Call #2

Geplaatst door: fay op 25-09-20

Verdorie, tijd verslapen. 't Is al dik in de middag. Ik spring uit bed. Ik duik de badkamer in. In no-time gedoucht. Maar weer hetzelfde van gisteren aan, wel schone lingerie natuurlijk. Een blauw kanten bh, bijbehorende Brazilian slip. De bh tekent speels zichtbaar door mijn dunne, lichtblauwe viscose mouwloze bloes. Wurm mezelf in strak omspannende cognackleurige kokerrok, de koel gladde voering glijdt zalig langs mijn dijen. In recordtijd opmaken. Fatsoeneer mijn halflange blonde haren. Schuif in slingback pumps met print, trippel door het huis op zoek naar telefoon. Zoek een en ander aan kleding bij elkaar, prop het in mijn grote schoudertas. Steek vergulden oorhangers in, armbanden, horloge. Een dun halskettinkje. Nog even wat eau de toilette en on my way. Heerlijk weer buiten. De zon best al krachtig op mijn blote armen en benen. Tikkende pumps op het trottoir maken me immer vrolijk. Ik moet haasten om op tijd te zijn.

Ik meld me bij de receptie. Ik schuif mijn zonnebril op mijn hoofd. De receptioniste knikt, wijst naar de chique lobby. Vertelt wie mijn afspraak is. Ik loop op hem toe, hij staat op, we schudden handen. Hij nodigt me uit te gaan zitten. Ik schuif de leren fauteuil in, kruis zedig mijn blote benen. We nemen elkaar op. Zijn blikken keuren mijn lijf, ongegeneerd lange blik op mijn borsten, hij scant mijn dijen, blote benen. Ik zie hem goedkeurend, tevreden glimlachen. Hoewel aanmerkelijk ouder, ziet hij er goed verzorgd uit. Strak in het pak. Bijna kaal, goed getrimd baartje. Wat grijzig. Gebruinde kop. Ietwat buikig. We wisselen beleefdheden uit in het Engels. Hij bestelt koffie voor ons beiden. Wanneer het geserveerd is, komt hij terzake. Hij wil een 24-uur deal. Legt uit wat zijn wensen zijn. Ik ga akkoord. We spreken een tijdstip en plaats af.

We kussen elkaar als ik naar binnen loop. Alsof we elkaar lang kennen. Hij maakt complimenten. Het was haasten, snel naar huis om juiste kleding voor zijn wensen bij elkaar te zoeken. Een wit getailleerde bloes doet mijn pronte borstjes goed uitkomen. Een kort zwart rokje, dunne zwarte nylons, zwarte stiletto's. een strenge zwarte bril maakt het compleet. De ideale secretaresse. Sexy zakelijk. Hij overhandigt me een envelop met inhoud. Het eerste deel van het afgesproken honorarium. Samen lopen we de lange gang in, zijn arm voorzichtig om mijn middel. Binnengekomen schudden we handen. Ik word voorgesteld als zijn secretaresse. Goedkeurende, verlekkerde, scannende blikken dwalen langs mijn borsten, mijn lange panty-benen, keuren mijn lichaam. We zitten naast elkaar. Ik maak voor de vorm aantekeningen. Zijn hand streelt af en toe ongegeneerd mijn genylonde dij. 

Ik weet wat me te doen staat na de vergadering. De instructies waren duidelijk. Bij binnenkomst in het hotel direct naar de slaapkamer. Ik verkleed me snel. Alleen een rode bodysuit. Ik clip de rode panties aan de  jarretelles vast. Ga naast het bed op mijn knieën zitten. Pak de zijden band met clittenband en blinddoek mezelf. Ik wacht af. Zittend. Geblinddoekt. Handen zedig op mijn bovenbenen. Hoor hem heen en weer lopen, telefoneert in een onbekende taal. Dan stilte. Ik luister krampachtig. Het ongeduld slaat toe. Tijd verstrijkt. De instructies waren echter duidelijk. Ik wacht af.

