Lekker #5

Geplaatst door: fay op 11-08-20

Giechelend loop ik verder. Ik hoor de twee mannen achter me luidkeels lachen en praten. Een windvlaag speelde met mijn ultrakorte jurkje. Voor ik er erg in had, blies het brutaal eronder. Ik was duidelijk te laat om het jurkje weer omlaag te duwen. Voor passerende mannen  moet het een verrukkelijk uitzicht zijn geweest. Benen in in zwarte kniekousen net over de knieën met daarover dun zwarte nylons eindigend aan jarretelles, rode doorschijnende thong duidelijk zichtbaar. Beschaamd lachend, het schaamrood op mijn kaken, wandel ik ze voorbij. Ik knipoog uitdagend naar ze. Gelukkig was het maar een split-second, was er niet heel veel te zien zo snel. Ik wandel verder. Mijn hand nu voor de zekerheid maar tegen mijn bovenbeen aanhoudend om het niet nog een keer te laten gebeuren. Ze moesten eens weten, bedenk ik me glimlachend. Afgeragde kut, mijn naad nog klef plakkerig, de ingebrachte dildo houdt het sperma en vocht tegen. Mijn lichaam nog steeds in opperste staat van verrukking. Trots tevreden dat ik hem weer heb mogen plezieren wandel verder. Direct maar wat boodschappen doen voor ik naar huis ga.


Ik neem direct op als mijn mobiel gaat. Hij houdt niet van wachten, wil dat ik direct opneem. Geduldig luister ik. Natuurlijk ga ik in op zijn vraag. Snel ontdoe ik me van mijn huishoudster outfit. Ik hang het zwarte jurkje in de kast, schortje en kapje netjes in een la. Hij houdt van een opgeruimd huis namelijk. Ik aarzel even, heeft hij iets gezegd over nylons, panties? Ik kan het me niet herinneren, hoe kan ik zo stom zijn. Dan maar de zwarte kniekousen aanhouden. Voor de zekerheid ragfijne, lichtzwarte nylonkousen eroverheen. Ongeduldig haak ik het jarretellegordeltje vast, clip de kousen er aan. De schattige, roodkanten thong en bijhorende bra maar aanhouden. Ik rats de hangertjes opzij in de kledingkast. Waar is dat jurkje nou wat hij graag wil zien? Ah, vlot glip ik het gebloemd zwarte chiffon mini jurkje in, zip het vast. Oei joei, da's wel erg kort. Fijn aansluitend lijfje, wijdvallende onderkant. Snel maak ik me op. Wat opvallender, jeugdiger dan normaal heeft hij gevraagd. Spray zijn favoriete luchtje op. Tevreden over mijn spiegelbeeld, diepe v-hals levert fraai zicht op mijn borsten. Hij is daar gek op. Wurm mijn zwarte dr.adams boots aan, strik ze vast. Een spijkerjasje moet genoeg zijn. Stop sleutels, mobiel in schoudertasje. Ik haast me om op tijd de bus te halen. Ik mag niet te laat komen.

