Lekker #7

Geplaatst door: fay op 17-08-20

Een roze, kanten boxerslip. Bloemetjesmotief. Glij met mijn handen er overheen om het mooi te laten passen, wat een fijne stof. Bedekt maar de helft van mijn billen. Lief stukje lingerie. I love it. Aarzel even. Doe maar waar je zin hebt, heeft hij gezegd. We blijven thuis vanavond. Da's altijd lastig. Ruim eerst maar de andere kleding op, slechts gekleed in mijn slipje. Hij houdt graag van opgeruimd. Het zwarte, nog vochtige naar zaad ruikende lingeriesetje maar in de was doen. Vouw de nylonkousen in elkaar. Het zwart korte jurkje netjes aan een hangertje in de kast. Het witte schortje en kapje in de lade. Pumps netjes in het gelid naast de andere. Geen zin om erg moeilijk te doen. Gris een grote wollen trui uit zijn kast. Veel te groot voor me, echt oversized. Te lange armen, een schouder valt bloot. Heerlijk de zachtharige stof over naakte huid te voelen, mijn borsten strelend. Valt als een mini jurkje om me heen. Blootvoets naar beneden. Schenk een whisky voor hem in. Hij glimlacht me toe. Half liggend tegen de bankleuning aan. Word warm van binnen van zijn compliment. Wat lief van hem. Ik reik hem zijn whisky aan. Buig over zijn hoofd heen om hem op zijn voorhoofd, zijn neus een kus te geven. Leg mijn handen op zijn schouders. Masseer ze liefdevol, terwijl hij van zijn drankje nipt.


Zijn voetstappen op het pad voor het huis. Snel trippel ik naar de voordeur, houd die voor hem open. Neem zijn tas aan. Help hem uit zijn jas, hang die op de kapstok. Draai me om. Maak zijn stropdas wat losser en zijn bovenste overhemd knoopje los.Kus hem vol op zijn mooie mond. Zijn handen brutaal direct onder mijn zwarte jurkje tussen de jarretelles door op mijn blote billen. Oei, is het zo'n bui. Mijn hart begint direct sneller te kloppen. Ik wil hem dolgraag weer plezieren, verwennen. Altijd afwachten wat zijn wensen zijn. Mijn nagels kriebelen zachtjes in zijn nek terwijl mijn tong vol door zijn mond rolt. Proef veel koffie. Hij wil graag zo elke dag thuis ontvangen worden. Natuurlijk doe ik dit graag voor mijn adonis. Het huis is inmiddels spik en span schoon gemaakt. Ik heb zijn hele lijstje keurig en op tijd af kunnen werken. Vlak voordat hij vanmorgen vertrok, me snel verkleed in het dienst uniformpje. Dat heeft hij het liefst. Dan wil hij me graag nog even zien, voor hij vertrekt naar zijn werk. Ziet me graag in de strengzwarte kousen aan de jarretelles vastgeclipt. Een eenvoudig zwart jurkje met witte biesjes, wat mijn vrouwelijke vormen goed doet uitkomen. Wel hoog gehakte pumps, wat ik persoonlijk niet zo handig vind in het huishouden, maar hij staat er op, dat ik die draag. Het witte schortje en het witte hoofdkapje vervolmaken het dienstmeisje.

Hij geniet zichtbaar. Laat zijn hoofd wat achterover vallen. In mijn handen. Kus hem zachtjes op zijn lippen. Voel zijn tongpuntje naar buiten komen. Gevoelig, zacht, friemelen we ze langs elkaar. Zijn tong wat ondernemender, ik proef de turfsmaak van zijn drankje. Heerlijk. Onze tongen verkennen, verstrengelen, teder, lieflijk, nieuwsgierig. Ik streel zijn mooie gezicht, zijn hals, laat de hand onder zijn overhemd glijden.Wat een lijf, heerlijke man. Hij pakt me bij de pols, leidt me naar de zijkant van de bank. Stuurt me ruggelings tegen zich aan. Ik vlij me maar wat graag tegen zijn geweldige lichaam. Zijn armen om me heen. Ik trek mijn benen wat op, maak me klein, bijna in de foetushouding. Voel me tevreden zo in zijn armen. We kijken televisie, kletsen wat. Hij streelt zo nu en dan over mijn hoofd, een kus in mijn haar. Geluksgevoel doorstroomt mijn lichaam. Ik friemel aan de mini haartjes op zijn onderarm. Pak zijn rechterhand, duw er een kus op. Neem zijn wijsvinger in mijn mond. Lik, zuig, streel met mijn tong.

