TravoTEEF als hoer achter het raam (deel 2)

Geplaatst door: travoteefpetra op 22-10-20

Hi schatjes van me, hierbij dan het vervolg van mijn belevenissen als hoer achter het raam op de Wallen. Wil je weten hoe het begonnen was? Lees dan eerst deel 1 (travoTEEF als hoer achter het raam).

Daar stond ik dus weer achter het raam, te wachten op klant nummer 5 van mijn eerste avond als echte HOER.

Het is druk en hoef nauwelijks te wachten tot opnieuw een man aan mijn raam komt staan. How much for a quicky darling vraagt ie. Blijkbaar iemand die goedkoop wil, maar ik geeft niet toe en uiteindelijk stapt ie toch voor 50 euro naar binnen. In mijn kamertje het bekende ritueel en terwijl ik hem was geil ik hem nog wat verder op.
Ik neem zijn pik in mijn mondje en begin te zuigen. Zodra hij hard staat, schuif ik er een condoom omheen en ga ik op het bed liggen, come darling, fuck me, zeg ik ondeugend. Gelukkig heeft hij geen aanmoediging nodig. Ik voel hoe hij ongeduldig mijn kutje inschuift. Dan begint hij me voorzichtig te neuken. Ik laat hem even een paar minuten zijn gang gaan en dan begin ik heb wat aan te moedigen en tegen te stoten. Fuck me darling, come on, I want your dick deep inside my pussy! Gelukkig voert hij het tempo nu wat op en gewillig laat ik me naaien. Dan vindt ik het genoeg geweest, en begin me kut strak om zijn paal te knijpen. Hij wilde een quicky dan krijgt ie er ook een dacht ik. En dat heeft effect, zoals zoveel van me neukers wordt hij te geil van me knijpende travokutje, hij begint te hijgen en komt klaar. Hij laat zijn pik uit me kutje glippen. Dan frist hij zich nog ff op en werk ik hem de deur weer uit.

Nadat ook deze klant weer de deur uit is, merk ik dat ik nog behoorlijk opgewonden ben van net. Eigenlijk wil ik me kutje weer meteen gevuld, maar hoe? Dan krijg ik een ondeugend idee. Ik pak een van mijn dildo's en loop weer naar mijn raam toe en zet de dildo zichtbaar op de kruk. Ik wacht totdat ik de aandacht heb van meerdere mannen voor mijn raam. Ik draai mijn kontje naar het raam toe en trek mijn korte rokje een klein beetje verder omhoog. Dan zet ik de dildo tegen mijn sterretje en laat me er langzaam helemaal opzakken totdat de volledige 25cm in me gulzige kutje verdwenen is. Mmm dat voelt weer lekker. En terwijl er meerdere mannen voor mijn raam staan te kijken rijd ik uitdagend op de dildo heen en weer. Dan laat ik me er helemaal overheen zakken, en langzaam draai ik een rondje op de kruk zodat ik nu weer met mijn gezicht naar het raam zit. Ik zie de mannen voor mijn raam staan kijken, nieuwsgierig wat er verder gaat gebeuren. Ik besluit ze nog een beetje veder te plagen en op te geilen en begin weer op de dildo te heen en weer te rijden, zonder dat ze het nu echt kunnen zien. Maar ze kunnen vast wel raden wat ik aan het doen ben....
Meerdere mannen blijven staan kijken, maar geen heeft blijkbaar echte interesse want op mijn wenken of lonken wordt helaas nog niet gereageerd. Ik besluit nog een stapje verder te gaan nu, ik draai me opnieuw met mijn kontje naar het raam en begin mezelf weer te neuken met de grote zwarte dildo. Ik trek mijn toch al te korte rokje nog verder omhoog zodat goed te zien is hoe die harde paal me kutje in en uitglijdt. Net als ik er weer helemaal opzit wordt er op mijn raam getikt. Ik schrik eerst een beetje en draai me dan om. Voor mijn raam staan twee mannen. You can handle a lot girl, zegt de een. But can you handle the both of us? How much for a real fuck vraagt de ander. Ik kijk ze eens goed aan. 150 euro for the two of you, zeg ik. Ze lijken even te aarzelen maar dan stappen ze toch naar binnen.

