Als travoTEEF bij een stel

Geplaatst door: travoteefpetra op 24-11-20

Hai lekkertjes van me,

Hier weer een geile belevenis van me, deze is al van n tijd geleden met n stel dat ik tegenkwam op chatgirl, ze waren op zoek naar een ervaren bisex travo. we chatten wat, en liet me ff keuren op de cam en toen kon ik langskomen. Ik had me thuis al goed voorbereid, en in elk geval gezorgd dat me kontje er klaar voor was. zo duidelijk waren ze wel geweest.

Het was in Spijkenisse, en toen ik naar de voordeur liep was het toch weer spannend, gelukkig bleek het idd het juiste adres en het juiste stel te zijn. Na een korte kennismaking werd ik goedgekeurd. In en hoekje transformeerde ik mijzelf in de (voor jullie inmiddels bekende) trovoslet, en terwijl ik naast de man op de bank ging zitten keek de vrouw verder naar de tv. Ondertussen begon de man mij een beetje uit te horen, en probeerde te achterhalen welke ervaring ik nu had, of ik echt bi was (ja, all the way!) , wat ik allemaal toeliet (heel veel, probeer maar uit) of ik me liet neuken (ja graag), of ik van volle vrouwekontjes hield (mmm jazeker) en veel meer nog.

Het werkte wel als n opwarmertje voor mij en terwijl de vrouw het einde van haar programma afkeek begonnen wij al beetje met elkaar te spelen. Het duurde dus niet lang of ik zat behoorlijk geil en hoerig uitgedost op de bank, en natuurlijk al n (half)stijve pik omhoog. Ik speelde ook even met de lul naast me en toen hij halfstijf was nam ik  hem ook snel in mn mondje om f fte zuigen. Soms is het gewoon handig om in het begin maar even te laten zien dt ik echt bi ben, dan weten ze tenminste wat ze aan me hebben.
Blijkbaar wond het de vrouw ook wel op toen ze mij met haar vent bezig zag, maar ze ging eerst nog ff naar boven om zich te verkleden. Samen met haar vent maakten we de woonkamer tot speelkamer, er kwam een groot matras voor de bank te liggen en er kwamen ook wat speeltjes te voorschijn.

We hadden de boel net helemaal klaar toen de vrouw weer binnenkwam, in een uitermate sexy setje dat bijna niets meer verborgen hield. Ze showde zich uitgebreid aan me en kwam tussen ons in op het matras liggen. Samen met haar vent liet ik mijn handen over haar lijf glijden en speelde met haar borsten. Ze zoende wat met ons beiden (ombeurten) en riep toen; ff proeven en nam meteen mijn travoklit in haar mondje mmmm , haar vent ging zo liggen dat hij  haar kon likken en tegelijkertijd zijn lul binnen mijn bereik kwam. Zo lagen we in een soort driehoeksverhouding lekker te likken en te zuigen.
Af en toe wisselden we wat van positie/volgorde zodat ik soms door haar en dan weer door hem gepijpt werd en ik dan of haar kutje likte of zijn lul in me keeltje kreeg.

Toen werd het tijd voor een volgende stap, zij ging op haar knietjes en terwijl haar vent achter haar kwam zitten , moest ik onder haar gaan liggen zodat ik haar kutje kon beffen terwijl ze ook geneukt werd. Af en toe haalde hij zn lul uit haar kutje en liet mij hem likken, ik proefde haar kutsappen.
Als beloning speelde zij met mn harde pik en volle zaadkloten. Na een tijdje vond ze het genoeg en ging ze liggen.

Nu wordt het tijd om me vrouw te neuken , riep haar vent, laat maar eens zien! Terwijl zij uitnodigend haar benen spreidde, kreeg ik een condoom om mijn keiharde paal. Ik kroop bovenop haar en duwde mijn lul naar binnen. Met langzame lange halen begon ik haar te neuken. Ondertussen zat haar vent op de bank en keek toe. Lekker kutje he, riep ie, Pak ze maar goed, daar houd ze van. Veel aanmoediging had ik niet nodig maar zo bekeken te worden gaf me wel een extra kick. Ik voelde hoe ze haar benen achterlangs om mij klemde en me met elke stoot die ik maakte stevig vasthield. Met steeds wisselende tempo neukte ik haar lekker door.

