Het nieuwejaar in.

Ik had al een tijdje lang contact met een super lieve leuke cd. Ook hij was net zoals ik helemaal bezeten van nylons. We hadden elkaar via een chatsite leren kennen. Na een tijdje lang te hebben gechat moest hij helaas voor zijn werk naar het buitenland voor een aantal weken. Om toch makkelijk met elkaar in contact te kunnen blijven toch maar besloten 06 nummers uit te wisselen. Zo konden we via een chat app met elkaar blijven chatten. Ik wist dat hij niet in de gelegenheid was om komende weken ook maar iets met cd achtige dingen te doen. Hij moest een kamer met een collega delen. De eerste week was het stil op de app. Ik besloot hem toch een berichtje te sturen want ik miste het leuke contact toch wel.  Nadat ik een berichtje had gestuurd met “heey hoe is het daar? Gaat alles goed daar?” Kreeg ik meteen een berichtje terug. Ja het gaat goed hier qua werk maar ik mis het gevoel mijn nylon om mijn benen enorm! Baal er zo van dat ik nu niks kan dragen. Mijn benen zien er ook niet uit en moeten echt nodig weer geschoren worden! Haha. Tja hier is het gewoon als altijd, zit nu lekker met naad kousen, jarretel aan op de bank. Antwoorde ik. Ineens kreeg ik een heel erg stout gevoel en besloot hem te trakteren op een foto hoe ik er op de bank bij zat. Het was even stil. Ineens ging te telefoon, een inkomend beeldbel verzoek. Je raad al vast wel van wie dat was. Ik twijfelde enorm om op te nemen, we hadden elkaar immer nog nooit ontmoet en ook nog nooit gesproken. Met trillende stem en hart in me keel accepteerde ik de oproep.


Hey hallo, zag ik een best wel knap leuk persoon aan de andere kant zeggen. Hoi antwoorde ik een beetje nerveus. Dank je wel voor je super geile foto! Ik kreeg meteen een paal in me broek. Ik ben maar even weg gegaan en zit nu even op een stil plekje. We pratte zo nog een 10 min. door over koetjes en kalfjes. “Mare, laat nou een zien wat je aan hebt.” Zei hij. Ik toonde hem mijn in nylon gehulde benen. Ooooh woahh wat mooi zeg! Wat ben je toch een sexy ding! Ik zie dat je ook een flinke paal in je stringetje hebt zitten. Die kan wel wat vrije lucht gebruiken. Ik haalde mijn hare paal uit me string tevoorschijn. Wat een onwijs mooie paal heb jij! Die zou ik zo graag eens lekker willen likken en in me mondje voelen spuiten! Ik voelde mij heel erg op me gemak bij hem. Zo erg zelfs dat ik me gewoon begon af te trekken. Ik zou dat je nu ook bij me bent. Ik kan wel een paar lekkere warme zachte lippen om me eikel heen hebben nu. En een lekkere tong over me schacht heen. Mmm zo lekker! Ik merkte dat ik klaar begon te komen. Ik kreunde zachtjes, ohh schat ik ga komen! Ja lekker! Spuit al je warme zaad maar lekker over de nylonkousen heen! Ik Spoot kei hard en mikte zo goed als het kom zodat ik me eigen kousen helemaal onderspoot. “Mmzzz zo lekker schat! Lik je eigen zaad maar van je benen af!” zei hij kreunend. Ik begon het nog warme zaad van me been en me kousen af te likken. Ineens hoorde ik hem kreunen en heftig ademen. Het beeld ging naar beneden en zag dat hij zichzelf ook tot een hoogte punt had geholpen. Hij liet zijn hand zien die lekke onder zijn warme zachte geile zaad zat, en zag hoe hij zijn hand schoon likte. Ik moet gaan schat hoop je snel weer te zien!


We stuurde elkaar af en toe en berichtje. Het was erg druk vertelde hij, en ze moesten een deadline halen. Maar zoals het er nu naar uit ziet was hij net voor de kerst weer thuis. Ik was erg blij om dat te horen, ik wou heel graag eens echt met hem afspreken. Ik stelde voor om dan zo snel mogelijk af te spreken, bij mij thuis. Helaas, ik heb nog wat verplichtingen met kerst enzo. Familie en vrienden willen mij ook weer zien. Weet je wat zullen wij afspreken om het nieuwe jaar samen in te luiden? Dan kom ik lekker op 31dec naar te toe, kunnen we meteen het nieuwe jaar goed beginnen. JA! Dat lijkt me  geweldig idee! Bij deze is dat afgesproken. “Heb je eigenlijk nog voornemen voor het nieuwe jaar?” vroeg hij. Ik antwoorde “vaak met jou afspreken en nog meer leuke en sexy dingen kopen. En eeuuh ja ik zou eigenlijk ook wel eens ontmaagd willen worden, hoog tijd dat ook gebeurt” Haha, daar wil ik je graag een keer mee helpen schat! Denk je wat je mij kan hebben? Ja ik denk het wel. Ben al een tijdje bezig met dildo’s enzo om er aan te wennen. Ben zo benieuwd naar hoe een echte voelt! “Dan moeten we maar eens kijken of we dat volgend jaar waar kunnen maken voor je! We spraken een tijd af voor de 31ste Helaas kon hij pas laat op de avond.