Ineens geruis van kleding naast me. Mijn hart slaat even over als hij mijn haar streelt. Zijn hand glijdt verder. Streelt mijn kin. Zijn duim beroert zacht mijn lippen. Ik tip met mijn tong er tegenaan. Hij duwt zijn duim mijn mond in. Ik lik er aan, ik zuig er aan. Zijn vingers beroeren tegelijk mijn wang. Ik hoor een rits zippen. Zijn stijve geslacht streelt langs mijn wang. Ik pak het voorzichtig vast met mijn rechterhand. Ik voel de gezwollen aderen. Ik streel zacht, liefkozend. Ik vind zijn opgezwollen, warme eikel. Vang hem in mijn handpalm. Beweeg voorzichtig. Ik voel zijn voorhuid meebewegen. Zijn duim verlaat mijn mond. Ik steek mijn tong wat uit. Ik leg zijn eikel op mijn tong. Ik probeer er omheen te krullen. Ik houd zijn harde tamp vast, beweeg mijn hand naar achter. Mijn tong registreert dat zijn voorhuid van zijn eikel afglijdt. Ik sluit mijn lippen er omheen. Ik hoor een diepe zucht. Ik laat mijn tong schuiven, circuleren. Mijn tongpuntje kriebelt het toompje. Tegelijk beweegt mijn hand op neer. Ik zoek naar zijn ballen. Dikzwaar liggen ze in mijn hand. Ik laat ze tussen mijn vingers over mijn handpalm rollen. Zijn eikel inmiddels druipnat. Ik verras hem. Ik schuif in een tijd zijn hele paal naar binnen. Hard gekreun, hijgende ademhaling. Ik pak zijn scrotum stevig vast. Ik bespeel zijn ballen. Ik glijdt terug, slik even. Ik neem hem weer helemaal op. Zijn hand op mijn hoofd. Voorzichtige neukbewegingen. Hij legt zijn andere hand tegen mijn keel. Korte stootjes. Speeksel druipt langs mijn kin. Hij trekt terug. Ik hap adem. Ik ontferm me direct weer over deze heerlijkheid. Ik neem hem helemaal op. Hij stoot. Soppende geluiden. Langere halen nu. Traanvocht diggelt onder mijn blinddoek vandaan. Hij trekt helemaal terug. Ik steek mijn tong smekend uit. Hij dringt weer volledig mijn keel in. Een dwingende hand op mijn achterhoofd. Mijn neus tegen zijn onderbuik. Diep, dieper, diepst. Slierten geilslijm bungelen omlaag, druppen op mijn been. Ik neem zijn lul ter hand. Ik trek hem stevig af. Ik zoek, vind zijn scrotum. Ik zuig een dikke testikel naar binnen. Ik hoor hem kreunen. Het wordt wat wilder. Ruw stoot hij mijn keel in. Hij zet fors door. Ik knijp zijn balzak. Hij grijpt mijn achterhoofd. Ik word helemaal tegen hem aan geduwd. Zijn pik bewegingsloos diep in mijn keelholte. Keer op keer. Ik hap naar adem. Ik zuig zijn eikel af zodra deze mijn mond uit is.

