Lekker #8

Geplaatst door: fay op 29-08-20

Met nog een glimlach rond mijn mond ruim ik de keukentafel af. 't Is niet veel, dus ik was het maar snel even af. Stap wat rond in nog slechts mijn slipje en korte, strakke hemdje. Staande bij het aanrecht voel ik zijn vochtigheid zachtjes beetje bij beetje uit mijn kutje fluppen. Plakkerig, kriebelig in mijn bilspleet. Ze voelt nog wat opgewonden, uitgerekt, opgerekt aan. Maar het was uitermate heerlijk. Wat een geweldige lover is het toch. Sta wat na te dromen over de heerlijke ochtendveeg van zojuist. Streel gedachtenloos mijn eigen hand langs mijn zachte wang. 
Ik besluit eerst maar even te gaan douchen. Het warme water omglijdt mijn gladde, haarloze vrouwenlijf, altijd fijn om uitgebreid in te zepen, af te spoelen. Spoel ook nog goed van onder, klaar. Een greep in de lingeriekast. Wurm mezelf in een eenvoudig donkerblauwe kanten heupslip. zelfde kleur t-shirt bra. Schiet in een eenvoudig zwart mini jurkje, doe het witte schortje voor, witte kapje op. Dat heeft hij zo graag. Minimale make up maar eventjes. Breng mijn haar in orde. Hhhmm...binnenkort maar weer eens een afspraak bij de kapper. Gesp de zwarte pumps vast. Frunnik nog even aan mijn haar. Het moet maar zo. 

Hij heeft een bos rode rozen meegenomen, de lieverd. Ik moet wat opwippen, bijna op mijn tenen staan om hem dank je wel te kunnen kussen. Hij slaat een sterke arm om mijn ingesnoerde taille. Drukt zijn lippen stevig op de mijne. Gretig kus ik terug. Mijn linkerhand streelt zijn hals. Ik laat mijn nagels raspen over zijn getrimde baardje. Ik hou van hem zo kussen. Vlij me dichter tegen hem aan, Mijn borsten schurken tegen zijn borstkas. Hij ruikt zo lekker. Brutaal zakt zijn hand lager, knijpt hard in mijn kont. Het windt me op. Hij stapt terug, commandeert me naar de woonkamer. Hij ploft zelf op de bank neer. Ik weet wat hij wil, hij hoeft niets te zeggen, niets te vragen. Ik kniel vlak voor hem. Laat mijn linkerhand zijn kruis inglijden, zoek vindt kneedt masseer alle mannelijkheid die ik daar voel. Tegelijk met mijn rechterhand zijn riem en broek losmakend. Dat valt nog niet mee met één hand. Eindelijk floept zijn stijve leuter triomfantelijk de vrijheid in. Ik pak de warme staaf direct vast. Kijk glimlachend omhoog. Hij knikt. Ik weet genoeg. Schuif op mijn knieën wat dichterbij.  Trek hem voorzichtig af. Ik open mijn mond. Behoedzaam omsluiten mijn lippen zijn gladde eikel. Mijn warme tong bespeelt nat zijn toompje, de onderkant van zijn helm, zijn stam. Rustig, bedaard pijp ik zijn dikke deel met veel gevoel. Ik weet dat hij daar zo ontzettend van geniet. Ik wissel het steeds af: het handwerk, dan weer alleen met mijn tong. Als hij zijn hand op mijn hoofd legt, weet ik voldoende. Direct omsluit mijn mond zijn fallus, langere halen, diep, dieper, diepst. Ik geniet er van hem zo te verwennen. Ik word er zelf bloedgeil van, maar eerst hem heerlijk laten genieten. Mijn lippen en tong langs zijn schacht, mijn hand houdt stevig onderaan zijn stam vast. Ik laat mijn mond, mijn keel nu helemaal over zijn fantastische pik zakken. Zijn eikel wringt zich door mijn keelgat. Zijn hand streelt mijn haar. Hij hoeft niet te duwen, te forceren, ik ken hem, ik weet wat hij wenst, wat hij wil. Ik pijp hem zo diep als mogelijk. Zo lekker is dat. Gepassioneerd, geconcentreerd laat ik hem genieten, mijn schat. Als ik eindelijk merk dat zijn hoogtepunt zich aandient, neemt mijn hand het over. Met mijn mond wagenwijd open, tong naar buiten kijk ik hem smachtend aan. Ik vind het zo lief geil wanneer hij weer hij met kleine kermpjes klaarkomt. Sperma vloeit over mijn tong, tegen mijn gezicht. Voorzichtig mijn lippen weer op zijn overgevoelige eikel. Zuig het laatste restje cum op. Ik lik mijn mondhoek. Veeg met een vinger het lekker ruikende zaad naar binnen, slik het door. Kom stijfjes overeind. Loop naar de keuken om voor hem een whisky in te schenken.

