De wandeling

Bij mij vlak bij is een mooi groot park. Je kan hier heerlijk wandelen in de vrije natuur. Er is een mooie zwem gelegenheid, er zijn bossen. Dit is een pareltje van de regio. Heerlijk rustig nog niet zo bekend bij de massa. Ik ga hier bijna elke avond een rondje wandelen. Zo ook op een lekkere nazomerse dag. Het was al wat later op de avond, en het was eindelijk lekker eens aan het afkoelen buiten. Ik liep het gebruikelijke rondje. Er liep iemand voor mij, op zich niks raars, dat gebeurt wel vaker. Echter bij deze jongen vielen mij ogen op zijn benen in zijn kort broek. Ik was nog een meter of 50 bij hem vandaan maar ik zou toch zweren dat ik zag dat hij een paar huidkleurige nylonkousen aan had. Vooral als het ligt op bepaalde manier over zijn benen gleed, was er een super mooie glans te zien.

Ik ging wat sneller lopen om wat dichter bij te komen. En toen ik nog maar een meter of 10 achter hem liep werd mijn vermoeden bevestigt. Hij had inderdaad een mooi sexy laagje nylon aan. En zag dat er ook geen haartje te bekennen was op zijn benen. Ik heb nog nooit een jongen zo in het openbaar in zoiets zien lopen. Wat een lef, en wat een respect. Ik merkte dat ik heel nieuwsgierig was naar hem. En bleef ook een beetje achter hem aan lopen, zonder dat ik zelf echt doorhad dat ik dat deed. Ik zat in gedachten al een beetje te fantaseren over hem en voelde al een harde paal ik me korte broek omhoog komen. Ineens stopte hij, en draaide zich om. Ik werd meteen knal rood. “Hoi” zei hij vriendelijk. Ik stotterde een beetje terug euuh goede-goedenavond.


Heerlijk weer he om zo even een stukje te lopen? Ik zei: “ja inderdaad, ben blij dat er weer wat afgekoeld.” Loop je hier vaker vroeg hij. Ja ik loop hier elke avond. Maar heb jou hier nog nooit gezien. We hadden het over het weer, en over hoe mooi de avond wel niet was. Ik was op een of andere manier heel erg op me gemak bij hem. “Ik vind het heel erg stoer van je dat je zo openbaar met nylonkousen aan durft rond te lopen hier. Mijn complimenten hoor, het ziet er heel mooi uit! Oh haha dank je wel voor het compliment. Vind je het dan niet raar om een man zo te zien lopen? Nee, ik vind het eigenlijk heel erg moedig en stiekem ook wel sexy dat je het durft. Ik zou geloof ik niet zo snel dat doen. Hij zei, draag jij ook nylons? Ja was mijn antwoord. Hij zei, ik dacht al zoiets want zo te zien scheer jij ook je benen. Je hebt mooie benen zo te zien jammer dat je er geen panty aan hebt.

Ik zei tegen hem dat ik het niet zo zou aan durven om zo openbaar in nylons te lopen. Ahjoh, hier komt toch bijna niemand. En ik moet je ook zeggen dat ik nog nooit een negatieve opmerking gehoord heb over mijn benen. Voor mij was de eerste keer ook heel spannend en heb er lang over gedaan om het zo openbaar te doen. Maar nu die drempel voor mij weg is loop ik graag zo rond. Ik schaam me er ook niet meer voor, dat stadium heb ik nu wel gepasseerd. Je moet het gewoon doen! Ik zou het graag wel eens willen proberen, maar ben toch wel bang voor negatieve reacties enz., zei ik. Nou weet je wat? Ik heb altijd een paar reserve kousen bij me, als je wil mag je die wel aandoen. Hij deed zijn rugzak af, en pakte er twee mooie stay-up huidkleurige kousen uit. Hier, doe deze aan, dan lopen we samen een rondje, Je zal zien dat er niks engs aan is! Ik was toch wel erg in de verleiding gebracht om ze meteen aan te doen. Snel liep ik tussen een aantal bosjes, deed me schoen en sokje uit. Het waren hele mooi glanzende 15 den kousen, met een mooie kanten kousenband. Ik deed hem aan, en gevolgd door de andere been die werd voorzien van een prachtig laagje nylon. Wat een glans, nu al! Ik kwam weer de bosjes uit. Zo dat ziet er al een stuk beter uit! Laat me je benen eens goed zien. Ik werd goed bekeken, en het wond me er op. Wat een sexy benen, ze staan ze heel goed was zijn conclusie. Kom laten we een stukje lopen.


