Kerst met de buurjongen.

Ik was gaan wonen in een leuke flat, 10 hoog mooi uitzicht. Leuk balkon, mooi vrij uitzicht en geen binnen kijkers. Het was best wel weer even wennen om weer alleen te zijn maar weer alle tijd van de wereld voor mezelf. Nadat na een maand of 2 alles op zijn plek stond en ik een beetje gesetteld was begon ook weer die kriebel van crossdressen. Ik had nog wel wat spulletjes zoals stringetjes en kousen, en een rokje. Het aan doen van die mooie zachte kousen was een soort thuis komen. Dat was (te) lang geleden! Het dragen van panty’s en kousen begon weer uit te maken van mijn dagelijkse kleding en droeg het ook vaak onder mijn normale kleding. Dat gevoel gaf me echt een kick om stiekem iets sexy’s te dragen onder mijn normale kleding. Ook was ik al weer tot de conclusie gekomen dat harige benen echt niet konden met nylons aan. Dus alles netjes geschoren, mooi zachte benen. Wat ik vroeger ook wel deed was nagellak op de teentjes. Dus via internet een mooie rode kleur nagellak, en een lekker body lotion gekocht. Wat gaf dat een kick zeg!

 Maar de kriebel die ik had ging niet helemaal weg. Ik wou meer! Ik wou weer een collectie gaan opbouwen. Jurkjes, rokjes, korsetten, jarretel gordels, body, stringetjes, hakken, alles van nylon! Nu is dat tegenwoordig heel makkelijk via het internet te bestellen, en dat is wat ik deed. Ik bleef bestellen, elke keer als het weer salaris dag was, ging er een deel van naar mijn collectie.

 

Het nadeel van het vele bestellen was dat er ook een heleboel pakjes werden afgeleverd. En overdag was ik gewoon aan het werk. Dus werd het heel vaak bij de buren afgeleverd. Mijn buurjongen was meestal thuis, als de postbode weer langs kwam. En ik stond dat weer ’s avonds bij hem voor de deur om mijn pakjes op te halen. Het was een leuke jongen om te zien, mooi slank, licht gespierd altijd netjes verzorgt. Ik had hem al een paar keer gezien en me natuurlijk netjes voorgesteld toen ik naast hem ging wonen.

 Ik had al een tijdje leden een super mooi zwart satijnen jurkje besteld waarvan ik zeker wist dat het super sexy zou staan bij mijn nieuwe korset, kousen en mooie zilveren hoge hakken. Speciaal gekocht om met kerst te dragen, want zoals het naar uit zag was ik lekker alleen eerste en tweede kerst dag. Ik belde zoals altijd bij hem aan, om mijn pakje op te halen. Helaas niemand deed open en ik baalde enorm. Later toen ik net aan het eten was werd er bij mij aangebeld. Schrok me rot want ik zat in een paar zwarte kousen. Snel een jogging broek erover heen, en badslippers aan. Daar was Robin aan de deur. Hoi, ik heb een pakje voor je, zei hij. Hee super daar zat ik op te wachten dank je wel voor het aannemen. “Nou je hebt geluk dat in wat vergeten was en zag licht bij je branden dus ik dacht geef het meteen even af”. OK bedankt dat is heel lief van je zei ik. Hij vroeg ineens: “jij woont hier toch alleen?” Ik had het niet door waar hij op doelde en zei “ja dat klopt”. Ow ok zei Robin, Sorry dat ik zo brutaal ben maar ik zie steeds op je pakjes staan dat er woman’s clothing inzit (dank je wel Wish ;)). En ik zag ook regelmatig dat er pakjes van beenmode enzo verzonden worden aan jou. Ik kreeg het stik benauwd werd knalrood en begon een beetje te stotteren. Euuuhh ja euuh ja dat klopt inderdaad. Robin antwoorde heel simpel “ok cool!”. Kan je mij je 06 nummer geven, dan kan ik je appen als ik wat later thuis ben en dat je dan niet voor niks bij mij hoeft aan te bellen. Ik gaf mijn nummer en zei Robin gedag.  Nadat ik toch wel even bij gekomen was van de schok het nieuwe jurkje gepast. Wat zat dat lekker en wat stond het goed! Maar toch bleef het in mijn hoofd rondspoken dat hij waarschijnlijk wist van mijn “hobby”.

