Crossdressing, de eerste keer pijpen.

Geplaatst door: samanth op 13-10-20

Samanth

Het begon eigenlijk in mn pubertijd,  waarin ik een fascinatie had voor vrouwenkleren. Regelmatig kon je me zien zitten kijken in mode catalogussen. Waarin het hele scala en met name de lingerie sectie goed bestudeerd werd. Ook jatte ik af en toe beha's en jurken van mn moeder om daarin mn kamer in rond te paraderen. 's Nachts kleedde ik me soms in een hele outfit om dan door het dorp te wandelen.
De sexuele component kwam pas veel later terwijl het stiekem dragen van de kleding nooit echt gestopt is, al is het tegenwoordig niet meer zo stiekem.  Tijdens en na mn middelbare school heb ik een tijdje vriendinnetjes gehad maar als ik terugkijk dan was de seks met deze vrouwen niet altijd zo bevredigend als wanneer ik me als vrouw verkleed laat afwerken.


De eerste keer dat ik een man gepijpt heb was toen ik nog in Maastricht werkte bij een groot  it-supportbedrijf. Na het werk ging ik regelmatig een stuk wandelen waarbij ik terechtkwam op de Eijsderbeemden. Tijdens deze wandelingen die meestal vlak voor de avond plaatsvonden nam ik altijd een setje kleding mee in een tas en na een korte wandeling verkleedde ik me in de struiken. Op een dag was ik me om aan het kleden, ik stond in mn kanten kousen met jarretels en beha, net op het punt om mijn jurkje aan te trekken  toen er gefloten werd. Van schrik draaide ik me om en daar stond een boom van een man in de struiken geleund die me wenkte. Ik in mijn schrik wilde eerst weglopen maar hij pakte me bij mijn arm en zei op nogal dwingende toon " pijpen slet!!!"  maakte zijn broek open en duwde mn hoofd om laag zodat ik niet wegkwam.


In eerste instantie dacht ik ' dit wil ik helemaal niet' , maar de hardheid in mn mond was eigenlijk best lekker en langzaam begon ik met plezier te zuigen. Schijnbaar deed ik iets goed want hij begon me uit te maken voor geile pijphoer, pijpsletje en nog meer. Na enige minuten kwam hij hijgend en steunend klaar in mond terwijl ik voorvocht aan het lekken was als een opgewonden sletje. Ik slikte alles netjes door en pijpte door tot ie helemaal slap was en schoon.
Hij vertelde me dat ik het goed had gedaan. Ik was behoorlijk geil en had eigenlijk zin om nog een lekkere pik te pijpen maar jammer genoeg was er verder niemand meer aanwezig. Ik heb me toen weer omgekleed en ben naar huis gereden voornemens om dit nog eens te herhalen. Helaas ben ik dezelfde man nooit meer tegengekomen, wel heb ik nog andere avonturen beleefd die ik misschien nog op papier zet....
xxx Samanth

3570 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.