Ik zat de 32ste de hele dag al klaar, Had een mooi nieuw glitterjurkje aan met doorzichtige van nylon stof gemaakte inzet stukken, een zilver korset met aan de jarretels een paar zilver/parelmoer gekleurde kousen met zwarte naad. En een paar mooie zilverglitter hakken van 10 cm aan. Ik was de hele dag al knetter geil, en besloot me aan het einde van de middag toch maar even met een toy te spelen. Het ging steeds makkelijker om in me kontje een lekkere dildo te latten zakken. Waarom is dat toch zo’n lekker gevoel? Ik moest mezelf inhouden. Om 22:00 zou hij bij me zijn…


Om iets voor 22:00 kreeg ik een apje, Wil je de deur open doen ik sta bij je. Toch wel erg zenuwachtig liep ik naar de voordeur. Ik deed open. Daar stond hij dan. Ik zei met overslaande stem: “Kom snel binnen”. In de gang werd ik eerst goed geïnspecteerd. Wou wat zie jij er mooi uit! Was zijn conclusie. We gingen op de bank zitten, Ik wil eerst ff wat drinken dan ga ik me ook meteen omkleden. Nadat we een wijntje op hadden trok hij zich terug in de badkamer om zichzelf om te kleden. Na een poosje hoorde ik een paar hakken in de hang tikken, en ze liepen in de richting van de woonkamer. Wat een mooie verschijning kwam daar aan! Een mooi rood kest pakje, met rode stay-up kousen, en een paar halfhoge laarzen. “Wat zei jij en mooi en sexy en geil uit!” zei ik enthousiast. Dank je, gelukkig dat je het mooi vind! Ik schonk de glazen weer vol en we gingen dicht tegen elkaar aan zitten. Al snel gleden onze handen over de in nylon gehulde benen, en vonden een weg naar beide harde palen. Hij zei “Wat is het toch fijn om nu echt samen te zijn. Ik was best nerveus, maar het voelt erg goed. Het is net alsof ik je al zolang ken.”  Zo zaten we lekker samen naast elkaar op de bank elkaar gek te maken. Zo af en toe werd ik even afgetrokken maar nooit zo ver dat ik echt kaar kwam. Het was bijna 24:00. Hij ging voor me staan. Zonder dat ik er erg in had gelden mijn handen over zijn benen zo naar zijn pik. En ook zonder een aarzeling begon ik hem te pijpen. Wat een super lekker gevoel was dat om te doen. Maar hij zei: “Stop maar even schat ik heb wat anders in gedachten.” Ga jij ook maar alvast staan, en buk maar een beetje voor over. Ik deed dat gewillig. Nog 45 sec voor het nieuwe jaar schat. Ik zag dat hij zijn harde pik helemaal aan het insmeren was met glijmiddel. Hij ging achter me staan. Ik voelde zijn eikel tegen mijn kontje aan gedrukt worden, en merkte dat ie al een beetje aan het duwen was. 5,4,3,2,1…. Ik voelde zijn eikel hard tegen me aan. Mijn kringspier bood geen weerstand, en voelde zijn pik bij mij naar binnen glijden. Auw, dat deed wel even pijn! Maar gelukkig werd deze snel opgevolgd door een heen onbeschrijfelijk gevoel. Wat was dit heerlijk. Hij was mij heerlijk aan het neuken. Ik kon het kreunen niet inhouden. Dit had ik nog nooit gevoeld, Zijn ballen tikte steeds tegen de mijne aan.


Hij kletste steeds sneller en harder tegen me aan. Mijn pik zwiepte heerlijk in het ritme mee. Ineens kreeg ik een gevoel wat ik nog nooit gehad had. Ik voelde mijn pik nog harder worden, mijn buik trok samen, ik trok mijn kontje samen, en uit mijn pik spoot ik al mijn zaad eruit! WTF een orgasme zonder dat ik aangeraakt werd aan mijn pik! Dit was het lekkerste orgasme wat ik ooit gehad hem. Ik hoorde achter mij een heerlijke kreun. Ik voelde mijn kontje gevuld worden met zijn warme zaad. Wat een super geil en lekker gevoel!! We gingen tegen over elkaar staan. Gelukkig nieuwjaar schat! We zijn het jaar goed begonnen zo, en jij kan meteen een goede voornemen van je lijst schappen. Ik ging zitten, ik was uitgeput. Mmm schatje je hebt we wel een zooitje van gemaakt. Overal zitten klodder zaad. Ik zag dat hij met zijn vingers het op pakte en daarna zijn vingers aflikte. Wat een onwijs geil gezicht was dat, en wat een eerste ontmoeting. We hebben elkaar daarna nog lekker klaar gepijpt. Ook dat was voor mij de eerste keer om een pik in mijn mondje te voelen spuiten. En wat een lekkere smaak heeft zijn zaad toch! 

Ik hoop dat we dit jaar vaak samen kunnen zijn.

4761 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.