Hij lacht als ik binnen stap. Stapt achter het grote, moderne bureau vandaan. Ik moet op mijn tenen staan om hem te kussen. Hij pakt me beet, laat me een rondje draaien, bekijkt kritisch. Ik glunder van zijn compliment, die krijg ik niet vaak. Hij leg uit waarom ik moest langs komen. Ik glimlach, knik dat ik het begrepen heb. Hang mijn jasje en tasje aan de kapstok. Ga vlak voor het bureau staan en buk voorover, benen wat gespreid, handen op het bureaublad. Zijn hand glijdt ongegeneerd vanachter mijn kruis in. Teder streelt hij, aait hij over mijn rode slipje. Ik ril van opgewonden genot. Kijk niet om, dat mag niet. Voorzichtig maakt hij de clips los van mijn kousen. Stroopt de thong omlaag, ik stap eruit. Hij clipt zelf de kousen weer vast. Ik wacht geduldig af. Laat mijn opgewondenheid niet blijken, dat vindt hij niet goed. Ik hoor hem rommelen. Hij slaat de onderkant van het jurkje omhoog. Ik herken de klik van het flesje glijmiddel, koele vloeistof druipt direct mijn bilnaad in. Hij zet het flesje op het bureau. Direct druk op mijn snee, het duwt billen vanéén, iets dringt zich op tegen mijn vulva, rond stevig. Rolt glijdt duwt dringt aan. Ik wil niet hijgen, maar het voelt zalig. Gehoorzaam gretig opent mijn kut zich beetje bij beetje. Eindeloos lekker, het moment dat het binnendringt. Pijn tegelijk fijn. Ik houd mijn adem in, maar het valt mee. Langzaam voel ik het mijn vagina inglijden. Glad, dik, het vult, het probeert terug te glijden, te ontsnappen, kansloos tegen zijn sterke vingers. Mijn vagina geeft zich dolgraag over. Ik neem de vulling helemaal op. Een pets op mijn blote kont. Hij aait mijn jurkje weer keurig omlaag. Helpt me overeind. O, wat heerlijk, gevulde kut. Ik wil hem kussen, hij weert af. Hij gebaart, ik neem plaats in de Barcelonastoel voor zijn bureau. Kruis mijn benen zedig. Voel mijn blote billen tegen het zachte leer. Hij reinigt zijn handen met wat tissues. Neemt plaats op zijn bureaustoel. Zegt niets, negeert me. Ik wacht af. Zit niet helemaal comfortabel, mijn vagina alarmeert mijn verdere lichaam, maakt me geil, gretig. 
Tijd verstrijkt. Het duurt en duurt. Niet erg. Ik geniet van zijn bewegingen. Knappe man. Hij leest, typt, telefoneert. Een beweging op zijn mobiel. Ik sla verschrikt mijn hand voor mijn mond. Mag niet kermen, schreeuwen. Mijn vagina vibreert, brandt, elektrisch geladen. Ik schuif onrustig op de leren stoel. Neziele, wowow......te gek lekker. Het stopt net zo plotseling als het begon. Hij kijkt niet eens op. Gaat door met zijn werk. Ik ga verzitten. Benen schuin zijwaarts naast elkaar. Strijk mijn rokje goed. Net weer wat aan het ontspannen, als het weer gebeurt, kanonnuh....o my god ...kan niet blijven stil zitten, sla net op tijd mijn hand weer voor mijn mond. 

De twee volle plastic boodschappentassen ploffen op de grond. Geroutineerd ruim ik alles vlotjes op. Ruim mijn jasje en tasje netjes op. Zet de waterkoker aan, maak lekker een kopje thee. Heerlijk even wat tijd over. Ik blader door een modetijdschrift. Jaloers op de mooie vrouwen die er in staan. Nip van de thee. Lichaam komt langzaam maar zeker weer tot rust, hoewel mijn gevulde, plakkerige flamoes zich bij elke beweging laat voelen. Wat een ochtend zeg, Het was eindeloos heerlijk moet ik toegeven. Ik heb genoten van alles, ben er zeker van dat ik uiteindelijk bijna niets meer heb laten merken. Ben opgelucht dat het zo is afgelopen. Mijn heerlijke man. Ik moet harder aan mijn beheersing werken.

