Deel 2 : Linda maakt de vrouw in mij wakker.

Geplaatst door: daisytvtje op 27-07-20

Het was op een zaterdag morgen en terwijl het vrouwtje nog sliep van de vermoeide nachtshift , maakte ik me opgewonden klaar om weer te gaan “herstellingen “ doen .

Ik besteedde extra aandacht aan het scheren , gebruikte zelf een beetje van haar foundation om mn baardhuid te camoufleren en deed weer de special “onderslip” aan , maar dit keer met een ander setje erover ( ik had voor wit satin gekozen) geen nylons want het was te warm , de BH silicone vullingen had ik mee in mijn tas.

Ik koos voor een ietwat vrouwelijke outfit , een kort shortje en toch wel vrouwelijk T shirt van haar ( we zouden elkaar toch niet meer zien tot maandag wanneer zij weer thuis was na een weekendje met de vriendinnen. .

Opweg naar mn job kon ik mn geilheid niet de baas en stak de silicone vullingen op hun plaats zodat ik er vrouwelijker uitzag …  aan een van de verkeerslichten zag ik een trucker naar beneden in mn boezem staren, en toen ik omhoog keek naar zijn cabine stak hij zijn duim omhoog! 2 dorpen verder reed ik voorbij een outlet store waar allemaal hakken buiten stonden. Toen kon ik mezelf niet meer de baas en stopte … Ik heb toen al mijn moed samengepakt en gedaan alsof er niets aan de hand was en schoenen gaan kiezen en passen. Het was een jong jobstudentje dat me hielp , zij was meer van de kaart dan ikzelf maar ik heb er gepast , uitgebreid rondgelopen op hakken , en uiteindelijk 2 paar gekocht. 1 paar witte met een open teen en naaldhakken van 10cm en een paar zwarte pumps van  “Steve Madden” met plateau zolen van wel 5 cm en hakken van 15 cm . hiermee autorijden ging echt niet…..

Dus kwam ik aan het winkelcentrum en als gewoonte ging ik langs de achteringang binnen , de trap op ,maar ditmaal met een paar hakken in mn hand en met duidelijk vrouwelijke vormen….  Gelukkig kwam ik niemand tegen . terwijl ik door de gang liep dacht ik , ik klop even op de deur van Linda , maar die zal er toch nog niet zijn ( haar zaak ging maar open op 10:30 en het was pas 9 u 45 ) . Tot mijn grote verwondering hoorde ik een slaperige ja…  en ging na een paar seconden de deur open …. Daar stond ze .. In een mooi champagne kleurig corsetje , nog geen slip aan , bezig haar kousen vast te klikken .
ik kreeg onmiddellijk een zachte tongkus . en vroeg of ze hulp nodig had…  Ik mocht haar kousen vastmaken achteraan want dat gaat niet zo makkelijk en hielp haar met het aandoen van haar string. 
Je ziet er patent uit zei ze , en ben je zo op straat geweest ? ik beaamde en toonde mijn nieuwste aanwinsten . Zij zelf was gisteren te moe om nog naar huis te gaan ( er wachtte toch niemand) en had in de sofa geslapen . Het was nog heel kalm in het centrum en ze vroeg of ik haar een koffie en croissant wilde halen in de broodjeszaak…. Waarop ik replikeerde zo ? , Ja zo zei ze … ik durf niet zei ik .. de mensen kennen me hier … “So what” was het antwoord.

Ik dus met mn hakken aan , in mn shortje en decoltee T shirt naar de broodjeszaak…. Ik had andere reacties verwacht , maar de mevrouw zei , wat zie je er goed uit vandaag brengt de lente verandering…..
ik dus met een rood hoofd terug naar Linda haar winkel waar ze al stond te wachten op mij in een mooi mantelpakje.

Ze vertelde me dat we die middag om 4 uur  werden verwacht bij een Kapper /pruiken specialist in de grote stad. Maar ik moest om 3 uur bij haar aanmelden boven want ze zou me vrouwelijk opmaken.

De tijd kon niet snel genoeg vooruit gaan en van herstellingen kwam niets in huis …  tot het bijna 3 uur was en er werd op mn deur geklopt. Het was de vrouw van de electrowinkel zelf , dit gebeurde bijna nooit ..  ze kwam binnen en zei sta eens recht en laat je eens aan mij zien …  Linda heeft me ingelicht….
Niet slecht was het commentaar , je mag van mij gerust hier zo werken als je ook mij af en toe eens helpt en ga nu maar naar Linda want die wacht al op jou.

Ik kwam aan bij Linda boven en ze had al voor de Spiegel een soort tafeltje gezet dat vol lag met make up gerei. Ze ging me volledig opmaken , maar eerst wilde ze checken of mn kledij goed zat.
Mn T shirt en shortje moest uit. En ik werd gekeurd , het was niet naar haar zin , Mn buikje tekende zich teveel af onder het T shirt. BH uit …   ik moest een BH-Corsetje aan en met een haakjes sluiting en rijgveter werd mn taille heel wat meer uitgesproken …  bijpassend slip , het shortje en de T shirt vervolledigde mn outfit. 

Daarna verwijderde ze mn foundation en werd ik nog eens heel nauwkeurig geschoren waarna ik een nieuwe foundation op kreeg , een laag poeder , blos, lipstick , en ze besteedde heel veel aandacht aan mn ogen , mooie felblauwe oogschaduw en valse wimpers werkten het geheel af…. In de Spiegel herkende ik mezelf niet meer.