Ik tover de stofzuiger tevoorschijn. Zuig de vloeren door het hele huis, krijg het er warm van. Ik vind het best leuk om zo bezig te zijn. Jurkje blijft bij elke beweging strak langs mijn dijen: het einde. Moet vaak een haarlok achter mijn oor strijken. Als het klaar is naar beneden, is het tijd voor koffie. Ik zet de radio aan, neurie mee. Automatisch glijdt een hand onder mijn achterste door als ik ga zitten op de terrasstoel. Heerlijk in de ochtendzon. Sjor mijn jurkje wat hogerop tot halverwege mijn dijen, om mijn benen misschien wat kleur te laten krijgen, zet mijn pumps op de stoelrand tegenover me. Nip genietend van de cappuccino. Blader wat ongeïnteresseerd door een mode tijdschrift. Pauze voorbij. Zet lege mok op het aanrecht. Tijd om de was te gaan doen. 

Ik heb heerlijk voor hem gekookt. We eten samen, ik zit vlak naast hem. Met regelmaat schuift zijn hand over mijn genylonde bovenbeen onder mijn rok. Ik ril van binnen van genot. Maar laat daar niets van merken. Dat vindt hij niet zo leuk als ik me zo snel laat opgeilen. Ik moet me beheersen van hem. Lustig babbel ik er op los, over van alles en niets. Het is fijn, zo samen te kletsen. Snel  ruim ik alles op. Maak een koffie voor hem. Hij kijkt tv. Ik zet het kopje op het lage tafeltje. Buig hierbij voorover, zodat hij riant uitzicht in mijn bloes heeft. Ga dan naast hem zitten op de bank, schuif tegen hem aan. Pak zijn hand tussen de mijne, laat die op mijn schoot rusten. Ik buig naar hem toe, leg mijn hoofd tegen zijn schouder. We kletsen zo wat. Als hij wat in mijn oor fluistert, geef ik er direct gehoor aan. Sta op en loop naar boven. Ik trek de lade open waar de meeste attributen in liggen. Oei, joei, tja, zijn wens was echt heel duidelijk........ met de rode diamant. Dit is wel echt een hele dikke buttplug. Zuchtend zoek ik het glijmiddel. 
Moeizaam loop ik de trap af. Dik gevuld. Mijn kut bij elke beweging flink opgerekt. Maar o jee, wat lekker. Ik voel me op de een of andere manier nog vrouwelijker. Nieuwsgierig kijkt hij me aan als ik binnenloop. Ik laat niets merken, knipoog naar hem. Tot mijn verbazing zegt hij dat we iets gaan drinken. Over vijf minuten klaar zijn. 
Hand in hand wandelen we richting het centrum. De dunne hakken van mijn sixties stiletto pumps tokken stevig op het trottoir. Ik vind het zo fijn om zo naast hem te lopen, voel me heerlijk. Lopend schuif ik wat meer tegen hem aan. Kijk naar hem op. Heerlijke man. Hij houdt wat in. Ik moet voor hem gaan lopen. Zijn ogen priemen in mijn rug. Ik voel me bekeken, beloerd. Ik drentel voor hem uit. Mijn lichaam strak in mijn vintage kleding. Ik weet dat het er voor zorgt dat mijn kontje uitdagend heen weer schommelt in de omspannende kokerrok. Hij is gek op de naadkousen die overgaan in de hoge stiletto's weet ik. Ik probeer wat meer te heupwiegen. Meedeinende borsten, gevulde kut, begeerlijke blikken van mijn lover, wat wil een vrouw nog meer.

