Als travoTEEF uitgewoond in hotel

Geplaatst door: travoteefpetra op 18-09-20

Nou voor de vaste lezers van mijn belevenissen zal het inmiddels wel bekend zijn, maar voor mijn nieuwe lezers: ik ben dus een echte SLET. Lees en geniet ervan.

Ook deze avond was ik weer geil en had zin in pikken, en zoals altijd had ik me weer uitgebreid voorbereid. Mijn hele lijf weer netjes glad geschoren, me kutje diep gespoeld en alvast wat voorgerekt met dildo's en natuurlijk weer zeer hoerig gekleed in me overknee laarzen, kort rokje (zonder slip), een felrode BH, lange blonde pruik en felrode opgemaakte lipjes en ogen. En daarbij ook weer goed wap. Kortom iedereen die binnen zou komen en me zag liggen wist meteen wat ik nodig had ;-) Op het bed een rood laklaken om mijn hoerige karakter nog een beetje extra te benadrukken.
En voor wie dat nog niet weet, als ik zo klaarlig wil ik gewoon hard en diep doggy gepakt worden. Geen soft gedoe, gewoon binnenkomen en me neuken, volspuiten en weer gaan.

Ik was er helemaal klaar voor, nu de neukers nog.... Ik logde in op een aantal bekende sexchatsites en plaatse een tekst die volgens mij duidelijk genoeg was: Zeer gewillige travoTEEF, zaadgeil, wordt graag hard afgeneukt door kinky tops. Ligt NU klaar in hotel. Reactie graag met stats en pikfoto.
Ook zette ik mijn webcam aan aan en richtte die zo dat (alleen) het bed goed in beeld kwam en mezelf terwijl ik op me knietjes zat. Je moet weten dat ik erop kick om me te laten neuken voor de webcam, alleen ik vol in beeld en me neuker(s) onherkenbaar met een bivakmuts op waarbij vooral te zien is hoe zijn pik me kut inschuift.

Het duurde niet al te lang voordat ik reacties begon te krijgen. Zoals wel vaker veel drooggeilers, mensen die niet kunnen lezen etc. Hoe moeilijk kan het zijn denk ik nog? Gelukkig ook genoeg mannen die het wel snappen. Ik blader door de berichtjes en op basis van de afstand, stats en pikfoto's selecteer een aantal lekkere mannen en stuur ze allemaal een soortgelijk bericht: Hi lekkertje, dank voor je berichtje. Ik ben wap en zaadgeil nu. Ik lig voor je klaar in hotelkamer met deur op n kier. Anoniem en discreet. Ik zoek mannen die me nu hard doggy willen komen neuken. Binnenkomen, me neuken, volspuiten en weer gaan. Geen soft gedoe. Aan de binnenkant deurknop hangt een bivakmuts voor je klaar zodat je onherkenbaar bent want ik laat wel de webcam aanstaan zodat iedereen kan meekijken. Durf je nu langs te komen? Bel me op (en dan staat mijn nummer hier).

Na dit bericht haken er vaak weer een aantal af, zoook nu. Maar gelukkig zijn er altijd wel wat echte mannen op de chat te vinden dus na een paar minuten zoemt mijn telefoon. Ik neem op. Hi schat, Petra hier. Hi Petra, hier Henk. Ik heb zin in je. Snel check ik nog even in mijn berichtjes de pikfoto van Henk, mmmm niet verkeerd. Ik leg hem nog even snel uit wat de bedoeling is. Ja SLET dat weet ik, zegt ie, waar moet ik zijn? Ik geef hem het adres van het hotel en zeg dat als hij er bijna is nog even moet bellen voor het kamerno, dat ik dan de deur op een kier zet zodat hij zo naar binnen kan. Hoe laat ben je er? Over 15 min zegt ie. Ik hang op maar meteen daarna gaat mijn telefoon opnieuw. Ik voer een soortgelijk gesprek, en nog een en nog een. ook op de chat is het zeker niet stil. SLET in welke kamer zit je deze keer? stuurt iemand me. Ha dat is vast een bekende die het vaker doet, en inderdaad ik herken zijn foto. Ik stuur meteen mijn kamerno door aangezien hij weet hoe het gaat.
Ik hang ondertussen de bivakmuts aan de deurknop binnenzijde en zet de deur op n kier. De eerste zal zo wel hier zijn. Ik ga op bed liggen, telefoon bij de hand, op me knietjes, me kut naar de deur gericht. Pak een dildo en begin me kutje te neuken. MMmmm lekker hoor denk ik weer, ik heb er zin in. Dan gaat mijn telefoon, SLET waar lig je? ik ben er. Ik geef het kamerno en wacht af.

