Sissy bewijst zich doggy style (real story)

Gisteravond was weer zo’n avond, heet drukkend weer en na een wijntje gelijk al erg geil.  Ik was wat op grindr aan het swipen en chatten, tot ik aan de praat raakte met “sexysissyslut”.  Zelf ben ik zonder duidelijke foto op grindr, net als sissy Amy.  Dus na wat algemeen gesprekken deelde we wat fotos, en een van haar fotos was in slutty lingerie op bed.  Ze had mooi ravenzwart haar, slank lichaam bedekt door een roze slip en bh onder een soort doorzichtig navellang shirt.  


Op haar fotos zag er erg lekker uit, dat merkte ik gelijk aan mn lichaamsreactie.  Toen ik dat als een van de opmerkingen terug gaf, kreeg ik gelijk de vraag voor bewijs.  Die ik stuurde, geheel midden lichaam en hoofd, met Mn half opstaande lul nog in beeld.  De chat ging verder, en Amy vroeg of Mn probleem al afgezakt was, of dat ik hulp moest hebben, of een koude douche.  Toen ik aangaf de douche niet te zien zitten, antwoordde ze “kijk naar mijn naam, moet ik echt sissy code 405c gebruiken?”.  Het kwartje viel snel, en ik antwoordde dat het haar taak als sissy was om mijn probleem op te lossen. Zoniet dan zou ze zich geen sissy meer mogen noemen.  Kort ging het verder, en na nog een handvol berichtjes deelde ze haar adres, onder voorwaarde dat het in principe eenmalig zou zijn, en verder safe play.  Wow, ik sprong snel onder de douche, toch een koude maar om Mn erectie te laten verdwijnen.  Afgedroogd aangekleed stapte ik snel in de auto en red naar dr toe, een woonboot aan de rivier.

Aangekomen liet ik weten dat ik er was. Ze was bijna klaar, dus wachtte ik buiten. Toen vijf minuten later de deur opging, ging ik naar binnen, en volgde haar naar het bed, achterin de kleine woonboot. Wow, heerlijk uitzicht op die smalle kont, precies in diezelfde veel te kleine roze slip. Kreeg er gelijk een halve erectie van.  Ze sprong op het bed, kontje bij de bedrand naar mij toe en ik begon er lekker in te kneden en een paar kletsen op te geven.  Ik gaf haar wat complimentjes en opdrachten “goeie sissy girl, goed gekleed, laat daddy maar zien of je het waard bent om sissy te heten”. Zachtjes begon ze doggy style te bewegen en reed ze tegen mijn harder wordende pik. “Good sissy, ride my cock”  Ik voelde me snel erg hard worden, oh wat wil ik dit kontje graag diep nemen, dus onderbrak ik na een minuutje, en pakte ik glijmiddel.  Een vinger floepte binnen, ik vingerde de lekkere Amy met haar strakke kontje in opzij getrokken roze slip, terwijl ze in doggy pro style voor me op bed bewoog! “Oh heerlijk vind je dit, hè, je pussy sissy heeft dit nodig”. Daarna een vinger erbij, het was even krap en rekken, maar de butplug die ze gebruikt had en nog op de rand van haar bed lag had duidelijk gewerkt. 

Ik vingerde haar even verder, deed wat glijmiddel erbij en pakte de kralen dildo van de bedrand. “Laat maar zien hoe goed je bent en maak me maar hard met je mond, laat maar zien hoe veel je in je mond kunt nemen als ie helemaal hard is” en ze ging duidelijk haar best doen. Vaak gehoord dat ik goed geschapen ben, en dat vond zij duidelijk ook. Helemaal erin lukte niet, zeker noet omdat ik echt staalhard geworden was.

“Terug naar doggy style, bied je kontje maar eens aan” en ze draaide terug op bed. Ik bleef bij de bedrand staan, trok de slip verder opzij, de kralen dildo opzij, en plaatste Mn harde pik die ik intussen van rubber en glijmiddel voorzien had binnen. Oh heerlijk, wat een precies lekker kontje, heerlijk uitzicht op dr rug terwijl ze ook nog dr lange leren laarzen aanhad. Ja daar word ik wel geil van. We neukten lekker, en ik stootte diep in haar.  Toen stopte ik en zei dat het haar beurt was om Mn pik te rijden, doggy style, en me te laten klaar komen. Heerlijk schoof ze op en neer “zo daddy, ben ik zo een goeie sissy girl?” kreunde ze. Zeker was ze dat, ik pakte haar heupen en trok haar dieper op Mn paal, stootte en ramde wilder in en uit haar. “Ja, rij Mn pik, sissy, laat zien hoe je een hard pik in je geile lekkere kontje verlangde” en ze ging nog meer dr best doen totdat ik grommend diep in haar stootte, haar op Mn paal bleef houden en met golvende stoten klaar kwam.  Ze was zo lekker dat Mn pik niet eens gelijk zacht werd en ik bleef nog even doorstoten, nu zachtjes terwijl ik haar complimenteerde dat ze acht een goede sissy bleek te zijn.  Toch werd Mn pik zachter en ik trok Mn eruit, deed het condoom eraf en liet haar Mn lul aflikken. Hmm heerlijk geil deed ze dat.  Ik nam ook plaats op bed, en  vroeg haar voor en verfrissing, een drankje. 

 Ze haalde wat en terwijl ik dronk begon ze weer mt Mn lul te spelen. Sissy en nymfomaan, hmmm. Na een tijdje wilde Mn lichaam weer, en we deden ronde twee. Weer enige tijd laten na chillen moest ik toch echt gaan en na haar duidelijk gemaakt te hebben dT ze chat een goede sissy was ging ik.  Terwijl ik naar Mn auto liep stuurde ze dat ze supergenoten had, en bij de laatste keer in dr kontje ook zelf in dr slip klaargekomen was.  Tot slot stuurde ze me ook nog haar telefoon nummer in grindr “voor wie weet wanneer”. Vast nog wel vervolg dus.... 

Zoniet vervolg net haar dan wel met een leuke tgirl /trans /sissy van hier....

2800 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.