Aarzel eventjes. Nou ja, lunchen kan straks ook wel. Kleed me snel om. Strakke lycra slip en sportbra. Een hardloopshirt en runners tight. Altijd wat onzeker met superstrakke kleding aan. Maar ach, onzekerheid,dat heeft toch elke vrouw?  Bekijk mezelf kritisch in de hoge spiegel. Knor tevreden. Perfect vrouwenkruis. Borsten fraai frivool aftekenend in het erg strakke hemdje. Strik sneakers, frommel haar door achterkant cap. Heerlijk even joggen.  
Zo dan, dat was lekker. Moe en voldaan weer terug. Stap hijgend het huis binnen. Drink snel iets. Als ik ben bijgekomen, maak ik een boodschappenlijst. Snel naar het winkelcentrum om boodschappen te doen. Geen zin om me weer helemaal te verkleden. Sterker nog; ik vind het eigenlijk supergaaf om in de strakzittende, niets verhullende kleding onder de mensen te zijn. Ik ben er inmiddels wel achter dat ik best wel feminine over kom, ben daar best trots tevreden over. Eenmaal terug snel alles opruimen, dat vindt hij fijn. Begin alvast met het voorbereiden voor het avondeten. Dan is dat snel klaar als hij straks thuis komt. 

Ik ben blij dat ik straks de stiletto's eindelijk uit kan gaan doen. Eindelijk weer thuis. Pijnlijke voeten van het lange staan. Hij heeft het gezellig gehad vanavond. Raakten al vrij snel in gesprek met wat bekenden. Gezellig wijntje, biertje. Natuurlijk houd ik me op de achtergrond, dat vindt hij het meest prettig. Zijn kennissen namen me voortdurend nieuwsgierig op. Zag hun blikken langs mijn vrouwenlijf dwalen. Verlekkerd hun tong langs de lippen. De blik op mijn borsten en kont. Ze moesten eens weten. Blijf me enorm bewust van mijn opgevulde vagijn. Maar ik moet toegeven, langzaam maar zeker broeit mijn lichaam van opwinding.
Ik zet de stilettos direct in de kast. Want rommel daar houdt hij niet van. Ineens staat hij achter me. Zijn handen graaien, kneden nietsontziend mijn borsten. Ik laat me achterover hangen. Tegen hem aan. Mijn hoofd tegen zijn borstkas. O, wat fijn. Ik zucht verheerlijkt. Maak zelf langzaam de kleine knoopjes van mijn bloes los. Handen glijden naar binnen. Vingers versus borsten. Het stugge corset geen partij voor zijn sterke handen. gelukkig, hij helpt met het losritsen van mijn kokerrok. Deze ploft op de grond, ik stap er uit. Corset, slip, nylons, stiletto's. Ik word naar het grote bed geduwd. Plof er op. Draai me om. Razendsnel kleedt hij zich uit. Ik hijg wat van opwinding. Schitterende man in al zijn naaktheid, wat ben ik toch een enorme bofferd met zo'n schat. Zijn pik priemt bikkelhard onverbiddelijk recht vooruit. Ik word aangewezen. Mijn hartje huppelt verblijd, mijn lichaam briest van de opgebouwde geilheid vanaf het moment dat hij vanmiddag thuiskwam. Grof sjort hij me met mijn heupen op de bedrand. Zijn sterke vingers haken in de kanten slipband. Ooowwaauhh, kreet ik als hij ruw in één keer de slip van mijn kont kapot trekt. Als vanzelf spreid ik mijn benen zover mogelijk, trek ze op. Ik ben gelukkig zo lenig, dat ik mijn armen over mijn onderbenen kan leggen. Hij laat er geen gras over groeien. Zijn duim en wijsvinger haken achter de rode diamantachtige knop. Met gevoel voel ik de buttplug verschuiven. Ik wil gillen, als het dikke deel mijn kut nog wat uitrekt. Maar dat vindt hij niet goed, dus ik kreun ingehouden zachtjes. Ik sluit mijn ogen. Zachtjes plagerig treiterend gaat de plug een aantal keer in en bijna uit. Ik word geiler dan geil. Mijn vagina smeekt bijkans om gevuld te blijven, gevuld te worden. Hij kent me, hij weet dat ik nu met volle teugen geniet. De plug ploft op bed. Ik weet het, ik weet het: mijn vulva blijft verlangend ontspannen wijd open staan.

