet safe geneukt maar het was zo zalig.  Ondertussen hebben we dit al herhaalt. Voor hem ben ik de beste pijper ooit en mijn kontkutje vind hij super lekker. De laatste keer spoot hij zijn warm zaad in mijn kutje. Wat een ervaring, ik verlangde als zolang hiernaar. We hebben elkaar belooft om enkel met elkaar bare te neuken.

Heet crossdresser sletje

3908 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.