Als TravoTEEF op de speelzolder van een dominant (2)

Geplaatst door: travoteefpetra op 28-10-20

Ha lekkere schatjes van me, zoals jullie in deel 1 al hebben kunnen lezen had ik me weer eens goed laten pakken. Deze keer op n spannende speelzolder. Dat smaakte naar meer! En gelukkig hoefde ik niet al te lang te wachten, al na n paar dagen kreeg ik een apje van Hem met daarin het verzoek, of beter gezegd de opdracht om het volgende weekend mij beschikbare te houden.

Vrijdagmiddag opnieuw n apje met opdracht om me om 8 uur die avond te melden. De rest van de middag besteed ik aan de voorbereiding. Ik was een scheer mijn lijf weer grondig, en ook mijn kutje neem ik goed en diep onderhanden zodat ik weer glad en schoon ben. Met de opblaasdildo in me kut om op te rekken zoek ik wat kleding uit mijn collectie. Als eerste lak ik mijn nagels weer vuurrood, zowel tenen als vingers. Als alles droog is ga ik verder, ik pak mijn fishnet catsuit met open kruis ook weer. Dan wordt het tijd voor iets nieuws, ik pers mij in mijn nieuwe corsetje. Het zit wel wat strak maar geeft me een wat vrouwlijker figuur merk ik. Dan het (zoals altijd natuurlijk veel te) korte rokje. Mmm het begint er weer op te lijken. Omdat ik nu bij n bekende op date ga besluit ik om ook gewoon mijn make-up al in orde te maken. Voor de spiegel doe ik weer mijn best om er lekker hoerig uit te zien met net iets teveel make-up zeg maar. Ik zet mijn blonde pruik op en bewonder mezelf. Ik voel al weer n lekkere spanning in mn lijf. Als laatste doe ik mijn bekende hoerige overknee boots aan. Op de klok zie ik dat ik nog wel even wat tijd heb. Ik besluit nog even op de chat te kijken. Voor de cam show ik mezelf nog even goed en breng verscheidene mannen het hoofd op hol (althans, er zijn er meerdere die zich voor me aftrekken mmm). Dan wordt het tijd om te gaan. Om niet al te opvallend over straat te gaan schiet ik in een trainingsbroek en hoodie. Mijn lange blonde haar bindt ik in een staart. Ik trek de hoodie diep over mn kop. Mwa, dat kan er wel mee door zo denk ik. Mijn laarzen stop ik in een tas en ik ga op pad.

Gelukkig gaat het vinden van een parkeerplaats beter dan de vorige keer en ik sta bijna voor de deur. Ik ben er, ap ik. Net als ik bij de deur ben gaat ie al open. Tegelijk zie ik een apje op mijn telefoon; loop maar direct door slet en kleed je om voordat je de zolder opkomt. Ik loop de trap op. In het portaaltje doe ik broek en hoodie uit en trek mn laarzen weer aan. Ik slik n pilletje en ben er klaar voor. Tree voor tree loop ik naar de zolder.

Als ik de zolder opkom schrik ik toch n beetje. Daar tref ik niet alleen de dominant maar ook een voor mij nog onbekende man met n bivakmuts op. Hij ziet me aarzelen maar roept me bij zicht. Kom maar hier teef en ga maar op je knietjes voor me. Terwijl ik op me knietjes zit pakt hij me hoofd beet. Ik open mn mondje en zijn halfstijve pik voel ik tussen mijn lippen. Ik begin te zuigen en vole hoe hij harder wordt. Wat een gewillige slet is het he, heb ik je teveel gezegd hoor ik Hem roepen. Mmm nee zeker niet hoor ik. en ondertussen begint hij zijn harde pik in me mondje te stoten. Ik kan hem nog maar nauwelijks aan zo groot is ie al... Dan stopt ie, en samen pakken de mannen me bij me polsen. Kom maar sletje, tijd voor wat anders. Ik wordt naar het kruis geleidt en mijn polsen worden vastgezet terwijl ik met mijn kont wat naar achter sta, verder naar achter slet hoor ik en dan schuiven ze mijn rokje ophoog. Pats, pak aan snol! Ik voel een flinke tik op mijn billen. Auw, pats! nog een tik voel ik. En terwijl ik een kreetje van pijn geef wordt mijn kontje stevig onder handen genomen. Klap na klap krijg ik op mijn billen die al snel rood worden en beginnen te gloeien. MMMM ondertussen voel i ook hoe het pilletje begint te werken en ik ook wat in me kutje wil voelen. Alsof de mannen het raden trekken ze me nog wat verder naar achter zodat ik bijna aan mijn polsen hang. De gemaskerde man zet mn benen uit elkaar en komt achter me staan. Hier snol, pak aan, en dan schuift ie in een stoot zijn lul naar binnen. Ahhh kreun ik. Ga door schat! Pak me, hijg ik. Zozo , jij wilt echt geneukt he, roept ie, Nou en of, woon me kut maar uit als je kan! Meer aanmoediging heeft ie niet nodig en hij pompt me flink door. De opwinding giert weer door mn lijf. Terwijl ik kreunend de stoten in me kut opvang wordt me kutje ook weer natter en natter. mmm. Nu mag ik weer, hoor ik. en de gemaskerde neuker is nog maar net mn kutje uit of ik voel opnieuw een striemende klap op mn kontje. Deze keer bewerkt Hij met een zweepje me hoerige kontje en slaat er behoorlijk op los en kijk hoe ver ik aankan blijkbaar.