nRuw wordt het kussen door hem beëindigd. Zijn sterke hand grijpt me bij de kaak, dwingt me een stap achteruit te maken. Auw, in dezelfde beweging dwingt hij me omlaag. Ik val op mijn knieën. 't Is me al duidelijk. Schuif wat dichterbij. Mijn lange, rode nagels op zijn kruis. Ritst zijn broek open. Maak zijn riem los. Broek zakt tot boven zijn knieën. Zijn boxershort omlaag. Mijn hand schuift onder zijn zak. Ben altijd onder de indruk van zijn ballen. Laat ze heerlijk over mijn handpalm rollen. Breng mijn hoofd dichterbij. Vang zijn linkerteelbal met mijn lippen. Zuig er op. Mijn hand aait de onderkant van zijn stam. Laat hem omhoog wijzen. Een lange tonglik erlangs,dan neem ik de rechterbal in mijn mond, streel aai tegelijk zijn heerlijke piemel. Met elke hartslag wordt deze stijver en groter. Heerlijk om een mondvol teelbal te hebben. Zuigend, likkend, dan weer een lange natte haal over de onderkant van zijn fallus. Die masseer ik met de muis van mijn hand. Het bevalt hem, ik hoor hem steunen. Concentreer me volledig op steeds weer hetzelfde spelletje: teelballen en onderkant pik likken, zuigen. 

Blote benen wat koud geworden. Zittend op de bank de oversized trui over mijn benen getrokken. Hij komt weer de zitkamer in. Hij heeft ook voor mij een drankje ingeschonken. Met mijn liefste glimlach dank ik hem, neem het glas wijn gretig aan. We kletsen wat verder. Zijn hand pakt mijn enkel, trekt mijn blote been onder de trui vandaan. Warme handpalm streelt over dijbeen, heen weer. Steeds net iets verder naar de binnenkant, steed net wat hoger richting mijn lies. Ik vind het eindeloos deze aandacht van hem te krijgen. Ontspan, geniet. Wacht geduldig op wat komen gaat. Bloed stijgt naar mijn hoofd als zijn hand doorschuift mijn lies in. Rust daar even. Laat mijn andere been nog verstopt onder de trui. Zijn vingers plagen kriebelend onder in mijn kruis. Onrustige opwinding woelt door mijn lichaam. Ik zak wat onderuit. Zijn muis ter hoogte van mijn venusheuvel, vingers strelen, woelen, voelen kroelen langs mijn clit. In één ferme slok drink ik mijn wijnglas leeg. Zet het weg. Beiden voeten nu op de grond. Verbaast kijk ik hem aan als hij op zijn knieën voor me komt zitten. Zijn handen tasten onder de trui, voorzichtig ontdoet hij me van mijn boxerslip. Legt mijn rechterbeen over zijn schouder. Buigt naar me toe, schuift de trui op. Duwt mijn linkerbeen wat op. Ik snuif door mijn neus. Ik weet het dondersgoed, geen geluid, dan is het over. Hij kust zich een weg omhoog. Natwarme tong over mijn perineum doet me huiveren. Zijn lippen op mijn kittelaar, zijn tong likt het overgevoelige bolletje. Ik weet niet hoe ik het heb, sta al bijna op het punt van klaarkomen .....
Concentreer me, moet me beheersen. Geen orgasmes van mij, dat is de afspraak, dat heb ik moeten beloven. Deze belofte of anders ........... Gelukkig verlegt hij zijn aandacht. Duwt been hoger. Zijn tong natglad, ik schrik als een zachte kreun me verlaat, hij mijn vulva vochtig toucheert, ooohhhwwwoo........wat lekker...wat lekker ....Mondwerk, tongwerk, mijn clit in zijn hand gevangen. Pers mijn lippen stijf op elkaar om het niet uit te schreeuwen van genot. Lustig lebbert, rimt hij me naar ongekende hoogtes, kronkel van zaligheid. Het overvloedige vocht schuift kriebelend verder bilnaad in. Ik klauw in zijn donkere haardos, sla een hand voor mijn eigen mond als zijn tong eigenlijk gemakkelijk penetreert. Kan wel janken van geluk. Ferme, stevige halen, virtuoze verwennerij. 

Uitgebreid speeksel druipt door mijn hand. Zijn lul natter dan nat. Ik hoor hem steeds luider kreunen als ik zijn ballen bewerk. Geweldig dat ik hem zo mag beminnen, mag verwennen. Ik geniet er enorm van. Zijn hand streelt tegelijk mijn haar. Pakt het ineens ruw vast, trekt me omhoog. Auw, auw jeetje ... dit doet pijn ....Tranen springen in mijn ogen. een zet.... Hij kwakt me tegen de muur in de lange gang. Met beide handen er tegenaan kan ik me net aan staande houden. Zijn hand grijpt meedogenloos vanachter in mijn kruis. Sjort het slipje ruw omlaag tot het klem komt tegen de jarretelles. gehoorzaam direct als hij snauwt. Buig wat voorover, trekt mijn eigen konthelften ver uiteen. Ik hoor hem rochelen. Zijn pik schuift door mijn split, zoekt en vindt mijn kut. Ik trek nog harder aan mijn billen. Hij petst zijn pik een paar keer hard tegen mijn vagijn aan. Dan zet hij aan .... houdt geen rekening met mij. Kan ternauwernood een kreet onderdrukken als hij hard binnen dringt. O my god ... o my god ......Ik klap tegen de muur aan, moet beide handen gebruiken om me staande te houden.Wat een bull. Net aan thuis of hij is al letterlijk binnen. Handen op mijn heupen, dwingend, duwend, trekkend, straf tempo, diep dik penetrerend. De ongemakkelijke eerste pijn verandert snel in mijn lichaam naar geil genieten. Probeer te pareren, anticiperen. Yes ... yes ... wat lekker ... hoe zalig. Wat een neukbeest, mmjjaaa ....mmjjaa.... ik bof toch maar met deze heerlijke man.

