TravoTEEF als hoer achter het raam (1)

Geplaatst door: travoteefpetra op 02-10-20

Regelmatige lezers van mijn belevenissen hoef ik het eigenlijk niet meer uit te leggen, hoe sletteriger mijn dates hoe meer ik ervan geniet. Inmiddels is mijn outfit ook steeds sletteriger geworden, zo erg dat zodra ik het aantrek mijn kutje al begint te kriebelen en mijn fantasie soms op hol slaat. Over een van die fantasieën, of beter gezegd mijn GROTE wens, ga ik jullie vandaag vertellen.
Zodra ik weer helemaal dressed ben, zo in mijn korte rokje zonder slip, kousen met open kruisje, corsetje, lange blonde haren, gelakte nageltjes, vuurrode lipjes en niet te vergeten mijn overknee boots op 12 cm heels en ik dan in de spiegel kijk  denk ik vaak , wat een hoer ben je toch ook zeg! En dan vraag me af hoe het zou zijn om een echte hoer te zijn. Een hoertje achter het raam op de wallen in Amsterdam.....

Met een grote tas met spullen loop in door Amsterdam, ik ben op weg naar de bloedstraat en de zenuwen gieren door mijn keel. Na lang zoeken heb ik eindelijk Naomi, een she-male, gevonden die mij, tegen betaling, een paar uur haar peeskamertje wil laten gebruiken om de (travo)hoer te kunnen zijn. De telefonische kennismaking verliep gelukkig goed en vandaag is het dus eindelijk zover. Ik tel de nummers af en dan ben ik er. Ik herken haar van de foto en loop op haar raam af. Ik noem mijn naam, en met een grote glimlach gaat het deurtje verder open. Kom binnen schatje van me! zegt ze. Achter mij sluit ze direct en schuift het gordijn dicht.  Kom maar mee Petra, dan maak ik je even wegwijs. Achter Naomi aan loop ik verder, ze wijst me het toilet en een douche. En hier is ons kamertje voor vanavond zegt ze. Of beter gezegd jouw kamertje. Het is er niet groot, veel ruimte wordt vanzelfsprekend ingenomen door het bed, aan de muur veel spiegels. En natuurlijk veel rood en zwart en blacklight verlichting.
En, hoe vindt je het? Prima schat. Alles wat ik nodig heb...  Zullen we dan eerst het geld doen, zijn we daar vanaf. Terwijl ik haar betaal voor de huur bedenk ik me hoeveel mannen ik daarvoor zal moeten ontvangen om quitte te spelen.... Ik ben zo terug schat, kleed je vast maar om, zegt Naomi. Terwijl ze weg is leg ik de spullen die ik aan ga trekken alvast klaar op het bed. De rest zet ik in de kast. Dan kleedt ik me helemaal uit en stop ook die spullen weg. Ik bekijk mezelf even goed in de spiegels. Thuis heb ik me al helemaal voorbereid, goed gewassen, alles glad en kaal geschoren, mijn kutje natuurlijk ook al goed gespoeld en wat opgerekt al. Dan begin i met aankleden. Eerst het fishnet catsuit met open kruis, een strak vuurrood stringetje om mijn ballen en pik een beetje te verbergen. Dan weer mijn (te)korte rokje erover aan. Net als ik mijn corsetje aanheb komt Naomi weer binnen. Zozo zegt ze lachend, begint er al aardig op te lijken. Terwijl ik wat make-up pak en mij voor de wastafel verder opmaak zit Naomi op de rand van het bed en geeft me nog wat aanwijzingen en tips. Nadat alle lagen make-up erop zitten, en mijn lipjes gestift zijn zet ik mijn pruik op. Ik laat de lange blonde haren los hangen. Ik bekijk mezelf tevreden in de spiegel. Dan komt Naomi naast me staan en werkt mijn make-up nog wat extra bij. Mijn wangen krijgen nog wat extra blush, maar vooral mijn ogen geeft ze nog wat meer accent. Je moet wel beetje opvallen schat, zegt ze lachend. Tenslotte lak ik mijn nagels, ook vuurrood, als de lak droog is doe ik de vingerloze handschoenen aan, doe de halsband om mijn nek en kijk opnieuw in de spiegel. mmmm.
Dan doe ik mijn laarzen aan, de bekende overknee boots. Laat eens zien schat, en geduldig show ik mijzelf aan Naomi.
Helemaal top schat, zegt ze. Dan neemt ze nog even snel de regels met me door en ben ik er klaar voor.

