Als travoTEEF in gangbang

Geplaatst door: travoteefpetra op 01-09-20

Nou deze keer eens niet een verslagje van een waargebeurde date, maar van een van de grote wensen/fantasietjes die ik nog heb.Namelijk een echte gangbang met een grote groep mannen.

In mijn fantasie gaat die ongeveer als volgt;

Ik lig in een ruime kamer op een groot bed (of matras op de grond). Op het bed ligt een rood laklaken, het licht is gedempt en geeft een rood schijnsel. Kortom een beetje hoerige omgeving ;-). En ik pas prima bij die omgeving, met mijn overknee laarzen, 12 cm heels, een fishnet panty met open kruis, een kort (nep)leren rokje, zonder slip natuurlijk, een leren body. Afgemaakt met een pruik met lang blond haar, felrood gestifte lipjes en natuurlijk wat make-up. Kortom, iedereen die me ziet, ziet meteen dat hier een enorme SLET klaarligt. (tenminste dat hoop ik dan maar ;-) )
Op het bed gericht staan een of meer webcams zodat (hopelijk) vele hitsige mannen kunnen meekijken hoe ik, als een echte travoTEEF gebruikt ga worden. En ik ben ZAADGEIL en wap van een combinatie van g en x.....

Langs het bed staan mannen, ik kan niet precies zien hoeveel het er zijn. En al helemaal niet wie het zijn, want de meesten hebben een masker of bivakmuts op. Dat windt me nog meer op, anoniem afgeneukt te worden. mmmmm. Aan de ene kant voel ik wel wat spanning in mijn lijf, maar aan de ander kant ben ik lekker licht in mijn hoofd en overheerst vooral de geilheid en de zin in pikken, veel pikken!

Ik ga op de rand van het bed zitten en vraag, nou wie wil er eerst? Lang hoef ik niet te wachten of de eerste biedt zijn nog half stijve pik aan mijn mondje aan. Ik sluit mijn rode lipjes strak om zijn lul en begin te zuigen mmm. ik voel hoe hij snel groeit. Dan glijdt hij uit mijn mondje en staat de volgende al weer klaar, opnieuw begin ik te zuigen. Mmm dit is wel een hele lekkere lul, ik speel met de volle zaadkloten terwijl mijn lippen en tong de steeds harder en groter wordende paal verwennen. Dan pakt hij mij hoofd vast en begint me te face-fucken. Ondertussen zoek ik met mijn handen naar meer pik tussen de mannen die erbij staan.Ik voel weer een mooie lul, en buig voorover om ook hem even te pijpen. De een na de ander dringt zich naar voren. Allemaal willen ze dat ik ze even diep zuig. Ik heb er al zeker 5 gehad en dan besluiten de mannen dat het genoeg is geweest. Ik wordt beetgepakt en moet op mijn knietjes aan de rand van het bed gaan zitten. Een pakt mijn heupen beet en trekt me naar de rand van het bed. Ik voel handen over mijn billen, en vingers in me travokutje. Rustig schatjes, kreun ik nog maar de man direct achter me is niet meer te houden. Ik voel een eikel tegen me kontje aanduwen, en dan zonder al te veel aarzeling zijn pik inschuift. Het is maar goed dat ik vooraf me kut al goed diep gespoeld, met dildo's opgerekt en daarna wat olie erin gespoten heb anders had het lang niet zo soepel gegaan als nu. O wat ben ik toch een slet, denk ik nog, maar wel een heerlijke gedachte. De man begint me stevig te neuken en ik probeer zo snel mogelijk in het ritme mee te gaan. Bij elke stoot zet ik me een beetje schrap en kreun.

O ja schat lekker, pak me diep. dat wil ik. Veel meer aanmoediging heeft hij niet nodig merk ik. En hij stoot nog harder. Dan glijdt hij uit me, Volgende, roept ie. en vrijwel direct daarna wordt mijn kut opnieuw gevuld. Deze man begint een stuk rustiger. Hij maakt rustige maar wel lange stoten. Elke keer laat hij zijn pik er even uitfloepen om dan meteen zijn dikke eikel weer naar binnen te schuiven. Ik knijp me kutje strak om zijn pik en bij elke stoot die hij maakt zet ik me goed schrap. Ik geniet van de manier waarop ik geneukt wordt mmm dit mag wel even zo doorgaan hoor. Neuk me kutje maar open schat, kreun ik nog. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Mijn heupen worden stevig beetgepakt en hij begint harder en wilder te stoten. Ja schatje, meer wil ik , meer!. Dan glijdt zijn pik eruit en meteen staat de volgende man al weer klaar. Ook hij heeft weinig aanmoediging nodig en stoot meteen goed door en ik moet me ff goed schrap zetten. Mijn kutje begint inmiddels op temperatuur te komen en ik voel wat extra tintelingen door mijn lijf. Ook de wap slat goed toe en ik voel me geiler en geiler worden. Harder schat, kreun ik, harder. Ik voel hoe zijn pik wild in me kutje stoot. Sommige mannen beginnen de neuker aan te moedigen, pak die slet, neuk haar harder. Hij gaat nog even goed door en maakt dan ruimte voor de volgende. Lang hoef ik niet zonder pik in me kut want opnieuw dringt een harde lul naar binnen. O wat zijn jullie lekkers schatjes, hijg ik, pak me maar!. Opnieuw wordt ik geneukt, maar ik voel een kleinere pik dan daarvoor. Ik wil een grote lul schatjes! De man gaat nog even door en ik kreun opnieuw , geef me XL schatjes. Dan stopt ie en gaat uit me. Jij wil XL, dan krijg je XL, hoor ik achter me en voor ik het echt doorheb voel ik hoe mijn kutje opgerekt wordt. Ahhh wat is dit? Dan wordt er doorgeduwd , mmmmmmm. ga door schat , ga door. dan wordt er tegen mijn kont geslagen. Terwijl de grote lul diep me kut inschuift geniet ik enorm van het gevoel goed opgevuld te worden en laat hem even zijn gang gaan.

