Voor wat hoort wat

Geplaatst door: anouk1989 op 11-12-20

Ik had mijn vrouwelijke kant nog niet ontdekt, maar uit nieuwsgierigheid kwam ik op de chat terecht. Daar leerde ik verschillende mensen kennen. Meestal was het contact kortdurend, maar soms ook wat langer en diepgaander. Zo leerde ik ook Jaap kennen. Hij is een rustige man van 40 jaar, alleenstaand, met een doodgewone kantoorbaan en een niet al te bijzonder sociaal leven. Maar hij is erg vriendelijk, geïnteresseerd en best spontaan. We hebben elkaar een aantal weken berichten heen en weer gestuurd. Hij vroeg heel vaak naar hoe ik mijn vrouwelijke kant zou beleven en wat ik daarvoor nodig had. Ik vertelde hem over wat mij erin aantrekt, hoe ik mezelf wil zien en wat ik mooi vind. Ik vertelde over make-up, lingerie, verschillende seks speeltjes en mijn droombeeld van een latex jurkje. We hebben een tijd lang heel leuk contact gehad hierover, totdat hij mij op een ochtend ineens heel vroeg een bericht stuurde.

 

“Ik heb een cadeautje voor je, kom je die vanavond bij me uitpakken?” stond er in zijn bericht. Ik wilde blij als een kind meteen laten weten dat ik dat wilde, maar terwijl ik mijn bericht schreef, begon ik te twijfelen. Moet ik dit doen? Wat is dit? Waar gaat dit naartoe? Ik liet het berichtje gelezen in mijn inbox staan en ging aan het werk. Het bleef natuurlijk wel door mijn hoofd spoken en ondanks alle twijfel liet ik halverwege de ochtend weten dat ik dat wel wilde. We spraken om 19.00 uur af op zijn adres.

 

Trillend sta ik aan de donkere voordeur. Er zijn geen ramen te zien aan de voorkant. Ik denk eraan dat ik om zal draaien en toch weg ga. Maar toch neigt mijn vinger naar de deurbel en druk ik er zomaar op. Ik schrik. Heb ik dat nou echt gedaan? Het lijkt uren te duren voordat er iets gebeurt, maar dan hoor ik gestommel. De deur gaat open en Jaap staat daar. Precies zoals op de foto’s en vriendelijk zoals in de gesprekken. “Wat fijn dat je bent gekomen, kom gauw binnen” zegt Jaap. Ik loop met hem mee en we gaan een lange gang door. Het is er vrij koud, maar als we een deur door gaan en in de woonkamer komen is het er lekker warm. Jaap kijkt me aan en zegt: “Ik vind het heel leuk om je te leren kennen en ik heb je een cadeautje beloofd”. Hij pakt iets van tafel en geeft het aan me. Ik kijk hem aan met grote ogen. “Toe maar” zegt Jaap en verbaasd begin ik het uit te pakken. Er zitten verschillende kleine doosjes in en al snel zie ik wat hij heeft gekocht. Lippenstift, foundation, mascara, oogschaduw, kwastjes, sponzen en doekjes. Er verschijnt een grote lach op mijn gezicht en van blijdschap kan ik nauwelijks iets zeggen. “Ik zie dat je het leuk vindt” zegt Jaap lachend en ik knik enthousiast. We praten wat, drinken wat en dan zegt Jaap: “Zou je niet eens je cadeautje willen proberen en aan mij laten zien?”. Hij laat mij de badkamer zien met een grote spiegel en laat mij daar even alleen, zodat ik aan de slag kan.

 

Een tijdje later ben ik tevreden over het resultaat en kom ik de badkamer uit. Jaap zit op de bank en zegt me dat ik voor hem moet komen staan. Hij staat op en bekijkt mijn gezicht aandachtig. “Je ziet er geweldig uit” zegt hij zachtjes. Ik kijk naar zijn vriendelijke gezicht en hoor wat geritsel van metaal. Jaap maakt zijn broek open en legt zijn hand op mijn schouder. Zacht en toch stevig leidt hij mij naar de grond en hij duwt zijn pik in mijn gezicht. Als een reflex vouw ik mijn lippen om zijn pik en ga ik mee in het ritme waarin hij zacht in me stoot. Ik geniet hiervan en voel alleen nog maar zijn warme en harde pik in mijn mond. Het duurt niet al te lang voordat hij zijn pik eruit trekt. Terwijl ik naar zijn pik kijk trekt hij eraan en komt hij kreunend klaar in zijn eigen hand. “Goed zo schatje” zegt Jaap met een tevreden toon. “Ga nu maar weer naar huis”.