 Later op de avond kreeg ik een Brechtje van Robin. Hey hallo, ik app je even zodat je nu ook mijn nummer hebt. Ik stuurde terug: OK dank je wel. Bedankt dat je altijd mijn pakjes wil aannemen. Ja joh geen probleem toch? En ik hoop dat het je past wat erin zat, berichte Robin. Ik neem aan dat je dit zelf draagt? Doe je het al lang?. Ik gaf hem eerlijk antwoord op zijn vragen. We waren nog een tijdje zo aan het appen.


Hij zei dat ie het heel erg fijn vond dat ik zo eerlijk en open de vragen beantwoorde. “Ja want als je gelogen had ik dat natuurlijk meteen door, Ik zag namelijk een dat je een paar zwarte nylons aan had, en je teen nagels waren rood gelakt.” Ik kon mezelf wel voor de kop slaan, natuurlijk kon hij dat zo zien, lekker handig om badslippers aan te doen! OK, ik moet nu helaas stoppen, ik moet gaan slapen. Welterusten.

 Het bleef lang onrustig in mijn hoofd. Wat een bijzondere ervaring. En wat onwijs leuk dat hij er zo normaal mee om ging, allemaal oprechte vragen. En baalde van die badslippers, maar aan de ander kant was het ook wel weer erg spannend dat hij er van weet.

Een paar dagen voor 1ste kerst dag kwam ik Robin tegen in de lift. Hoi hoe is het? Ja prima hoor en met jou? Ja Alles is goed. Nog plannen voor kerst? vroeg ik. Nee niet echt ben gewoon lekker thuis zei Robin. Ow ok jij ook al? Zei ik. Ik nam afscheid van hem en ging naar binnen. S’avonds keer ik ineens een app-je. Het was van Robin. “Hoi ik hoop niet dat je het brutaal vind van me maar zou je het leuk vinden om eerste kerstdag samen door te brengen? Dan kunnen we samen misschien wat koken en misschien een filmpje kijken.” Ik wou eigenlijk deze dag lekker voor mezelf houden om in me nieuwe outfit lekker rond te lopen de hele dag. Ik stuurde terug: “Nou het klinkt wel heel gezellig maar ik had al wat gepland voor die dag.”  Robin stuurde terug: “Ik zou het niet erg vinden als ik die dag samen met jou zou kunnen doorbrengen en jij iets moois aan zou willen doen voor mij.” Mijn hart slag was meteen 10000 slagen per seconden. Hij zou wel bij mij willen zijn als ik helemaal in mijn outfitje zou zijn? Dat had ik nooit verwacht. Ik heb ook nog nooit mezelf zo getoond aan iemand. Wat moet ik doen? Paniek! Robin stuurde: ”Je hoeft je niet te schamen hoor, en vind het eigenlijk wel onwijs sexy. Je zal vast wel een leuk setje hebben besteld speciaal voor kerst. Je hebt genoeg pakjes gekregen afgelopen tijd hahaha!” Ik vond zijn reactie zo relaxed, en gaf me toch wel een goed gevoel. Maar durfde er nog geen antwoord op te geven. Later op de avond dacht ik waarom ook niet? Dit is al waar ik zolang over fantaseerde en nu kan het werkelijkheid worden! Met trillende handjes stuurde ik hem: “Ik heb er over nagedacht en het lijkt me super leuk om samen 1ste kerstdag te vieren. Ik hoop wel dat dit tussen ons blijft en dat ik je kan vertrouwen.” Robin: “Top dan staat het in me agenda. Ik ben rond 10:00 bij je. Je kan me 100% vertrouwen, dit blijft tussen ons”

Eerste kerstdag 6:00, ik besluit toch maar op te gaan staan, want van slapen komt toch nu echt niks meer. Jemig wat ben ik zenuwachtig voor deze dag. Eerst maar eens een bak koffie pakken en misschien wat lichts ontbijten. Nadat dit op was, de badkamer in gegaan om alles netjes te scheren, en mezelf even grondig te wassen. Me benen als eerste helemaal glad geschoren, daarna mijn kruis, billen, en zo verder alles omhoog netjes kaal. Lekker alles in gesmeerd met body lotion, en had in tussen ook al een flinke erectie. Eerst nog maar een bak koffie, dan kleed ik me zo dadelijk wel verder aan. Onder tussen dat de koffie aan het afkoelen was ook nog even netje een nieuw laagje knal rode nagel lak op mijn teentjes gedaan. Dat zag er allemaal weer netjes uit.


