Call #6

Geplaatst door: fay op 25-10-20

Een opgewonden schittering in zijn ogen. Hij likt een paar maal zijn lippen. Wat rode vlekken kleuren zijn hals. Ik neem een slokje water dat hij voor me heeft ingeschonken. Samen op de bank. We keuvelen wat. Ik schuif wat dichter naar hem toe. Laat mijn hand op zijn dijbeen rusten. Wat een schatje. Nog wat onwennig verlegen. Snelle blosjes op zijn wangen als ik hem diep in zijn ogen kijk. Schuif mijn hand over zijn been heen weer. Op zijn verzoek vertel ik wat algemene dingen over mezelf. Giechelig, het ontspant hem. Vraag hem wat zijn wensen zijn, wat hij leuk zou vinden. Hij vertelt, slaat zijn ogen verlegen neer als ik vervolgens nog dichterbij schuif, de binnenkant van zijn dijbeen streel. Ik kus hem speels op zijn wang. Fluister lieve woordjes in zijn oor. Hij reikt op tafeltje naast hem. Ik werp een blik in de envelop, prima zoals afgesproken, berg het direct weg in mijn tasje. 


Ga voor hem staan. Strijk met mijn handen mijn korte jurkje jurkje glad. Kruip op de bank, bij hem op schoot, mijn knieën aan weerszijden. Duw hem achterover. Hij bloost dieprood. Ik reik achter mijn hoofd, bewust hoe nu mijn borsten pront naar voren steken, maak mijn haar los, schud eventjes om het los om mijn hoofd heen te laten vallen. Buig voorover. Mijn rechterhand streelt in zijn hals. Zacht, voorzichtig zet ik mijn lippen op de zijne; ik proef koffie. Open mijn mond wat verder, daag zijn lippen uit. Laat mijn tong de zijne zoeken. Ze dartelen direct vriendschappelijk om elkaar heen. Ik kus, hap, zuig, lik plagend. Streel zijn stoppeltjes, kroel teder vingers door zijn haar. Een snelle beweging om wat lokken haar achter mijn oor te krijgen. Kus liefdevol, zijn mond, zijn wang, zijn hals, bijt plagerig in zijn oorlel, terug naar zijn mond. Ander hand glijdt over zijn borst, voelt gespierd aan. Sportieve jongen vertelde hij. Ik stop even. Fluister vraag om zijn shirt uit te doen. Ik help hem het over zijn hoofd te trekken. Knor tevreden. Prachtig gespierde torso. Helemaal glad geschoren. Vol bewondering streel ik hem. Strakke buikspieren, harde borstspieren. Streel zacht vol bewondering. Ik kruip wat in elkaar. Kleine kusjes op zijn borst. Zet mijn lippen rond zijn tepel, laat vingers met andere tepel spelen. Ik voel zijn huivering. Kijk hem dan lachend aan. Zoek zijn mond weer, daag uit, ontwijk, zuig zijn tong naar binnen.

Eindeloos lang kussen, tongen we elkaar. Ik streel terwijl zijn heerlijke lijf. Steeds wat lager. Zijn handen verplaatsen voortdurend. In mijn hals, glijden over mijn rug, knijpen in mijn kont, dan weer terug. Ik pak zijn hand, leg die op mijn tiet. Hhmm...voelt goed zeg ...Al tongend wringt mijn hand tussen onze kruizen. Overduidelijk voelbaar zijn harde pik. Door zijn jeans heen masseer ik zachtjes. Hij laat zich meer omlaag zakken op de bank, ik kan er nu wat makkelijker bij. Een dikke paal, goed voelbaar. Streel hem liefdevol.
Geniet zelf enorm, prima vrijpartij. Laat natuurlijk niks merken hoe opwindend en weergaloos ik het zelf wel niet vind. Stop heel even. Wip omhoog op zijn schoot. Sjor mijn jurkje omhoog, trek het over mijn hoofd uit. Kijk hem geil door mijn haardos aan. Zijn hand op mijn rug, vingers jongleren, maakt met één hand soepeltjes mijn bh los. Laat mijn armen eruit glijden, gooi het op de grond. Vraag of hij mijn borsten wil beetpakken. Glimlach tevreden.....hhhmmm....hij doceert....verwent...duwt .. streelt ....Ik leg verlekkerd mijn armen even in mijn nek. Wat een verwennerij! Maar snel dan weer mijn vleiende handen over zijn prononcerende bult. Bikkelhard. Maak ongeduldig zijn riem los, broek los, sjor zijn onderbroek iets omlaag, verschaf met één hand toegang, een heerlijke besneden lul, een echt dikke helm. Joepie, wat fijn! Kijk tussen mijn haarlokken door. Hij heeft ogen gesloten. Mijn handpalm streelt voorzichtig zijn eikel. Hoor zijn ademhaling stokken, zie hem op zijn onderlip bijten. Moet glimlachen. 
Schuif mijn hand weer zijn hals in, buig langzaam voorover. Lippen versmelten, tongen breien begerig. Hand beweegt nadrukkelijker heen weer. Het voelt zalig. Het is mega opwindend. Ik voel me geweldig.