Ineens is het voorbij. Hijgend wacht ik af, Ik spits mijn oren. Hij scharrelt door de slaapkamer. Ik moet voortdurend slikken. Ik lik mijn lippen en rondom mijn mond droger van het kwijl en het geil.
Zijn hand glijdt langs mijn arm. Hij vat mijn hand. Hij helpt me overeind. Stijve benen. Hij brengt mijn handen achter mijn rug samen. Het ratelt kort. Polsen geboeid. Zijn hand op mijn onderrug. Voorzichtige stappen voorwaarts. Ik merk dat er meer licht is. Hij positioneert me. Laat me staan. Ik hoor achter me glasgerinkel. Een schroefdop. Hij schenkt iets in. Daarna louter stilte. Ik draai met mijn hoofd om geluiden op te vangen. Autogeluiden, gelach en opgewonden stemmen in de verte. Wat staat te gebeuren?
Zijn hand op mijn linkerborst doet me schrikken. Hij staat achter me. Nu twee handen die stevig mijn borsten kneden. Zijn warme adem op mijn rug. Ik laat mijn hoofd genietend naar achteren vallen. Handen verplaatsen. Trekken mijn billen uiteen. Ik voel zijn harde penis er tussen schuiven. Een voet duwt tegen de mijne. Dwingt me met meer gespreide benen te staan. Ik til mijn bekken wat omhoog. Zijn hand stuurt zijn eikel tegen mijn kut aan. Schuift heen en weer. Als vanzelf geroutineerd geeft mijn vulva toe, ontspant wat. Ik gil het uit, schrik, dat mag niet, moet me beheersen. Genadeloos ramt hij zijn pik naar binnen. Kramp, scheurende kramp flitst door mijn onderlijf. Mijn hoofd bonst hard tegen het vensterglas waar ik blijkbaar vlak tegenaan staan. Luide kreten van buiten. Heb ik publiek? Geen tijd om hierover verder te denken. Zijn handen trekken mijn heupen hardhandig naar zich toe. Hij beukt zijn paal hard dik diep in me. Ik gierkreun zo stil als mogelijk bij iedere stoot. Ik word meer naar voren geduwd. Zijn houvast aan mijn boeien. Hij hamert nietsontziend mijn vagina binnen. Ik kan zijn tempo niet volgen. Ik wankel op mijn stiletto's. Zijn greep op mijn boeien houd me op de been. Ik voel zijn pik verdikken. Ik hoor hem snuiven. Hij trekt zich woest terug. Hij duwt me op mijn knieën. Hij stapt voor me. Ik ruik zijn zaad al voor hij klaar komt. Hij gromt. Ik steek mijn tong uit, mond wagenwijd open. Ik kan wat klodders opvangen, het meest sperma spat warm op mijn gezicht uiteen. Ik beweeg mijn hoofd. Ik vind zijn lul. Ik zuig hem naar binnen, het laatste zaad uit zijn buis. Ik lik zijn overgevoelige eikel.
Hij maakt mijn blinddoek los. Ik moet even knipperen, even focussen. Ik zie zijn nog bijna erecte piel. Een grote raampartij. Een verdieping lager staat een aantal mensen grijnzend omhoog naar ons te kijken.

Een receptie. We wandelen naar binnen, bijna alsof we geliefden zijn. Druk, chique. We mengen ons onder de mensen. Steeds sta ik als side-kick half achter mijn metgezel. Hij lijkt iedereen te kennen. Praat veel, schudt handen. Ik glimlach mee, praat wat mee. Zijn hand zoekt steeds mijn half blote rug, streelt mijn billen. Ik nip voorzichtig van mijn witte wijn. Ik wil niet teveel drinken. Het was wat haasten. Snel mijn gezicht gereinigd, opnieuw opgemaakt. Een ander lingeriesetje, wil net in mijn slipje stappen, maar wordt tegen gehouden. Hij houdt een dikke buttplug voor. Hij vraagt me deze vanavond in te doen. Uiteraard stem ik toe. Glimlachend kijkt hij toe hoe ik de buttplug in mijn mond neem, goed vochtig maak. Ik reik hem aan, laat hem inbrengen. Ik kreun kort bijna onhoorbaar wanneer mijn flamoes zo wordt opgerekt. Vol gevuld schuif ik mijn string er overheen. Ik trek een kort leren kokerjurkje aan met viscose doorzichtige mouwen, deels blote rug. Ik laat hem de jurk dicht ritsen. Mijn lange blote benen komen goed uit. Hij klakt tevreden met zijn tong. Hij stapt dichterbij. Een hand op mijn heup. Hij kust me vol overgave. Onze tongen versmelten kortdurend. Ik werk snel mijn lippen bij voor we de lift instappen. Samen stappen we in een taxi.