Het spelletje houdt lange tijd aan. Er is geen peil op te trekken. Steeds als ik weer ben gaan verzitten, weer op adem ben, verscheurt het apparaatje mijn diepste onderlijf. Maakt me gek, maakt dol geil. Een korte klop op de deur. Zijn secretaresse komt binnen. Ze begeleidt een bezoeker. Heeft voor beiden koffie. Verbaast kijkt ze me aan als ik ongemakkelijk opgewonden over de leren stoel schuif door het trillende ei diep in me. Mijn verhitte gezicht moet boekdelen spreken. Als ze vraagt of ik wat wil drinken, kijk ik naar hem. Zachtjes schudt hij zijn hoofd. Ik bedank dus beleefd. De bezoeker ploft neer in de andere Barcelonastoel. Ze kletsen luidruchtig, zaken gepraat. Ik houd me afzijdig. Ik weet dat mijn inbreng niet op prijs wordt gesteld. Niet onaantrekkelijke man, in ieder geval keurig in driedelig pak. Dwaal met mijn gedachten weg.
Hoor ineens mijn naam. Ik bloos verontschuldigend. Sta op. Hij heeft het verteld. Weer neem ik plaats voor het bureau. Hij loopt er omheen, naar me toe. Netjes voorzichtig vouwt hij het onderste deel van mijn jurkje op mijn onderrug. De man moet lachen om zijn opmerkingen. Langzaam trekt hij het trilei mijn vagijn uit. Ik sluit mijn ogen genietend op het moment dat het uit me gaat. Wow...heerlijk. Ik weet wat komen gaat, wacht geduldig verwachtingsvol af. De twee kletsen rustig door. Ben me ervan bewust dat ze riant uitzicht op mijn halfopenstaande vulva hebben. Een riem rammelt, een rits zipt. Hij gaat weer achter zijn bureau zitten. We kijken elkaar aan. Zijn grijze ogen houden de mijne gevangen. Een harde pik wordt tegen mijn bil aan gekletst, beide kontdelen hard uit elkaar getrokken. De eikel met lange halen door mijn hele spleet. Ik ontspan zo goed als mogelijk. Geen geluid, geen emotie heeft hij gezegd. Zijn blik strak op me gericht. De eikel tegen mijn kut. Deze opent dolgraag gretig na alle voorgaande verwennerij. Mijn neusgaten wagenwijd open, de pik stroomt in één keer helemaal door. Een schorre kreet ontsnapt me toch. Ik moet me goed vasthouden aan het bureau. Met lange halen word ik geneukt. Zalig, heerlijk. Hij houdt mijn blik gevangen. Valt achterover in zijn bureaustoel. Ik zie zijn tong verlekkerd langs zijn lippen glijden. Het gesprek tussen de mannen gaat gewoon door. Ze praten wat harder om het kletsklotsende geluid van zijn stoten en zijn zak tegen mij aan te overstemmen. Wat een heerlijke lul, zeg. Het is absoluut vernederend, maar ik geniet met volle teugen. Zeker ook als ik naar hem kijk. Hij zit er echt van te genieten. Hij kijkt ook verlekkerd naar mijn ritmisch meebewegende borsten, heeft daar perfect uitzicht op. Ik buig nog wat meer voorover. Beweeg mijn bekken wat meer. Verbaast merk ik, dat de piemel al wat verdikt verhard. Dat is snel zeg, hoe jammer is dit. Om extra te verwennen, aan te moedigen breng ik mijn kutspier in stelling. Bijt op mijn onderlip, wat lekker, wat lekker, pas op: geen geluid, geen geluid. De stoten gaan langzamer nu, hij probeert dieper door te komen. Trekt mijn heupen hard tegen hem aan. Snuift luidruchtig. Ik voel hem komen, kom maar, kom maar, denk ik. Sluit verheerlijkt mijn ogen, glimlach tevreden als ik het zaad voel. Direct trekt hij terug. Ik reik hem wat tissues aan. Hij veegt zijn lul schoon. Duwt de tissues in mijn hand. Fatsoeneert zijn kleren. Neemt weer plaats op zijn stoel. Ze hervatten hun gesprek. Ik loop naar de prullenmand. Neem weer afwachtend plaats op mijn stoel. Het duurt niet lang. Ze schudden handen. Een kort telefoontje. De secretaresse haalt de bezoeker op.

