Call #0

Geplaatst door: fay op 08-09-20

Ik zucht diep, moedeloos. Vraag me af of ik het wel goed begrepen heb. Een blik op mijn smalle polshorloge. Hij is wel veel te laat. Het begint al wat te schemeren. Ik huiver in mijn dunne jas. Ik drentel wat stapjes heen en weer. In de verte razen de auto's over de snelweg. Het is stil hier. Met regelmaat een auto die de parkeerplaats oprijdt. Sommige remmen af, ik word dan nieuwsgierig bekeken. Het is fris, gelukkig weer droog. Zet de kraag van mijn dunne, korte regenjas op. Oorbellen schuren zachtjes langs het kraagje. Schuif een weerbarstige haarlok achter mijn oor. Stop mijn handen diep in de jaszakken. Hij heeft telefonisch zijn instructies gegeven. De taxi heeft me opgepikt en hier een half uurtje geleden afgezet. Ik heb toch goed geluisterd? Ik krijg het koud. Hij heeft precies gezegd wat ik aan moest trekken. De donkergroene bodysuit met jarretels, bijbehorende brazilian v-shape, de dunne 15- denier panties. Daar overheen mijn lichtgekleurde, korte gabardine regenjas. Getsie, ik heb het koud, Trek de ceintuur wat strakker aan. Hij was heel specifiek over de make-up. Zijn favoriete Christian Louboutin stiletto pumps. Welk eau de toilette, welke oorbellen. Neuriënd alles bij elkaar gezocht. Uitgebreid badderen. Eigenlijk onnodig, maar toch maar benen weer scheren. Raak wat opgewonden als de bodysuit over mijn lichaam glijdt, de superdunne spaghettibandjes over mijn schouders, mijn borsten fraai grotendeels zichtbaar. Breng alles goed  op zijn plek in de brazilian. Het ultieme gevoel als mijn voet het uiterst dunne nylon inschuift, ik het voorzichtig over mijn zachtgladde kuit heen schuif, vastclip. Wat zou hij van plan zijn vanavond? Breng geconcentreerd de make up aan. Zwaarder dan wat ik gewend ben. Hum tevreden. Ik trek alvast de gabardine jas aan. Wacht ongeduldig, beetje spannend vind ik het wel. Ik hoef niets mee te nemen. Telefoon, tasje, huissleutel, geld, hij heeft het allemaal geregeld. Hier sta ik dan. Ongeduldig wachtend, kan niet bellen, kan niet weg.


Mijn hart slaat van schrik over. Niets gehoord, maar ineens worden mijn armen ruw naar achteren getrokken. Het voelt als leer wat over mijn handen en onderarmen schuift. Shit, het wordt strak vastgerijgd, ingesnoerd. Mijn onderarmen, ellebogen naar elkaar toegetrokken. Voelt  geforceerd tussen de schouderbladen. Een zachte duw, ik struikel naar voren. Moeizaam gedoe aan de jarretelle clips. Vingers haken achter mijn brasilian slip, laten me eruit stappen. Kousen worden weer vastgemaakt.  Er klettert iets op de grond. Een band om mijn linkerenkel wordt stevig vastgesnoerd. Rechterbeen opzij geduwd, ik val bijna om. Ook daar een band om. Wil terugstappen: een spreidstang houdt dat tegen. Gepulk aan de riempjes van de ballgag. Heerlijk om mijn mond weer even te kunnen sluiten, het frunniken aan mijn hoofd blijft. Er wordt wat in mijn mond geduwd. Nieuwe riempjes vastgesnoerd. Kan mijn mond niet meer sluiten. Gedwongen wagenwijd open. Doet hij dat? Een deur gaat open. Meerdere voetstappen door de ruimte. Gelach, harde stemmen, zacht gefluit. Enthousiaste stemmen. Spis mijn oren, hem hoor ik niet. Flauwe opmerkingen wel. Een hand streelt langs mijn bovenbeen, mijn kont. Hard wordt in mijn tieten geknepen, ik probeer weg te stappen. Onmogelijk. Buk automatisch naar voren als een hand me vol in het kruis pakt. De opmerkingen zijn niet van de lucht, de één nog vunziger dan de andere. Handen overal: betasten, strelen, knijpen. Er wordt gesleept met stoelen. Ik vind het niet fijn, weinig prettig. Voel me vernederd. Waar is hij? Ik hoor hem er niet bij. Staat hij ergens te kijken? Geen reacties geven, je eigen genieten onderdrukken heeft hij me overduidelijk gemaakt, geleerd. 