Het duurt niet lang of ik hoor iemand binnenkomen, ik onderdruk de neiging om om te willen kijken. Met mijn hoofd op het bed, op mijn knietjes en mijn kut uitnodigend naar de deur wacht ik af. De dildo nog in mijn kutje. O wat ben je een slet zeg! hoor ik achter me, ben je er klaar voor? Ik kreun alleen maar. dan wordt de dildo uit me kutje gehaald. En voordat ik maar kan nadenken voel ik hoe me kut opnieuw gevuld wordt, door een echte pik dit keer, die al goed hard is. Twee handen pakken me heupen stevig vast en zonder aarzelen begint hij te stoten. Pak aan slet, voel me pik maar. O ja schat kreun ik, lekker. Ik zoek zijn neukritme, en bij elke stoot die hij maakt stoot ik terug zodat ik echt voel hoe diep hij komt. Hij maakt de halen steeds langer zodat zijn pik er elke keer net uitglijdt om dan meteen met zijn eikel mijn travokutje weer open te beuken. O wat heerlijk is dit toch. Als een gewillig teefje me laten gebruiken mmmmm. Op dat moment begint hij te grommen en te kreunen. Hier SLET pak aan hoor ik. Ik pomp je vol! En met nog een paar diepe stoten voel ik hoe hij in me klaarkomt heerlijk is dat weer mmmmm. Dan glijdt zijn nu snel slap wordende pik uit me kutje. Ik hou me kontje zo hoog mogelijk dat het zaad er niet meteen uitloopt. Hij slaat nog een paar keer op mijn kont. Je bent een echte teef hoor, ik wil wel vaker komen. Ja schat , kreun ik, dat mag. Dan gaat opnieuw mijn telefoon. Zo slet, waarom neem je niet op? Henk hier, hoor ik? Sorry ik werd ff geneukt en heb je oproep gemist, maar ik ben er helemaal klaar voor. Opnieuw geef ik het kamerno, en terwijl de eerste neuker zich aankleed en verdwijnt, blijf ik op me knietjes liggen.

Lang hoef ik niet te wachten. Opnieuw komt er iemand de kamer in. Zo teef, je hebt er zin in zo te zien. Ja schat, pak me maar! ik ben al ingereden. Heel veel meer aanmoediging heeft ie blijkbaar niet nodig. Ik voel hoe twee grote handen me bij mijn heupen pakken en me naar de rand van het bed trekken zodat hij me staand achterlangs kan pakken, zakken met die kut teef! Ik doe mijn benen wat wijder zodat mn kontje wat zakt. Dan voel ik opnieuw hoe me kut gevuld wordt door een pik. Na een paar rustige halen begint hij het tempo op te voeren. Je kut is nat slet, al veel zaad gehad? Te weinig schat, te weinig hijg ik. Ben jij trouwens Henk? vraag ik, ja hoezo? Nou dan weet ik welke naam ik moet kreunen als je straks spuit schat..... Met een paar klappen om mijn kont neemt Henk nu duidelijk de regie in handen. O heerlijk vind ik dat, als een man laat voelen wie de baas is. Bij elke stoot voel ik hoe zijn pik diep me kutje vult. Hij neukt me met lange harde halen. Hij begint al snel wat te kreunen en ik vraag me af hoe lang hij dit nog vol gaat houden. Heb ik een lekker nat kutje schat, hijg ik. Ja teef! heerlijk ben je. Je hebt een heerlijk gewillig en heet kutje voor me. Ik knijp mn travokutje strak om zijn paal, o schat wat doe je hijgt ie. Ik maak me kut strakker schat, dan voel je me beter! Ik ga je volspuiten slet hoor ik. Ja Henk geef me je zaad maar begin ik te kreunen, Spuit me maar vol, woon me kut uit. Ja TEEF hier heb je het, en met nog een paar harde stoten voel ik hoe me kut natter wordt en hij flink wat zaad me kut inspuit. Je was geil he schatje? je had het ff nodig he een gewillige kut om je zaad te dumpen... Maar dan glijdt zijn pik er al weer uit, en voel ik ook wat zaad uit me kutje lopen. Dan hoor ik hoe hij zich snel aankleedt, nog even een, je was lekker slet, mompelt en dan is ook hij de deur uit.