Ik heb het al vaker klaar gemaakt. Hij vindt het zo lekker, kan er echt van genieten. En als hij geniet, geniet ik ook. Ik kijk hoe laat het is. Perfecte timing. Elk moment kan hij er zijn. De risotto bijna klaar. Kunnen we direct aan tafel. Ik schenk hem alvast een wijntje in. Zou het zelf ook wel lusten, ben er wel aan toe. Kan alleen als hij straks voor mij ook een wijntje inschenkt. Ah, ik hoor de voordeur. Loop snel naar hem toe. Help hem met zijn jas en tas. Hang zijn jas aan de kapstok. Hij wacht. Snel naar hem toe. Ik streel zijn wang, op mijn tenen, kus hem warm welkom thuis. Hij zet zich aan tafel. Vlug zet ik zijn gevulde wijnglas voor hem neer. Hij gebaart me naast hem te komen zitten. Ik strijk het jurkje glad onder mijn benen voor ik ga zitten. We kletsen. Gezellig. Wat een lieverd. Helaas geen wijn voor mij. Over zijn wijnglas gluurt hij ongegeneerd naar mijn borsten. De diepe v-hals zorgt voor vorstelijk uitzicht. Hij informeert naar de buttplug. Natuurlijk zit ie daar nog steeds. Dat heeft hij toch gevraagd? Of het eten al klaar is. Ja hoor, je kunt elk moment eten als je wil. Mijn hart zakt in mijn schoenen als hij weer over vanmorgen begint. Hij vindt het ongepast, dat weet ik toch? Tranen springen in mijn ogen. Ik hakkel mijn woorden. Wil hem niet teleurstellen, dat weet hij toch? Stamel voorzichtig dat ik het toch heb goed gemaakt? Ik heb alles voor hem over. Ja, ik ben het wel met hem eens dat ik straf verdien. Hij vertelt me zijn eten in de kelder te serveren.

De secretaresse haalt de bezoeker op. Direct als ze vertrokken zijn vertelt hij het vriendelijk streng, komt terzake van achter zijn grote bureau, maar beslist met zachte stem. Hij is teleurgesteld in me. Ik sla beduusd mijn ogen neer. Ik wil hem niet teleurstellen, niet verdrieten. Maar hij heeft absoluut gelijk: ik heb er zeker van genoten. Hij hoorde me zachtjes kreunen, kirren, zag mijn opgewonden verlekkerde gezicht, hoe ik genietend mijn ogen sloot. Hij wil dat niet. Daar heeft hij me niet voor laten komen. Hij overweegt dat het maar afgelopen tussen ons moet zijn. Ik schrik, kijk hem met verschrikte ogen aan. O nee, nee, nee, dat wil ik niet. Ik kan niet zonder hem. Ongevraagd sta ik op. Loop naar hem toe. Hij draait op zijn bureaustoel. Ik streel zijn wang. Zijn hoofd met beide handen vast, kus hem zo teder als ik kan op zijn lippen. Hij laat me begaan. Ik zak op mijn knieën. Rits, riem, bandbroek los. Schuif mijn hand naar binnen. Warm stevig zijn ballen. Hij wipt wat omhoog, sjort zelf zijn broek naar wat lager. Veerkrachtig veert zijn fantastische fallus de vrijheid in. Ik vang hem met mijn linkerhand. Zonder een moment van aarzeling zet ik mijn mond over zijn pik. Laat me er in één tijd overheen zakken. Mijn tong likt glijdt begeleidt. Tranen schieten in mijn ogen. Ik zet door. Ik wil hem niet teleurstellen, ik wil niet worden weggestuurd, ik wil hem niet kwijt. Lustig lekker, zo diep als mogelijk door. Ik weet dat hij daar zo van kan genieten, dit het einde vindt. Mijn neus bijna tegen zijn onderbuik. Zijn eikel diep in mijn keel. Hij blijft apathisch afwachten. Mijn hoofd dan maar een klein stukje omhoog, direct weer terug. Ik zal hem laten genieten. Beweeg mijn hoofd op neer. Pijp zijn lekkere lul zo diep als mogelijk. Even snel ademhalen, til mijn hoofd hijgend op. Dikke draden houden ons verbonden. Ik hap lucht, val direct weer aan. Ik hoor hem kreunen, steunen, brommen. Fijn zo, lieverd, ik hoor dit graag. Goed zo, schatje. Nu niet laten merken hoe waanzinnig fijn ik dit zelf vind. Voer het tempo wat op. Als ik merk dat zijn ademhaling zwaarder wordt, neem ik een besluit. Ik vraag geen toestemming dit keer, wacht niet op hem. 
Snel sta ik op. Schuif mijn onderlijf zijn schoot op. Tussen mijn benen door pak ik zijn zeiknatte, kogelharde penis. In een mum van tijd laat ik me er helemaal overheen zakken. Mijn vrouwelijke pruim nog open en soepeltjes gesmeerd van het vocht en sperma van zijn voorganger.  Kolere.. o my god ... bijna onmogelijk om te beheersen....ooowwooo.....wat lekker. Mijn onderlijf draait schroeft om zijn paal. Mijn boots kunnen net aan op de grond om af te zetten. Mijn benen naast de zijne. Voorzichtig begin ik te wippen. Zoek tegelijk zijn handen. Leg ze op mijn borsten, help hem met graaien strelen masseren. Aan alles merk ik dat hij het lekker vindt. Hij pakt het initiatief terug. Slaat een arm om mijn middel. Andere hand frommelt de diepe v-hals van mijn jurkje binnen, schuift onder de bh. Vingers friemelen hard wreed aan de tepel. Samen zoeken vinden we een cadans. 