Een zilvergrijze auto stapvoets. Kan niet goed zien wie of wat er in zit. Het is niet zijn auto. Stopt vlak voor me, raampje zoeft langzaam omlaag. Verbouwereerd hoor ik het oneerbare voorstel van de bestuurder. Ben je gek of zo? Hij denkt dat ik hier sta om een beurt te krijgen. Beledigd draai ik me. De auto rijdt weg. Het verwart me. Is dit de bedoeling? Heeft hij me hierom hier besteld? Een klein koudebibbertje. Ik merk ineens dat ik vol in het licht sta. Sterke halogeenlampen schijnen me aan, kan niet zien of hij het is. De auto staat stil. Ik wacht af. Ongeduldig, ongerust. Stap wat heen weer. Loop toch maar langzaam naar de auto toe. Ben wat verblind. Klop op donkergetinte raampje van de bestuurder. Klein stukje omlaag. Kan niet goed zien wie dit is. Hij noemt mijn naam. Verbaast knik ik bevestigend. Ik moet achterin gaan zitten. Ik aarzel even. Tja....moest hier niet voor niet gaan staan. Ik schuif op de brede achterbank. Er wordt me een kaartje aangereikt door de man achter het stuur. Als ik het gelezen heb, kijk ik naast me. Gehoorzaam breng ik de ballgag aan, snoer de riempjes vast. Een brede, fluweelachtige blinddoek met klittenband. Dan komt de auto in beweging. 

Kramp in bovenarmen, tussen mijn schouderbladen. Vastgesnoerde armen zijn achter me flink omhoog getrokken, dwingen me ver voorover. Glijmiddel uitvoerig over mijn vulva gesmeerd. Een koele, ronde bol werd er tegenaan gezet, oefende druk uit, wist zich langzaam beetje bij beetje naar binnen te dringen, levert een voortdurende strijd met mijn kutspier die het uit wil werpen. Gemeen, dat het is vastgemaakt aan de achterkant van mijn hoofd, mijn haar. Telkens als ik mijn hoofd voorover wil buigen trek ik het dieper mijn vagina in. Til ik mijn hoofd op dan dreigt de bol bijna mijn flamoes uit te floepen. Zo hang ik al een tijdje. Bespeel me feitelijk zelf. Kramp, spierpijn, heerlijk gevulde kut, wijd opengesperde mond. De mannen laten me met rust. Hebben het prima naar hun zin. Er wordt stevig gedronken. Het zijn er drie maak ik op. Ze zitten verspreid rond me heen. Negeren me volkomen, hebben het luidruchtig over van alles en nog wat, maar zeker niet over mij. Hij is er nog steeds niet. Zou hij ook hier nog komen?