Vocht vloeit mijn kutje uit. Ik zweef. Wat een weergaloze adonis. Dat had ik niet verwacht. Hijgend van opwinding wacht ik even af. Heb me enorm moeten beheersen om niet al een aantal keer zelf al klaar te komen. Wat een zalige neukert is dit jonge kereltje. Zijn orgasme heeft zich nog niet aangediend. Hij stapt van me af. Kan even mijn benen strekken, op adem komen. Mijn vagijn voelt heerlijk, ontspant, blijft bijna open. Vochtig nat van zijn en mijn geile sappen. Eindeloos lang zijn we al bezig. Ik lijk eerder bij orgasmes te zijn dan hij. 

Nadat ik zijn broeken ongeduldig van zijn benen had getrokken, mijn eigen slip heb uitgeschopt, heb ik mezelf weer op zijn schoot genesteld. Zijn stijve lul tegen mijn vulva aangezet, het kriebelt in mijn nek van genot als ik me langzaam over zijn paal omlaag laat zakken. Zet me dan met twee handen af op zijn borst. Wip geduldig op neer. Oooowwhh...ooowwhh....wat voelt dit goed, is dit lekker. In het begin rustig, liefdevol. Maar uiteindelijk heeft hij het overgenomen. Klauwende handen op mijn billen, trekken ze uit elkaar, duwen me op, laten me er overheen vallen, hij bepaalt het tempo, voert het op, hij dringt dieper, verder naar binnen. Hij laat me stuiteren, genieten, vult me steeds nadrukkelijker. Draaien! Ik moet me omdraaien. Ik laat hem uit me glijden. Stap dan achterwaarts op de bank, reik tussen mijn benen, pak zijn stevige staander, laat zijn helm een paar keer langs mijn vulva swaffelen, krijg er zelf de geile kriebels van. Hij omvat met beide handen mijn taille. Dwingt me omlaag te gaan, duwt zich in me ......aaahhh .....aaahhh...wat voelt dat heerlijk, echt super. Met gemak tilt hij me weer op, lijkt me direct weer los. ik plaats mijn handen op zijn dijen. Gottegottegot, hoe lekker is dit zeg ....
Hij trok me achterover, tegen hem aan, graait knijpt in mijn borsten, ik draai, hand in zijn nek, kan hem kussen, terwijl stoot hij verder, grommend. Ik spreid mijn benen wijder, sla zijn hand weg van mijn clit. Dat kan ik niet hebben, dat wil ik niet. Buig voorover, schuif onderbenen op de bank, blijf op zijn schoot, zijn neukstaaf in me. Zet mijn handen op zijn knieën. In hoog tempo berijd ik hem, galoppeer op zijn schoot. Slurpende, soppende geluiden......laat me keer op keer op zijn fantastische fallus zakken....aaaawwhhmmmm....aaahhwwmmmmaa....heerlijke heerlijkheid...

