Echte vriendschap deel 4

Geplaatst door: natascha12 op 07-09-20

Echte vriendschap deel 4.

Mijn lekkere lange geile weekend.

Het was al weer enige tijd geleden dat ik een heerlijke date had met mijn vriend Andy. Ik had hem wel regelmatig gezien maar dan als vrienden onder elkaar, niet als lovers. Laatst zag ik hem weer en hij zei me toen dat het echt tijd begon te worden om Natascha weer eens te ontmoeten. Ik stemde daar mee in maar stelde voor om te wachten tot na de vakantie, dit vond hij prima. Ook stelde ik voor om dan een lekker weekendje te maken in een hotelletje. Dit leek hem ook wel wat, maar hij moest s’nachts dan wel naar huis, maar hij kon dan de volgende ochtend wel weer terugkomen.

Ik had echt weer zin in Andy, want de vrouw in mij miste hem tot in mijn botten. Heb hem gelijk na de vakantie laten weten dat ik het volgende weekend wel zou willen, want ik wilde echt in zijn armen liggen, was geen probleem gaf hij aan.

Dus ik de stoute schoenen aangetrokken en een hotel kamer gehuurd van zondagmiddag t/m dinsdagmorgen. In de week voorafgaande aan dit weekend nog wat outfitjes gescoord bij diverse web shops. Mooi op tijd binnen gekregen voor het weekend, dus dat zou helemaal top worden. We hadden al afgesproken dat Andy foto’s van mijn zou maken in diverse outfitjes, dus je begrijpt dat ik echt uitkeek naar het weekend. Ik op zondag morgen mijn spulletjes bij elkaar gezocht, in de koffer gedaan en op naar het hotel.

Daar aangekomen eerst ingecheckt, nog even aangegeven dat ik t/m dinsdag ochtend niet gestoord wilde worden en op naar de kamer.

Daar aangekomen lekker het bad aangezet, lekker een heerlijk geurend schuimend badschuim erin gedaan en vervolgens mijn spulletjes allemaal uitgepakt en netjes opgehangen en neergelegd.

Toen ben ik lekker in bad gaan liggen en heb heerlijk gebadderd, al mijn overtollige lichaamshaar er netjes glad afgeschoren, zodat ik helemaal lekker glad was, van top tot teen. Lekker mijn travo kutje heerlijk lang en diep gespoeld, zodat deze zeker giga schoon en leeg was, zodat er veel aan gelikt zou worden en hij veel warm lekker spul kon ontvangen.

Nog even lekker gerelaxed in bad, toen mezelf afgedroogd en mijn hele lichaam heerlijk ingewreven met een licht geparfumeerde body lotion, zodat ik heerlijk rook. Ook voelde mijn huid hierdoor lekker zacht en fris aan.

Toen alvast mijn lingerie aangedaan en een glanspanty, want we hadden veel tijd, dus ik zou diverse outfitjes voor mijn schatje tonen en hij zou daar dan mooie foto’s van nemen.

Mezelf toen mooi sensueel opgemaakt, met alles er op en er aan, mooie foundation, mijn ogen mooi sensueel opgemaakt, mijn lippen mooi vuurrood gestift en natuurlijk een heerlijke parfum opgedaan, mijn nagels mooi vuurrood gelakt en toen een mooi stretch jeans aangedaan, deze zat heerlijk strak, en voelde ook heerlijk zacht aan, mmm, een mooie rode riem omgedaan en een mooi shirtje er op. High Heels met een hak van 13 cm aangetrokken, nog even mijn diverse outfitjes op volgorde gelegd en toen maar op bed gaan liggen, TV aan en wachten op mijn lieverd. Ik had hem geappd welk hotel en welke kamer, dus hij kon zo naar me toe komen. Hij appte terug dat het rond vijf uur zou worden en dat vond ik prima. Dus daar lag Natascha, te wachten op haar liefje. Wat zouden we een heerlijke tijd tegemoet gaan dit weekend, daar was ik echt honderd procent van overtuigd.

Om even voor vijf werd er op de deur geklopt, en mijn hart bonsde op dat moment in mijn keel. Hier had ik alweer zolang op moeten wachten, en daar is hij dan mijn lieve lieve Andy. Stond op van het bed en deed de deur open. Hij keek me aan en begon te lachen, ik zag zijn ogen over mijn hele lichaam gaan en hij gaf aan dat ik er mooi en verleidelijk uitzag. Gelukkig, dacht ik, daar heb ik het ook voor gedaan. Hij stapte naar binnen en gaf me een zoen. Hoi schat, eindelijk he, zei hij. Ik knikte.