Ze jutten elkaar op. Plots een hand onder mijn kin. Tilt mijn hoofd wat op. Een pik schuift naar binnen. Jeetje, wat een dikkerd. Tong glijdt verwelkomend nat onderlangs. Ik snap wat er verwacht wordt, please zo goed als het kan. De dikkerd duwt flink door, voel zijn schaamhaar tegen mijn neus. Gelukkig niet al te lang, kan ik wel hebben. Ruwe handen op mijn kont. Nietsontziend rukt hij de haak uit mijn kut. Kan een gesmoorde kreet ternauwernood onderdrukken. Kan niet, mag niet. Twee vingers dringen binnen, verkennen uitvoerig mijn vagina. Een derde vinger wordt er bij gepropt. In vlot tempo heen weer bewogen. Twee mannen maken ruzie, hand wordt teruggetrokken. Direct flatst een pronte penis tegen mijn achterste. Wordt een aantal keer tegen mijn vulva aan gepetst. Nondeju, een dikke eikel lijkt me even open te scheuren, dringt onverbiddelijk direct diep. Ik verslik me bijna met de dikke pik. Kan me nauwelijks staande houden op de stiletto's, het is dat ik sta vastgesnoerd. Heerlijk zo aan twee kanten gepenetreerd te zijn. Het verdringt de pijn, het ongemak rond mijn schouders. De dikke pik wordt vervangen. Deze is langer, dunner dringt tegen, voorbij mijn huig. Een hand duwt tegen mijn keel, tegelijk dringt zijn pik het nauwste deel van mijn strot binnen. Twee handen grijpen mijn hoofd vast. Stevig, diep keelneuken. Neusgaten wijd open. De dikke pik dringt nu mijn openstaande pruim binnen, zalig gevoel .... ik begin er steeds meer van te genieten. Hoef niet te worden aangespoord. Handen op mijn tieten, trekken aan de tepels. Drijven me tot waanzin. Brullend gelach, veel commentaar. Hij heeft weddenschap verloren. Een onverwachte zaadlozing. De eerste straal in mijn mond, de rest fletst tegen mijn gezicht. Traag druipt het van mijn linkerwang omlaag. Ik slik het warme zaad door. Geen pauze, vers lullenvlees mijn mondholte in. Speeksel, geil vocht en sperma drupt langs mijn kin omlaag. Staccato stoten van de dikke pik. Ik vind hem lekker zeg. maar laat niets merken. Mijn vagina kermt bijna elke keer als hij naar binnen schuift. Wawawaanzinnig lekker. De derde man heeft zich ruimschoots over mijn borsten ontfermd. Knijpt, kneedt dat het een lust is. Ik kom los van deze wereld, zweef weg bij zoveel fysieke aandacht zoveel fysiek lekkers. De dikke pik stampt stevig door, heeft uithoudingsvermogen. Wint het ook van de tweede lul. Schokkend komt deze achter in mijn mond klaar. De dikke laat zich niet onbetuigd, het sein om zijn lading sperma in me te deponeren. Zo te voelen ook erg veel. Voorzichtig trekt hij terug. Of ik kan squirten? Ze hebben zich alledrie achter me verzameld. Mijn vagijn staat wagenwijd open. Geconcenteerd laat ik mijn vulva een knipoog geven, het zaad sijpelt naar buiten. De mannen juichen, geven high fives. Glazen worden ingeschonken, geproost. Direct zijn ze het eens, ze doen nog een rondje.

Iemand helpt me uit de auto. Even moeizaam wat traptreden op. Ik hoor de auto wegrijden. Een deur valt achter me met een klap dicht. Een hand op mijn onderrug. Mijn stiletto's tikken luidruchtig op de marmeren vloer. Rechtsaf. Geluid meer gedempt nu. Een deur wordt open gemaakt. Er doorheen. Mijn ceintuur wordt losgemaakt. Galant geholpen met uitrekken van mijn korte jasje. De deur achter me klikt zachtjes dicht. Gespannen wacht ik af. Zie niets, hoor niets. Raak in verwarring. Blinddoek zelf af doen? Tastend op zoek? Afwachten? Ik besluit het laatste. Wat heeft hij in petto? Snap donders goed waar dit op gaat uitdraaien........... maar wat, wanneer, hoe .....