Met het dienblad vol met risotto, kaas en wijn loop ik de kelder in. Hij zit achter de grote houten tafel. Netjes serveer ik zijn diner uit. Schenk hem een glas wijn in. Mijn hart klopt in mijn keel. Wat staat me dit keer te wachten? Geduldig wacht ik staande naast de tafel af. Goedkeurend proeft hij van zijn eten. Dan wijst hij met zijn lepel naar een hoek. Gedwee loop ik er naar toe. Hij staat op. Wat is hij van plan?  Rinkelende kettingen aan het plafond. Worden aan mijn polsen vastgemaakt. Strakgetrokken, omhoog getrokken, nog hoger, nog strakker, mijn schouders scheuren bijkant eraf. Hij sleept een klein tafeltje naar me toe. Ik mag er op zitten. Gelukkig , dit is comfortabeler. Direct spant hij de kettingen nog iets hoger. Gelukkig is het nu aanmerkelijk minder uitrekkend omdat ik zit. Een blinddoek met klittenband. Ik zie niets meer. Wacht gespannen af. Onduidelijke geluiden. Hij sleept weer met iets. Achter me. Lompe duw, ik glij van de tafel af. Schreeuw als ik aan de kettingen kom te hangen. Puntje van mijn boots tippen nog net tegen de vloer aan. Tafel schraapt achteruit. Ik voel zijn adem in mijn hals, ruik zijn heerlijke lijflucht. Angstig opgewonden. Straf. Geen pijn hoop ik. Zijn hand onder mijn jurkje. Schuift ruw de thong opzij, vingers haken achter de buttplug. Trekt het in één keer eruit. Ik kreun. Het gaat razendsnel. Direct drukt iets anders dwingend tegen mijn vulva. Hij fluistert in mijn oor. Dit keer mag ik wel kreunen, schreeuwen. Dat zou hij fijn vinden. Paniek slaat bij me toe. Zijn sterke arm om mijn middel, tilt me van de vloer. Geeft even wat verlichting in mijn schouders. Hij schuift iets onder me. Het piept over de vloer. De druk op mijn kut neemt toe. Langzaam laat hij zijn stevige greep om mijn middel verslappen. Even langzaam dringt iets groots diks bij mij binnen. Ik geef toe:  schreeuw; aaahhhauauauau ww .....Mijn vagijn lijkt uit te scheuren. Vaginawand staat op knappen. Mijn eigen gewicht zorgt dat ik er steeds verder over heen zak. Tranen biggelen onder de blinddoek vandaan over mijn wangen. Kristeneziele......pijn, lekker, auauwwau... hij laat me nu helemaal los. Ik jammer het uit. Onverbiddelijk dik dringt het diep mijn kut in. Ik snap het ja. Dit is straf ja. Pijn in mijn polsen, schouders branden. Kan nog net aan op mijn tenen staan om te voorkomen dat een nog dikker deel verder binnendringt. Voel de verzuring in mijn kuiten. Probeer even op de bal van mijn voeten te gaan staan. Ongewenst resultaat. Houd dat niet vol,, moet even op mijn hele voet staan. Gil het opnieuw uit. De dildo dramt nog breder nog dieper mijn vagina binnen. Tegelijk hoor ik zijn bestek het bord aantikken. Het klokkende geluid van het wijnglas dat gevuld wordt.