We gingen op de rand van het bed zitten en begonnen wat te keuvelen. Ondertussen streelde Andy mij over mijn benen en gaven elkaar af en toe een kusje. Je zou foto’s van me nemen he schat, zei ik hem en laten we daar nu maar mee beginnen okay? Dat is goed zei hij en ik stond op, moest even naar de badkamer om mijn lippenstift bij te werken, want ja, na een lekkere tongzoen blijft daar weinig van over natuurlijk.

Ik weer terug naar de kamer en daar een aantal foto’s laten maken in mijn strakke jeans, enz. Ik gaf aan dat ik  iedere keer wat anders aan zou doen, zodat Andy daar ook foto’s van kon maken. Dit vond hij best spannend en knikte instemmend. We hadden afgesproken dat, als hij het mooi vond, hij mij een lekkere tong zoen zou geven. Nou daar ging hij al staan en gaf me een heerlijke zoen. Zijn handen gleden over mijn billen en dit beantwoordde ik met een nog hevigere zoen. Ik lachte naar hem en ik zei dat hij nog veel meer van me ging zien. Ik ging de badkamer in voor mijn 2e outfitje. Een mooie gebloemde jump suit met haltersluiting.

Ik stapte weer de kamer in en ik zag dat Andy het mooi vond en hij wilde me gelijk een zoen geven, ho ho schat, eerst foto’s lachte ik hem toe. Zo gezegd zo gedaan, weer wat foto’s genomen en hij kwam naar me toe, geef me maar weer een lekker zoen, zei hij. Ik sloeg mijn armen om zijn nek, hij legde zijn hand op mn billen en trok me tegen hem aan en een vurige lange tongzoen volgde. Hij streelde me heerlijk over mijn billen en wat voelde dat lekker aan zeg, zo over mijn jumpsuit. Ik kon voelen dat mijn billen er heerlijk in uitkwamen. Dit kwam ook natuurlijk doordat ik voelde dat die jump suit heerlijk strak in mijn kruis zat, maar tegelijkertijd dat mijn billen er losjes in zaten. Heerlijk, ik voelde me echt 100 procent vrouw en werd  er geil van, Andy ook, want ik voelde zijn paal hard worden, maar we moesten onszelf nog in houden want ik had nog meer outfitjes te showen Ik brak dus de zoen af en ging weer naar de badkamer, trok mijn jumpsuit uit en trok een mooie jurk aan, deze zat net boven de knie, je kon dus nu ook mijn kuiten en benen goed zien, ik fatsoeneerde mijn lippen en ging de kamer weer in. Het geheel herhaalde zich, eerst ging ik naast hem op het bed zitten, hij streelde me over mijn benen, die hij nu ook goed kon zien, gehuld in een mooie glanspanty en ik merkte dat Andy steeds geiler op me werd, hij wilde met zijn handen omhoog langs mijn dijen, ik drukte mijn benen tegen elkaar en zei dat hij nog even geduld moest hebben. Ik ging staan en hij nam weer wat foto’s en gaf me wederom een heerlijke zoen en hij wilde zijn handen onder mijn jurk doen, maar ik liep lachend snel naar de badkamer. Mooi zo dacht ik, ik zal hem super geil maken dan weet ik zeker dat we straks heerlijk te keer gaan.

Nu deze jurk uitgetrokken, een mooi shirt aan en een kort zwart A lijn rokje, zodat je nu nog meer van mijn benen zag. Weer lippen bijgewerkt en de kamer weer in. Natascha, wat doe je me aan schat, stamelde hij en ik kon zien dat hij zat te genieten. Wederom lekker strelen over mijn benen en weer wreven zijn handen over mijn benen en hij wilde nu met zijn handen onder mijn rokje, weer hield ik dit tegen, ging staan en verzocht hem om weer te gaan fotograferen. Dit deed hij en na deze fotoshoot nam hij me nog steviger tegen hem aan, zijn tongzoen was nu nog heftiger en zijn handen wilde hij weer onder mijn rokje doen. Ik hield dit wederom tegen en zei dat hij echt nog even geduld moest hebben, voordat al dat lekkers voor hem was. Andy gaf aan dat hij op springen stond en dat had ik allang gevoeld, ik had het idee dat zijn heerlijkheid nog nooit zo groot was als nu. In gedachten voelde ik hem al in me.