In het kamertje kleden ze zich al snel uit. Zodra hun broek uit is zie ik hoe groot hun pikken eigenlijk al zijn. Nu begrijp ik hun vraag ook wat beter. Terwijl de een op het bed gaat liggen kruip ik tussen zijn benen op zijn harde gladde paal onder handen te nemen. Ik lik langs de harde schacht, speel met zijn volle zaadkloten en zuig aan zijn dikke eikel. Ondertussen voel ik handen van de ander over mijn kontje gaan en het duurt niet lang of zijn vingers schuift ie ongegeneerd in mijn kutje. Terwijl ik de een aan het zuigen en likken ben, verkent de ander met meerdere vingers tegelijk mijn kutje. Dan kruipt hij achter me en zet zijn dikke pik tegen mijn kontje. Hij aarzelt niet en begint te stoten, hij glijdt zo naar binnen. Niet zo gek natuurlijk nadat ik mezelf al goed opgerekt heb met die dildo.
Achterlangs met een flinke pik in mijn gewillige kutje en van voren zuigend op een net zo lekkere harde lul zit ik aan het spit. Ik kan geen kant op en mijn beide gaatjes worden nu geneukt. De pik in mijn mondje probeert ook steeds dieper te stoten en ik heb de grootste moeite ermee. Met de lul in mijn kut heb ik geen moeite, ik heb daar inmiddels al zo vaak in geoefend tenslotte. Terwijl ik als een echte slet op me knietjes lig laat ik beide mannen hun gang gaan, ondertussen kreun ik en geniet ik stiekem.
Dan leggen ze me op me rug neer, er terwijl de een op me kruipt en me opnieuw hard neukt terwijl ik mijn benen om zijn rug klem kijkt de ander toe. Fuck that bitch roept ie ook nog. Dan is nummer 1 blijkbaar toe aan wat rust, hij kruipt van me af en dan neemt zijn maat het direct over. Opnieuw laat ik me pompen als een geile slet. De eerste biedt me ondertussen zijn lul aan en ik lik mijn kutvocht van zijn lul af. Ook nummer twee neukt me vol overgave. Na een tijdje wisselen de mannen opnieuw van positie. De een gaat weer op het bed liggen en gebaart dat ik me over zijn lul moet laten zakken. Zodra ik dat doe trekt hij me een beetje naar voren. De ander is (weer) achter me gaan staan. Het zou toch niet dat? maar ja het zou dus wel. Terwijl de ene man me nu stevig vasthoudt zet de ander ook zijn lul tegen mijn kutje aan en begint te duwen. Dit gaat me te snel en ik wil tegenstribbelen. Maar ze zijn duidelijk te sterk voor me. Relax baby, relax, zegt de een. Relax or it will hurt! Ik probeer me te ontspannen en dan voel ik toch hoe ook nummer twee zijn pik in mijn kutje duwt. Dan beginnen ze me te neuken. In het begin is het nog pijnlijk maar ik probeer me verder te ontspannen. Na een paar minuten zakt de pijn wat weg en neemt ook bij mij het genot weer de overhand. Ik begin mee te bewegen en ook weer te kreunen. Yeah baby, kreunt me neuker en voert het tempo weer wat op. Me kutje voelt soepeler nu, blijkbaar voelen de mannen dat ook en blijven nu doorgaan. Ondertussen geniet ik stiekem van de twee pikken in me gaatje. Dan begint de eerste man te kreunen en ik merk hoe hij in me klaarkomt. Zijn nu snel kleiner wordende lul glipt eruit en geeft nummer twee nu alle ruimte. Hij duwt me voorover zodat ik plat op zijn maat kom te liggen, die dat aangrijpt om eens lekker met me te tongen. Ondertussen wordt ik hard en wild geneukt op de manier die ik stiekem gewoon het geilste vind. Even denk ik dat hij het nog een hele tijd gaat volhouden maar dan  begint ook hij te kreunen en te steunen. Maakt nog een paar echt harde stoten en daarna loost ook hij al zijn zaad in me hoerekutje. Ik rol van ze af en voel de tintelingen in mijn nu gloeiende kut. Terwijl ze zich opfrissen en aankleden geniet ik van het gevoel in mijn soppende kutje.