Dan vinden ze het blijkbaar even genoeg zo. Ik voel hoe meerdere handen me beetpakken en op mijn rug op het bed leggen. Ik wordt geblinddoekt en voel hoe er een kussen onder mijn kontje gelegd wordt. Benen wijd teef! hoor ik, en dan kruipt er weer iemand op me. Zijn harde pik duwt me kut in. Ik sluit mijn hoog-gelaarsde benen om zijn rug en beweeg mee met de stoten in me travokutje. Ondertussen wordt mijn hoofd beetgepakt en voel ik een pik tegen mn mondje. Zuigen slet roept een ander. Ik neem de pik in me pijpmondje en laat zo dus mijn beide gaatjes gebruiken. Ik voel meer pikken in de buurt van mijn hoofd, soms glijdt een pik uit mijn mondje om dan vrijwel meteen weer gevuld te worden door een andere lul mmmmm. Dan begint me neuker te kreunen en harder te stoten en ik ben bang dat hij al gaat klaarkomen. Maar ik kan niet zeggen 'rustig schat', want mn mond is gevuld. dan roept er iemand 'spuit haar maar vol' en voordat ik maar iets kan doen kreunt me neuker nog harder en ik voel hoe hij zijn zaad diep in me kut loost. Hij is nog niet van me af of de volgende ziet zijn kans schoon. In mijn nu met zaad gevulde kut schuift opnieuw een pik en wordt ik opnieuw gepaald. Het duurt niet lang of ik voel het zaad soppen in me kutje, o wat wordt ik daar geil van. Zaadgeil wel te verstaan. Ik wil wat roepen maar dat lukt nog steeds niet met een pik in me mondje, en net als ik denk even ruimte te krijgen begint de pik in me mondje ook te spuiten. Ik kan een deel wegslikken maar ook komen er een paar flinke klodders op me gezicht terecht. Langzamerhand begin ik me een echte slet te voelen. En ik geniet ervan!
Mijn neuker gaat intussen goed door en me kut krijgt er goed van langs. Heerlijk! Ik wil eigenlijk nog maar een ding en voel hoe de wap nu goed inslaat. Als een echte bareteef geef ik me aan de groep mannen. Ik ben de tel inmiddels volledig kwijt, maar het kan me weinig meer schelen. Ik laat me pakken door wie maar wil. Terwijl ik in een soort roes terechtkom klimt de een na de andere neuker op me om me voor korte of iets langere tijd goed door te neuken. Sommige mannen spuiten hun zaad diep in me, mijn kutje wordt natter en natter en overal voel ik zaad lopen. Sommige mannen spuiten hun pik leeg in of boven mijn mondje. En ik geniet met volle teugen.
Ik wordt niet allen op mijn rug geneukt maar moet ook weer op me knietjes voor ze, sommigen willen dat ik ze (reverse)cowgirl-style berijd. Dan moet ik weer staan en vooroverbukken, dan weer op mijn rug liggend. En ik wil meer meer meer. Ik werk elke pik (soms meermalen) af die in de buurt is totdat het rustig wordt en ook de laatste man niet meer kan. En vol met zaad lig ook ik verzadigd op me rode lakentje.........

Nou dat was hem dus schatjes, mijn nu nog, fantasie. Ik hoop eigenlijk op iemand die dit kan waarmaken voor mij. Dus als jij een locatie hebt/weet waar ik me ongestoord kan laten bangen en/of als een soort pimp wil fungeren dan moet je zeker even een bericht sturen! En voor al die mannen die het wel wat lijkt om dit travoTEEFje te komen neuken dan, en er geen probleem mee hebben dit met een groep mannen te doen, stuur me gerust ook een berichtje


xxx jullie teefje Petra

1953 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.