Onverwacht genaaid.

Geplaatst door: samanth op 20-12-20

Het is een warme maar droge zomeravond en ik ben weer eens geil van verlangen naar een lekkere lading zaad. Ik ben thuis en net klaar met werken. Het was een drukke vervelende dag geweest , de baas had me op kantoor geroepen vanwege mn bureaubladachtergrond waarop ik victoria’s secret modellen had gezet. Weliswaar mooi om te zien vond hij maar ongepast als er klanten langs zouden komen. Maar goed, eindelijk thuis.
Ik hang mn jas op en doe mn kleren in de wasmand en zet de douche aan. Ik ga me vanavond lekker aankleden en dan zien we wel denk ik bij mezelf.  Ik douche en scheer me doe een geurtje op en doe mn outfit die al sinds woensdag klaar ligt aan en bekijk mezelf in de spiegel. Lekker wijf denk ik bij mezelf.
Snel eet ik wat pasta doe een beetje oogpotlood op en duik naar buiten mn fiets op. Het is nu ongeveer 7 uur. Nog niet donker en er zullen zeker mensen naar me kijken als ik onderweg  ben naar mn nieuwe plekje.
Na een half uurtje trappen ben ik er en ik rijd het bosje in dat grenst aan het tankstation. Ergens achteraf zet ik mn fiets vast en loop via een van de paadjes naar een omgevallen boom. Ik ben hier nu al een paar keer geweest en heb genoeg activiteit gezien. Overdag als het nog licht is komen er wandelaars en die wil ik niet storen. Maar na een uur of zeven heb ik ontdekt komen de geile mannen tevoorschijn.


Ik zet me op de boom en neem een sigaretje en kijk sluiks om me heen. Het is nog rustig. De boomstam ligt met een korte verbinding naar beide kanten precies tussen de twee wandelpaden en biedt een redelijk overzicht. Door de bomen kan ik de lichten van de parkeerplaats zien en de silhouetten van de mannen, op zoek naar afleiding, die daartegen afsteken.
Als m’n sigaretje op is sta ik op en loop naar de overgang van het bosje naar de parkeerplaats toe en zie verschillende mannen rondlopen. Al gauw zit er eentje achter me aan en ik doe  of ik iets laat vallen. Zodra ik me buk  voel ik twee handen op mn billen die doorglijden naar mn heupen en me dan stevig tegen een dikke bobbel aantrekken. Ik kreun zachtjes, dit voelt wel aan als een lekker exemplaar en terwijl ik langzaam omhoog kom, ervoor zorgend dat ik die bobbel blijf voelen, doe ik mijn armen langzaam naar achter en zoek met mn handen naar de broek met de bobbel snoepgoed erin. De man rijdt eerst een beetje droogneukend tegen me aan, draait me dan om en duwt me op mn knieën. Doet zelf zn broek open en haalt zijn pik tevoorschijn. In half harde toestand een vrij aardig exemplaar van een cm of 16 maar wel lekker dik. Met mn tong verken ik de stam van boven naar onder en neem dan zijn geschoren ballen in mn mond. Terwijl i daar voorzichtig op zuig voel ik de pik verharden. Ik laat de ballen uit mn mond glijden en lik de stam weer van onder naar boven en neem dan zachtjes de eikel tussen mn lippen. Met mn hand masseer ik nu zn ballen die al aan het verstrakken zijn en begin met mn tong rondjes te draaien om de eikel. Als ik eenmaal genoeg speeksel heb probeer de pik in een keer helemaal naar binnen te glijden en na een paar goede halen kan ik met mn lippen mn hand voelen die nog steeds bezig is met zn ballen.
Langzaam begin ik de pik volledig in en uit mn slettemondje glijden. Hij komt net niet in mn keel maar de dikte maakt dat ik van boven volledig opgevuld ben. Ik versnel nu het tempo en voel zn ballen verstrakken en de stam wordt keihard in mn mond. De man pakt mn hoofd vast met zijn beide handen en begint me steeds sneller in mn mondje te neuken. Na enkele minuten gebruikt te zijn in mn slettemondje begint de man te kreunen, z’n ballen staan zo strak als maar kan en het voorvocht loopt al enkele seconden mn keel in en dan komt de eerste straal . Meerdere stevige stralen volgen en ik slik alles gretig door. De man haalt zijn pik uit mn mond en ik bedank hem maar hij zegt niks, draait zich om en loopt gauw weg.


