Als travoTEEF op pad

Geplaatst door: travoteefpetra op 07-09-20

Ha schatjes, de trouwe lezers van mijn avonturen weten vast wel hoe mijn sexavondjes verlopen, maar deze keer ging het net even anders. Zoals gewoonlijk was ik weer lekker loops en op mannenjacht. Maar deze avond wilde het nog niet echt vlotten. Er waren wel mannen die vroegen of ik naar hun toe wilde komen, maarja dan kreeg ik waarschijnlijk maar een pik, en dat is, zoals jullie wel weten, echt niet genoeg voor mij. Ik bleef dus maar doorzoeken, maar veel leverde het niet op. Toch niet zo handig om tijdens een voetbalavond loops te zijn. Een gozer bleef wel aandringen en toen ik rond half elf nog steeds niet beet had, ging ik toch maar op zijn aanbod in op langs te komen. We belden eerst nog even kort, waarbij ik even checkte of hij de kinky tops was dat een sletje zoals ik aankon en hij duidelijke instructies gaf. Als ik  bij zijn huis  stond moest ik bellen, en hij zou de deur opendoen. Wacht dan heel even en ga dan direct eerste deur links, in dat kamertje moet je je verkleden. Ik wil je alleen binnen in huis zien als (hoerige) travo , niet  als man. Ik leg ook een pilletje voor je klaar zodat je snel wap wordt we hebben tenslotte al genoeg tijd verspilt.

Terwijl ik me thuis al beetje voorbereid had, deed ik de rest van mn outfits in een tas en ging op pad. Gelukkig vond ik snel een parkeerplaats in de buurt en stond al snel voor de deur. Ik ben er schat, apte ik, en de deur bleek al open. Terwijl de zenuwen toch wel een beetje toenamen stapte ik naar binnen, want ik was erg benieuwd wie ik aan zou treffen. Het kamertje bleek een slaapkamer met grote spiegel. Er stond al een glas water klaar met een pilletje. Ik aarzelde nog even maar nam hem direct toch maar. Toen begon ik me te transformeren tot de slet die de mannen zo graag willen. Ik legde mijn outfit netjes klaar op het bed, een catsuit met open kruis, een strak kort rokje, een strak topje waar mijn tepels straks net bovenuit zouden komen, een lange blonde pruik, vingerloze handschoenen, en natuurlijk ook mijn halsband, polsboeien en overknee boots.
Ik kleedde me helemaal uit en inspecteerde mijn gladgeschoren lijf nog even in de spiegel en begon me te transformeren tot het bekende sletje. Eerst mn catsuit met daarover het rokje. Gevolgd door het strakke topje. Ik kneep alvast even hard in mn tepeltjes mmm. Ik pakte de nagellak en lakte mijn nagels een voor een vuurrood. Daarna werd het tijd mijn gezicht op te maken, na de make-up stiftte ik mijn lippen ook vuurrood, en deed mijn oorbellen in. Als laatste mijn blonde pruik, en liet de lange haren los hangen. Ik bekeek mezelf nog even in de spiegel. Op de achtergrond hoorde ik al wat bonkende house uit de woonkamer komen, samen met de pil begon ik al een beetje in de stemming te komen en losser te worden. Dat was wel nodig want eigenlijk merkte ik dat ik behoorlijk gespannen was.

Nadat ik mezelf nog eenmaal in de spiegel bekeek stapte ik het kamertje uit en ging de woonkamer binnen. Op de bank zat een lekkere vent, nog gekleed in een strakke slip maar verder al naakt. ik liep naar hem toe en ging naast hem zitten, hij legde zijn hand op mn been en de spanning gierde door mijn lijf. Ik leunde wat achterover en liet zijn handen over mn lijf gaan, al snel ging hij ook onder mijn veel te korte rokje natuurlijk. Hij mompelde goedkeurend, je ziet er heerlijk uit schat, als een echte gewillige hoer. Maar wat ben ik toch een slechte gastheer  Wil je ook wat te drinken? een goed idee zo kon ik nog even wat wennen. Terwijl hij wat inschonk zag ik dat de webcam me vol in beeld had, mmm wie zouden me nu allemaal al zo zien zitten?

