Oh Oh Den Haag

Geplaatst door: moniekbruin op 29-12-20

Een tijdje geleden moest ik een paar dagen in Den Haag zijn en omdat mijn werkuren nogal eens afhankelijk zijn van de klantvraag had ik een hotelkamer genomen in het Babylon hotel. Na te zijn in gecheckt en mijn koffer op mijn kamer te hebben gebracht begon ik wat leuke dingen aan te doen. Een mooi rood setje met bh, string en jarretellegordel. Mooie rode kousen maakten het geheel af. Ik wilde naar de maze voor een lekkere geile avond en trok een broek en mijn jas aan deed mijn d-cups, een jurkje en een paar pumps in een tas en ging naar beneden. Ik ving flarden  van een gesprek in het Amerikaans-Engels op van een mooie, grote en slanke man die bij de incheckbalie stond. Ik nam nog wat water in de lobby en vertrok vlak achter de Amerikaan naar buiten. Op een paar meter afstand liep ik achter hem aan.
Hij stak op een gegeven moment de straat over bij boekhandel Douwes en ik volgde in zijn kielzog. Op ongeveer een paar meter van de Maze bleef hij staan om het pand te bekijken , ik sprak hem aan en vroeg of hij ook naar binnen wilde. Hij voelde zich enigszins betrapt en stamelde dat hij gehoord had dat hier wel wat Gay actie was. Hij zocht iets in de travestiehoek. Ik deed mijn jas open en zei; 'Zoiets als dit?'.

Zijn ogen puilden bijna uit en hij begon te lachen. Ik vertelde dat we in hetzelfde hotel zaten en misschien beter in mijn kamer konden afspreken. 'Yes, great. Let's do that', was zijn antwoord.
Teruglopend vertelde hij dat hij samen met zijn man in het hotel zat en of ik er iets voor voelde dat die ook mee kwam. Iets wat je me niet hoeft te vragen. Een volmondig 'Yes, of course' was mijn antwoord. Bij de Spar die vlakbij was kocht ik nog een fles wijn en we vertrokken richting hotel. We bleken op dezelfde verdieping te verblijven. Ik vroeg hem me een half uurtje te gunnen om mezelf op te maken en me klaar te maken. Ik ging mijn kamer in zette me in de make-up, bracht wat glijmiddel aan en al snel werd er op de deur geklopt. Enigszins zenuwachtig opende ik de deur en daar stond Mike samen met een evengrote en minstens zo knappe Afro-American die zich voorstelde als Leroy. We name een wijntje en gingen op bed zitten waarbij ik tussen hen in zat. Mike begon me te kussen en Leroy liet zijn handen over mijn benen, rug en borsten gaan.
Na hartstochtelijk te hebben getongd en hier en daar wat kleding te hebben losgemaakt ging ik op mijn knieen zitten en verloste de al flink gegroeide zaadstaven uit hun onderbroek. Ik nam Mike zijn pik eerst in mijn mond en daarna die van Leroy. Het duurde dan ook niet lang voor ze beide op volle oorlogsterkte waren.
Ik ging staan en ging met mijn kontje achteruit op mijn knieen op bed zitten. Leroy kwam voor me liggen zodat ik die heerlijke bruine staaf in mijn mond kon nemen, Mike kwam achter me staan en schoof langzaam maar zeker zijn penis bij me maar binnen. Ze deden niet voor elkaar onder en waren beide zo'n 18 cm lang en vier dik.

Zo werd ik heerlijk gespitroast.
Mijn tong maakte rondjes of Leroy's eikel en likte speels aan zijn toompje, ook nam ik zo nu en dan zijn ballen in mijn mond, ondertussen rustig geneukt wordend door Mike. Ik ving rustig zijn stoten op.
Na een minuut of tien voelde ik dat Leroy wilde klaarkomen, ik vertelde dat hij mijn mondje wel mocht volspuiten. Hier werd hij zo geil van dat ik zijn fallus nog verder voelde groeien en met een dierlijke grom kwam hij met dikke stralen in mijn mond klaar. Ik moest behoorlijk slikken om alles binnen te houden. Mike werd door dit geheel zo heet dat ook hij in me klaarkwam, ook hier voelde ik straal na straal bij me binnendringen. Na nog even te zijn nageneukt en Leroy's genotsknots geheel schoongelikt te hebben gingen we op bed liggen. Ook nu bevond ik me tussen deze twee studs in. Zo lagen we wel een half uur in elkaars armen. Langzaam elkaar strelend voelde ik weer wat leven in beide pretpalen komen. Ik lag nu met mijn kontkutje richting Leroy die langzaam bij me binnendrong. Ik tongde met Mike en zei hem dat ik hem wilde klaarpijpen en zijn zaad wilde slikken. Iets wat hij zich geen twee keer liet zeggen. Hij verschoof naar boven zodat ik zijn swans in mijn mond kon nemen. Leroy kreeg ondertussen de smaak te pakken en dreef het zaad van Mike diep in me. Ik pijpte Mike dat het een lieve lust was en masseerde zijn ballen met mijn vingers.

Nu was het Mike die zijn zaadmitrailleur in me leegde, weer moest ik behoorlijk wat slikken. Terwijl hij klaarkwam was hij tegelijkertijd met Leroy aan het zoenen. Leroy trok zijn sapstengel even uit me zei me op mijn rug te gaan liggen en neukte me vervolgens weer verder in deze houding. Ik had mijn benen hoog opgetrokken en voelde hem diep in me doordringen. Mijn handen lagen op een gegeven moment op zijn kont en trok hem nog verder naar binnen toe. Steeds sneller en feller werd ik geneukt tot ik hem voelde verkrampen en ik voor de tweede keer die avond volgespoten werd. Leroy verslapte en kuste me terwijl hij bezweet bovenop me lag. Ik voelde hem uit me glippen en wat zaad uit me lopen.
Uitgeput lagen we weer op bed.
Toen we weer wat waren bijgekomen van alle inspanningen namen we op een gepaste manier afscheid, al tongzoenend.
Ik had mijn buikje en kutje vol met zaad en nog twee dagen Den Haag voor de boeg. Ik hoopte beide hengsten de volgende avond weer te zien.

4724 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.