Ik laat de twee mannen uit. Na deze heftige beurt heb ik even een pauze nodig merk ik. Ik tut me nog even opnieuw op, en spoel mijn kutje schoon. Dikke klodders komen mee, ik ben goed volgespoten merk ik. Dan is alles eruit, ik kleed me weer aan en loop naar mijn raam toe. Ik laat het gordijn nog ff dicht en sluit even mijn ogen. Dan schrik ik weer wakker omdat er tegen het raam getikt wordt. Ik schuif het gordijn wat verder open. Wie viel fur blasen? een stereotype Duitser staat aan mijn raam. 30 euro, gebaar ik. Ohne gummi? Dann ist es 50 schatzi, En hij hapt.
Snel weer naar mijn kamertje, opnieuw hetzelfde ritueel. Ik was hem voor de wasbak en speel uitgebreid al met zijn pik, in de hoop hem al goed geil te krijgen. Maar dat blijkt nauwelijks nodig. Bij de eerste aanrakingen komt zijn pik al omhoog en verschijnt er een dikke druppel op zijn eikel. Ik gebaar hem dat hij mag gaan liggen, ik buig me voorover en laat mn lange blonde haren over zijn buik kriebelen. Met mijn tong lik ik de druppel van zijn eikel af, hij kreunt. Ik sluit mijn vuurrode lipjes om zijn eikel, hij kreunt nog harder en mompelt nicht so schnell bitte. Zachtjes begin ik hem te pijpen. Ik ben nog nauwelijks maar een paar minuten bezig of hij pakt mijn hoofd stevig beet en zonder verdere waarschuwing komt hij klaar en spuit ook hij in mijn mondje. Ik laat het zaad eruit lopen en kijk hem nog even aan. Maar hij komt snel omhoog trekt zijn broek weer aan, ik fatsoeneer me weer en ik help hem naar de uitgang.

Ik sta net weer goed en wel achter mijn raam of mijn oog valt op een man die aan de overkant staat te kijken. Ik kijk naar hem, hij aarzelt. Ik kijk opnieuw naar hem, en nu wat uitdagender en wenk met mijn vinger. Dan komt ie op mijn raam af. Jij bent toch Petra? vraagt ie verbaasd , uit Rotterdam? ik twijfelde eerst maar toen ik die dildo net in je kutje zag verdwijnen weet ik het bijna zeker, en als ik bevestigend antwoord (en me ondertussen afvraag hoe hij dat weet), wat doe jij hier. Ik ben vanavond de hoer schat, dat zie je toch!
Ja schatje dat zie ik zeker wel. Ken je me nog? Dan zou ik je pik ff moeten zien schat, lach ik, de meeste mannen herken ik daar aan. Ik heb je n paar keer in dat hotel geneukt, je weet wel Campanile, zegt ie. Maar toen deed je het gratis.....
Ja schat dat klopt maar ik had zin om een keer echt de hoer te spelen, maar als vaste klant van me krijg je korting. Kom je binnen? Ik zie hem aarzelen maar voor 20 euro doet hij het. Achter me aan loopt hij mee naar mijn kamertje. Zodra de deur dicht is ga ik direct op me knietjes op het bed liggen, met mijn kontje uitdagend omhoog. Kom maar schatje, dit kutje is voor jou. Ik lig klaar zoals ik me in Campanile ook vaak heb laten neuken, hard en gewillig. De man staat al achter m, knoopt zijn broek open en direct voel ik weer een eikel tegen me kontje aanduwen. Pak me schat, kreun ik weer, me kutje is heet en nat, voor jou. Dan voel ik hoe hij in een keer doordouwt. Ahhh heerlijk, en terwijl hij me direct hard begint te neuken geniet ik van elke stoot. Het is duidelijk dat hij me vaker geneukt heeft en weet waar ik geil van wordt. Ik kreun en roep, nee schreeuw nu om meer en harder en hij neukt me wild. Met dat tempo houdt hij het helaas niet zo lang vol, en veel te snel naar mijn zin voel ik dat  hij me volspuit en klaarkomt.
Na nog een paar harde klappen om mijn kont glijdt hij uit me, ik voel zijn zaad lopen mmmmmm. Terwijl hij zich weer fatsoeneert en aankleed draai ik me voorzichtig om, hier hoer, roept ie en gooit 20 euro op het bed. De volgende keren naai ik je weer gratis hoor! Dan loopt hij me kamertje uit.
Ik blijf nog even op mijn buik liggen nagenieten, maar dan kom ik weer overeind. Er moet tenslotte gewerkt en verdiend worden. Voor de wasbak tut ik me nogmaals op.