Zo dat gaat wel heel snel denk ik nog vaag en dan hoor ik dat er op de deur geklopt wordt. He, ik verwacht eigenlijk niet meteen weer iemand. Ik knijp mijn kontje een beetje samen en kom omhoog. Toch voel ik hoe er nog wat uit me kutje loopt. Ik wankel op me heels naar de deur, open voorzichtig. Randy hier hoor ik, mag ik erin. Randy, oja dat was een van me vastere neukertjes bedenk ik me. Een lekkere Suri. Ik stap naar achter en laat hem binnen. Ga maar vast liggen SLET zegt ie, ik kom er zo aan. Ik loop weer naar het bed en ga liggen, en eigenlijk weet ik al wat er komen gaat ;-) Tenminste dat denk ik, maar dat laat nog even op zich wachten. Show je kutje nog maar ff goed voor de cam sletje, hoor ik Randy zeggen. Ik draai me zo dat mijn kale kut vol in beeld is en denk aan al die mannen die naar me kijken mmm ik voel me weer een sletje zoals altijd. Liggen blijven he! Nou ik wil niet anders. Ik hoor Randy achter de computer tikken. Wat doe je schat? Gaat je niks aan slet. Ik wacht af en pak een dildo die op het bed ligt. JA teef goed zo, hoor ik, laat maar zien hoe gewillig je kut is! Ik zet de zwarte dildo tegen me kutje en duw de 40cm in een keer tot het handvat erin. oooo ja , kreun ik, Ik ben geil schat! Ja dat zie ik, bewerk je kutje maar even voor me. En terwijl ik de dildo goed in me kutje schuif voel ik hoe nat ik eigenlijk al ben. Op commando van Randy speel ik met me kutje, maar eigenlijk wil ik zijn pik. Ik wil dat je me neukt schat, kreun ik. Me kut is geil en ik wil die heerlijke pik van je voelen! En zo ga ik nog even door....

Dan vindt hij het blijkbaar genoeg. Ik voel hoe hij bovenop me klimt, hij gaat op het bed staan, steunt met zijn handen op mijn rug en probeert zijn dikke pik in me kut te duwen terwijl die zwarte dildo er ook nog in zit. Dat is voor nu nog iets te veel. Je pik is te dik schat kreun ik, me kut is nog niet genoeg uitgewoond vanavond. Alleen je pik erin graag. Niet zeuren hoer, hoor ik, kan je best hebben en hij duwt door. Nee schat kreun ik, straks. Ik voel hoe hij de dildo uit me kut trekt en meteen zijn dikke zwarte pik erin schuift. Ik zal je leren slet! je kut moet wijder! Hij neukt me met harde stoten, Pak aan teef! Hij neukt steeds wilder. En ik, ik geniet ervan en hoop dat hij niet te snel spuit. Maar blijkbaar is dat vanavond teveel gevraagd want ook Randy spuit snel daarna zijn zaad in me kutje. Klimt van het bed af en gaat naar de douche. Blijf liggen teef. laat je zaadkut op de cam zien! roept ie nog. Ik hoor het water in de douche lopen. Ik kom wat omhoog en voel me wel een beetje licht in mijn hoofd, maar niet zoals meestal. Ik besluit dus nog een extra half buisje te nemen om mijn geilheid en sletgehalte nog wat te vergroten.

Ik kijk ook nog even op mijn computer en zie een enorme rij berichtjes staan. Veel drooggeilers met mmmm lekker of ga door slet berichtjes. Maar ook wel redelijk wat mannen die zeggen me ook te willen komen neuken, ik bekijk hun foto's of profielen en opnieuw stuur ik mijn info bericht en ga weer op bed liggen. Randy komt de badkamer weer uit. Ik ga ervandoor sletje. Waarschijnlijk kom ik straks nog wel n keer terug als je beter ingereden bent. Wie weet met nog een verrassing......
Ondertussen hoor ik weer berichtjes binnenkomen op de diverse chats. Ik ga opnieuw achter de computer zitten, maar inmiddels voel ik me wat draaierig worden. En dat niet alleen, ik wil ook gewoon weer geneukt worden...het tweede buisje begint te werken. Ik wil weer op bed gaan liggen, check nog even of de kamerdeur op n kiertje staat en leg er een handdoek achter zodat die niet helemaal openvalt. Dan ga ik weer op bed liggen met de laptop bij me. Opnieuw begin ik me kutje met een dildo te bewerken ik hoor het soppende geluid van het zaad in mn kut, dat windt me nog meer op. Ik zoek naar een tweede dildo, trek de eerste een beetje uit me kutje en zet beide dildos tegen mijn sterretje. Ik ontspan en begin te duwen, oef. Opnieuw begin ik te duwen en ik voel hoe me travokut opgerekt wordt. Dan glijdt ook de tweede dildo er een beetje in. Ik neem wat tijd, ontspan en geniet van het gevoel dat me kutje gevuld is. Dan begin ik verder te duwen. Wow dit begint lekker te voelen en golven van geilheid trekken door mijn lijf weer. Voorzichtig schuif ik beide dildo's in me kut heen en weer. O wat voel ik me een slet, en ik bedenk dat ik nu pikken wil, harde pikken. Ik kijk opnieuw naar mijn berichtjes, en stuur elke man uit de buurt die zegt me te willen neuken een berichtje wat weinig aan de verbeelding overlaat: hi schat ik ben enorm wapgeil, hoerig en wil hard bare geneukt worden door meerdere mannen NU. Lig voor je klaar in hotelkamer met deur op n kiertje. Webcam staat aan, bivakmuts aan de deurknop. Bel me voor kamerno als je er bent (en dan adres van hotel en mijn tel nummer).Ik weet niet mee hoeveel van dergelijke berichtjes ik gestuurd heb. De ervaring is dat er heel veel toch niet durven uiteindelijk maar er zijn er altijd wel een paar die wel komen. Dan komen er wat apjes op mijn telefoon binnen, ik stuur een paar keer het kamernummer. Dan gaat de telefoon. Waar moet ik zijn? Ook nu geef ik me kamernummer. Ik ben geil en wil mannen en wacht af zoals wel vaker op me knietjes en klaar voor gebruik

