Eerste keer buiten in Spaarnwoude (waargebeurd)

Geplaatst door: melissa79 op 14-01-21

Ik was 32 jaar en had al een beetje ervaring met het pijpen van mannen en trok thuis regelmatig een geil broekje aan. Ik was een paar keer op Spaarnwoude geweest. Veel wat oudere mannen daar en overdag soms redelijk druk. Nu wil ik graag wat uitspoken maar vind het met drukte en controle toch beetje lastig en eng. 


Op een dag maar besloten iets later te gaan, in de hoop op wat minder mensen en controleurs inmiddels naar huis. Ik trok een geil doorschijnend broekje aan, hopend op een spannende gebeurtenis. Ik kwam zo rond half 7 in de avond aan en zag niemand meer aan de overkant, waar de mannen zich altijd ophouden. Links op het veld lag nog wel 1 man, maar op het zgn. 'heterostukje'. Ik legde mijn kleedje helemaal rechts op het veld, een stukje achter een grote boom wilde niet meteen richting die man bewegen. 

Na ongeveer 10 minuten zie ik ineens dat de man, halverwege richting waterkant loopt, met een flinke stijve paal in zijn handen. Hij kijkt een stukje mijn richting in , terwijl ik rechtop ga zitten. Het lijkt wel een automatisch iets als ik een lekkere paal zie. De man verdwijnt ineens uit beeld doordat hij een eindje achter de grote boom langsloopt. Hoewel ik verwacht dat hij er aan de achterkant zijn weg vervolgt, verschijn hij ineens achter de boom vandaan en loopt rustig met zijn grote paal mijn kant op. Ik gaf me gewoon over en deed mijn mond wijd open. Hij wist al meer dan genoeg en liep naar me toe. 

Na een korte groet ging hij voor me staan en stopte zijn pik in mijn mondje. Ik begon hem langzaam te zuigen en genoot van zijn zeker 20x6 cm paal. Hij pakte mijn hoofd vast en begon iets heftiger te bewegen. Ineens voel ik iets mijn keel instromen en ik spuugde het meteen weer uit. Zonder al teveel ruchtbaarheid was ie zo in mijn mond klaargekomen en spoot zijn zaad zo mijn keel in. Ik was geil en een beetje ontdaan tegelijk. Dit was me nog nooit overkomen en tegelijk wat ik eigenlijk graag wilde. Ik likte nog een beetje aan zijn lul tot besluit en hij liep rustig terug naar zijn handdoek. Ik trok mezelf nog even heerlijk klaar denkend aan wat me net was overkomen. Een heerlijk geile gebeurtenis. 

3621 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.