Na een tijdje was het tijd voor afwisseling. Ik kroop weer van haar af en moest op mijn rug gaan liggen, ze kwam bovenop me zitten en zakte zo op mijn nog steeds harde pik, ze boog voorover en we begonnen te zoenen. Haar vent kwam van de bank af en ging achter haar zitten. Ontspan je maar schatje dan komt nu wat je wilde vanavond... Jullie gaan me dp' en kreunde ze in mijn oor. Aan haar reactie merkte ik dat toen  haar vent haar kontje inschoof ze daar nog vrij onervaren in was. Het duurde even maar toen ze een beetje gewend was begon ze hard te kreunen weer. Met twee pikken in haar gaatjes genoot ze duidelijk.
Ik werd ook megageil van dit standje en moest me echt beheersen maar ze reed steeds wilder op mn pik en toen kwam ik (de eerste keer die avond) heftig klaar. Mn lul gleed er weer uit en ze zakte onderuit op het matras.

Ze ging op haar rug liggen en werd nu nog even goed door haar eigen vent genomen. Terwijl ze zich hard niet pakken speelde ik wat met mn pik die langzaamaan weer goed hard werd.
Het was wel duidelijk dat ze inmiddels opnieuw echt goed geil waren geworden, de vrouw ging op de tafel liggen met haar benen wijd en nodigde me uit. de hoogte van de tafel was precies goed op neukhoogte. En zonder al te veel moeite schoof ik me harde pik in haar kutje. Langzaam beginnend neukte ik haar. en ze begon wat te kreunen al. bij elke stoot bonkte de tafel net n beetje tegen de muur zodat het allemaal niet geruisloos ging....
Doordat ik stond kon ik goed stoten en ik genoot er behoorlijk van, ze is lekker he hoorde ik haar vent achter me zeggen, mmm ja behoorlijk beaamde ik .
Hij kwam dichter tegen me aan staan en voordat ik het echt doorhad voelde ik zijn dikke eikel tegen mn kontje aan, zonder verder iets te vragen duwde hij door. En zonder al te veel moeite schoof zijn harde pik mijn kontje in. mmmmmm Nu bepaal ik het neuktempo riep ie, en begon me te neuken terwijl ik in zijn vrouw bleef stoten. Ga je lekker schat, kreunde zijn vrouw ondertussen, jazeker , me ;lul zit in een heerlijk strak gaatje hoor.
Ik probeerde me aan te passen aan zijn ritme. en probeerde elke stoot door te geven aan zijn vrouw aan mijn pik. Het was duidelijk dat dit niet de eerste keer was dat ze dit zo deden gezien het gemak waarmee ze me zo in de sandwich hadden.
Terwijl ik haar neukte speelde ik ook wat met haar klitje en op een geven moment voelde ik hoe ze nog natter werd, begon te kreunen en weer klaar kwam. Ze liet mn lul uit haar glijden en ook haar vent hield even op.
En nu is het jouw beurt riep ze, ga liggen voor mn ventje! Terwijl ik op de tafel gelegd werd trokken ze mn benen verder uit elkaar en mn sterretje weer open. Opnieuw schoof zijn harde lul in mn travokutje en opnieuw begon hij lekker te stoten. Omdat hij rechtop stond ging het er niet zachtjes aan toe en bij elke stoot moest ik kreunen. Neukt ie lekker schatje, vroeg zijn vrouw en ik kon het alleen maar beamen, ja echt heerlijk hoor, ik geniet ervan. en terwijl ik me ongegeneerd op de tafel liet neuken keek ze toe, pakte er een dubbele dildo bij en begon erop te rijden, het was duidelijk dat ze nog (of alweer) geil was en moedigde ondertussen haar vent aan me goed te laten voelen wie de baas was. Mn pik stond keihard omhoog weer en dat nodigde haar uit om ook op de tafel te kruipen en zich op mijn harde travolul te laten zakken.
De tafel begon wel wat te kraken maar blijkbaar wisten ze wat ie aankon want ze gingen maar door. Opnieuw voelde ik het zaad in me pik omhoogkomen en kwam ik kreunend klaar.  Ze klom  weer van me lul af en ging met haar inmiddels echt natte kut op me gezicht zitten en ik maar likken tot ze opnieuw begon te kreunen en steunen tot ook zij klaarkwam.

Toen vonden ze het wel weer ff genoeg en gingen op matrasje liggen uitpuffen. Met zn drieën naast elkaar (ik aan de buitenkant) lagen we wat na te genieten. Toen mijn lul niet meer hard wilde worden vonden ze het blijkbaar tijd dat ik opkraste, ik kleedde me aan en ging naar huis.

En vond je bovenstaande zo geil dat je ook wel eens met me wil komen spelen? Stuur dan zeker een (prive)berichtje of laat wat achter op mijn profiel
xxx je sletje Petra

nb: lees ook mijn andere belevenissen eens! (zoek op travoteef in de verhalen)

2349 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.