Nadat de koffie op was, en de nagellak droog, was het tijd om me om te gaan kleden. Het was al 8:45, maar de tijd leek zo langzaam te gaan. Ik had het hele outfitje al klaar liggen. Eerst ging het mooie zwart/rode korsetje aan. Daar gingen de cup-vullers netjes in, zodat er een mooie zwarte vulde cup tevoorschijn kwam. Een paar  mooi 15den zwarte naadkousen met cuban-heels en rode naad, speciaal voor kerst. Deze maakte ik vast aan de 6 jarretel straps, en stelde deze goed af. Ik deed mijn cockring om en deed een mooie kanten string aan. Een mooie (nep)gouden enkelbandje om mijn mooie zachte nylon kousen te accentueren. Het jurkje wat ik al een tijdje geleden gekocht had speciaal voor kerst gleed heerlijk glad over mijn lingerie heen, en paste perfect. Daarbij nog een paar lange satijnen handschoenen aan. Mijn zilveren open hakken met bandjes maakte het allemaal mooi af. Ik keek naar mezelf in de spiegel, en werd opgewonden van me eigen aanblik. Wou wat zag dat er sexy en wat voelt dit toch onwijs fijn om te dragen! Allen mijn zenuwen gierde door mijn lijf, Waar ben ik in godsnaam aan begonnen dacht ik nog. Zou hij me wel mooi vinden? Wat zou ie dadelijk zeggen? Wat gaan we dadelijk allemaal doen?

Om iets over 10:00 kreeg ik een apje, Het was van Robin. Hoi hoi, ben je er klaar voor? Ik wel, heb er zin in! Ben benieuwd wat je aan hebt was zijn berichtje. “Ja ben er helemaal klaar voor hoor!” stuurde ik terug. Ok dus ik kan nu ook al komen? Ik antwoorde “Ja je zou nu ook al kunnen komen. Ik ben alleen wel heel zenuwachtig hoor!” Maar een antwoord kwam niet. Nee in plaats daarvan ging de deurbel. Ow shit daar is  hij al! Mijn hartslag was meteen 200+ droge mond, gierende zenuwen. Ik liep naar de voor deur. Keek even door het raampje of Robin het echt was. En ja hij was het! Ik deed de deur open, maar wel zo dat ik een beetje achter de deur stond. Hij kwam binnen. Hoi hoi! Zei hij vrolijk. Hij liep met mij naar de woonkamer. Wow! Zei hij. Ik wist niet zo goed wat ik verwachten moest maar wat zie jij er super mooi en sexy uit! Dank je wel, zei ik verlegen. Ik heb een kleinigheidje mee genomen. Hij gaf mij een fles rode wijn en een doosje bonbons. “dank je wel” stamelde ik. Wil je wat drinken? Ja doe maar een bakkie zei hij. Ik had twee kopjes koffie gemaakt, en ging naast hem op de bank zitten. “Dank je” ik lachte naar hem. We begonnen een beetje te praten of koetjes en kalfjes, dronken de koffie op. Na een poosje zei Robin: “Ben je weer een beetje minder nerveus? Ik wel want ik wat op van de zenuwen.” Ik voelde me inderdaad wat vertrouwd bij hem. Ik zei: “jazeker ik was ook heel zenuwachtig, heb bijna niet geslapen vannacht.” Haha ik ook bijna niet. Ik heb al zo lang een fantasie dat ik zo iemand als jou zou ontmoeten. Ik weet dat ik zo lang als ik het me kan herinneren biseksueel ben. Ik heb nu een paar keer gedate met een andere man, maat dat was gewoon niet wat ik zoek. En nu ik jou zo hier naast me zie zitten weet ik zeker wat ik wel zoek, en wil. Je hebt echt hele mooie benen. Ik ben zo gek op mooie gekousde benen, sexy hakken mooie sexy voetjes. Word er super geil van eigenlijk. “Dank je” was mijn korte antwoord.  Wil je nog een bakkie? Ja graag was het antwoord.