We lopen samen het kamertje uit naar het raam. Terwijl ze een beetje achter me blijft staan schuif ik het gordijn opzij. Mijn hart klopt in mijn keel, daar sta ik dan! Het is donker buiten. Het is vrij druk op straat zie ik. Probeer aandacht te trekken van losse mannen, groepen heb je niks aan, houd ik de aanwijzingen van haar in gedachten. Zodra een man stopt en kijkt zoek ik oogcontact en draai mijn kontje een beetje naar voren. De eerste paar lopen snel weer door helaas. Dan valt mijn oog op een man die ik al een paar keer langs heb zien lopen.  Ik zoek opnieuw contact en wenk met mijn vinger. Aarzelend loopt hij op mijn raam af. Ondertussen bonkt mijn hart van de zenuwen in mijn keel. Ik open het raam, you're new? vraag hij. Yes honey it's my first day here. antwoord ik. How much for sucking? Ik denk even na, ik wil tenslotte wel wat terugverdienen van wat ik Naomi betaald heb, maar ik wil ook niet te duur zijn en hem afschrikken. 30 euro's, probeer ik. Ok. Ik laat hem binnen, sluit het gordijntje en ga de man voor naar het kamertje. Ondertussen schieten de tips en aanwijzingen van Naomi nog door mijn hoofd. In mijn kamertje geeft hij mij het geld. Nog steeds gieren de zenuwen door mijn lijf. Ik wordt betaald als een echte HOER, mmm. Ik stop het geld weg en loods de man naar de wasbak. Ik knoop zijn broek los en zie al een flinke bobbel opduiken. Hi honey, you're horney already? vraag ik rustig terwijl ik ook zijn onderbroek naar beneden trek. Een vrij kleine maar harde pik springt eruit. Ik was hem zorgvuldig en uitgebreid en voel met mijn vingers zijn volle kloten. Please sit on  the bed honey, en ik loods hem naar het bed. Terwijl hij gaat zitten ga ik door mijn knietjes en pak er een condoom bij. Snel schuif ik het rubber om de harde pik en sluit direct daarna mijn vuurrode lipjes om zijn eikel. Hij kreunt zachtjes. Terwijl hij mijn hoofd beetpakt begin ik hem te pijpen, eerst voorzichtig maar dan met steeds langere halen tot helemaal in mijn mondje. Ondertussen speel ik wat met zijn ballen. Met zijn handen dicteert hij het ritme. Afwisselend hard en zacht zuigend, likkend en met zijn ballen spelend neem ik het tempo over. Hij kreunt harder, slow baby, slow, kreunt ie. Maar ik doe net of ik het niet hoor en pijp met diepe halen door. Dan voel ik hoe hij verkrampt en na een hard Yeah begint hij te spuiten. Het heeft allemaal minder dan 10 minuten geduurd. Ik schuif het condoom van zijn nu snel slap wordend pikkie, maak de boel schoon met een doekje en knoop zijn broek weer dicht.
Hij staat weer op, mompelt nog iets wat ik niet kan verstaan en weg wil ie. Ik loods hem naar het raam en laat hem uit. Ik laat het gordijn nog even dicht, ga terug naar mijn kamertje en werk mijn make-up bij. Breng ook het bed weer op orde en dan ben ik weer zover.

