Ontmaagd op jonge leeftijd

Geplaatst door: cross-adria op 08-11-20

Velen gaan met dit verhaal een probleem hebben maar mij stoort het niet. Het heeft me gemaakt hoe ik was.


19 jaar geleden bleef ik vaak slapen bij mij beste vriend. We voetbalden samen, zaten al jaren dezelfde klas en we waren beste vrienden. Ik kende zijn ouders en broer goed aangezien ik er kind aan huis was.

Op een avond keken zijn vader, broer, hij en ik naar een film op tv. The naked gun 33/3. In deze film was een knappe vrouw en mijn aandacht ging daar naartoe. Op het eind van de film bleek dat de vrouw een shemale was. Wanneer de film gedaan was moesten we gaan slapen want het was al laat. Mijn vriend en ik hadden de gewoonte om altijd nog wat na te praten over de dag. Ook de vrouw kwam tersprake.

We deden stoer en zeiden dat wij ze zouden doen en ook aan haar paal zouden zuigen. En ik zei heel serieus dat ik me afvroeg hoe da zou zijn als meisje een paal in je te voelen gaan. Mijn vriend negeerde dit en we gingen slapen. Een uur later kon ik nog steeds niet slapen en ging ik plassen in de badkamer boven. Ik ging binnen en begon staand te plassen. Met mijn rug naar de deur hoorde ik iemand binnenkomen en dacht dat het mijn beste vriend was. 

Plots werd ik langs achter gegrepen. 1 hand op mijn mond en de andere op mijn middel. Ik heb je gehoord wat je zei tegen mijn broer. Je wou weten hoe een paal in je kont voelde? Ik knikte voorzichtig ja. Voor ik het besefte kreeg ik een enorme pijnscheut in mijn kont en zat hij in mij. Eerst deed het pijn maar naar mate het duurde genoot ik ervan. Hij spoot in me en zei: volgende nacht sta je hier weer of ik vertel aan iedereen dat je aan mij hebt gezeten in mijn slaap. Verschoten ging ik slapen en de volgende nacht stond ik er weer.

Op termijn werd ik zijn zaadslet en dit heeft 5 jaar lang geduurd. Ik ben hem dankbaar en heeft me opengesteld voor een nieuwe wereld 

4378 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.