Ik kwam weer terug uit de keuken met twee bakkies. Ik zie dat je heel netjes en zwoel kan lopen op die geile hakken van je. Daar heb je vast wel even op moeten oefenen? Ik antwoorde: ”Tja eigenlijk niet zo bij nagedacht. Ik loop al best lang op hakken en heb er nooit moeite mee gehad.” Ik ging naast hem zitten. Maar wel zo naast heb dat ik bijna tegen hem aan zat. Ik voelde een hand op mijn been. Hij was me zachtjes aan het stelen. Sorry zei hij, maar deze benen vragen er gewoon om om gesteeld een aangeraakt te worden. Ik zei:”Jij mag overal aan zitten”. Blijkbaat liet Robin zich dat geen tweede keer zeggen. Mijn beide benen werden van top tot teen gestreeld. Wil je zoenen> vroeg hij. Ik zei dat ik nog nooit met een man gezoend had. Hij begon me toch te zoenen. Wat voelde dat verbluffend fijn! Hij was een goede zoener. Onze tongen gleden heerlijk langs elkaar heen. Ik werd hiet nog meer opgewonden van. Ik begon hem over zijn paal te glijden. Dat was heerlijk zeg om zo’h harde paal te voelen in mijn handen. Hij fluisterde zachtjes in me oor, ik wil je benen zoenen. Ik stemde toe. Hij begonen mijn nylon benen te strelen en te zoenen. Hij kwam bij me enkels aan. Wat een onwijs sexy enkel bandje heb je om, ik vind dat echt heel geil zulke sexy details. Ineens begon hij mijn voetjes te kussen. Je hebt echt sexy voetjes. Super geil om die mooie rode nageltjes te zien, heb je dat speciaal voor mij gedaan? Ja antwoorde ik. Vind je het erg als ik je hakken uit doe? Nee hoor ga je gang. Hij deed mijn hakken uit. Ooh man wat geil dit, ik ben zo gek op van die mooie kousen zoals jij ze aan hebt. Heerlijk gewoon. Mijn beide benen lagen bij hem op schoot. Hij was heerlijk mijn benen en voetjes aan het stelen. Ik voelde zijn hand ook steeds hoger gaan en me jurkje onder. Ik begon met mijn voetjes over zijn paal te glijden. Mijn jurkje gleed hierdoor een beetje om hoog. Wat voelde zijn paal heerlijk hard aan. Hij gleed met zijn hand over mij kei harde paal heen, en wat voelde dat goed zeg! Ik zei tegen hem, ga eens staan. Hij ging netjes voor me staan. Ik begon hem uit te kleden. Ik maakte zijn broek open, en deed hem omlaag. Ik zag dat hij niet eens een onderbroek aan had. Zijn paal zwiepte meteen in parate stand uit zijn broek. Hij was netjes geschoren, en had best wel een flink formaatje. Ik begon hem zachtjes over zijn schacht heen te kriebelen. Ik zag dat hij een druppel voor vocht lekte. Ik ging op mijn knieën voor hem zitten. En eigenlijk voordat ik er bij na kon denken likte ik deze van zijn eikel af. Wat een heerlijke smaak was dat. Ik begon met alleen mijn tong zijn hele paal te likken. Van het puntje van zijn eikel tot de basis. Met mijn andere hand was ik lekker met zijn ballen aan het spelen. Ik nam zijn eikel helemaal in mijn mond. En begon hem zo goed als ik kon hem te pijpen. Ik had nog maar weinig ervaring en deed het zoals het mij zelf ook lekker leek. Hij kreunde van genot. Ohhh fuck wat doe je dat lekker zeg kwam er naast het gekreun uit. Ik was echt heerlijk aan het genieten. Ik probeerde hem zo diep mogelijk in mijn keeltje te nemen. Met me tong gleed ik lekker over zijn eikel heen. Het kreunen ging snellen er hij begon zachtjes te stoten. Oohhhh schatje ik ga zo komen. Ik had nog nooit een paal in me mond laten klaarkomen maar ik was vast besloten daar verandering aan te brengen. Ik voelde ineens zijn pik nog groter worden en zijn eikel zwelde helemaal extra op. Voordat ik het wist werd er een dikke warme staal zaad in me mond gespoten. Ik schrok hier toch wel een beetje van. Het smaakte een beetje ziltig en prikte licht. En eigenlijk was er niks vies aan! Ik vond het geweldig!! Een tweede straal volgde snel, en ik ging lekker door met zuigen. Net zolang dat al zijn zaad eruit was. Wat een ervaring!