Opnieuw schuif ik het gordijn open en terwijl ik daar sta besef ik, ik ben een HOER, ik heb zojuist mijn eerst geld verdient door iemand te pijpen.
Het is inmiddels duidelijk drukker op straat. Veel losse mannen maar vooral ook groepjes lopen langs mijn raam. Sommigen blijven even staan. Met handgebaren en vingeropsteken geef ik mijn prijzen door. Maar het leidt niet direct tot concrete animo. Dan na ca. 10 minuten wachten komt een man op mijn raam afgelopen, ben je nieuw hier vraagt ie? Ja ik sta hier vandaag voor het eerst . Hoeveel vraag je? Wat wil je schat en hoelang, kaats ik terug. Ik wil neuken, maar zonder condoom. Hoeveel? Ik denk even na en kijk hem nog eens goed aan. 100 euro schat, niet in me kut spuiten dan. En als ik dat wel doe? vraagt ie, dan betaal je 50 e extra. Hij aarzelt, shit heb ik te hoog ingezet? Kom maar schat, ik heb een lekker kutje voor je probeer ik. Kom lekker binnen. Dan hapt ie toe. Terwijl ik hem binnenlaat en het gordijn weer sluit voel ik hoe mijn kutje begint te kriebelen.
In mijn kamertje is het ritueel weer hetzelfde, ik berg het geld goed op. Dan kleed hij zich uit. Hij staat voor me met een halfstijve pik, duidelijk groter dan de vorige klant. Ook hem was ik grondig. Als alles klaar is gaan we samen op het bed zitten. Ik duw hem achterover en zoek met mijn mond zijn pik op. Langzaam lik ik hem, mijn tong glijdt langs zijn eikel naar beneden. Ik zie hoe zijn pik met schokjes verder omhoog komt en hard wordt. Mijn rode lipjes sluit ik opnieuw om de eikel. ik begin te zuigen. Afwissend hard en zacht   neem ik zijn lul in mijn mondje. Met lange halen kijk ik hoe diep hij kan. Maar hij is echt te groot, hoe ik ook mijn best doe, het lukt me gewoon niet. Dan vind hij het blijkbaar genoeg geweest, kom schat ik wil je neuken zegt ie. Ga maar op me knietjes voor me liggen.Ik lig klaar met mijn kontje uitdagend omhoog, hij schuift mijn veel te korte rokje opzij. Mmmm mooi glad gaatje schat mompelt hij. Met twee duimen voel ik hoe hij mijn travokutje open trekt en er op spuugt en de klodders een beetje mijn kutje invingert ook. Kom schatje, ik wil je, kreun ik zachtjes. Dan voel ik hoe hij zijn eikel tegen mijn kutje aanduwt, nog eens op zijn eikel spuugt en dan doordouwt. Opnieuw kreun ik, rustig aan schat. Maar dat is blijkbaar niet wat hij wil horen. Ik heb je betaald om je te neuken, dus ik neuk je! roept ie. Van binnen geniet ik hiervan, jullie weten vast wel dat ik wel van mannen houdt die weten wat ze willen en lekker dominant zijn. Maar van buiten laat ik niks merken (nog). Terwijl ik mijn kontje wat ontspan glijdt hij toch vrij soepel naar binnen, zie je wel , roept ie, je kan het wel! Ik voel hoe ik goed gevuld ben en geniet kreunend van elke stoot die hij maakt. Mmm ja schat, lekker hoor, ga door, kreun ik, om niet uit mijn rol van gewillig hoertje te vallen. Hij pakt mijn heupen steviger beet voel ik, en per stoot zet hij meer kracht. Mijn kutje is inmiddels wat gewend aan zijn grote pik en ik voel hoe ik natter wordt. Hij voelt het blijkbaar ook zegt, zie je wel dat je hard lekkerder vindt. O ja schat, pak me maar diep , hijg ik. En ondertussen voel ik de geilheid opkomen. Het is net zoals al die keren dat ik me hotelkamertjes, cruisebars of op parkings heb laten neuken. Als ik eenmaal ingereden ben geniet ik ervan , en hoe! Terwijl ik hem verder aanmoedig met gekreun en gehijg knijp ik ook mijn kutje samen. O ja schatje, lekker  strak ben je zo, mmmm hijgt ie. Ga door schat, neuk me lekker zo. Terwijl ik geniet van elke stoot en mijn kutje begint te soppen, bedenk ik me dat ik hier lig om geld te verdienen. Wat heerlijk toch, genieten van die pik die me uitwoont en er nog geld voor krijgen ook.  Ik laat hem nog even zijn gang gaan, maar dan bedenk ik me dat ik nog wel wat klantjes nodig heb om de kamerhuur te kunnen voldoen. Opnieuw knijp ik me kut goed strak en begin goed tegen te stoten. Zoals ik al dacht is dat iets teveel voor hem, en het duurt niet lang of kreunend spuit hij me vol.  Hij neukt nog ff door met zijn hard blijvende pik, maar dan glipt hij eruit en is het voorbij. Terwijl hij zich bij de wasbak fatsoeneert prop ik even een handdoek tussen mijn benen om de klodders zaad op te vangen.
Snel werk ik hem de deur weer uit, fatsoeneer mijn bed en mijn make-up, spoel me kutje een beetje uit (alhoewel ik het zaad er liever in had gelaten, maar wie weet wat een volgende klant daarvan zou zeggen). 