Zijn glanzende eikel in aanslag. Zijn onderarmen schuiven resoluut onder mijn bovenbenen. Tillen automatisch mijn bekken wat meer op. Ik snik als zijn toffe tamp tegen mijn vulva kletst. Nog eens .. nog eens ...zalige zaligheid. Mijn kut verlangt, smeekt om genomen, gevuld te worden. Opent zich gretig, graag. Na al de weken van zijn verwennerij al veel toegankelijker, geroutineerder geworden. Lief, voorzichtig komt hij binnen ......oeioeioeijoeijoei.... dat voelt fenomenaal.....rustig respectvol penetreert hij me. Dan wat korte bewegingen, soepeltjes omvat mijn vaginawand zijn pronte pik. Rustig bedaard, ik zou bijna zeggen liefdevol neukt hij me. Ik zie zijn knappe kop, ik geniet, inwendig juichen, bloed borrelt, ik voel me fantastisch, storm in mijn onderlijf, het voelt fantastisch. Maar ik laat niets merken, dat heb ik hem beloofd. Teleurgesteld geschrokken kijk ik hem aan. Hij stopt ineens, trekt terug. Ik heb toch geen geluid gemaakt? Is hij ontevreden over me? Brandend verlangen. Hij wil dat we van positie veranderen. Snel met beide handen de grote trui over mijn hoofd. Hij schuift achter me. Naakt lig ik tegen hem aan. Til mijn bovenste been op. Hij duwt mijn bil omhoog. Soepeltjes glijdt zijn perfecte paal in één tijd mijn vagina binnen. Ik houd mijn been vast. O, dit is zo lekker, kom maar lieverd, neuk me harder, kom maar schat. Ik moedig hem fluisterend aan. Zijn hand over mijn onderbuik naar mijn tiet. Ik ontvang hem bijna helemaal. Ritmische regelmaat. Eindeloos lekker lang, eindeloos lang lekker. Laat het niet stoppen, gottegottegot. 

Geen erbarmen. No mercy. Mijn borsten zowat geplet tegen de muur. Nog platter bij iedere harder stoot. Linkerarm streng ruw achter mijn rug omhoog gedraaid. Heeft me volledig in zijn greep. Maar maakt me niets uit, kan me niets schelen. Zolang hij me maar neukt. De schat. Doe alle pogingen om mee te bewegen, te pleasen, laat mijn kutspier hem plezieren. geen idee hoe het komt, hij heeft overduidelijk een geile bui. Ik voel het, duurt niet lang meer. Ik geniet van deze momenten. Vol gevulde vagina wordt nog gevulder door opzwellende lul, pulserende stralen zaad. 

Mijn handen steunen op zijn brede borstkas. Ik plaag, heel traag zak ik over zijn fenomenale fallus heen. Zijn handen op mijn borsten. Ik schroef, draai met mijn flamoes. Voel hem bezit nemen van mijn sensitieve vagina. Buig mijn bovenlijf wat naar achter, kan een hand onder zijn scrotum krijgen. Geduldig, gevoelig, geilgelukkig berijd ik zijn pik. Wip heerlijk op neer. Zijn sterke handen nu omlaag, rukken wreed mijn reet uiteen. Broeierig, dwangkramp gevoel onderin mijn lichaam, breidt zich in hoog tempo uit. Mijn vrouwenlijf verrukt, zweeft, golft, danst, maakt onvermoede stoffen aan. Als een volleerd amazone zet ik extra aan, tieten dijnen heerlijk mee. Zijn balzak bespelend. Misschien wel mijn favoriet standje, geniet dat ik zo mee mag doen, hij mij mijn gang laat gaan. ik hoop dat hij mijn kittelaar wil koesteren, maar dat hoeft niet persé hoor. Een geile waas voor mijn ogen. Kijk hem verrukt, verliefd aan. Tease hem, laat alleen zijn eikel nog in me, korte opwippende beweginkjes. Voel zijn dikke deel in mijn vernauwing. Laat hem dat ook voelen. Hij snuift, gromt. Moet me beheersen. Mijn lijf wordt een grote, gloeiende bal. Begin wat controle te verliezen. Moet me in controle houden. Zonder zijn toestemming stop ik even. Draai mezelf razendsnel om, Hij kijkt nu tegen mijn rug aan. Stuur met linkerhand zijn knappe knuppel mijn openstaande flamoes in. Zijn scrotum nu een gemakkelijke prooi. In hoog tempo berijd ik hem. Speel stevig hard met zijn zak. Dat doet het bij hem, ik voel het. Dit gaat niet lang meer duren. Overgelukkig tevreden neuk ik hem klaar.

1711 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.