Call #5

Geplaatst door: fay op 19-10-20

Steeds doezel ik weer even weg. Om even daarna weer langzaam wakker te worden. Ik lig zalig geborgen, ingenesteld in zijn armen, tegen zijn warme, verrukkelijke lichaam. Lepeltje, lepeltje. Zijn warme ademtocht met rustige regelmaat in mijn hals. Een sterke arm beschermend over me heen, zijn hand tussen mijn borsten. De andere onder mijn hals door. Zweef tussen droom en gelukzalige werkelijkheid. Voel me inderdaad meer dan gelukkig met deze prachtige man. Fijn om voor hem te mogen zorgen, hem te verwennen, hem tot dienst te zijn, zijn vrouw te mogen zijn. Ik doe alles voor hem.

Wil hem niet wakker maken nog. Dit is subliem. Slaperig lui, loom. Vrouw in de armen van haar man. Wat wens ik nog meer? 
Flarden herinneringen schieten voorbij. Een glimlach glijdt over mijn gezicht. Enerverend, gelukkig bestaan. Zijn gedienstige, welwillende vrouw zijn. En voor je man doe je alles.

Zijn vingertoppen kriebelen nauwelijks merkbaar over mijn buik, glijden over het gladde satijn, naar omhoog, langs het spaghetttibandje, volgt de rand van blote huid van mijn borst en nachthemd. Door de stof zijn vingers strelend over mijn tepel. Deze reageert direct. Dan vangt hij mijn hand onder de zijne. Schuift deze naar mijn eigen borst. Voel mijn hard geworden tepel. Zijn hand op de mijne, vingers verstrengeld. Laat mijn eigen borst betasten, strelen. Zacht, lieflijk, langzaam, voorzichtig. Opwinding vlamt door mijn lijf. Hoe heerlijk is dit. Langzaam wat meer druk. De zachtgladde stof onder mijn vingers, onder mijn handpalm maakt het glijdende strelen gemakkelijk. Ik geniet van de liefkozing, voelt meer dan prettig. Bedaard, traag beetje bij beetje mijn hand omlaag gestuurd. Vingers strelen, glijden over de zachte stof, over mijn buik, mijn onderbuik, krassen net boven mijn schaamstreek. Vlijen zich in de liesstreek. Ik houd mijn adem in. Moet mijn rechterbeen iets verleggen optillen om vrije toegang te geven tot mijn kruis. Zijn hand stopt daar. Voel de warmte van zijn handpalm op mijn hand, zijn sterke vingers tussen de mijne. Ik word ongeduldig, brandend verlangen gutst door mijn lichaam. Wacht af, hij bepaalt. Zijn vingers drukken, schuiven, afwisselend. Verkennen voorzichtig mijn kruis. Alsof hij piano speelt. Warme gloed, opgewonden gevoel krampt door mijn clit. Het lange, satijnen nachthemd en mijn brazilian voorkomen dat hij mijn naakte huid kan strelen. Onze handen nestelen zich tussen mijn liezen. Zijn vingertoppen drukken zacht, dwingen de mijne mee te doen. Mijn opgesloten kittelaar roert zich. Mijn ademhaling wat hijgender. Onze vingers bewegen heen weer, zijn vingertoppen verwennen mijn vochtig wordende clitpunt. Samen strelen, voelen, vingeren, kroelen we. Oh my god, hoe lekker is dit. Bijt zachtjes op mijn onderlip, moet me beheersen, maar gottegottegot, hoe lekker wakker worden is dit. Traag dralend word ik gevingerd, verwend. Kruis krampt, brandt. Onderlijf lastig in controle te houden. Zou hij het toestaan? Zou hij me klaar vingeren? Zou ik na al die tijd mogen klaar komen? Zijn nog vrije hand schuift onder het dunne schouderbandje door omlaag, klauwt hard mijn rechterborst. Zijn hand legt een dwingender, straffer tempo op. De satijnen stof ver tussen mijn benen geduwd. Ik voel de hitte, laat me graag leiden. Waanzinnig lekker. Mijn lijf extatisch, zindert. Alle cellen verzamelen energie, maken zich op voor een daverend slotakkoord.