Opnieuw kijk ik achter mijn raam uit op de straat, het is duidelijk wat rustiger dan eerder deze avond. Ondertussen geniet ik nog even na van de harde beurt die ik zojuist heb gehad. In gedachten denk ik ook weer terug aan mijn eerdere sletnachtjes in een hotelkamer waar ik me ongegeneerd laat neuken door meerdere mannen. Ik zit een tijdje zo in gedachten verzonken totdat ik bedenk dat ik hier niet zit om te dagdromen.
Ik richt mijn aandacht weer op de straat en de mannen die aan mijn raam voorbijtrekken. Het duurt even maar dan heb ik opnieuw beet. Een heerlijke gespierde vent informeert voorzichtig naar de mogelijkheden en prijzen. Na wat onderhandelingen komen we uit op 150 euro voor een lange date en hij komt binnen. Ik ga hem voor en hij geeft me al even een flinke klap op mijn kontje. He schatje, eerst betalen hé , daarna ben ik pas van jou, daag ik hem een beetje uit.
In mijn kamertje help ik hem uit zijn broek, wow wat een lijf denk ik. En zonder verdere aarzeling ga ik ff op me knietjes om hem wat te zuigen. Mmmm lekkere lul heb je schat! Dan is hij helemaal naakt en met mijn handen en tong verken ik zijn hele lijf. Hij is echt helemaal glad merk ik, ook zijn ballen en kontje zijn heerlijk geschoren.  Dan trekt hij me naar het bed en legt me op me rug neer. Gaat met zijn knieën op mijn armen zitten en hangt zijn lul boven mijn mondje, ik sluit mijn lipjes om zijn dikke paarse eikel mmmm. Hij schuift zijn pik steeds dieper in mijn keeltje en ik moet moeite doen hem helemaal aan te kunnen, eigenlijk lukt het niet maar hij blijft duwen, dus ik slik en lik. Dan voel ik hoe hij mijn travoklitje tevoorschijn haalt onder mijn rokje vandaan en me begint te zuigen. O schat mompel ik, niet doen. Maar hij gaat door. Jullie weten vast wel dat ik me eigenlijk zelden laat pijpen door me neukers maar nu kan ik geen kant op en bovendien is het eigenlijk best wel lekker. Hij weet in elk geval goed hoe het moet. 69'end zuigen en pijpen we elkaar steeds geiler. Dan trekt hij zijn lul uit me mondje en gaat met zijn kontje op mijn gezicht zitten, ik kan geen kant op. Likken slet, lik me sterretje maar even roept ie. Voorzichtig steek ik me tongetje uit en proef zijn gladde aarsje. Hij kreunt, mm ja lekker schatje, ga er maar in , ik heb me speciaal gespoeld voor je. Ik stop mijn tong er verder in en verken zijn gaatje met steeds diepere likjes. Na een tijdje komt hij wat omhoog en kruipt naar mijn onderlijf en voor ik het doorheb pakt hij mijn harde travoklitje beet, zet hem tegen zijn kont aan en laat zich er kreunend op zakken. Dan begint hij op en neer te rijden, en ik voel mijn travoklitje steeds makkelijker zijn kontje inglijden. Na zo een tijdje zijn kontje gevuld te hebben komt hij weer omhoog, hij draait zich om em zijn pik staat echt keihard vooruit. Wow schat wat ben jij geil geworden zeg, kreun ik.
Dan gaat hij op zijn knietjes voor me en roept, kom slet, neuk me maar ff diep doggy en trekt zijn kontje open voor me. Ik kruip achter hem en schuif mijn pik naar binnen. Pak zijn heupen beet en begin te stoten. Bij elke stoot kreunt hij zachtjes. Met mijn andere hand voel ik aan zijn harde pik. Alhoewel ik eigenlijk zelden of nooit mannen neuk moet ik zeggen dat ik het wel weer eens een keertje lekker vind om te doen. En ik merk dat het me behoorlijk geil maakt al. Na nog een tijdje zo doorneuken vindt hij het blijkbaar genoeg.