Ik snel weer naar de badkamer, dit setje uit . Ook trok ik mijn pumps en glanspanty uit. Hup ook mijn kanten slipje ging van mijn kontje af, ik trok een mooi open slipje aan, waarin mijn billen en mijn travo kutje vrij toegankelijk waren, mooie zelfophoudende zwarte kousen aan, mijn High Heels weer aan de voetjes en een mooie jurk aan, met een wijde onderzijde die net boven de knie valt. Nog even optutten en weer de kamer in. Ook dit maal keek Andy zijn ogen uit, ik ging nu niet naast hem zitten maar vroeg hem om weer foto’s te maken. Dit deed hij en na een aantal foto’s kwam hij weer naar me toe. Ik vroeg hem tegen de muur te gaan staan, hij deed dit, ik ging voor hem staan en sloeg mijn armen om zijn nek, likte hem over zijn lippen en we verzandde in een heerlijke intieme tongzoen. Regelmatig fluisterend dat ik echt van hem hield. Ik als zijn vrouwtje. Hij fluisterde dat hij ook van mij hield en me nooit meer zou willen missen. Ik werd hierdoor echt geraakt en trok zijn hoofd nog dichter naar me toe. Oh lieve schat, stamelde ik en begon hem nog vuriger te zoenen.  Zijn handen pakte me bij mijn kontje vast en hij drukte me hard tegen hem aan. Oh schat, stamelde hij, wat heb ik zin in je. Ik kon dat ook voelen, want zijn hardheid prikte me in mijn buik. Mmm heerlijk was dit. Ik ook in jouw, gaf ik als antwoord en ging verder met zoenen. Nu voelde ik dat zijn handen weer een plek onder mijn jurk zochten en dit keer liet ik het toe. Hij trok mijn jurk omhoog, zijn handen gingen naar mijn billen en hij begon te lachen. Hij voelde natuurlijk mijn blote billen en hij fluisterde in mn oren, lief geil sletje van me, lekkere meid. Hij streelde mijn billen heerlijk en met een vinger zocht hij mijn kutje op. Ik pakte zijn hand waar mee hij dit wilde doen, bracht die naar mijn mond en maakte zijn vinger nat met mijn speeksel en bracht zijn hand weer terug onder mijn rok. Nou Andy wist echt wat ik wilde, hij zocht mijn gaatje op en drukte langzaam zijn natte vinger in mijn travo kutje en begon me heerlijk te vingeren. Oh, wat heerlijk was dit. Liet dit heerlijk gebeuren en ik kon aan zijn adem merken dat hij super geil werd, en dat was ook de bedoeling natuurlijk.

Mijn hand wrong zicht tussen mijn buik en ging op zoek naar die harde paal in zijn broek. Nou hard was die zeker. Ik streelde hem heerlijk over zijn broek en Andy genoot daar zienderogen van. Na nog even heerlijk te strelen en te tongen, maakte ik me los, pakte zijn hand vast en deed een paar stapjes terug en ging op de rand van het bed zitten. Ik trok Andy naar me toe en ik knoopte zijn broek los. Hij hielp me daarbij en we trokken zijn broek uit. Ik haalde zijn harde paal uit zijn slip en begon zijn gezwollen eikel te likken. Mmmm. Ondertussen trok Andy ook zijn slip uit, zodat ik vrij spel had met zijn heerlijkheid. Ik begon er als een bezetene aan te likken, nam hem heerlijk tussen mijn vuurrode lippen en begon hem heerlijk te pijpen en met mijn andere hand masseerde ik zijn volle kale ballen.

Andy ging steeds harder staan hijgen en ik pijpte hem, alsof het de laatste lul op de wereld was, die alleen voor mij was. Heerlijk nat, diep, dan weer liet ik hem uit mijn mond glippen, en nam hem weer terug. Regelmatig nam ik ook een van zijn lekkere ballen in mijn mond om daar heerlijk op te zuigen, ondertussen met mijn vingertoppen zijn eikel masserend. Om dan weer zijn heerlijke harde paal in mijn geile bekkie te nemen en hem weer lekker nat en diep te pijpen. Oh wat was dat lekker zeg, ik denk dat ik echt van mijn leven nog nooit zo geil ben geweest en zo heb genoten. Heb er ook lang genoeg op moeten wachten natuurlijk, maar gelukkig is het nu zo ver. Na enige tijd liet ik zijn harde uit mijn mond glippen, ging staan en ik ging met mijn knieen op bed zitten, met mijn kontje richting mijn lieve schat. Ik was nu geil genoeg om heerlijk gerimd en geneukt te worden.

Hij begon te lachten en vroeg of ik gelikt wilde worden. Daar zei ik geen nee tegen, dus hij schoof mijn jurk omhoog, zodat mijn gewillige kontje helemaal vrij was en hij begon me heerlijk te rimmen.