Dat was nummer een denk ik bij mezelf en terwijl ik de laatste restjes zaad nagenietend door mn mond laat gaan en dan doorslik, fatsoeneer ik mijn kleren en bgein weer naar de ingang te lopen. Voor ik daar aankom merk ik dat ik meer fans heb en ik sla af een ander padje in en zie 2 oudere mannen me volgen. Al gauw halen ze me in en grijpen me vast. Ik wordt uitgemaakt voor sletje, zaadgeil sissyhoertje, cumdump, vies kutje en ze duwen me op mijn knieën.
De een ontdoet me van mn topje en gebruikt dat om mn handen achter mn rug aan een boom vast te maken, gelukkig gaan ze me niet neuken denk ik bij mezelf want technisch ben ik nog maagd. Ik heb wel een dildo al gebruik ik die niet heel vaak ik wil namelijk strak zijn als ik besluit om het voor het eerst te doen en niet zo’n uitgelebberde sissy.  Ik zit op mn knieën te wachten op de volgende vernedering en zie dat beide heren klaar staan om gepijpt te worden. Dat doe ik met alle liefde en al gauw heb ik twee volle ladingen in mn gezicht waarna de mannen andere mannen erbij halen om door mij te laten pijpen. Dat gaat zo ongeveer een anderhalf uur zo door , ik heb nog nooit zoveel zaad op me gehad. Dan is er opeens commotie op de parkeerplaats en zijn er politielichten te zien,  iedereen vlucht weg en ik word alleen achtergelaten.
Na een tijdje gaan de lichten weg en is het me gelukt om me om te draaien en te kijken of ik mezelf los kan krijgen. De knopen zijn erg stevig en zo zit ik enige tijd zonder erbij na te denken met mn kutje geil omhoog aan de knopen te peuteren als ik knakkende takken hoor. Als ik omkijk staan daar twee mannen geil met hun broek op de knieën en twee harde pikken zich af te trekken terwijl ze naar me wijzen. De een zegt tegen de ander ‘ moet je kijken die hoer zit gewoon klaar’, ‘ja zegt de ander daar moeten we wat aan doen!’. Ze doen de twee stappen naar voren die ze van me verwijderd waren en ik voel twee handen op mn heupen ‘Wij gaan jou eens stevig door neuken sletje maakt niet uit wat je zegt of doet, als je zo in het bos klaar zit dan vraag je erom!. Gelukkig is hij niet ruw als hij merkt hoe strak ik ben maar duwt toch onverbiddelijk zijn pik langzaam naar binnen. Van binnen ben ik een beetje in paniek want dit is niet wat ik gepland had. Als ik zijn buik tegen mn billen aanvoel en de volheid van mn kutje en de langzaam uitschuivende beweging van de pik in me kan ik niet anders dan geil kreunen. De pik glijdt nu weer langzaam  naar binnen en ik begin aan het gevoel te wennen. Langzaam voert de man het tempo op terwijl zijn vriend ondertussen voor me is komen staan. ‘pijp die maar eens lekker hard hoertje’ en gehoorzaam open ik mn mond  en neem de pik in m mond. Deze lijkt niet echt groot maar als ik begin te zuigen voel ik hem groeien tot een respectabel formaat. De groeiende pik komt nu al bij de rand van mn keel en is nog lang niet op volle sterkte. Ik begin genietend te kreunen van het lekker gevoel van de pik die nu met een redelijk tempo in en uit me pompt en de andere pik die me nu langzaam in mn keel aan het neuken is. 

Ik voel me echt een topslet nou en terwijl de twee mannen van plaats verwisselen zie ik dat we publiek hebben. Verschillende mannen staan zich af te trekken op het tafereel waarin ik de hoofdrol speel. De twee mannen neuken me helemaal suf en ik wordt door alle aanwezigen aangemoedigd om harder tegen te bewegen en ik doe mn best om alle aanwijzingen op te volgen.  Verschillende omstaande mannen houden het niet meer en spuiten hun lading over mn lichaam. De beide heren die me aan het afwerken zijn houden het aardig  vol maar ook zij houden het op een gegeven moment niet meer. En terwijl de ene mn kutje helemaal vol spuit , ik kan de stralen gewoon voelen in mn kutje,  vult zijn vriend mijn mond terwijl de laatste omstanders nu ook hun zaad aanbieden. De man die in mn mond aan het klaarkomen is blijft maar spuiten en ik krijg het allemaal maar net weg. Dan voel ik de andere man uit mn kutje glijden en ik val op de grond terwijl ik zelf spontaan klaarkom van al dat seksuele geweld. De twee mannen blijven even wachten en rapen me dan bij elkaar. Vegen me een beetje schoon en vragen of het met me gaat. Ik zeg ik moet even bijkomen en probeer mn kleren een beetje te recht te trekken. Met zijn drieën roken we een sigaretje en kletsen een beetje. Een van de mannen geeft aan te moeten plassen en loopt weg. Ik draai me om om mijn sigaret uit te duwen en weg te gooien en voel weer twee handen op mn heupen. Joepie denk ik bij mezlf hij heeft weer zin en ja hoor voor ik het weet zit ik weer op mn knieën en ben ik lekker met mn speelgoed bezig . Ik pijp de man diep en vraag hem me in mn mond te neuken. Hij pakt mijn hoofd vast en begint zijn pik weer lekker in mn mondje te pompen. Zijn vriend is ondertussen ook weer terug en ziet dat we bezig zijn. Hij doet zn broek weer omlaag en begint zicht naast ons af te trekken. Als ook hij weer op volle sterkte is duwt ie zijn vriend aan en zegt ‘ laat mij die slettebek ook ff afwerken’.  De man haalt zn pik uit mn mond en zn vriend neemt het werk over en neukt me lekker diep in mn keel. De andere man heeft ondertussen zn vriend vanachter gepakt en begint hem stevig te neuken terwijl hij mij in mn mondje neukt. Na enig gestoot voel ik de pik in mn mond verdikken. De man die zn vriend aan het neuken is haalt ook zijn pik weer voor mn gezicht en beide heren beginnen zich af te trekken en spuiten dikke stralen zaad in mn mond en gezicht. Ik lik beide pikken schoon en probeer er nog zoveel mogelijk zaad uit te krijgen. Als we alle drie klaar zijn wensen we elkaar een fijne avond en beide heren lopen weg. Ik fatsoeneer mn kleren en zoek dan mn fiets op. Ik steek een jointje aan en heb zin om bijna naakt te lopen met alleen mn lingerie en mn pruik op. Ik doe mn topje in mn tas en pak mn fiets en loop het bosje uit alleen gekleed in het setje dat aan heb op foto 4 op mn profiel.
Als ik dichter bij de bebouwde kom ben doe ik mn topje weer aan fatsoeneer mn rokje zodat er niks te zien is. Stap op de fiets en rij naar huis. Waar ik me lekker douche en dan met een filmpje op de bank in slaap val.

4671 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.