Ok nu is het mijn beurt zegt ie. Hij kijkt wat in het rond in me kamertje en pakt de set handboeien van de muur samen met de ketting. De ketting maakt hij vast aan de leren halsband die ik al de hele avond om heb. Zo, nu ben ik echt de baas! Hij trekt aan de ketting en gebaard dat ik op me knietjes moet gaan liggen, handen achter je rug! Ik twijfel, maar dan pakt hij mijn polsen beet en zet mijn handen met de boeien vast op me rug. Ik kan nu weinig meer inbrengen en lig met me kontje omhoog te wachten op wat komt. Dan slaat hij een paar keer hard op mijn kontje, pak aan snol. Mannen neuken, wat denk je wel, roept ie quasi boos. Jij moet geneukt worden, daarvoor heb ik je ook betaald! Ik voel hoe hij zijn vingers in me kutje stopt en me wild begint te vingeren. Na een paar minuten vind hij het blijkbaar genoeg en voel ik hoe hij zijn nog steeds keiharde lul tegen me kont aanzet. Pak aan, hoer, deze is voor jou. In een keer stoot hij hard door, en schatjes, eerlijk gezegd vind ik het heerlijk.  Ik kreun en Kreun dat het een lieve lust is.
Dan begint hij me met lange halen te neuken, zijn dikke eikel glipt soms net uit mijn kutje maar dan duwt hij snel weer door naar binnen. Mijn kutje wordt er nat van en begint al weer goed te soppen.
Dat voelt hij blijkbaar ook, je geniet ervan he, roept ie, je geniet ervan je hard te laten naaien!
Ondertussen neukt hij me opnieuw zo lekker hard en diep door dat ik alle professionaliteit, voor zover ik die überhaupt nog had als hoer, helemaal laat varen. Ik kreun en hijg van genot. Ik wil alleen maar meer en meer. Ik knijp mijn kutje strak om zijn dikke paal maar hij blijft maar doorgaan. Hard stotend en ondertussen met een hand aan mijn travoklit trekkend en met zijn andere hand mijn tepeltje draaiend wordt ik helemaal wild. Ga door schatje, ga door, gebruik me, maak die travoklit maar hard van me. Alle opwinding van die avond komt nu in me naar boven, mijn kutje sopt dat het een lieve lust is. Mijn travoklit staat keihard en mij tepeltjes zijn pijnlijk gevoelig geworden. Met een hand op mijn kontje slaand en met de andere hand aan de ketting trekkend die aan mijn halsband vastzit wordt het me bijna teveel, ik kreun en gil nog harder en dan begin ik spontaan te spuiten. Terwijl straal na straal uit me travoklit spuit blijft me neuker maar doorneuken en doorbeuken, met me kontje omhoog en mijn handen op mijn rug vang ik elke stoot van zijn lekkere lul helemaal op. Dan is het ook voor hem zover, hij pakt mijn heupen stevig vast en met een paar laatste harde stoten loost hij al zijn zaad in me. Met mijn kut zo strak mogelijk melk ik hem leeg.
Mmm wat kan jij lekker veel hebben zeg, sletje van me. En dan is het echt voorbij. Hij glipt uit me kut en een flinke lading zaad gulpt er ook uit. Hij blijft nog ff liggen en komt dan weer omhoog. Dan maakt hij me weer los, frist zich op, kleed zich aan en kijkt me nog een keer aan. Wow schat, jouw wil ik nog wel vaker hebben, wat een geile slet ben je toch!
Dank je schat, nou wie weet. Kom maar een keer naar Rotterdam als ik loops ben. Ik geef je me nr nog wel even. Dan loop ik met hem mee naar de deur.

Als hij weg is komt ook Naomi weer langs en zegt dat het nu wel genoeg is geweest. Tijd om naar huis te gaan meid! Ik maak de balans op van mijn eerste keer als een echte raamhoer.; veel mannen en na het betalen van Naomi ook nog geld over. Met een voldaan gevoel kleedde ik me uit en friste me nog even op in de douche. En, vroeg Naomi me nog, beviel het? Ech wel schat. Ik vond het echt heel opwindend om te doen. Maar ik moet wel zeggen dat het soms wel lastig is om me niet teveel in mijn eigen geilheid te laten meevoeren hoor. Ja dat hebben we soms gehoord, zei ze nog met een glimlachje...
Nadat ik me weer aangekleed had en mijn tas gepakt wees ze me naar een andere deur.  Hier neem die maar dan kan je rustig de straat weer op en zullen ze niet meteen achter je aankomen. Tot een volgende keer?

Nou dat was hem dus schatjes, mijn nu nog, fantasie. Ik hoop eigenlijk op iemand die dit kan helpen waarmaken voor mij.  En voor al die mannen die het wel wat lijkt om dit travoTEEFje te komen neuken dan stuur me gerust ook een (prive)berichtje of laat wat voor me achter op mijn profiel.


xxx jullie sletje Petra

nb: lees ook mijn waargebeurde belevenissen eens! (zoek op travoteef in de verhalen)

2357 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.