Na een kleine 5 min kwamen we een stelletje tegen die de hond aan het uit laten was. Mijn hartslag ging meteen omhoog. Maar er gebeurde niks. Niet anders dan we elkaar vriendelijk gedag zeiden. Zie je wel? Er gebeurt niks. We praten zo een beetje door over het dragen van kleding wat eigenlijk een stempel heeft voor het andere geslacht. Beide waren we erg op een lijn hier over. Alleen was hij net een stapje verder dan ik qua schaamte. Er kwamen een drie tal wat jongere meiden an gelopen. We begroette ze netjes, en hoorde een hoop gegiechel. Ziet er sexy uit heren, riep er een ons na. Ik moest hier eigenlijk wel een beetje om lachen, en tegelijk viel ook bij mij de schaamte op een of andere manier weg. We liepen samen door. Ik besefte me dat ik op een plek was waar ik nog niet eerder geweest was. Het was aan de zwemplas, helemaal aan de andere kant. We hadden best wel een stukje gelopen al. Zullen we even gaan zitten op het bankje daar? Ja dat is goed zei ik. We zaten zo lekker even te genieten van het uitzicht. Ik merkte dat hij maar bleef kijken naar mijn in zijn kousen gehulde benen. Het staat je echt heel goed. Die glans die zo over je benen heen gaat vind ik mooi, eigenlijk sexy zelfs. Heel sexy. Hij schoof een beetje op, en zat heel licht tegen me aan. Ineens voelde ik zijn hand op mijn been. Ik schrok hier wel een beetje van. Oh sorry zei hij. Als je het niet wil dan moet je het zeggen. Ik zei dat ik het niet erg vond. Hij gleed men zijn hand heerlijk over mijn benen heen. Hij was me heel lief en zachtjes aan het strelen. Ik begon hetzelfde terug te doen. Hij gleed steeds was hoger, en gleed het pijpje van me korte broek in, en streelde de kousenband. Vind je het fijn als ik je zo streel? “Ja” antwoordde ik met trillende stem. Ik probeerde hetzelfde bij hem te doen. Wacht zei hij. Voordat ik er erg in had was zijn broekje uit. Hij had er niks onder aan zelfs! Hij ging weer lekker naast me zitten. Ik zag zijn stijve paal heerlijk overeind staan. Het was een mooie lekkere geschoren pik van pakweg een 17cm. Ik zag al dat hij een beetje aan het lekken was. Ik gleed met mijn hand over zijn kousen heen, en begon zachtjes zijn pik te kriebelen. Ik hoorde een zucht van opwinding naast me. Hij fluisterende ga eens een beetje staan, dan kan ik jou broek ook uit doen. Ik tilde me een beetje op en met een snelle beweging was ook mijn broek uit. Ook mijn paal stond heerlijk recht op. Hij begon me meteen te strelen.