Daarna heeft hij me opzij geduwd. Samen op de bank, in zijlig, hij achter me, ik nestel me comfortabel tegen hem aan, til mijn been op, hij schuift zijn arm er onderdoor, geeft extra steun. Andere arm onder mijn hals door, vindt houvast op mijn tiet. Maakt me gek, steeds alleen zijn dikke eikel even naar binnen, tikt dan weer pesterig even tegen mijn vulva aan, dan weer naar binnen, gottegottegot....... voelt zo hemels .......kost me moeite om zodanig te draaien dat ik ook hem kan zoenen....Ik kantel mijn bekken wat meer, til been wat hogerop, wil hem dieper in me voelen, hij moet me niet plagen, maar hij moet me naaien ....Warme adem in mijn hals, weer draai ik naar hem toe, lastige hoek maar onze monden vinden elkaar. Hij stoot stevig en dieper, voert zijn tempo op. Ik kom los van deze aarde, wat hemel is dit. Past, voelt weergaloos in mijn vagina. Wat een heerlijke gast is dit, en dat voor zo'n jong knulletje ... ik zweef, zwijmel weg. Zijn mond, zijn hand op mijn borst, zijn dikke pik in me......
Hij heeft me daarna weer in andere positie gelegd. Op mijn rug. Duwt mijn benen hoog op, swaffelt heel kort tegen mijn vulva aan, glijdt dan onverbiddelijk in één tijd helemaal naar binnen. ik merk dat ik knorkreun van tevredenheid, moet mezelf weer in controle brengen. Hij houdt mijn gladde benen vast. Mitrailleurt dan ongegeneerd. Kan hem niet volgen, dendert woest door mijn flamoes. Hij hijgt, kreunt. steunt. Ik heb mijn linkerhand voor mijn mond gebracht, kristeneziele, wat waawaawaanzinnig is dit, moet alles op alles zetten om te beheersen. Onverwacht trekt hij zich helemaal terug, uit me. Hij stapt van me af. Kan mijn benen even strekken, op adem komen. Mijn vagijn voelt heerlijk, ontspant, blijft bijna open. Vochtig nat van zijn en mijn geile sappen.

Hij doet een paar stappen achteruit. Met rood aangelopen hoofd, hijgende borstkas kijkt hij naar me. Prachtig ventje. Breed, groot. Glinsterende paal fier vooruit.
Ik krabbel overeind, naakt staan we vlak bij elkaar. Ik moet omhoog kijken om zijn blik te vangen. Laat mijn hand bewonderend over zijn gladde, krachtige borst en buik gaan. Andere hand schuift onder zijn geslacht. Aai het voorzichtig. Ik streel zijn strakke balzak. Moet op mijn tenen gaan staan om hem weer te kussen. Zijn beide handen op mijn billen. Liefkozend. Zijn scrotum op mijn hand, masseer zachtjes, heerlijke harde ballen, voel zijn potentie tegen mijn onderlijf aan prikken. Tomeloos tongen. Hij maakt me gek, megageil. 
Alsof ik een veertje ben, tilt hij me op. Ik sla mijn benen om zijn middel, armen om zijn nek. Al kussend stapt hij richting de tafel. Legt me daar voorzichtig neer, Ik leun achterover, spreid gretig gewillig mijn benen. Wordt naar de tafelrand getrokken. Hij stuurt zijn lul daar waar ik hem het liefst heb. Gemakkelijk vult hij me. Ik sla een hand in zijn nek, weet niet wat ik heb, wat me overkomt, moet hem ook tegelijk kussen. Lange, geduldige stoten, maximale opvulling. Ik leun achterover op mijn ellebogen. Mmjjjjaaaa .........mmmjjjaaaa....ik moedig hem aan, hij paalt stevig door, mijn vaginawand schurkt verheerlijkt strak om zijn pompende pik. Hoog tempo nu, ik zie zijn gelaat vertrekken om zich te beheersen. Hij duwt mijn benen verder op, ik speel met mijn tieten, kreunende, steunende adonis. Grommend, krommend, lange diepe stoten. Hij brult .....verdikte pik pulseert..... diep onder in me.....zijn warme zaad.

Ik stap in mijn slipje. Zorg dat alles goed zit. Natte, kleffe spleet. Om meer smekende, lekkende kut. Schiet in mijn bh. Hij komt voor me staan. Zijn hand onder mijn kin. Kust me lief op mijn lippen. Lacherig duw ik hem weg. Hij trekt me tegen zich aan, zijn armen om mijn middel. Onze ogen versmelten even. Duw hem weer van me af. Zijn tijd zit er op. Jammer, mijn geil gillende lichaam smacht naar meer van hem. Schiet in mijn jurkje. Stap snel in mijn pumps, pak mijn tasje. Trippel naar hem toe. Hij smeekt me om langer te blijven. Helaas, time's up. Kus hem snel, hand over zijn borst glijdend. Op de galerij klinken hakken hol. In de lift omlaag laat ik met een tevreden grijns op mijn gezicht mijn handen langs mijn opgewonden lichaam glijden. De liftdeuren glijden open. blij wandel ik naar buiten.

2108 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 2)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.