 

De volgende dag krijg ik weer een berichtje van Jaap. “Ik heb een cadeautje voor je, kom je die vanavond bij me uitpakken?” staat er. Ik wijs hem erop dat hij hetzelfde bericht heeft gestuurd als gisteren. Dan laat hij weten dat dit klopt en dat het geen foutje van hem is. We spreken opnieuw bij hem af. Nu minstens zo spannend sta ik weer voor de deur en doet hij open. Het lijkt nu alsof het niet meer zo lang duurt voordat hij open doet. Hij neemt me weer mee door de gang naar de woonkamer. Al snel zie ik het pakje dat daar ligt en Jaap geeft het aan me. Er zit een prachtig roze lingerie setje in, precies zoals ik het een tijd geleden aan hem heb beschreven. “Wil je je weer zo mooi opmaken en ook deze aantrekken voor me?” vraagt hij. Ik voel wel aan dat ik hier geen nee op kan zeggen, dus ik ga weer naar de badkamer. Een tijdje later kom ik weer naar hem toe en ik moet weer voor hem gaan staan. Hij bekijkt me van top tot teen. Ik voel me heel naakt zo, met alleen een beha en een slipje. Zijn broek valt weer op zijn enkels en hij duwt me weer naar de grond. Ik weet natuurlijk al wat hij wil en begin het ritueel van gisteren weer van voor af aan. Het ritme waarmee hij in mijn mond duwt gaat steeds sneller. Hij begint te kreunen. Ik voel hoe zijn pik door mijn speeksel steeds natter wordt. Dan trekt hij zijn pik weer uit mijn mond en ik bekijk zijn natte pik. “Kijk me aan” zegt Jaap en ik kijk naar boven, zodat ik hem in zijn ogen kan aankijken. “Doe je mond open” en automatisch doe ik wat hij zegt. Dan trekt hij nog een keer aan zijn pik en spuit hij in mijn gezicht. Het loopt een beetje in mond en een beetje ernaast. “Goed zo schatje” zegt Jaap met een tevreden toon. “Ga nu maar weer naar huis”.

 

De volgende dag krijg ik weer een berichtje van Jaap. “Ik heb een cadeautje voor je, kom je die vanavond bij me uitpakken?” staat er. Ik weet natuurlijk al hoe laat het is en we spreken weer bij hem af. Het gaat precies hetzelfde, ik bel aan, we lopen door de gang naar de woonkamer en hij overhandigt mij een ingepakt doosje. Als ik het doosje open maak zie ik een roze buttplug verschijnen. Ik pak hem vast en voel er een beetje aan. “Wil je je weer zo mooi opmaken, je lingerie aantrekken en deze inbrengen voor me?” vraagt hij. Ik wil hem niet teleurstellen dus al gauw ga ik naar de badkamer toe. Opgemaakt en met de buttplug in kom ik voor hem staan in de woonkamer. Jaap gaat staan, voelt met zijn hand aan mijn billen en duwt zachtjes tegen de buttplug aan. Zijn broek gaat op zijn enkels en ik ga vanzelf al op mijn knietjes zitten om hem te pijpen. Al snel neemt het ritme toe en begint hij te kreunen. Hij gaat steeds harder en duwt met zijn hand mijn hoofd verder naar hem toe, zodat hij nog dieper in mijn mond zit. Dan spuit hij terwijl hij mijn hoofd nog steeds vast houdt. “Slikken” zegt Jaap dwingend. Ik moet twee keer slikken en daarna kijk ik omhoog naar zijn gezicht. “Goed zo schatje” zegt Jaap met een tevreden toon. “Ga nu maar weer naar huis”.

 

De volgende dag volgt opnieuw een bericht van Jaap. “Ik zou heel graag willen dat je vanavond een bijzonder cadeautje komt uitpakken” staat erin. Er is niet veel nodig om mij te motiveren om naar hem toe te komen dit keer, dus om 19.00 uur sta ik weer voor zijn deur. Gretig kijk ik al rond of ik ergens een pakje zie liggen. Hij loopt naar de keuken, pakt iets dat ritselt en geeft het aan mij. Het is dit keer geen doosje, maar het is vrij zacht materiaal. Ik maak het open en zie dan een felrood jurkje van latex. Het is werkelijk schitterend met aan de voorkant helemaal gesloten tot aan de hals, de rug is iets lager uitgesneden en aan de onderkant loopt het jurkje uit in plooien. Het is precies waar ik van gedroomd had en wat ik hem een tijd geleden verteld heb. Dit moet een vermogen hebben gekost. “Ga je?” vraagt Jaap op een speelse manier. Natuurlijk weet ik wat hij bedoelt en ik ga naar de badkamer. Daar ligt de make up al uitgestald op het wastafel meubel, de buttplug ligt er naast met een flesje glijmiddel en het lingerie setje ligt er ook. Snel maak ik me op, schuif ik de buttplug erin en kom ik omgekleed bij Jaap terug. Jaap zit nog op de bank als ik voor hem ga staan. Hij staat op en duwt mij naar de grond. Zijn broek gaat nog niet omlaag. In plaats daarvan pakt hij iets van achter het kussen dat op de bank ligt. Hij gaat achter mij staan en pakt mijn pols beet. Als ik omkijk duwt hij mijn hoofd terug naar voren en ik voel dat hij mijn polsen aan elkaar vast maakt met handboeien.