Dit rimmen begon hij steeds heviger en natter te doen, wat werd ik daar super geil van zeg. Hij trok mijn billen uit elkaar en ik voelde zijn lekkere tong bij me naar binnen gaan. Maar ik wilde wel meer dan zijn tong, ik wilde helemaal gevuld worden. Ik begon hem dus te smeken of hij me alstublieft wilde neuken. Natuurlijk zei hij en hij ging staan, deed zijn shirt uit en vroeg me of hij me op zijn hondjes moest nemen. Nu wel zei ik, de rest komt in de loop van de avond wel. Ik bleef dus op mijn knieen zitten en Andy kwam achter me staan, nam zijn lul in zijn hand en drukte de eikel tegen mijn nog steeds, van het likken, natte gaatje.  Ik voelde zijn gezwollen eikel voor de poort staan en ik drukte mijn geile kontje omhoog zodat hij binnen kon komen. Langzaam drong hij bij me naar binnen, wat een heerlijk gevoel was dit zeg. Wat had ik dit gemist de laatste maanden, die lekkere warme harde dikke paal van mijn lief diep in me. Andy pakte me bij mijn heupen en begon me heerlijk te neuken. Met lange tedere halen, dan steeds vlugger. Hij liet hem regelmatig helemaal uit mijn gaatje glijden om hem er dan vervolgens weer in een keer helemaal in te stoppen. Heerlijk, ik voelde zijn heerlijke volle ballen tegen mijn billen aan kletsen. Wat was dit toch lekker, dit zou ik eeuwen vol kunnen blijven houden. Kon mij niet lang genoeg duren.  Ik weet echt niet hoelang Andy me al aan het neuken was, maar ik voelde dat zijn eikel begon op te zwellen, zijn zaadlozing zou niet lang meer duren. Ik ga komen, zei hij en wilde zich uit mijn genotsgrotje terugtrekken, nou dat gaat echt niet gebeuren, dus ik smeekte hem me lekker vol te spuiten. Nou dat had ik niet tegen dovemans oren gezegd, na enige ferme stoten voelde ik dat hij met ferme harde stralen zijn vele warme zaad diep in me spoot. Hij trok me bij iedere stoot, nog verder tegen hem aan, zodat hij echt zo ver mogelijk bij me naar binnen kwam, en zo dus ook zijn warme lekkernij zover mogelijk bij me naar binnen spoot. Wat lekker is dat, mijn onderlichaam stond helemaal in brand, ja van genot dus. Nadat hij zich had leeggespoten en ik voelde dat zijn lid slapper werd, draaide ik me om en nam zijn halfslappe, nog van het vocht en van zijn warme zaad, natte lul in mijn bekkie. Want er gaat echt niks van dat lekkere spul verloren. Ik likte hem helemaal schoon, tot ik zeker wist dat er geen zaadje meer ontsnapte. En ondertussen voelde ik een gedeelte van die grote hoeveelheid, bij me naar binnen gespoten heerlijk warme spul, uit mijn geile travo kutje stromen. Ook dit was een heerlijk gevoel, dat warme langzaam stromende zaad, wat tergend langzaam langs mijn koude billen stroomt. Om gek van te worden. Oh, ja en Andy heeft, omdat hij het ook zonde vind van zijn zorgzame opgespaarde zaad, me nog heerlijk schoon gerimd. Daarna hebben we nog enige tijd heerlijk gestrengeld in elkaar liggen zoenen om ons dan vervolgens heerlijk te douchen. Daarna heb ik mezelf weer mooi opgetut, weer mooie kleding aangetrokken en zijn nog lekker ergens wezen wandelen, om daarna weer heerlijk van elkaar te genieten.

Heb toen terug in het hotel een mooi rood/zwart torseletje met bijpassende string, mooie kousen en uiteraard mooi high heels aan gedaan, met een mooi zwart doorkijk blousje en een mooie leren minirok, dit uiteraard om mijn lieve schat weer te verleiden. En ik kan jullie melden dat dit duidelijk is gelukt.  We hebben nog heerlijk van elkaar genoten die avond, heb zijn heerlijk gladde gespierde torso gestreeld, gelikt, gekust. Heb lekker aan zijn tepels gezogen. Hij bij mij ook, heeft lekker mijn klitje gezogen, het kon allemaal niet op.

Ik heb hem die avond nog een keer heerlijk bereden, mijn benen heerlijk in zijn nek gehad, zodat hij me heerlijk diep kon nemen terwijl we hevig aan het tongen waren en ook heb ik hem nog een keer heerlijk gepijpt en helemaal leeg gezogen. Ben echt blij dat Andy een aantal keren kan komen en ook de hoeveelheden stond ik versteld van. Ik heb die zondagavond echt zoveel sperma geproefd en gevoeld dat en mijn honger en mijn dorst helemaal weg was. En ook de liefde tussen Andy en mij is weer een stuk verder gekomen.

Wat heb ik tot nu toe toch heerlijk genoten, wat zou er morgen gebeuren als mijn liefste weer naar me toe kwam. En hoe zou hij het vinden, als hij morgenochtend vroeg, bij me in bed kruipt en voelt dat ik een lekkere lakbody met open kruis aan heb. Kan wederom niet wachten tot ik mijn schat weer diep in me voel. Mmmm.

Wat zouden we nog heerlijk langdurig van elkaar genieten.

Hoop dat ik jullie weer deel heb kunnen maken van een heerlijk weekend.

Groetjes Natascha

2480 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.