Terwijl ik mn glas leegdrink besluit ik dat ik veel meer wil. Ik kijk mijn gastheer gewillig aan, buig me voorover en trek zijn slip omlaag zodat ik bij zn halfstijve pik kan. Ik sluit mn vuurrode lipjes om zn eikel en begin te likken en zuigen.  Ja schat, lekker ga door kreunt hij meteen. Met steeds langere halen begin ik te pijpen zodat zn pik steeds dieper in me keeltje verdwijnt. Je hebt er zin in he schat. Jazeker kreun ik, als ik weer even lucht heb, maar ik heb veel meer zin in een gevulde kut!
Zozo lacht hij, hoeveel kan je hebben dan? heel veel schat, heel veel. try me!
Dan stop ik ff met pijpen en draai mn kontje naar de cam en trek mn rokje wat op. Ik show me gewillige kutje vol op de cam. Zouden er ook echte doeners kijken schat? Mannen die nu kijken en ook ff langskomen om me te neuken? Zozo jij loopt hard van stapel? ja schat ik ben geil en heb zin. Mijn terughoudendheid bij binnenkomst is helemaal verdwenen merk ik.
Zal ik er wat neukers bijzoeken dan, vraagt ie, show je maar eens goed voor de cam !
Terwijl hij achter het toetsenbord gaat zitten gedraag ik me weer lekker slutty voor de cam, Natuurlijk pak ik er een paar lekkere dildos bij. Zonder aarzelen pak ik een grote zwarte met handvat en schuif hem diep in me kutje. Ik neuk mezelf voor de cam met lange halen. De 30 cm verdwijnt zonder enige moeite in mijn kut. Ik kijk naar mijn gastheer en zie dat hij inmiddels een goeie harde pik heeft gekregen. Ik aarzel geen moment ik ga voor hem staan op me hoerige heels en laat me zonder aarzelen op zijn lul zakken en begin op zijn harde pik te rijden. Mmmmmm lekker hoor, en terwijl ik op zn lul rijdt en hij me billen stevig beetpakt hoor ik op de achtergrond de belletjes dat er nieuwe chatberichten binnenkomen. Met lange halen schuif ik mijn hete kutje over die dikke pik. O schatje, ik wordt geil vanje kreun ik. Dat voel ik heerlijke snol van me zegt ie , je hebt er zin in he! Nou en of en als je me nog snolleriger wil moet je me zo maar een buisje g geven..
Dan glij ik van zn paal af, neem hem nog ff goed in mn mondje en draai mn kut weer naar de cam. Opnieuw pak ik mn dildo erbij en begin weer lekker me kutje uit te wonen. Terwijl ik zo lekker met mezelf bezig ben krijg ik een glas cola van mijn gastheer, hier snol, je buisje zit er opgelost in. Ik drink alles op, en verheug me alvast op het moment dat het inslaat en ik een nog grotere snol wordt dan ik al ben.
Dan staat hij van de bank op, trekt me naar het randje toe, haalt de dildo uit me kut, en stoot zijn lul weer in een keer door. mmmm  Hij is duidelijk niet van de zachte aanpak merk ik. Gelukkig ben ik wel wat gewend dus ik geniet ervan. Met harde lange stoten woont hij me kutje uit , heerlijk gewoon! Even ben ik bang dat hij al snel gaat spuiten door dat harde stoten maar hij verzekerd me dat ik daar nog niet op hoef te rekenen. Gelukkig maar. Ik zet me weer ff goed schrap zodat zijn stoten goed aankomen en zn harde pik er totaan de ballen ingaat. Pak aan snol, voel maar wie er de baas is, roept ie, en het enige dat ik kan uitbrengen is , ga door schat. En; harder. Pak me maar. Dit sletje wil pikken, harde pikken!
Terwijl ik zo lekker afgeragd wordt voel ik hoe me geilheid steeds meer toeneemt, niet alleen omdat me kutje natter wordt maar ook dat ik meer en meer wil. Met me kut omhoog en mn hoofd op de bank ben ik het sletje van mijn gastheer. En wat voor een gastheer! Daar waar veel van mijn neukers al snel spuiten meestal houdt hij het lekker lang vol. Dan laat hij zn lul uit me kut glijden, propt er direct weer een dildo in en biedt zijn natte lul aan aan mijn mondje. Likken snol, zegt ie , laat al die kijkers maar eens zien dat je van pikken houdt.