 

Jaap gaat vervolgens terug op de bank zitten. Ik kijk naar hem in afwachting van wat er gaat gebeuren. Dan hoor ik gestommel op de gang. Er komt iemand binnen. Ik kijk naar de deur, terwijl Jaap zich niet lijkt te verroeren. Er komt een man binnen, geheel gekleed in het zwart. Zwarte trui, zwarte broek en zwarte schoenen. Maar het meest vreemde is nog zijn zwarte masker over zijn gezicht. Alleen zijn ogen zijn niet bedekt. De man gaat zonder iets te zeggen voor mij staan en doet zijn broek open. Hij duwt zijn pik hard in mijn gezicht en ik begin met mijn mond zijn pik te verkennen. Ik heb er duidelijk wat meer moeite mee, omdat deze dikker is dan die van Jaap. Maar ik doe ondanks dat toch mijn best en het lijkt hem te plezieren. Ondertussen zie ik in mijn ooghoek dat Jaap zich zit af te trekken. De man begint te hijgen en harder te stoten. Hij pakt mijn hoofd vast en duwt zijn pik er verder in. Dan voel ik hem in mijn mond klaarkomen. Vervolgens komt Jaap ook voor me staan en hij trekt met zijn vinger de hals van mijn jurkje naar voren. Terwijl hij dat doet trekt hij harder aan zijn pik en spuit hij zijn zaad in de hals van mijn jurkje. Hij laat de hals weer los en ik voel hoe zijn zaad zich verspreid tussen mijn hals en mijn borst. Jaap gaat weer zitten. De man in het zwart veegt zijn pik af aan mijn lippen en vertrekt.

 

Ik durf niets te zeggen. Ik kijk Jaap aan. Dan gaat de deur open. Alweer een man in het zwart, met dezelfde kleding en hetzelfde masker. Maar het is niet dezelfde man, zijn postuur is anders. Hij komt voor me staan, doet zijn broek open en ik begin hem te pijpen. Met nog de smaak van het sperma van de vorige man gaat mijn mond gretig over zijn pik heen. Hij stoot niet in mijn mond, maar hij laat mij zelf het ritme bepalen. Dan duwt hij ineens diep in mijn mond en spuit hij in me. Het is veel, enorm veel sperma. Hij duwt met zijn vingers mijn lippen op elkaar, net zolang tot ik begin te slikken. Dan vertrekt de man weer.

 

Ik weet niet wat ik moet denken. Ik weet niet waar ik moet kijken. Maar daar hoef ik niet lang mee bezig te zijn, want de deur gaat weer open. Twee mannen in het zwart komen binnen. Ze gaan niet voor me staan, maar achter me. Ze tillen me aan mijn handboeien omhoog en dwingen me te gaan staan. Ze nemen me mee naar de bank en duwen mij naar voren, zodat ik met mijn kont omhoog wijs en met mijn mond naar voren. Ik krijg een stevige tik op mijn billen. De buttplug wordt eruit gehaald. Dan gebeurt er heel even niets. Maar vervolgens komt de ene man voor me staan en de andere achter me. Tegelijkertijd gaat een pik in mijn mond en een pik in mijn kontje. Ik kreun, maar ik krijg meteen een tik op mijn billen. Een lange tijd gaan ze zo door totdat ze allebei stoppen. Ik hoor opnieuw gestommel, maar omdat ik nog steeds over de bank hang kan ik nu niet omkijken. Ik word weer opgepakt aan mijn handboeien en gedwongen om op mijn knieën te gaan zitten op de grond. Dan zie ik dat de twee andere mannen binnen komen die er eerder ook waren. Ze gaan in een kring om mij heen staan en Jaap komt er ook bij staan. Ze beginnen zich hevig af te trekken en na een korte tijd komt de ene na de andere over mij klaar. Van mijn gezicht tot over mijn jurkje tot in mijn slipje druipt het sperma. Dan vertrekken de mannen en alleen Jaap blijft achter met mij. “Goed zo schatje” zegt Jaap met een tevreden toon. “Ga nu maar weer naar huis”.

4598 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.