Hij laat zich wat opzij vallen. Ik rol mee, half tegen hem aan. Neee.....niet stoppen nu, maar ik durf niets te zeggen.......sta op punt van orgasme als hij onze handen uit mijn kruis wegtrekt. In één tijd wordt mijn hand meegenomen door de zijne. Wat naar achter, voel zijn sterke, harde buikspieren. Handen schuiven onder zijn short. Vinden zijn knetterharde pik. Hij laat los. Ik pak zijn heerlijke lul. Kook van geile opwinding, maar moet me beheersen, weet wat verwacht wordt. Streel liefdevol zijn harde geslacht. Trek zachtjes af, zo goed als het gaat. Klem in zijn short, weinig bewegingsruimte. Zijn eikel in mijn handpalm. Hij kreunt. Kleine polsbewegingen. Knijp zacht verwennend. Hij kreunt harder. Zijn hand op mijn borst. Ik volg die beweging, die druk die hij daar uitoefent. Hij hijgt verheerlijkt. Mijn lichaam nog steeds buiten zinnen, Maar hoe fijn is het, dat ik hem zo kan verwennen. Ik spiegel nauwkeurig wat zijn hand aangeeft. Laat terwijl mijn duim over zijn topje vleien. Trek zijn voorhuid naar achter, hij kronkelt even. Trekt zijn hand van mijn borst, reikt over me heen, trekt me op zich. Ik moet hem loslaten. Intens, dikke tongen. Zijn heerlijke lijflucht als hij net wakker is. Zijn handen kneden mijn kont. Een been tussen de zijne. Ik streel terwijl zijn imposante borst. O, heerlijke man. Warme gloed doortrekt. Drijft me bijna tot waanzin. Ik krabbel overeind. Ongeduldig haak ik mijn vingers in zijn shortband, trek het van hem af. Zijn erectie paal steigert strak omhoog. Ik kijk hem aan, aarzel even. Wat wil hij. Zijn geile blik verraadt niets. Schuif op mijn knieën wat naar voren, trek mijn nachthemd omhoog, been over hem heen. Beweeg mijn bekken wat naar achter, voel direct zijn harde lul. Gelukkig assisteert hij wat. Trek mijn billen uiteen, tegelijk mijn slip zijwaarts schuivend. Voel zijn dikke helm door mijn spleet tegen mijn vulva aan schuiven. Botergeil als ik ben, opent het zich gastvrij. Soepeltjes dringt hij binnen. Waawaaawaanzinnig immer weer, die eerste penetratie..........zak verder omlaag, mijn handen op zijn borstkas steunend. Ooooohhh .......moet alle zeilen qua beheersing bijzetten om niet klaar te komen. Dat kan niet, mag alleen als hij het goed vindt. Zijn sterke handen grijpen mijn billen vast. Hij duwt me op, laat me direct weer op zijn pik zakken. Fantastische heerlijkheid. In een perfect, rustig ochtendritme berijd ik hem.

De lange, satijnen kimono ruist zachtjes om me heen. Heerlijke stof op mijn naakte huid, kriebelt koelzacht langs mijn gladde benen. Ik dribbel door de keuken. Maak hem een ontbijt. Moet glimlachen als ik zijn sperma mijn vagijn uit voel drippen. Het was weergaloos, duurde eindeloos. Mijn lichaam in alle staten, buiten zinnen, nauwelijks beheersbaar. Geen orgasme voor mij helaas. Maar wat heb ik genoten, hij was zo lief, zo lekker, wat hou ik van deze man. Loop snel de trap op met het dienblad. Zet het naast hem op bed. Schenk hem een koffie in. Hij houdt mijn hand even vast. Drukt er een kus op. Ik lach verlegen, verliefd naar hem. Moet wat tempo maken zie ik op de klok kijkend. Snel onder de douche. Lekkere luchten drijven door de badkamer. Spoel mijn flamoes extra goed. Smeer mijn gladde lijf in met bodylotion. Schiet in de kimono, eerst maar even opmaken. Neuriënd loop ik de badkamer uit. Ik klets goedgehumeurd honderduit.
Bij de spiegel heeft hij een foto neergezet. Wat oudere, strengkijkende vrouw. Er ligt een grijsblonde pruik en een bril naast. Hij vertelt me om zo goed als mogelijk op deze foto te gaan lijken. Verbaasd kijk ik hem aan. Natuurlijk doe ik wat hij vraagt, maar wat is zijn plan? Geconcentreerd aan de gang. Valt niet mee, moet lang prutsen. Doe er echt mijn best op. Met de goudkleurige bril op, komt het uiteindelijk behoorlijk in de buurt van de foto. Vraag zijn advies welke lingerie. Zwarte beugelbh , bijpassende thong, 15 denier stay-ups naad aan achterkant. Hij knikt tevreden, maakt complimenten als ik langzaam voor hem ronddraai. Ik zwel van trots, ben altijd zo blij als hij iets leuks over me zegt, de schat. Snel overleggen wat hij voor me op het programma heeft staan straks. Het moet zakelijk zijn. Instructies straks in de auto. Keuze valt op een eenvoudig donkerblauw kanten top, strakke lichtgrijze kokerrok, kan zo genieten hoe dat zo lekker om mijn kont en dijen spant, me steeds dwingt om kleine pasjes te maken. Bijbehorende getailleerde blazer. Ben verrukt weer in mijn Louboutin pumps te kunnen stappen. Sieraden, eau de toilette, klaar. Trippel de trap af, snel naar de auto waar hij al zit te wachten. Snel schakelt hij in, rijdt de straat uit. Het is niet ver. Hij legt uit wat straks verwacht wordt. Ik luister aandachtig, geduldig. Als we stoppen kijk ik hem liefdevol, buig naar hem toe. Kus hem op zijn mond. Wurm mezelf uit de auto. Wandel heupwiegend naar het adres. Heerlijk de gladde binnenvoering van mijn strakgespannen rok langs mijn genylonde benen. Voel zijn blikken me volgen.