In het gangetje tref ik Naomi even, gaat het goed vraagt ze. Ja best wel, zeg ik. Nou het was te horen hoor, zegt ze met een glimlach. Is het hier zo gehorig dan? Ja best wel, je kan voortaan beter de muziek wat harder zetten schat. Ze loopt met me mee naar het raam, en terwijl ik het gordijntje weer open schuif blijft ze op de achtergrond een beetje staan kletsen.  Terwijl ik weer contact zoek met de mannen die aan me voorbij trekken geeft ze me wat aanwijzingen hoe te staan en te kijken om er aantrekkelijker uit te zien. Blijkbaar heeft het effect want er staat alweer een man aan mijn raam, how much for sucking? 30 euro's. Even zie ik hem twijfelen maar dan hapt hij toch toe. Terwijl Naomi mijn plekje bij het raam inneemt loop ik met de man naar achteren naar mijn kamertje.

Opnieuw hetzelfde ritueel, eerst berg ik het geld op. Dan neem ik hem bij de wasbak onderhanden. Hij heeft een mooie pik zie ik, en alles helemaal glad geschoren. Mmm nice dick honey, fluister ik hem toe, terwijl ik alvast een beetje met zijn paal speel tijdens het wassen. Blijkbaar is hij al goed opgewonden want zijn pik reageert meteen en staat al snel hard. Ook zie ik al een glimmende druppel op zijn eikel staan. Plagend lik ik de druppel op. Dan pak ik een condoom. No condom sweety, roept ie nog. Then you have to pay extra? how much? 50e for sucking till the end. Hij twijfelt, om hem te verleiden sluit ik even mijn vuurrode lipjes om zijn eikel, hij kreunt zachtjes. Ok honey. Hij gaat op het bed liggen, ik kruip tussen zijn benen en begin opnieuw zijn pik en ballen te likken. Met lange halen van onder zijn balzak naar boven. Dan weer met mijn rode lipjes strak om zijn dikke eikel, terwijl mijn tong het gaatje in zijn pik bewerkt. Ik proef wat voorvocht. Met lange halen pijp ik hem, zijn pik verdwijnt tot achter in mijn keeltje. Ik hoor hem kreunen. Dan richt ik mijn aandacht weer op zijn eikel, met korte snelle halen pijp ik hem, ondertussen spelen mijn vingers met zijn kloten. Dan begint hij te spuiten en loost hij zijn zaad in me mondje. Ik zuig nog even door maar blijkbaar is zijn eikel te gevoelig en moet ik stoppen. Terwijl zijn pik uit mijn mondje glijdt laat ik het zaad over zijn eikel lopen.
Nadat hij bijgekomen is en aangekleed werk ik ook hem na de extra betaling de deur weer uit. Dan weer terug naar mijn kamertje om me weer op te tutten. Ik fatsoeneer mijn make-up en lippenstift weer, spoel mijn mond goed en ben er opnieuw klaar voor.

In het gangetje tref ik Naomi weer, deze keer met een man in haar kielzog. Geef me wat tijd schat, zegt ze. Ik heb even een  klant.
Terwijl ik weer op mijn plekje achter het raam zit trekken de mannen aan mij voorbij. Blijkbaar is het vrijgezellentijd want er komen nogal wat mannen in konijnen- en andere pakken langs. Ze doen wat vervelend voor mijn raam. Ik probeer ze te negeren maar dat blijkt lastig. Bovendien schrikt het anderen af. Ik sluit het gordijn eventjes. Na 10 minuten is het weer rustig zo te horen. Ik ga weer staan en probeer de aandacht van de mannen te trekken. Maar de meesten lopen snel door. Nadat een duidelijk dronken vent vraagt, howmuch? poeier ik hem af met een tip van Naomi en noem een belachelijk hoog bedrag. Dat werkt.
Dan hoor ik weer wat gestommel in het gangetje en Naomi verschijnt weer met haar klantje. Zodra hij de deur uit is blijft ze weer even bij me staan.