Ik zorg dat ik op tijd klaar ben. Ik weet dat hij dat zo enorm op prijs stelt als ik alle tijd voor hem heb als hij thuiskomt. Hij wil niet dat ik nog allerlei huishoudelijke klusjes aan het doen ben. Daar heb ik toch de hele dag voor? Met pijn en moeite wurm ik me in het roodzwarte corset. De al eerder stevig aangesnoerde baleinen forceren mijn taille naar extreme slankvorm. Pijn in mijn vingers om moeizaam de haakjes aan de voorzijde vast te haken. Mijn borsten worden opgestuwd. Altijd wat benauwd lastig, maar ik heb het er graag voor over. Ik clip huidkleurige panties aan de jarretelles, goed in de gaten houdend dat de naad aan de achterzijde mooi recht loopt. Een witte bloes met driekwart mouw omsluit mooi mijn bovenlichaam, ik ben trots op mijn decolleté. Ik stap voorzichtig in rode polka kokerrok, de gladde binnenvoering zorgt voor een genotsrillinkje als het over de panties glijdt. Het dichtritsen gaat moeizaam, omdat het allemaal nauw aansluit. Ik voel me hier zo heerlijk vrouwelijk in. Een brede, rode riem om mijn taille vervolmaakt. Leuk om een keer de zwartwitte vintage pumps weer eens aan te trekken. Ik neem ruim de tijd om me goed op te maken. Dubbele parel collier en kersrode lippen vervolmaken de vintage look. Snel trippel ik de trap af. Kan mijn geluk niet op vanwege de nauwsluitende kleding. Ik kijk snel even rond of alles is opgeruimd.   

Zijn sterke handen grijpen me bij de heupen. In plaats van dat hij me in één tijd penetreert, schuift hij mijn vagina stukje bij beetje over zijn lul heen. Een snik ontsnapt mijn keel. Nietsontziend begint hij hard te neuken, stevig te pompen. Kletsflatsende geluiden als hij maximaal steeds binnendringt. O mijn god .... o mijn god .....wat een zalige lul. Van pijn naar genot..... o mijn god.....Ik weet wat een dekhengst het is. Dit kan gaan duren. Ik heb me al vaak verbaasd, verwonderd over mijn potente lieverd. Nietsontziend beukt hij verder. Ik voel hem met iedere stoot mijn vaginawand oprekken, uitwonen. Nondeju, wat lekker. Ik hijg mee in zijn ritme. Probeer niet luidruchtig te zijn. Ik wil het uitschreeuwen van plezier. Hij vindt dat ongepast, dus ik houd me in. Hij sjort mijn benen over zijn schouders. Ik voel hem diep in me. Geil gezicht: de huidkleurige panties gestoken in de stiletto's naar het plafond wijzend. Hij neukt even wat rustiger. Het maakt mij niets uit. Als hij maar neukt, als hij maar vult. Bijna als een pop opzij geduwd. Ik lig half op mijn zij, hij trekt me nog meer omlaag, beukt neukt zalig verder in deze nieuwe positie.