Tjeemiena, trillende liezen en bovenbenen. Armen en schouders gevoelloos. De mannen nog steeds luidruchtig. Mijn huid overgevoelig. Mijn borsten branden. Kut smekend om meer, weigert te sluiten. De tweede ronde eindeloos. De langere, dunne verloor weer glansrijk, schoot vrij snel als eerste zijn spermies mijn flamoes binnen. Zijn plek in no time overgenomen door mijn vanavond favoriete dikke pik. Een kreun ontsnapt me toch als scherpe pijn rond mijn rechtertepel vlamt. Snel volgt de tweede tepelklem, het doet me bijna bezwijken. Aan beide klemmen worden gewichtjes gehangen. Het onregelmatige ritme van aan twee kanten tegelijk geneukt te worden, zorgt voor onverwachte schommelingen, scheurende hete scheuten door mijn tieten. Schuim, sperma, speeksel, soppende geluiden uit mijn keel, uit mijn mond. Luid schreeuwend weer een lading zaad tegen mijn gezicht, in mijn strot. Ik probeer zo goed als mogelijk te zuigen. Bedaart, maar dwingend houdt de dikke pik flink huis in mijn vagina. Tong draait overuren als de dunne, lange zich onbarmhartig een weg naar binnen baant. 
Potente kerels zijn het. Ze zijn het snel eens: een derde ronde. Mijn mening wordt niet gevraagd natuurlijk. Ze rusten even uit. Glazen klinken. Hun opmerkingen niet van de lucht. Het schijnt ze te bevallen. Er wordt complimenterend over me gesproken. De lange, dunne lul duwt zich voor in mijn mond. Mijn tong schiet heen weer langs zijn eikel. Korte stootjes, hij wil het langer volhouden blijkbaar. De dikke meldt zich ook. Deze vult mijn mond bijna helemaal. Ze wisselen elkaar nu af. Een piemel slaat tegen mijn wang. Steeds mijn neus hard dichtgeknepen als één van de pikken mijn keel bereikt. Ik hap als een vis wanhopig naar lucht. Raak buiten adem. Vlekken dansen, sterrretjes, in de verte hoor ik ze bezig. De derde kerel ramt zijn stijve hard mijn kut in. Mijn lichaam kookt, borrelt, broeit, gloeit. Vagina schrijnt, krampt. Tepels scherp pijnlijk, borsten branden. Slik krampachtig een nieuw deel sperma door, voel het tegen mijn voorhoofd en wang spatten. De dikke pik lacht hard om de anderen. Hij wil wat anders. De gewichtjes worden weg gehaald. Korte gil als de tepelklemmen worden verwijderd, elektrisch genot lancerend door mijn lichaam. De banden om mijn enkels worden losgemaakt. Stijf ongemakkelijk breng ik mijn stijve verzuurde benen bij elkaar, moeizaam wankelend op de hoge pumps. Ik snik van pijn. Mijn armen kunnen naar beneden, blijven samengebonden. Eindelijk weer proberen rechtop te staan. Kramp als het bloed weer wat kan gaan stromen. Een hand in mijn oksel. Ik strompel mee. Slierten vochtigheid stromen langs mijn hals over mijn borst. Ik val voorover. Bovenop een man. Zijn overhemd nog aan, merk ik. Mijn pijnlijke tepels schuren langs de stof. Hij kraait van plezier. Handen op mijn kont, benen uit elkaar getrokken. Zit half op mijn knieën, hij ligt blijkbaar onderuit op een bank. Ik moet wat meewerken, kom wat overeind, Voel zijn hand, stuurt zijn pik gemakkelijk naar binnen. 't Is de dunne, lange. Ik beweeg mijn bekken, zoeken samen ritme. I love it, hoe lekker.Twee andere handen hard op mijn kont, trekken wreed hard mijn reet zo ongeveer uit elkaar. Kolere .... nee toch, de dikke pik ..... hij gaat toch niet ...kan dit wel .... twee tegelijk ... ingehouden gekreun, mijn kut wordt verpulverd als zijn dikke tamp erbij schuift. Wowowow......aaahhhauaua ....voorzichtig zetten ze zich in cadans. Mijn vagina dubbeldik volledig overvol gepropt, staat op knappen, scheuren. Maar ik moet toegeven, het voelt waanzinnig fantastisch. Geruk aan mijn hoofd, riempjes los, mond vrijgemaakt. Nauwelijks plezier ervan, de derde stapt op de bank. Grijpt mijn haar vast, pompt zijn pronte piemel naar binnen.........

Vermoeid, uitgewoond, afgeragd. Er leek geen einde aan te komen. Uiteindelijk is het voorbij. Ik kan nauwelijks meer staan. Pijnlijke kut, stuntel op stiletto's. Wil de blinddoek afdoen. Een tik op mijn handen, gegrom dat niet te doen. Een doek veegt mijn gezicht wat schoon. Wordt in mijn gabardine jas geholpen, moeizaam, pijnlijke schouders. wordt naar buiten, de auto weer in geholpen. Hang onderuit op de achterbank. Verzuurde benen, pijnlijke armen schouders, overgevoelige borsten tepels, krampende kaken, rauwe soppende, gevulde kut. Ik ruik naar sperma. De auto zoeft over de weg. Ik dommel wat weg. Auto stopt. Wordt geholpen. Ben thuis, herken de geuren, de geluiden. Wordt door hem uit mijn jas geholpen. Hij is het, herken zijn lucht, zijn lijf zonder te zien. Mijn blinddoek eindelijk af, moet paar keer flink knipperen om weer te kunnen focussen. Zijn grijnzende, mooie hoofd. Ik sla mijn armen om zijn hals. We kussen hartstochtelijk. Zijn handen strelen over mijn rug, mijn overgevoelige billen. Hij houdt me stevig vast. Zo heerlijk om in zijn sterke armen te zijn. Onze lichamen tegen elkaar, veilig bij hem. Mijn heerlijke man. Dan fluistert hij in mijn oor. Hij is trots op me, ik heb het heel goed gedaan vanavond. Hij heeft enorme complimenten gekregen. Binnenkort stuurt hij me weer op pad. Ik moet elk moment hiervoor beschikbaar zijn. Hij heeft heel goed aan me verdiend vanavond.

3245 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.