Mijn werk in het Dameshuis - deel 1

Door corona is daar een eind aan gekomen, maar ik wil jullie toch vertellen over mijn jaren als huisslavin in een vrouwenhuis in een grote studentenstad.

Het begon allemaal een jaar of acht geleden, toen mijn oog viel op een advertentie in een supermarkt: 'Butler gezocht door vrouwenclub'. Eronder stond dat de dames af en toe feesten hielden waarvoor ze een eerste bediende zochten. 'Tot de taken behoort ook het schoonhouden van de natte ruimten'. En het dragen van passende lingerie was verplicht.
Ik belde die avond het nummer dat er bij stond en stelde me voor. Aan de andere kant hoorde ik een vrouwenstem zeggen: 'Luister even mee meiden, er reageert een butlerslavin'. Nou ik was best zenuwachtig en stamelde dat ik een nederige en gewillige slavin ben die heel graag verwent en dient. Aan de andere kant van de lijn klonk gejuich en gelach. ,,Laat die slavin maar gauw hier komen voor een keuring'', hoorde ik een vrouw zeggen. Zo gebeurde het dat ik de volgende avond aanbelde op het opgegeven adres. Toen de deur openging, zag ik een lange blonde vrouw staan, een jaar of 25 denk ik. Ze droeg een lange leren jas met dito laarzen en in haar hand hield ze iets vast dat een bullwhip bleek te zijn.

,,Kom verder Jay'', zei ze en ik volgde haar door de gang naar de keuken. Haar kont wiebelde elegant en ze keek naar me om of ik daar oog voor had. In de keuken zaten ongeveer twaalf vouwen aan de keukentafel te kletsen met elkaar. De meesten droegen lingerie, een paar waren naakt. ,,Zo welkom in mijn slettenstal'', stelde de vrouw die de deur had geopend me aan de anderen voor.
Ik wilde op een stoel gaan zitten, maar dat bleek niet de bedoeling. De vrouw sloeg hard met de zweep op tafel en zei dat ik altijd moest blijven staan, klaar om te dienen. ,,En als je het waagt toch te gaan zitten'', voel je mijn zweep op je kont slavin'', zei ze.
De vrouw stelde zich vervolgens voor als de huisoudste en daarom Hoofdmeesteres. ,,Dit is een huis voor vrouwen die lid zijn van het COR'', zei ze. Om hier te kunnen wonen moet je bereid zijn tijdens onze speciale lesbo-avonden kutten uit te likken. Wil je dat niet, dan krijg je hier geen kamer'', legde ze uit. ,,Zeg ik het goed meiden?'' vroeg ze de anderen. Die reageerden met een langgerekte kreet: ,,Jaaaaaaaaa Hoofdmeesteres, zo is het.''   

(wordt vervolgd...)

2838 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.