Call #1

Geplaatst door: fay op 21-09-20

Hoe heerlijk het is. Ik kan er elke dag, ja elk moment van genieten. Het vrouw zijn levert me zo ontzettend veel meer voldoening en geluk op. Tevreden zit ik hier op het terras. Nip van mijn koffie verkeerd.  De zon verwarmt mijn zedig gekruiste, blote benen. Mijn blote armen, gestoken in een heerlijk eenvoudig zomers shirtjurkje. Donkerblauw met schattige klein gele bloemetjes dessin met een A-lijn hals. Het dunne goudkleurige halskettinkje steekt subtiel af. Ik frunnik even aan de gespen van mijn stiletto-heel pumps. Ik vind dat het einde om daar op rond te kunnen lopen. Ik kijk op mijn kleinsmalle polshorloge, nog een goed kwartier voor mijn afspraak. Moet toegeven toch wel wat nerveus te zijn voor mijn afspraak van straks. Armbanden rinkelen wanneer ik mijn mobiel uit mijn tas haal. Ik swipe door de berichtjes heen. Mijn gelakte nagels tikken tegen het schermpje als ik een en ander terug typ, hij hoeft zich geen zorgen te maken. Ik weet waar ik moet zijn, wat er van me verwacht wordt. Hij heeft al een prijs afgesproken, daar hoef ik niets over te vragen. We hebben het hier uitvoerig over gehad. Natuurlijk ben ik direct akkoord gegaan op zijn voorstel. Ook met de voorwaarden die hij heeft gesteld. Prima dat hij me gaat verhuren voor gebruik. Ik doe uiteraard alles om hem te plezieren, om bij hem te kunnen zijn. Ik kan echt niet zonder hem.
Ik reken af. Ik hang de hangtas over mijn schouder. Trippel het terras af. Fijn om als vrouw tussen de mensen door te kunnen bewegen. Ik duw de zonnebril goed op mijn neus. Veeg een lok haar achter mijn oor. De achterkant van mijn jurkje fladdert met elke stap heel kort even tegen mijn benen. Ik ben me bewust van het mee vibreren van mijn borsten. Kortom: heerlijk!

In de hotellobby is het niet al te druk. Ik loop snel door de lift in, parkeer mijn zonnebril op mijn hoofd. Hij heeft het kamernummer al geappt. Bekijk in de liftspiegel tevreden mijn evenbeeld, frisse dameskop, kort blond haar. Stift mijn lippen wat bij. Spannend hoe het zal gaan verlopen, wie ik zal treffen. De deur zwaait open als ik geklopt heb. Eerste indruk direct prima. Jonge kerel, driedelig kostuum, misschien wel wat erg jong. Ik stel me voor, we schudden handen. Hij laat me voorgaan. Ik voel zijn blikken over mijn lijf gaan. We nemen naast elkaar op de bank plaats. Ik merk zijn nervositeit. Wat zweetdruppels parelend op zijn bovenlip. Hij draait ongemakkelijk op zijn zitplaats, slaat zijn ogen verlegen steeds neer als ik hem aankijk. We keuvelen kort. Ik schik wat naar hem toe. Leg vertrouwelijk mijn hand op zijn arm. Hij ruikt erg lekker. Ik streel kort zijn wang. Hij kleurt verlegen. Als we het eens zijn geworden, loop ik naar de badkamer. Het geld in mijn tas, ik app dat het in orde is. Verkleed me snel. Tover een fraai groen kanten setje uit mijn tas. Stap in brazilian v-shape slip. Clip bijbehorende sierlijke bh vast.  Zorg er voor dat het perfect zit. Werk nog even wat make-up bij, spray wat eau de toilette. Mijn stiletto's voor de gelegenheid maar aangehouden. Een knipoog naar mezelf, let's go.