Voorzichtig proef ik eventjes van de saus. Prima, wat mij betreft. Drink snel even een kopje thee in de zon op het terras. Bedenk, dat ik erg tevreden ben over hoe het gaat. Hoe fijn het is als vrouw te kunnen leven. Een heerlijke man te hebben waar ik voor mag zorgen. Ik ruim het aanrecht op. Nog genoeg tijd om de was te vouwen en overhemden van hem te strijken. 

Hij trekt terug. Commandeert me op mijn buik. Half op bed liggend. Wreed duwt hij mijn billen ver uiteen. Hij knort tevreden. Waarschijnlijk staat mijn kut wagenwijd smekend open. In één tijd dringt hij binnen. Ik klauw in de lakens om niet te gillen. Er weer helemaal uit. Ik voel zijn natte eikel kriebelen tegen de ingang van mijn vagina. Pats, weer in één keer helemaal diep in me. Heerlijk spelletje, eindeloos verrukkelijk spelletje. Keer op keer, stoot na stoot. Ik heb het niet meer. Ik kook, kolk, bruis, zweef. Ik word iets opgeduwd, kom op mijn knieën te zitten. als een mitrailleur dendert zijn pik door mijn kut. Lust, pure geile nietsontziende lust. En ik? Ik vind het waanzinnig. het einde om zo geneukt, misbruikt, uitgewoond te worden. Ik probeer mee te neuken, mijn kutspier te gebruiken. Hij stapt op het bed, zet zijn voeten bijna naast me, dringt direct weer onverbiddelijk binnen. Zijn hand steunt evenwicht zoekend hard op mijn hoofd. Hij dendert formidabel lekker, stevig diep dik in me. Ik moet me concentreren, geniet met volle teugen. Ik voel dat mijn climax zich aan het opbouwen is. Maar dat kan niet, dat mag niet. Pas als hij toestemming geeft. 
Even op adem komen. Hij rolt naast me op bed. Hij heeft waarschijnlijk gemerkt dat mijn orgasme zich aandiende. In een geile waas kijk ik opzij. Niet stoppen nu, o nee, alsjeblieft, niet stoppen, ik wil je weer helemaal in me voelen. Snel sla ik een been over hem heen. Schuif wat omlaag, pak zijn potente pik, stuur behendig tegen mijn vulva. Ik plaats mijn beide handen op zijn heerlijk brede borstkas. Langzaam laat ik me helemaal op hem zakken. Mijn lijf rilt, elke cel gilt. Vlot wip ik op neer. Ik moet voor hem er ook woest aantrekkelijk uitzien, in mijn rode strakke corset. Ik reik wat naar achter, tegelijk pittig wippend. Het lukt om zijn scrotum te pakken. Ik snuif ingetogen, ingehouden van geile vreugde als zijn hand mijn clit aanraakt. Het mag dus vandaag, 't is al weer lang geleden, o ja het mag ........wat een lieverd, wat een schat. Ik neuk fanatieker, draai mijn kut zo goed mogelijk om en over zijn heerlijke lul, daag uit met mijn kutspier. Zorg ervoor dat mijn clitje stevig door en langs zijn hand glijdt. Nondeju ......... ik pers mijn lippen op elkaar, wil schreeuwen, gillen. Het brandt, het krampt. Een ongekende golf balt zich samen naar mijn onderlijf. Ik schok, ik verlies beheersing, probeer controle te houden. Ga wat rechterop zitten, verwen met mijn kutspier zijn eikel, korte beweeginkjes, nee nog niet ..... nee nog niet ......eerst hij ... eerst hij ....laat mijn vagina zijn complete lul weer omvatten... zak helemaal over hem heen. Beheers me op de toppen van mijn kunnen. Hij brult het plotsklaps uit. Zijn warme zaadstroom ontsteekt diep ver onderin me een onwaarschijnlijk orgasme.

2470 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.