Terwijl ik mijn kutvocht van zijn lul lik knijp ik me kutje strak in een poging om de dildo er diep in te houden. Maar me kut is als zo nat en glibberig dat het niet meer lukt en langzaam glijdt die 30cm lange zwarte dildo uit me kutje.
Ik neem ff rust schat, zegt ie dan en hij gaat weer naast me zitten. Maar ik wil geen rust, ik wil geneukt en een gevulde kut! Neuk me schat, vul me kutje! kreun ik. Ik voel mn hoofd weer lichter worden en weet dat de g nu echt inslaat. Ik ga op mn rug liggen, pak mijn dildo met handvat en begin opnieuw mijn kutje te bewerken. Met lange halen bewerk ik mijn kutje en golven van geilheid trekken door mijn lijf.Terwijl mijn gastheer op de bank relaxed show ik hem hoe ik me kut bewerk. Hij werkt ff wat berichtjes weg op de chat en neemt dan de dildo van me over en neukt me opnieuw diep. De 40 cm dildo verdwijnt er helemaal in. De wap slaat nu echt toe en het enige dat ik nog kan uitbrengen is veel gekreun en smeken om pikken en zaad.
Ik zie hoe de pik van mijn gastheer (weer) hard staat nu. Terwijl hij onderuit op de bank zit laat ik me opnieuw over zijn warme paal zakken en begin te rijden. MMM schat vul me maar. Maar ik merk dat ik te licht in mijn hoofd ben. Opnieuw ga ik op me knietjes en biedt mijn kut aan. Kom schat pomp me! hard en diep! Opnieuw wordt ik geneukt en voel hoe mijn kutje uitgewoond wordt. Ik verlies het gevoel van tijd en laat me gebruiken. Af en toe laat hij me ff liggen, stopt er een (en later zelfs twee) dildos in als hij ff pauze neemt.
Dan staat hij op en loopt ff weg. Ik heb nog een verassing voor je teefje zegt ie. Even later is ie weer terug. Kijk daar ligt ze, hoor ik hem zeggen. En voordat ik snap wat er aan de hand is wordt ik opnieuw geneukt. Maar het voelt anders, en dat klopt ook. Een andere gozer pompt me nu. Blijkbaar heeft hij iemand van de chat laten komen. Het kan me weinig schelen wie me neukt, als ik maar geneukt wordt.... Ik voel hoe hij wilde stoten maakt, en net als ik er een beetje aan gewend ben hoor ik meer gekreun en gehijg en dan merk ik hoe hij me volspuit.
Hij is nog maar net me kutje uit of ik voel hoe mijn gastheer het overneemt. Zonder aarzelen duwt hij opnieuw zijn pik in me nu zaadgevulde kutje. Het windt hem blijkbaar nogal op want hij neukt nog harder dan eerder. Het sopt aan alle kanten en ik blijf genieten. En het enige dat ik wil is meer en meer. Ik weet niet hoelang hij stoot maar dan opeens hoor ik hem harder grommen en kreunen, en dan komt ook mijn gastheer. Ik weet niet precies hoeveel hij spuit maar ik voel hoe mijn kut nu echt druipt van het zaad . Totaal uitgewoond en met een volle zaadkut val ik op zijn bank in slaap....

Na een paar uur wordt ik wakker. Ik lig alleen op de bank. Overal opgedroogd zaad. Ik doe mijn laarzen uit en kom omhoog. Opnieuw voel ik hoe mijn kutje druipt. Ik wankel naar de douche en fris me een beetje op. en fatsoeneer me zodat ik over straat kan. Ik laat een briefje voro mijn gastheer achter en sluit de deur. Hopelijk tot een volgende keer xxx

En vond je bovenstaande zo geil dat je ook wel eens met me wil komen spelen? Stuur dan zeker een (prive)berichtje of laat wat achter op mijn profiel
xxx je sletje Petra

nb: lees ook mijn andere belevenissen eens! (zoek op travoteef in de verhalen)

2311 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.