Ik weet niet precies meer hoe lang het duurde maar dan hoor ik toch iemand binnenkomen. Neuk me schat, neuk me hard en geef me je zaad! Ik ben hoerig geil en laat het merken ook. Net als mijn eerdere neukers die avond laat hij er geen gras over groeien en voel ik een paar vingers die me kutje verkennen. Hoeveel hebben er al in je kut gespoten teef, hoor ik? 3 dacht ik, schat. Ik hoor een goedkeurend gebrom. Dan komt nu de vierde, slet, en zonder verdere inleiding wordt ik opnieuw achterlangs genomen. Alhoewel zijn pik niet al te groot is, maakt zijn enthousiasme veel goed. Met lange harde stoten wordt mijn natte kut gebruikt. En ik, ik geniet van elke stoot. Terwijl mijn hoofd lichter wordt, sluit ik mijn ogen en geniet van het gloeiende gevoel van me kutje. In de verte hoor ik opnieuw iemand binnenkomen maar het dringt nauwelijks tot me door. Dan wordt een een pik in mijn gezicht geduwd, zuigen kreng, hoor ik en een dikke eikel wordt tegen mijn rode lipjes geduwd. Ik open mijn mond en begin te zuigen. Ondertussen gaat me neuker stevig door. Als de pik in mijn mond steeds harder en groter wordt kan ik hem nog nauwelijks aan. Dan glijdt ie uit mijn mondje, tijd voor een fuck, schat hoor ik. Mijn eerste neuker laat zijn pik eruit glijden en even later voel ik een pik nat van het zaad bij me mond. Schoonlikken teef! en snel daarna wordt me kut opnieuw gevuld. De pik die er nu inzit is duidelijk groter, vooral dikker, en hij begint met lange halen waarbij steeds zijn eikel uit me kut glijdt om dan met een stoot weer diep te penetreren. O lekker schatjes, kreun ik, neuk me maar, neuk me de hele nacht, ik ben onverzadigbare! Af en toe raak ik even kwijt waar ik ben of hoeveel mannen er nu zijn. Ik voel vooral hoe me kut steeds gevuld wordt, soms even lucht krijgt maar vrijwel direct daarna voel ik weer een nieuwe? pik. Mijn geilheid bevind zich op een hoogtepunt. Ik voel af en toe hoe iemand zijn zaad in of over me kutje spuit maar raak elk besef van tijd kwijt.

Ik weet niet hoelang het geduurd heeft maar dan keer ik weer een beetje terug. Dan zie ik Randy weer zitten. Zo SLET je was goed op dreef, heb je genoten? O ja schat, ik was zo wap. Ben ik veel geneukt? Zeker weten teef, je hebt goed je best gedaan, en die dp kon je ook aan. Niks van gemerkt schat, zeg ik nog. Nou je kon er geen genoeg van krijgen Was het een lekkere verassing? Randy vertelt me nog dat er die nacht 8 man zijn langsgekomen. Vaag dringt het tot me door, dan val ik weer in slaap.

Later die nacht krijg ik nog een paar neukers langs. Helaas kan ik me daar als ik wakker wordt nog maar weinig van herinneren. Dat ik geneukt ben voel ik duidelijk aan me kutje, het gloeit helemaal. En ook het deels opgedroogde zaad over me billen en langs me benen doet me beseffen dat ik me weer als een echte SLET gedragen heb die nacht. mmmm heerlijk!!

En vond je bovenstaande zo geil dat je ook wel eens met me wil komen spelen? Stuur dan zeker een (prive)berichtje of laat wat achter op mijn profiel
xxx je sletje Petra

nb: lees ook mijn andere belevenissen eens! (zoek op travoteef in de verhalen)

1944 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.