Nadat ze de winkel had gesloten mocht ik in haar Range Rover meerijden naar de kapper / pruiken specialist ( zij werkte daar mee samen voor de klanten die kanker /borstproteses nodig hadden )

Het was een zeer discrete zaak waar we binnen kwamen , de eigenares was  op de hoogte en nam ons mee naar een kamer met in het midden een kapperstoel , aan een muur allemaal spiegels en de andere muur allemaal verschillende pruiken , modellen en kleuren.Het aanpassen heeft meer dan een uur geduurd en ik ben uiteindelijk buiten gewandeld met een blonde frivole bob .

Ik kende mezelf niet meer….  Maar Linda genoot des te meer…. Toen ze hoorde dat ik het hele weekend alleen was stelde ze voor om naar zee te rijden en daar iets te gaan eten…. 
Tot mn verbazing reed ze haar auto in een grote parkeergarage van een modern appartementsblok  ,waar op ze zei , ik heb hier een appartement met zeezicht…

We namen de lift naar boven , het was een heel mooi modern appartement eerder een loft.
Linda keek me nog eens na , beetje blush bij , het T shirt werd omgeruild voor een doorkijk blouse waaronder je het witte corsetje mooi zag ..ik kreeg een paar elegante pumps met een hak van een 5 tal cm  van haar om toch wat makkelijker te lopen.  We wandelden arm in arm over de dijk en ik voelde me bekeken als nooit tervoren , het was alsof sommige mannen me uitkleden met hun ogen , het was kick om nooit te vergeten . Na een tijdje stopte Linda aan een klein restaurantje, ze had daar een tafeltje gereserveerd.

Ze noemde me stevast “ haar vriendin”, Het lekkere eten ,maar vooral de wijntjes maakten dat ik me wel wat zelf zekerder begon te voelen…  Zelf de verschillende toilet beurten ( buikje zat nogal ingesnoerd) en het lopen langs de verschillende tafeltjes gaven me een kick.
Ik voelde me nu op en top vrouw…

Tijdens de wandeling terug naar Linda’s appartement had ze al een paar keer in mn hand geknepen en me een stiekem kusje op mn wang gegeven terwijl ze lieve woordjes tegen me sprak.

Eens in de lift , bleek er geen houden meer aan , en ik werd vol op de mond gekust .. jij bent mn nieuwe man- vriendin die ik wil voor nu en altijd zei ze …. 
We vielen bijna het appartement binnen , zo hard waren we aan het tongen en het omhelzen.
Ik moet je niet zeggen dat het niet lang duurde of we stonden beiden in lingerie , haar string was al uit , maar toen ik ook mn onderslip wilde uitdoen mocht ik niet….

We namen nog een flesje witte wijn, gingen op het terras en Linda zakte in een ligzetel met haar benen wijd open en voeten omhoog tegen de balustrade , kom je er tussen vroeg ze en ze drukte mn hoofd tegen haar openstaande schaamlippen. Haar poes was al helemaal nat. Ik wist wat me te doen stond en likte en vingerde haar tot op het moment dat haar poes en onderbuik zwaar begon op en neer gaan….   Ze kwam al squirtend klaar , hele gulpen vaginavocht kreeg ik in mn mond en gezicht…..  ze nam haar string en veegde haar poes en mn gezicht wat af…… ze nam me mee naar de badkamer waar ik haar poes moest wassen en spoelen met een lange smalle douchekop …. Ik moest me omdraaien en plots voelde ik de douchekop bij mij binnenschuiven en mn neukgaatje werd ook gespoeld…ik genoot er van ..
Nu is het jou beurt zei ze en ze nam me in het salon , ik moest op mn knietjes gaan zitten en ze verdween eventjes. Toen kwam ze terug met een doos waarin heel wat speeltjes zaten , butplugs, dildo’s van klein naar groot en zelfs een voorbind dildo…..

Ik ben daar ontmaagd door haar , met veel glijmiddel heeft ze eerst een butplug ingebracht , ik moest zo nieuwe drankjes gaan halen, waarna er verschillende dildo’s werden ingebracht , het zachte trillen in mn onderbuik deed me bijna komen.   en toen kwam ze achter me staan ze had blijkbaar een voorbinddildo aangedaan , ze heeft me geneukt op alle manieren … eerst zachtjes alleen ondiep, dan hele lange en diepe stoten , dan weer heel diep maar zacht terwijl ze mn neukgaatje uitboorde…. 
toe ze me zo aan het neuken was begon ze mn tussen mn kruis te wrijven waar mn naar achter getrokken overgroeide klit steeds groter werd. Ik hield het niet meer en kwam luid kreunend klaar …. De hele lading druipte af haar billen op de dildo en over de zetel…
Dus terug naar de badkamer , eerst deed ze mn pruik af , werd mn gezicht gereinigd en mocht mn spannende onderslip uit….   Wat een opluchting en deugddoende douche . Nu stonden we beiden er helemaal naakt onder , het warme water liep tussen onze lichamen in , Linda kon het niet laten mn hangklit vast te nemen en uitvoerig in te sponzen met zachte douchecreme….  Ook al deed ze haar best , heel groot kwam hij niet meer…
We droogden elkaar af en ik kreeg een mooi satijnen kort slaaphemdje met shortje en Linda deed een babydoll aan. Ik denk dat we geen 2 minuten in bed lagen of we vielen lepeltje-lepeltje in slaap.

Wordt vervolgd

3740 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.