Ik bel aan. Bijna direct zwaait de deur open. "Maar mevrouw, bent u het?" Verbaasde man van middelbare leeftijd. Hij stamelt onhandig, nodigt uit om binnen te komen. Wat brengt zijn directrice hier, vandaag? Met een klap gooit hij de voordeur achter ons dicht. Gebaart met zijn wijsvinger, kom mee, loop achter hem aan. Hij gaat voor naar een rommelige woonkamer. Nauwelijks binnen of hij gaat vlak voor me staan. Of ik hem thuis ook kom controleren, snauwt hij me toe. wie denk ik wel dat ik ben? Ik kijk verschrikt. Hij stapt dichter naar me toe, tikt met zijn wijsvinger op mijn borst. Weet ik wel niet wat een kutwijf ik ben, dat iedereen van het bedrijf dat vindt? Ik deins achteruit door zijn dreigende houding, kom met mijn rug tegen de muur te staan. Probeer wat terug te stamelen ......Zijn vlakke hand duwt me vast tegen de muur. Of ik denk, dat ik ook hier de lakens kan uitdelen, de baas kan spelen, kutwijf, hem thuis komen afzeiken? Zijn hand zakt wat lager, duwt hard op mijn rechterborst. Ik wil ontwijken, het lukt niet. Ongegeneerd klauwt hij mijn tiet, zijn andere hand naar omlaag, vindt de rand van mijn kokerrok, probeert die omhoog te wurmen.....Ik probeer het met beide handen omlaag te duwen.

Ik wil ook antwoord geven, maar hij belet het. Zijn hand op mijn gezicht, propt drie vingers mijn mond in. " Bek houden. trut," Doe pogingen hem van me af te duwen. Ik duw mijn dijen stevig tegen elkaar om te voorkomen dat hij tussen mijn benen graait. Hij grijnst, moet de paniek in mijn ogen lezen, weet zijn hand toch onder mijn rok te krijgen. "Nou weet je niks meer te zeggen hè, ik zal je leren slet" Hij grijpt me bij de keel, duwt me omlaag. Met zijn vrije hand sjort hij zijn riem los. Duwt zijn kruis hard tegen mijn gezicht aan. "Aan het werk, trut, je gaat me pijpen....een klap in mijn gezicht, bril scheef op mijn gezicht, gloeiende wang.... gehoorzaam aarzelend knoop ik zijn broek open. Niet eens een onderbroek aan......zijn geslacht direct stijf opspringend. Hard knijpt hij in mijn onderkaak, duwt zijn pik tegen mijn lippen. Zijn nagels in mijn wangen prikkend, tranen springen in mijn ogen, hij dwingt zo mijn mond te openen. Andere hand achter mijn hoofd. Duwt zijn stijve leuter rücksichtloos naar binnen. Tranen springen in mijn ogen. Gelukkig niet een enorme pik, maar toch direct achter in mijn keel. Ik stik, moet kokken, maar nietsontziend blijft hij me keelneuken. Mijn bril beslaat. Benen krampen in deze houding. Twee handen als bankschroeven op mijn hoofd waardoor hij elke keer diep kan doorstoten. Soppende geluiden, gghhaaa.....gghhhaaa....ggghhhhaaaa.....Het speekselvocht drupt sliert al snel langs mijn kin, mijn hals in. Hij trekt zich helemaal terug. Hijgend van enigszins ademnood hap ik naar lucht. Zet mijn bril recht, probeer voorzichtig moeizaam op te krabbelen. Valt niet mee door mijn pumps en strakke rok. Hij pakt me ruw bij de schouder, trekt me op. Brede grijns op zijn gezicht......"hier word je stil van hè, kutchef, nou weet je niks meer te zeggen hè kutwijf? Ik krijg een duw in mijn rug, struikel voor uit, ruw trekt hij mijn blazer omlaag, ik kom gevangen te zetten met mijn armen in mijn eigen kledingstuk. Een nieuwe duw, ik val tegen de bankleuning aan, voorover, direct zijn hand op mijn rug. "Liggen blijven, bitch, beweeg je niet ....!" Jammerend smeek ik hem te stoppen, me dit niet aan te doen. Ik beloof beterschap, hem voortaan met rust te laten ......"Te laat, trut, te laat.....!" Ruw sjort hij mijn rok omhoog. Ik gil hard als hij keihard op mijn blote billen slaat, schrik van mezelf, dat mocht niet, te allen tijde beheersing is me geleerd. Ik pers mijn lippen hard samen. Onderga de nietsontziende billenkoek. Hij leeft zich volledig uit. 