Langzaam, heupwiegend de badkamer uit. Ik posteer me tegen de muur. Kijk hem uitdagend aan. Hij heeft in ieder geval zijn colbert en gillette al uitgedaan. Ik knipoog, maak met mijn wijsvinger het gebaar dat hij naar me toe moet komen. Hij gehoorzaamt, stapt op me toe. Ik draai me om, schuif met mijn rug tegen hem aan. Beweeg mijn lijf tegen langs het zijne. Glijd met mijn rug langs zijn brede borst, heupwieg daarna mijn billen door zijn kruis. Ik reik naar achter, pak zijn hand, mijn vingers tussen de zijne, begeleid zijn hand, laat die over mijn blote buik strelen, laat mijn hoofd achterover op zijn schouder rusten, stuur zijn vingers verder, laat ze kennis maken met mijn borsten, duw daar wat harder, zorg ervoor dat hij knedende bewegingen maakt, terug omlaag schuivend weer over mijn buik, terloops mijn lies, mijn kruis in. Ik laat los, draai me in zijn arm, kijk hem diep in zijn liefbruine ogen. Ik laat mijn hand zijn hals inglijden, streel een gladde wang, zijn hals. In één beweging door naar zijn shirt. Ik doe een kleine stap achteruit, houd hem met mijn blik gevangen. Eén voor één zijn overhemdknoopjes los, andere hand brutaal onder zijn overhemd glijdend. Hhhmm..... heerlijk gladde huid, nagenoeg haarloos. Ik trek met beide handen zijn overhemd uit zijn broek. Strakke sixpack verschijnt. Laat mijn beide handen zijn borst verkennen, speel met linker tepel tussen duim en wijsvinger, tegelijk stap ik toe. Lik plagend de andere tepel, vang met mijn lippen, zuig eventjes hard. Hoor hem sidderen, hij streelt mijn hoofd. Kussend verder. Goed lijf heeft deze knaap. Mijn handen aaiend lager, kussend volg ik ze. Op mijn hurken zittend kijk ik omhoog, hij heeft zijn ogen gesloten, hijgende opgewonden ademhaling. Ik moet inwendig lachen, hij moet eens weten wat nog komen gaat. Ik streel zijn kruis in. Oei, zijn penis al hartstikke stijf. Met twee handen maak ik zijn broek los, kijk terwijl omhoog. Ietwat angstig verlegen kijkt hij naar wat gebeurt. Wat een schatje......

Trots springt zijn pik omhoog. Zijn broeken op zijn enkels, hij stapt ongeduldig eruit. Hahaha, met schoenen nog aan. Ik blijf hem aankijken als ik mijn mond dichter en dichterbij breng. Zijn mond valt nu al open. Teder pak ik de stam. Laat mijn tong langs zijn haarloze zak gaan. Kus, zuig. Hij huivert. Kleine kusjes. Ik laat 'm los. Kusjes verder richting zijn besneden top. Ik lik alsof het een ijsje is, hij kreunt, ik hap snel zijn eikel naar binnen, dit gaat niet lang duren. Ik aarzel even, uitstellen of doorgaan? Ik laat zijn pronte penis los, houd hem wel in mijn mond. Slurp alleen rond zijn eikel. Besluit maar even te stoppen. Ik kom overeind, houd zijn geslacht vast, knijp stevig met duim en wijsvinger op zijn schacht. Mijn mond concentreert zich weer op zijn sixpack, vrije hand laat ik over zijn gespierde billen gaan. Zijn erectie neemt wat af. Ik pak zijn hand, een kus op zijn mond, ga hem voor naar het grote bed. Duw hem er op. Hij bevrijdt zich snel van zijn overhemd en schoenen. Heerlijk kereltje, strak in het vel. Ik ga op zijn buik zitten, bespeel zijn tepels, kus zijn hals, zoek zijn mond, laat geil mijn tong over zijn lippen glijden. Ongeduldig probeert zijn mond mijn tong te vangen, ik plaag hem, ontwijk. Hap ineens zijn warme tong naar binnen. Sluit mijn lippen er omheen. Ik laat mijn hoofd op neer gaan, alsof ik zijn tong stevig pijp. Sterke handen op mijn kont. Ik voel zijn weer kneiterhard geworden pik zich opdringen. Ik tong hem diep, lijkt een potje vochtig worstelen. 
Ik verplaats naar omlaag, neem tussen zijn benen plaats. Spuug dikke klodder speeksel op zijn fallus. Pak zijn paal stevig vast. Zak voorzichtig langzaam met mijn mond omlaag, tong frummelt heen weer. Schuif haarlok achter een oor. Zak helemaal door, voel de aandrang in mijn keelholte, hhmm.....geniet ervan, begin met hem in bedaard tempo door lange, diepe halen door te pijpen. Tegelijk assisteert mijn hand. Luidruchtig goedkeurend gekerm ergens boven me. Ik zie een prachtig, strak lijf, zijn fraaie hoofd roder wordend rolt heen weer. Ik zet maar door. Verfijn mijn handwerk, laat tong met gevoel onder langs zijn schacht gaan hem diep innemend. Kansloze kerel, hij probeert te beheersen, uit te stellen, Voorvocht dient zich als ruimschoots aan. Nieuw dilemma: slikken of laten spuiten.......
Ik kies ook voor eigen genot, leg nog meer gevoel in mijn mondwerk, moet grinniken om zijn luidruchtigheid, draai dan mijn handpalm rond zijn overgevoelige eikel, kijk hem verlangend in zijn bruine ogen, slurp in hoog tempo rond zijn eikel, het wordt hem fataal: straffe stralen sperma schieten mijn mondholte in. Ik geniet er van, neem nagenoeg alles op, blijf  zuigen, likken.
Dankbare, opgeluchte blik van hem. Ik veeg mijn mondhoek schoon. Steek mijn tong uit, laat zien wat hij geproduceerd heeft. Hij grijnst trots tevreden. Ik slik het door.

