Slet op de Brunsummerheide.

Geplaatst door: samanth op 20-10-20

Slet op de Brunsummerheide.

Na mijn eerste ervaringen op Eijsderbeemden had ik de smaak te pakken ik verkleedde me steeds vaker en ook ging ik vaker wandelen, wel altijd na zonsondergang, een gewoonte die ik nu nog steeds  heb.
Door een verandering in mijn werk ben ik toen verhuisd. Nogal een verandering van omgeving en de frequentie van wandelen is toen een tijdje omlaag gegaan. Niet dat ik niet wilde maar eerst vond ik dat ik ontdekken moest wat het ritme van mijn buren maar ook dat van de buurt was waarin ik woonde.
Om te wandelen was het er  minder geschikt bleek na een tijdje, wel  kwam ik erachter dat er een gay sauna in Heerlen op iets meer dan steenworp afstand lag en dat er op de hei in Brunssum verschillende parkeerplaatsen lagen waarvan ik dacht dat er maar weinig mensen kwamen en ik er dus wel veilig kon wandelen.
Op een avond was het zover ik ging me eerst lekker douchen en m'n lijf scheren. Eenmaal klaar een lekker geurtje op en mijn jarretelgordel om gedaan, daarna m'n kousen. Ik had een paar mooie zwart-kanten stay-ups aangeschaft. De kousen aan de gordel vastgemaakt. Vervolgens m'n corset, voor de schouders een kleine bolero, een topje voor over het corset, en een rokje. Als laatste m'n armbandjes, oorbellen, kettinkje en blonde pruik en m'n nieuwe laarzen zonder hak.
Ik moet  namelijk een deel over straat lopen naar m'n auto en ik wil er wel als een sexy crossdresser uitzien, niet ordinair.


Ik doe de deur open en loop naar de lift, onbewust luisterend naar het getingel van m'n hartjes oorbellen, een aangenaam zelfbewust gevoel  komt over me heen en ik paradeer min of meer naar de auto, ik voel me echt sexy. Ik stap in en rij weg. Bij het stoplicht zitten de jongens in de auto naast me pogingen te doen om contact met me te krijgen wat me wel wat zenuwachtig maakt, dus als het groen is probeer ik zo rustig mogelijk op te trekken en normaal weg te rijden. Gelukkig komen ze me niet achterna om me lastig te vallen. Na een minuut of tien kom ik op de parkeerplaats aan van de Brunsummerhei. Er staat niemand anders en na een sigaret opgestoken te hebben stap ik uit en wil een stukje gaan wandelen.
Het is nog niet helemaal donker en ik kan nog redelijk zien en terwijl ik nog even m'n kousen goed trek begin ik te lopen en ga helemaal op in het heerlijke gevoel van de wind op mijn huid en over mijn kleding en merk niet dat ik gevolgd wordt. Terwijl ik even stil sta om de sigaretten te zoeken in mijn tasje voel ik opeens een hand op mijn billen. Ik verstijf maar voel  wel een geil gevoel op komen en een stevige hand grijpt me bij mijn schouder en duwt me op mijn knieën. "Zo sletje, wat doe jij hier!!" hoor ik de man zeggen terwijl hij z'n gulp open doet. "zuig jij maar eens lekker, mij een beetje opgeilen door hier zo rond te lopen!".
Uit zijn gulp hangt een aardige pik die na enige aandacht niet groot maar wel keihard vooruit staat. Ik schat hem zo'n 15 cm en lekker dik, hij komt misschien niet in mijn keel maar hij vult wel m'n mond volledig. Ik lik en zuig aan de stam en de ballen en kus de kleine belletjes voorvocht snel weg en de eikel staat keihard en paars gespannen, tijd om hem zo diep mogelijk te pijpen lijkt me en terwijl ik probeer de hele stam naar binnen te passen pakt hij me bij mijn achterhoofd en begint te stoten. Na een tijdje loopt het speeksel er aan alle kanten uit en begint de man te kreunen en terwijl ik z'n eikel in mijn mond voel opzwellen voel ik een dikke stroom warm draderig zaad m'n keel in stromen.


Snel sluit ik m'n slokdarm af om zoveel mogelijk in mijn mond te houden tot hij klaar is. Als de pik langzamer slapper wordt kijk ik omhoog en laat zien dat ik zoveel mogelijk heb opgevangen. " Geil hoertje ben je" zegt de man, "slik maar lekker door hoor". Dan loopt de man weg.
Ik slik zijn zaad door en zit nog een tijdje na te hijgen en steek eindelijk dat sigaretje op waarvoor ik in eerste instantie gestopt was. ik neem een trek en fatsoeneer m'n kleding. Sta op en wandel verder.
Op de een of andere manier ben ik bij de andere parkeerplaats uitgekomen boven aan de toeristenweg en door de bomen kan ik auto's zien staan. Ik bekijk dit een paar minuten en voor zover ik kan zien staan er wat mannen bij de picknicktafel. Ik kan niet zien wat ze precies doen maar het klinkt wel geil zoals er gehijgd wordt. Als ik dichterbij kom zie ik dat er zich vijf mannen in een kring staan af te trekken. Ik doe mn haar goed en kom dichterbij terwijl ik verlekkerd sta toe te kijken. Een van de mannen ziet me en laat de anderen merken dat er iemand staat te kijken. Alle vijf kijken ze nu mijn richting uit en gebaren me dat ik mijn rokje op moet tillen. Enigszins geïntimideerd doe ik onmiddellijk wat er gevraagd wordt en als ze mijn pikje zien wenken ze me dichterbij, ook nu moet ik op mijn knieën en de mannen beginnen zich weer af te trekken, als ik een van hen wil gaan pijpen wordt dat afgewezen, verbaasd kijk ik op. Dan spuit de eerste man een dikke straal zaad op mijn voorhoofd, meerdere stralen volgen als de een na de ander nu over mijn gezicht klaar komt. Ik probeer zoveel mogelijk op te vangen en dat lukt een beetje. Als ze alle vijf klaar zijn buigt een van de mannen zich naar mij toe en zegt " dankjewel sletje".
Onder het zaad begin ik aan de terugtocht. Onderweg kom ik nog twee mannen tegen die me gebruiken maar neuken laat ik ze niet daar ben ik nog niet aan toe. Wel laten ook zij een stevige lading sperma achter, een op mijn billen en een op mijn gezicht zodat ik weer opnieuw iets af te likken heb. Met mijn kleren onder het zaad kom ik uiteindelijk bij de auto terug. Ik rij voldaan naar huis, neem een douche, en ga in mijn slaapjurkje nog even lekker een film kijken.
XX Samanth

2879 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.