Hij is een charmante kerel. We dineren uiteindelijk met wat zakenrelaties van hem. Hij is geïnteresseerd, humoristisch. Praat honderduit. Uitermate gezellige avond. Hij zoekt voortdurend fysiek contact. Kan het niet laten me aan te raken. Beleefd glimlach ik hem steeds toe. Moet toegeven ook opgehitst te zijn door het voortdurende opgevulde gevoel in mijn kut. In de taxi terug trekt hij me tegen zich aan. Ongegeneerd tongen we op de achterbank. Ik zie de taxi-chauffeur steeds in zijn spiegel loeren. Hij stuurt mijn hand zijn opgezwollen kruis in. Door de stof van zijn broek voel ik zijn erectie. Ik wurm zijn gulp open, laat mijn hand naar binnen gaan. Ik trek hem af zo goed als het gaat. In uiterst opgewonden staat moeten we stoppen. De taxi is bij het hotel gearriveerd.

Ik schenk een whisky voor hem in, zoals hij gevraagd heeft. Loop heupwiegend naar hem toe. Reik het glas aan. Hij nipt. Terwijl laat ik mijn hand over zijn borst gaan. Ik maak zijn stropdas losser. Streel zijn hals. Kus hem voorzichtig op zijn wang, zijn hals. Kleine kusjes. Knabbel aan zijn oor. Ik verplaats mijn andere hand, directief zijn kruis in. Zijn geslacht nog steeds stevig hard. Ik graai door zijn kruis. Ik maak me los. Neem zijn stropdas ter hand, ik loop naar de bank. Gedwee volgt hij. Een klein zetje, hij ploft neer op het bed. Ik buig voorover tussen zijn benen. Ben me bewust van de prangende, vullende buttplug. Ik maak zijn broek los, bevrijd zijn paal. Ik leg een hand er omheen. Lik de langstevige schacht van onder naar boven, meerdere keren. Neem voorzichtig, gevoelig zijn eikel tussen mijn lippen. Laat mijn tong heen en weer flitsen, langs de onderkant van zijn eikel lurken. Dan weer lange likhalen langs zijn geaderde schacht. Ik hoor hem zuchten.
Er wordt op de kamerdeur geklopt, zoals hij heeft aangekondigd. Als afgesproken doe ik open. Een corpulente mannetje stapt breedgrijnzend binnen. Ik zeg niets, schenk ook voor hem een whisky in, ga hem voor. Ze praten, hard lachend, onbekende taal. Ik aarzel even, maar zet me terug aan datgene wat ik aan het doen was, wat van me verwacht wordt. Buig weer voorover, neem de nog steeds opgerichte pik ter hand. Ik hoor de andere man honderduit praten en lachen achter me. Hij moet een mooi uitzicht hebben onder mijn korte jurkje. 
Ik spuug op de erecte piel, neem hem in mijn mond. Ik voel direct een koele hand onder mijn jurkje over mijn bil schuiven. Vingers friemelen onder mijn string, vinden de buttplug. Als er houvast is, wordt de plug tergend traag naar buiten getrokken. Ik heb moeite mijn concentratie op mijn pijpwerk te houden. Dit is zo gruwelijk lekker. In kalm tempo wordt de plug heen weer geschoven, Mijn kut juicht, geen verzet, opent gretig, wijd. Hij laat het pijpen stoppen. Zegt iets onverstaanbaars. De buttplug wordt mijn vagina uit getrokken, deze blijft vragend verwachtend, wat open staan. Hij dwingt me om te draaien, pakt me bij de heupen. Ik snap wat hij wil. Ik reik tussen mijn benen naar achter. Ik pak zijn staande stam. Ik moet even zoeken, maar dan glijdt zijn natstevige eikel tegen mijn ontspannen poes. Ik laat me voorzichtig op hem zakken, hijg mee bij iedere centimeter verder. De andere man trekt zijn broek uit. Hij grijpt me stevig bij het haar, dwingt me voorover. Zijn korte dikke stijve piemel wijst me uitnodigend aan. Met één hand probeer ik evenwicht te houden, de andere hand vat deze lekkernij vast. Ik neem het voorste deel van deze dikke pik in mijn mond. Moeilijk om te pijpen, terwijl zo te wippen. Onwaarschijnlijk heerlijk om zo steeds over de strakke staander heen te zakken. Het wordt me iets gemakkelijker gemaakt. Mijn hoofd met twee handen vast, het dikkertje dwingender duwend. Ik moet mijn mond ver open doen om hem helemaal te kunnen omvatten. Ik laat mijn tong er onderlangs glijden, hem vertroetelen. Handen op mijn heupen dringen aan op een hoger wiptempo. Gottegottegot, wat lekker ... ik mobiliseer ook mijn kutspier om hem te pleasen.
Ik word van zijn schoot afgeduwd. Ik sta even onbeholpen te kijken. Ze praten met elkaar, geen idee wat. Wordt snel duidelijk. Ik moet ruggelings op de bank, mijn hoofd over de rand. Mijn gastheer met beide benen naast mijn hoofd. Hij stuurt zelf zijn lul mijn mond, mijn keel in. Zijn bezoeker rukt ongeduldig mijn string van mijn kont. Hij kruipt de bank op, tilt mijn benen op. Een klodder spuug. Het druipt kriebelend wat omlaag, over mijn vulva. Hij splest zijn dikke staaf er meerdere keren tegenaan, zet dan in één tijd door. Ik kan niet meer dan wat grommen, heremetijd..... mijn kut lijkt even te knappen, te scheuren, vaginawand ontfermt zich nauwsluitend om deze dikke indringer. Nietsontziend jakkeren beide mannen in mijn holten. Ik heb moeite om op adem te blijven, moeite om tempo überhaupt te volgen. Slijm, snot, geil biggelen omlaag, in en langs mijn ogen. Ggghhaiaioioi...ggghhoioiaiaia... ergens achter uit mijn keel, soppende geluiden uit mijn kut. Eindeloos, meedogenloos, word ik weerloos rücksichtloos door beide mannen genomen. Maar ik vind het lekker, ik geniet, kan me niet lang genoeg duren. Er lijkt ook geen einde aan te komen. 