Ik ging weer naast hem op de bank zitten. Hij vroeg aan mij, En hoe vond je dat? Ik zei dat het geweldig was, en dat ik dat vaker zou doen. Waarop hij antwoorde nou je hebt de hele dag, dus als je zin hebt, gewoon doen niet vragen. Ik zei dat het voor mij de eerste keer was. Blijkbaar was Robin hier erg verbaast over. Dit was echt een van de beste pijp beurten die ik gehad heb. Ik voelde me erg geveild. Nu is het mijn beurt jou lekker te laten spuiten. Doe je jurkje maar lekker uit schat beveelt hij mij. Ik ging staan deed mijn jurkje uit. Kijk zei Robin, Zo zie ik je het liefste. Mooie lingerie, Super geile kousen, en een paal die bijna uit het slipje knalt. Hij begon mijn benen te zoenen, langzaam glijd zijn hand over mijn kei harde paal heen. Hij trok mijn stringetje naar beneden. Oohh wat een mooie pik heb jij, zo heerlijk mooi glad, en super geil. Mmm heerlijk een cock ring zou jou heel goed staan denk ik. Hij begin met zijn hand zachtjes zijn paal te strelen. Hij begin mij zachtjes af te trekken. Langzaam begon Robin mijn eikel te kussen en begon te likken. Ik sloot mijn ogen en genoot heel erg van wat hij deed. Hij zoog mijn pik zo zijn mondje in, en begon me hartstochtelijk te pijpen. OMG dit had ik nog nooit mee gemaakt. Wat een heerlijk mondje was dit. Zijn tong gleed zo makkelijk over mijn eikel heen. Ik begon bijna klaar te komen en kreunde zachtjes, Ooh schat ik kom bijna! Robin stopte meteen met pijpen, keek me aan, en zei “Nee je mag nog niet komen. Ik bepaal wel wanneer jij komt en jij niet.” Hij begon wat harden in me ballen de knijpen en gaf mij pik een paar tikken. Als je weer een slappe pik hebt ga ik weer veder met je. Ga maar even wat te drinken halen. Zei hij. In de keuken voelde ik mijn kloppende paal langzaam aan weer slap worden. Ik kwam weer terug en ging tegen hem aan zitten. Dank je wel zei hij, terwijl mijn pik meteen weer werd vast gepakt. En zonder wat verder te zeggen begon hij weer te pijpen. Binnen een aantal seconden had ie mijn paal weer keihard gemaakt, sterker nog hij was nog harder als zojuist. Blijkbaar had Robin ook nog een tweede versnelling met zijn tong. Hij was echt hard aan het zuigen, en voor dat ik er erg in had kwam in kreunend klaar. Normaal kom ik in stilte klaar maar dat was nu echt geen optie. Ik voelde mijn warme zaad op zijn tong belanden. Fuck wat een sensatie, en hij stopte langzaam met pijpen. Hij kwam met zijn mond naar de mijne toe en zonder dat ik het door had begon hij mij te tongzoenen. Robin had nog niks doorgeslikt, en proefde mijn eigen nog warme zaad in mijn mondje. Het tongen ging zo wel een 10 min door. Nadat we beide alles doorgeslikt hadden zaten we lekker op de bank tegen elkaar aan. En hoe vond je dat? Ik kon maar twee woorden bedenken: Geweldig, en Meer! En dat te bedenken dat we nog steeds heel de middag en avond voor de boeg hadden!

6683 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 32)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.