Corona date

Geplaatst door: lucybi op 08-12-20

Zelfs in deze onzekere en moeilijke tijden had ik toch de nood om aan mijn seksdrive iets te doen. Dus ging ik via de gekende
sites op zoek naar een geschikte partner wat in normale tijden al heel moeilijk is. Na veel zoeken en chatten heb ik uiteindelijk een onderdanige man van 62 jaar uitverkozen. In zijn antwoord vertelde hij dat hij enorm geilde op crossdressing en dat hij onderdanig ingesteld was. Voor mij was dit nieuw daar ik zelf een overtuigde bttm ben, maar ik wilde dit wel eens proberen.
Op de afgesproken dag kwam hij dus naar mijn appartement. Na een korte kennismaking heb ik hem bevolen zich uit te kleden.
Ik had een mooi zwart latex rokje en een bijhorend topje aangetrokken met natuurlijk de bijhorende pikante lingerie. Dit alles aangevuld met kaplaarzen met high heels. Je kon het op zijn gezicht aflezen dat hij al behoorlijk geil was en zeker was dit te zien aan zijn aanzienlijk grote pik die begon te steigeren. Ik heb hem geblinddoekt en hem geboeid met zijn handen vastgebonden aan de grond met zijn kontje naar boven. Daarna heb ik zijn ballen afgebonden en er een gewicht aangehangen. Nu was het tijd om zijn sterretje eens gaan te bewerken. Met mijn latex handschoenen begon ik rustig zijn kontje te vingeren, eerst 1 vinger en bij vier ben ik toch weerstand tegen gekomen. Om te voorkomen dat zijn pik weer begon te steigeren kreeg deze geregeld een slag met de vingers. Je zag de pijn door zijn lichaam gaan, heerlijk gevoel van macht. Nu ging mijn aandacht naar zijn tepels. Eerst rustig nijpen en dan hard knijpen en draaien. Hij gilde lichtjes en daarom kreeg hij een balgag in zijn mond iets wat hij niet verwachte.

Daarna heb ik krokodillen klemmen op zijn tepels bevestigd en uit ervaring weet ik dat dit een stekende pijn veroorzaakt. Ondertussen was ik zelf geil geworden en was mijn clitje al stevig gegroeid. Ik heb hem bevrijd van zijn boeien en balgag maar de tepelklemmen bleven er opzitten. Ik plaatse mij in een zetel en zei dat hij zijn masker mocht afzetten. Nu bevool ik hem om min sterretje en mijn clitje te verwennen en als hij dit niet goed deed zou ik hem straffen door aan de tepelklemmen te trekken waar ik een ketting aan bevestigd had. Ik schoof vooruit zodat hij zicht had op mijn kutje. Voorzichtig begon hij te likken en stak geregeld zij tong diep in mijn kut. Daar kon ik wel van genieten en mijn clit begon weer te steigeren. Dus was het nu tijd voor zijn mond over mijn clit en daarbij mocht hij zijn handen gebruiken. Ik kreeg een geile lik sessie tot hij uiteindelijk mijn eikel begon te likken en erop begon te zuigen. Dit heb ik hem laten doen tot ik haast een orgasme kreeg. Normaal neuk ik zelf nooit maar ik stond zo geil, dus bevool ik hem zijn kontje als een wulpse teef aan te bieden. Rustig stak ik mijn eikel door zijn nauwe ingang. Ik hoorde hem kreunen wat verboden was, dus een stevige ruk aan de ketting als waarschuwing. Nu duwde ik mijn volledige pik volledig in hem, een zalig gevoel ging door mijn lichaam. Steeds sneller en dieper begon ik hem te neuken tot ik uiteindelijk tot een orgasme kwam. Ik spoot al mijn warm zaad diep in zijn slaven kont.

Toen ik bekomen was liet ik hem mijn pik zuiver likken en zuigen. Ik stak een butplug in zijn opening om te voorkomen dat mijn zaad er zou uitlopen. Zo zou hij straks moeten vertrekken. Zelf kreeg ik ook wel zin in een stevige pik. Ik heb hem vastgebonden op een bed en verteld dat ik hem als beloning ging berijden maar dat hij enkel mocht klaarkomen wanneer ik het hem zou zeggen. Eerst heb ik hem een stevige blowjob gegeven waarna zijn pik fier rechtop stond. Ik liet mij over zijn pik zakken tot hij volledig in mijn kut zat. Dan ben ik hem beginnen te berijden. Dit duurde een tiental minuten en zag aan zijn gezicht dat hij klaar was om zijn zaad te spuiten. Ik gaf hem de toestemming en hij begon wild te schokken. Ik voelde zijn ontlading en bevrijde op dat ogenblik de klemmen op zijn tepels. Door de pijn en zijn zaadlozing kreeg hij een enorm orgasme. Ik voelde zijn pik pulseren en het zaad diep in mijn kut spuiten. Hij trok aan zijn boeien door het orgasme maar daardoor versterkte alleen zijn onmacht nog meer. Na enkele minuten heb ik hem bevrijd en hem bevolen te blijven liggen. IK ben met mijn kont boven op zijn gezicht gaan zitten en duwde al zijn zaad eruit, daarna heeft hij mijn kut nog gretig uitgelikt en al zijn eigen zaad doorgeslikt. Na nog samen een heerlijke douche genomen te hebben en iets gedronken te hebben is hij toen voldaan vertrokken. Later heeft hij me nog gebeld voor in de toekomst nog eens af te spreken. Dit avontuur vond ik heerlijk en wil ik nog wel eens meemaken. Zijn er dus vrijwilligers, laat dan maar iets weten.

Groetjes en geile groeten
Lucy

4060 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.