Samen lonken we naar de mannen die voorbij lopen. Als er weer eens een blijft staan kijken trekt Naomi mijn rokje wat omhoog zodat mijn kontje goed te zien is, terwijl ik nog wat voorover buk lonkt ze de man naar het raam. Met het deurtje half open slaat ze nog even hard op mijn kontje. Hi sweety, zegt Naomi, wanna fuck my sister? How much, vraagt de man. 100 euro for 20 minutes. Ok.   Kom mee sis, zegt Naomi tegen me, werk aan de winkel. Samen lopen we naar ons kamertje met de man tussen ons in. In het kamertje ga ik op het bed zitten kijken hoe Naomi de man overhaalt tot meer. Do you want threesome sweety, begint ze. De man aarzelt maar ik zie hoe ze hem langzaam verder opwindt. Hij geeft toe en betaalt Naomi. Terwijl de man zich uitkleed wast ze hem voor de wasbak. Geraffineerd bewerkt ze zijn ballen en pik  die dus al snel hard staat. Ik zie hoe ze de man nu al opwindt, zodat hij straks dus ook sneller klaar zal komen. Ik kruip even naar hem toe, en op mijn knietjes lik ik over zijn eikel. Hij kreunt zachtjes.
I want to fuck and creampie her, zegt de man. That cost you extra zegt Naomi nog. Maar blijkbaar wil de man zo graag dat hij grif toegeeft aan de 100 euro extra die Naomi daarvoor vraagt. Terwijl ik op het bed op me knietjes klaar ga liggen trekt Naomi alvast mijn rokje verder omhoog. This pussy is yours honey, zegt ze tegen de man. Veel meer aanmoediging heeft hij niet nodig blijkbaar. Naomi likt mijn travokutje nog even en dan voel ik een eikel tegen me gaatje aanduwen. Ik kreun zachtjes, come on honey I wanna feel your dick. En zonder verdere aarzeling voel ik hoe hij zijn harde lul zo me hete gaatje induwt. Na twee rustige halen begint hij flink door te stoten. Ik kreun harder, en stiekem geniet ik er best wel weer van. Als een gewillige hoer laat ik me neuken. Al snel voel ik hoe me kutje weer natter wordt van opwinding. De man voelt dat blijkbaar ook en met lange halen neukt hij me.  Ik zet me goed schrap bij elke stoot zodat ik voel dat hij zo diep mogelijk komt. Op de achtergrond hoor ik Naomi hem aanmoedigen, fuck that bitch baby, en meer van die dingen. Dan verhoogt de man het tempo nog meer en met een luide kreun komt hij in me klaar en spuit mijn kutje vol met zijn zaad. Mmmmm thanks honey kreun ik nog, en dan glipt hij al uit mijn kutje. Terwijl de man zich opfrist en aankleed blijf ik nog even met mijn kontje omhoog liggen nagenieten van de snelle maar hevige beurt. Hij geeft me nog even een harde klap op mijn kontje en dan is ie weg, uitgelaten door Naomi.

Even later is ze terug. Zozo snolletje lacht ze, snel verdiend hoor. En lekker kontje heb je trouwens, je wist hem lekker snel leeg te melken, je hebt talent voor het vak. Terwijl ik omhoog kom van het bed voel ik opnieuw hoe er zaad uit me kutje loopt mmmm. Bij de wasbak tut ik me weer een beetje op. Ik ben weer klaar voor de volgende klant.
Binnenkort het vervolg in; travoteef als hoer achter het raam (deel twee).

En vond je bovenstaande zo geil dat je ook wel eens met me wil komen spelen? Stuur dan zeker een (prive)berichtje of laat wat achter op mijn profiel

xxx jullie sletje Petra

nb: lees ook mijn waargebeurde belevenissen eens! (zoek op travoteef in de verhalen hier)

2902 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.