Gloeiende kont, vingers rukken de stof van mijn thong opzij. Hij schraapt zijn keel, een dikke klodder spuug. Weinig zachtzinnig bevochtigen twee vingers mijn kut. De verwennerij van vanmorgen zorgt dat mijn nog vochtige flamoes zich direct gretig opent. "Aha, nog geil ook hè, teef. Je vindt dit lekker? Wacht, ik zal je leren!" Mijn billen wreed hard van elkaar getrokken, Een duim boort zich naar binnen, scherpe pijn van zijn nagel. Hij rekt mijn kutspier op. Dan voel ik zijn harde tamp omlaag glijden, even halt tegen mijn vulva, "aanpakken trut...." en in één tijd dringt hij binnen. Ik kreun ingehouden. Lig machteloos dubbelgevouwen over de bankleuning, hij verplaatst zijn handen op mijn heupen. Dringt diep door, in hoog tempo drilt hij in uit. Ik beheers me, laat niets merken. Zijn scrotum kletst luidruchtig tegen me aan. Hij blijft door raggen. Bij elke stoot in me gebruikt hij een scheldwoord: " Bitch........slet .......wat ben jij een kutwijf........hier hou je wel van hè, slet......vuile hoer......" Hij duwt me verder de bank op, mijn hoofd komt klem te zitten tegen de andere armleuning, armen onhandig klen achter me in mijn eigen kleding. Hij stapt op de bank, zet zijn benen naast me, duwt zijn pik mijn wijd openstaande kut weer in. Stoot steeds hard naar binnen, iets rustiger nu. Een hand teistert mijn tiet. "Hier hoer ....hier....hier slet..." Hoor zijn hortende ademhaling, probeer mijn kutspier mee te laten werken. Zijn commentaar valt weg, ademhaling wordt snuivender, ik weet wat gaat komen....Razendsnel trekt hij zich uit me, stapt van de bank, duwt me om. Zijn glinsterende geslacht vlak voor mijn gezicht. "Bek open, teef, bek open....." Gehoorzaam doe ik wat gevraagd wordt. Steek mijn tong uit, kijk hem aan. Rood aangelopen hoofd, verwilderde blik. Hij trekt zich af .........zijn eikel vlak boven mijn gezicht.............daar is het .......ik ruik het......klodders sperma spatten op mijn wang, mijn bril, mijn tong. "Likken slet.......proef mijn zaad, kutwijf ......" Gehoorzaam schuif ik met mijn vingers het zaad bij elkaar, lik mijn vingers......slik het door. Hij grijnst tevreden.......valt dan hijgend naast me op de bank. 

Sta langzaam op, fatsoeneer mijn hold-ups, sjor mijn kokerrok omlaag, nagloeiende billen. Zoek mijn tasje. Maak mijn gezicht met wat tissues schoon. Hij zegt niets. mijn vragende blik is al voldoende, hij wijst naar de envelop die rechtop op tafel staat. Ik mompel tot ziens. Werk voor de spiegel in de gang snel mijn lippen bij. Snel wandel ik naar buiten. Hij staat nog op dezelfde plek te wachten in de auto. Ik schuif naast hem, overhandig de envelop. We kussen elkaar.

2004 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.