Dan stopt ie. Samen maken ze me los maar houden mijn polsen vast. Stevig sleuren ze me naar de sling toe. Ik wordt vastgezet. Ik lig in de sling en nu ook geblinddoekt. Mijn enkels en polsen vastgebonden aan de kettingen. Wijdbeens en mijn half stijve klitje kwam al onder mn te korte rokje vandaan weer. Mijn kontje gloeide nog na van de behandeling die ik net ontvangen had. En toch weer een nieuw soort geile spanning en benieuwd wat er nu ging gebeuren. Lang hoef ik niet te wachten. Ik voel een dikke eikel tegen me travokutje aan en opnieuw wordt ik geneukt. Ik voel hoe ik geiler en geiler wordt , het pilletje slaat nu goed in. Ik moedig me neuker aan, pak me, neuk me schatje. ik wil je dikke pik voelen tot achterin me kutje. Laat dit sletje maar voelen wat neuken is. Dat zal ik zeker hoor ik, en ondertussen krijg ik er goed van langs.  Dan gaat hij uit me, maar het duurt niet lang of ik wordt weer gevuld. Opnieuw naait de andere vent me nu. Terwijl de geilheid door mn lijf giert wordt ik (voor mijn gevoel) eindeloos geneukt. Ik kan er maar geen genoeg van krijgen en de twee mannen zo te voelen gelukkig ook niet. terwijl de een relaxed pompt de ander me kutje steeds weer door, en zo wisselen ze elkaar een paar keer af.

Dan word ik losgemaakt, twee paar handen zaten aan mn lijf en hielpen me de sling uit. Op mijn heels wankelde ik wat en werd direct weer naar de bok geleid. Voorover gebukt zette de beide mannen me weer vast. Een trok aan mijn halsbandketting mijn hoofd naar zijn kruis toe. Zuigen slet! hoorde ik, en opnieuw schoof zijn harde lul me mondje in. Ik proefde mijn kutgeil weer en deed mn best hem schoon te likken. De ander richtte zich weer op mijn kutje, en begon me te vingeren. Spuugde opnieuw tegen me gladde sterretje en stopte er nog n vinger bij. Ik begon weer te kreunen. Meer schatje , meer , kreun ik. Wild wordt me kutje gevingerd. aar eigelijk wil ik gewoon weer een pik in me, en liefst ook een goeie lading zaad. Ik kreun, geef me pikken en zaad schatjes, bevrucht dit loopse teefje maar! Ik wil die pikken van jullie in me kut voelen, geef dit sniolletje wat ze nodig heeft. (ja lekkertjes ik was weer goed op dreef...)
Dan ramt hij zijn lekkere lul weer hard in me gaatje. Terwijl ik de een aflik ragt de ander weer goed me kut door. mmmm. Wissel, hoorde ik , en de gast die in me kut zat liet zijn pik eruit glijden en liep om naar mijn gezicht. Lik me schoon snol, lik je kutgeil eraf. Opnieuw deed ik mijn best. Ondertussen werd mijn kut ook weer gevuld. Met stevige stoten kreeg me travoholletje er weer goed van langs. Ahh wat lekker was dit weer. Terwijl ik stevig vastgebonden zat op de bok en geen kant op kon werden mijn beide slettegaatjes weer goed gevuld en onder handen genomen. Terwijl ik mijn kutgeil proefde aan de lul in me mondje kreeg me kut er goed van langs. ik genoot van de lange, diepe stoten in me kutje en hoopte dat Hij het lang vol zou houden. Voorlopig zat dat wel goed voelde ik, met veel afwisseling neukte hij goed door. dan weer met lange halen en zijn eikel steeds net uit me kut om me travokutje weer open te neuken , dan weer met korte maar hele harde stoten tot aan zijn ballen erin.

Dan vinden ze het weer even genoeg lijkt het. Ik wordt losgemaakt van de bok en langzaam omhoog geholpen. Ik kan mij weer even strekken en vrij bewegen, maar dat duurt niet lang. Meekomen slet, hoor ik. Ik wordt weer in de sling gelegd waar ik eerder die avond begonnen was. Met mijn polsen vast maar zonder blinddoek lig ik opnieuw weerloos te wachten. Zonder al teveel verder gedoe staat de eerste al weer tussen mijn benen en schuift zijn harde lul opnieuw me kutje in. Ik begin weer te kreunen en direct begint hij me weer hard te neuken. Bij elke stoot verdwijnt zijn pik diep me kut in. Het wordt duidelijk dat hij nu bewust naar het moment toewerkt om al zijn dikke zaadklodders diep in me gewillige kut te pompen. Terwijl ik steeds harder kreun bj elke stoot begint hij te grommen. Ik begin hem kreunen aan te moedigen en te smeken om zijn zaad. Dan komt hij klaar en met nog een paar laatste stoten voel ik hoe mijn zaadvragende uitgewoonde kut helemaal volgespoten wordt. Als zijn dikke pik uit me kutje glijdt voel ik hoe ik begin te druipen uit mijn half openstaande sletteholletje mmmm. Terwijl ik nog lig na te genieten pakt nummer twee het anders aan. Hij trekt zijn stijve lul leeg boven mijn gezicht en spuit klodder na klodder over mijn gezicht en in mijn openstaande mondje. Met zijn vinger veegt hij alles bij elkaar en ik moet zijn vingers aflikken en slik ik alles.
Dan is het klaar. Ze maken me weer los en helpen me uit de sling omhoog. Dan wordt ik op het matras in de hoek neergelegd en val ik in een diepe slaap...
En vond je bovenstaande zo geil dat je ook wel eens met me wil komen spelen? Stuur dan zeker een (prive)berichtje of laat wat achter op mijn profiel
xxx jullie sletje Petra

nb: lees ook mijn andere belevenissen eens! (zoek op travoteef in de verhalen)

1666 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.