't Is al ver na middernacht. Voorzichtig ochtendgloren dient zich aan. Ik wankel wat moeizaam, afgeraagd door de kamer. Scharrel mijn spullen bij elkaar. Vochtigheid sijpelt uit mijn kut. Mijn lichaam plakt overal en ruikt naar sperma. In de badkamerspiegel bezie ik mijn gezicht. Wat een bende! Uitgelopen make up, opgedroogd zaad overal. Ik stap onder de douche. Verstuur snel een appje. Spoel snel mezelf schoon. Fatsoeneer mijn gezicht en haar wat. Opmaken maar weer morgen. Ik laat de lingerie maar even zitten. Trek bodyconrok, lichtblauwe bloes over mijn naakte lijf, slip in slingback pumps. Prop rest van de kleding in mijn grote schoudertas. Een laatste blik op mezelf, het moet maar. Ik loop de slaapkamer in. Mijn gastheer ligt naakt, uitgeteld op bed. Hij wijst naar het tafeltje. Daar ligt het restant van mijn gage voor vandaag. Ik kus hem op zijn wang. Verlaat de hotelkamer. In de lift check ik mijn mobiel. Ik moet glimlachen, voor morgen heeft hij alweer een afspraak gemaakt. De frisse buitenlucht doet goed, ik wandel rustig de grote parkeerplaats op. Hij staat al te wachten, mijn man. Ik voel opnieuw kleffe vochtigheid aan de binnenkant van mijn dijbeen. Ik glijd zijn auto in, plof de tas op de achterbank. Hij vraagt hoe het was. Ik kus hem op zijn wang, de lieverd, geef hem beide enveloppen. Ik begin te vertellen. Hij schakelt in, rijdt naar huis. Heerlijk slapen.

2069 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.