We kletsen, strelen, kussen wat. Uitgestrekt beiden naakt op het grote bed. Lekker ventje is het. Gladde, stevige huid. Sterk gespierd lijf. Kan ik wel van genieten. In no time verrijst zijn pik weer fier in volle glorie. Ik vraag wat hij wil. Hij stamelt wat, schuchter onhandig. Ik ga op hem zitten. Mijn handen steunend op zijn brede, stevige borst. Ik schuif mijn onderlijf wat meer omlaag. Voel de harde weerstand van zijn penis tegen mijn billen. Ik ga op mijn knieën zitten, pak zijn pik beet. Manoeuvreer mijn kut er tegenaan. Zak dan omlaag. Ik zie hem met grote ogen me aanstaren. Hij houdt zijn adem in. Ik geniet van de immer scheurende, korte weerstand in mijn onderlijf. Het oprekken van mijn vagina. Zalige pik heeft deze gozer. Ik maak korte beweginkjes op neer over het eerste deel van zijn piemel. Zalig, zalig. Zak steeds verder op zijn paal, hhhmmm .....kijk hem glimlachend aan. Verder gaat niet, hij zit volledig in me. Ik draai met mijn onderlijf, activeer mijn kutspier. Hij gromt. Samen zoeken we een ritme. Heerlijk, heerlijk, oooo, wat lekker is dit .... Hij plaatst zijn handen op mijn tieten. Ik zucht verheerlijkt. Hij neemt steeds meer initiatief. Harder stoten, voert tempo op. Pakt stevig mijn heupen beet. Stevige neukgeluiden floppen door de ruimte. Ik heb moeite hem te volgen, te ontvangen. 
Een wilde beweging, we rollen om. Ik spreid mijn benen. Hij duwt ze omhoog, ver uit elkaar. Zoeken nieuw cadans. Ik leg mijn armen in mijn knieholten. Bied maximale opening met mijn kut. Hij neukt met lange halen. Ik moedig hem kreunend kirrend aan. Tjiezus, wat een super neukertje. Ik pak mijn clit, probeer in zelfde tempo mee te bewegen, voor mijn eigen genot. Mmmmjjjaaa ...bedenk plotsklaps geschrokken wat de afspraken zijn die ik heb gemaakt. Jammer, wil graag toegeven aan mijn eigen geilheid. Trek mijn hand terug. Hij plaatst zijn handen naast me, zijn armen in mijn knieholten. Hij zoekt mijn mond. Nou vooruit dan maar, alsof ik je vriendinnetje ben. Mijn handen vrijgekomen. Ik streel zijn brede rug, tegelijk een hand door zijn haardos. Dik tongwerk. Hij bepaalt het nu volledig. Diepe stoten. Het kletst, klotst. Mijn hijgende opgewonden ademhaling en kreetjes sporen hem aan. Geroutineerd beweeg ik mijn kutspier. Hij snuift in mijn hals. Kreunt. Ik voel zijn climax naderen. Spoor hem aan. Fluister hoe lekker hij is, hoe lekker ik het vind. Een langgerekte brul gepaard met zijn zaadlozing.

We hijgen na. Hij rolt van me af. Durft me niet aan te kijken, het schatje. Ik schuif van het bed af. Zoek mijn slip en bh. Ik schiet de badkamer in. Een supersnelle douche. Schiet in mijn jurkje. Gesp de stiletto's vast. Hij staat in de deuropening zwijgend te kijken. Heeft zijn short aangetrokken. Ik check of ik alles heb. Loop langs hem. Klein kusje op zijn wang. Hij laat me netjes uit. Ik check mijn mobiel. Glimlach. Mijn man staat me buiten al met de auto op te wachten. Ik schuif naast hem. Vertel kort hoe het was, overhandig hem het geld. Hij kust me op de wang, schakelt in, we rijden weg. Nieuwe afspraak.

2910 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.