Oohhhh wat een geweldig gevoel was dit. Twee heerlijke pikken en vier prachtige glanzende nylon benen. Ik was hem zachtjes aan het aftrekken. Ik hoorde hem al lekker zachtjes kreunen. Hij ging een beetje van mij afzitten en boog over me heen. Ik voelde zijn lippen over mijn kleiharde paal heen glijden. Ik voelde zijn tong over mijn eikel heel glijden. Wat een gevoel was dat! Ik werd heerlijk door hem gepijpt! Ik kreunde het uit. Ik zag dat hij mijn pik best diep in zijn mondje nam. Zijn hand zat onder zijn mondje en ging heerlijk op het ritme mee heen en weer. Ik kreunde dat ik ging klaar komen. Hij stopte. Nee nog niet schat, eerst is het nog jou beurt. Ik had nog nooit gepijpt. Het was altijd al wel een stille wens van me. En nu zo onverwacht had ik die kans om dat te proberen. Ik boog over hem heen, begon zijn eikel te likken. Met me hand masseerde ik zachtjes zijn ballen. Wat een heerlijk gevoel was dit zeg, Ik was altijd een beetje bang voor de smaak, maar wat was dit lekker. Ik gleed met mijn tong over zijn hele pik heen. Heerlijk zo’n mooi geschoren pik. Ik met mijn andere hand gleed ik over zijn nylon been heen. Dit was het ultieme gevoel. Ik begon hem echt goed te pijpen. Mijn hand zat vol om zijn paal heen, en ging mee op het ritme. Precies zoals hij bij mij deed. Ik hoorde hem kreunen en steeds zeggen, ohhhhh wat lekker zeg wat een heerlijk mondje heb jij!! Ik proefde zijn pre-cum al uit zijn pik komen. Ik was echt aan het genieten om hem lekker te pijpen, wat een machtig gevoel. Oohhh ik ga komen schat, legde een van zijn hand boven op mijn hoofd, zodat ik niet terug kon trekken. Ohhhhhh! Ik voelde zijn eikel nog harder en groter worden gevolgd door een warme straal sperma.


Zo tegen mijn gehemelte aan.

Ik ging gewoon lekker door met pijpen. Een twee straat zaad werd in mijn mondje gespoten. De eerste straal was wennen qua smaak, maar de twee was heerlijk. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan dacht ik bij mezelf. Mijn mondje werd goed gevuld door zijn heerlijke warme zaad. Ik slikte alles netjes door. Ik ging weer overeind zitten. Ik was mega geil. Hij boog zich weer over mij heen en zei: “zo nu is het mijn beurt om lekker te genieten van jou zaad!” Ik voelde zijn lippen weer om mijn eikel heen sluiten. Het duurde misschien maar een aantal seconden maar ik spoot vol mijn geile warme zaad bij hem zijn mond in. Was een mega geweldig gevoel was dat! Mijn pik werd grondig schoon gelikt, zodat elke druppel zaad oplikt was.

We deden elk onze broeken weer aan, en gingen tegen elkaar aan zitten, en streelde elkaar benen. En hoe vond je het? Vroeg hij? Ik zei dat het voor mij de eerste keer was zo. Dan ben je een geboren pijper zei hij. Dit was een van de beste pijp beurten die ik gehad heb. Ik antwoordde, Ik vond het ook echt heel lekker om te doen, zelf lekkerder dan beffen. En ik ben er achter dat ik sperma heerlijk vind. Dat is het ook, zelfde als het dragen van kousen, dat is ook heerlijk! Ik moet nu wel naar huis zei hij. Ok dat is goed, ik doe even je kousen uit dan kan je die weer meenemen. Nee die zijn nu van jou, als aandenken van jou eerste keer lopen in kousen, en pijpen. Dank je wel. Zei ik. Thuis aangekomen heb ik mezelf nog twee keer afgetrokken in mijn nieuwe kousen, en voor het eerst ook van mijn eigen sperma geproefd. Wat is dat toch lekker, en scheelt ook een hoop schoon gemaakt. We hebben elkaar nog regelmatig in het park elkaar opgezocht en van elkaar genoten. Mijn schaamte voor het lopen in nylonkousen was weg, en tot op heden ook nooit een rare reactie gehad van andere. Heerlijk, en wat ben ik hem dankbaar!

3819 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.