Lekker gepakt door daddy in Geestmerambacht (waargebeurd)

Geplaatst door: melissa79 op 10-12-20

Ik was afgelopen juli in Geestmerambacht, weer nieuwsgierig of er op het naaktstrandje nog iets te beleven zou zijn. Ik wilde dit keer wel een keer zien wat er op het grasveldje tussen de bomen zou gebeuren. Ik durf nog geen lingerie aan naar zulke plekken, maar bij het uitkleden liet ik de circa 5 mannen die er waren wel even zien wat ik ben... een sletje. 


Na een tijdje iedereen te hebben geobserveerd, viel mijn oog op een man, circa 60 jaar, grijs kort haar. Ik besloot mijn handdoek naar de overkant van het veld te verplaatsen, ongeveer 10 meter naast hem. Hij gaf me een paar blikken en speelde stiekem met zijn paal. 

Ik besloot na een tijdje een paar rondjes te lopen, ook op het smalle paadje achter het veldje. Weinig actie helaas. Op een zeker moment als ik wil terugkeren naar mijn plek, zie ik de oudere man naast de bosjes, gluren naar een paar anderen en spelend met zijn pik. Ik zie nu dat hij precies de daddy look heeft die ik geil vind en een lekkere gladde paal van zo'n 19x6 cm. Ik besloot contact te maken. Ik liep vlak langs hem, ging een meter voor hem staan en bukte diep voorover, om te laten zien dat ik mijn kutje graag wilde aanbieden. 

Ik liep vervolgens naar hem toe en pakte zijn paal met mijn hand vast. Een heerlijke harde flinke paal was dat zeg. En ik kon het daar niet laten, hem even zo staand te pijpen. Ik zei hem even te wachten zodat ik wat glijmiddel op mn kutje kon smeren en een condoom kon pakken. Daarna liepen we naar het smalle bospad.... en zochten een stukje tussen de bomen. 

Om beurten begonnen we heerlijk aan elkaars palen te zuigen. Ik had mijn mondje bijna vol, zo dik was zijn pik. Na een paar beurten aan zijn heerlijke dikke paal te hebben gelebberd, besloot ik mn kutje maar een beetje op te rekken met een paar vingers. Ze was al lekker soepel en met 3 vingers moest die staaf toch naar binnen kunnen. Ik draaide mijn kontje naar hem toe. pakte een boom en bukte voorover. Hij schoof die heerlijke dikke lul zo bij me naar binnen, echt hemels lekker. Hij neukte me flink diep door en voelde me echt daddys sletje... beetje norse daddy met een lekker lijf en een forse dikke lul is te geil voor woorden. Ondertussen stond op een afstandje een andere oudere man zich stond af te trekken op onze heerlijk neukpartij. Daarna nog even lekker samen gespoten en afscheid genomen. Echt een heerlijk geile beurt voor deze slet.

....... Ik wil deze zomer zeker weer naar dezelfde plek en dan hoop ik dat hij er weer is. Als ik hem zie vraag ik meteen of ik mijn handdoekje naast hem mag leggen. Ik ga dan lekker op mijn zij liggen, hij dan ook en dan kan ik hem voortdurend blijven verwennen. Wat mij betreft mag iedereen op het grasveld het zien. En zou helemaal geweldig zijn om thuis met hem af te spreken, kan ie me lekker als zijn sletje behandelen en me pakken en doorneuken zoveel als hij wil. Ik zal zijn heerlijke zaad ontvangen en doorslikken, dat beloof ik.... hmmmm nu al zin.

4180 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.