Plotsklaps duwt hij me van zich af. Ik val bijna voorover. Word ruw beetgepakt. Hij duwt me naar achter tegen het bureau aan. Ik steun op mijn ellebogen achter me om evenwicht te houden. Hij duwt me verder het bureau op. Papieren verfrommelen, het toetsenbord valt op de grond. Mijn benen gespreid, opgeduwd. Broek op zijn enkels. Gretig vang ik zijn leuter. Zet die tegen mijn flamoes. Soepeltjes slorpt mijn vagina de pronte paal helemaal op. Hij is weer helemaal in the lead. Ik zie de geile schittering in zijn ogen, de verheerlijkte grijns op zijn prachtige kop. Nietsontziend hamert zijn paal door mijn kut. Harde handen knijpen houvast op mijn heupen. Ik kan nauwelijks volgen. Onderlijf bonkt hard op het bureau. Potdomme, wat een bull is hij toch. Het is, hij is waanzinnig. Ik probeer mijn benen om hem heen te slaan. Wil hem diep, dieper voelen. Hem pleasen. Mijn heerlijke man. Hij gromt, graait mijn tieten. Linkertiet komt bloot tevoorschijn. Zijn warmsterke hand genadeloos knijpend. Inwendig juich ik, mijn hele lichaam woest wild opgetogen. Beheersen moeilijker dan moeilijk. Hij neemt geen gas terug. Onverbiddelijk davert dendert nietsontziend zijn lul door mijn vagina. Prikkelingen over mijn huid, het gloeit broeit overal. O jee, nee niet, nee nu nog niet ..... een korte snik ontsnapt mijn keel. Hij kijkt verwonderd op. In dezelfde seconde blaast zijn penis mijn kutje vol met zijn sperma. Hijgende ademhaling begeleidt zijn orgasme. Langzaam trekt hij terug. Ik draai half op mijn zij. Kan net aan bij de doos tissues. Glij van het bureau af. Op mijn hurken lik ik zijn lul schoon. Teder droog ik het af met de tissues. Hij fatsoeneert zijn kleding. Ik zoek mijn slipje. Een bureaula schuift. Hij vraagt me voorover te bukken. Gewillig luister ik naar mijn lieverd. Hij verrast me. Duwt iets tegen mijn vulva aan. Deze opent direct. Voorzichtig schuift hij een buttplug naar binnen. We kletsen nog wat, terwijl ik mijn thong aantrek en de kousen opnieuw vastclip. Ik loop naar hem toe, twee handen op zijn brede borstkas om te steunen. Wip op mijn tenen om hem dankbaar dankjewel te kussen. Wat een schat, wat een lieverd. Ik huppel vrolijk de trap af naar buiten.

2560 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.