Lesbische vriendin

Geplaatst door: tv-jennifer op 29-01-21

Mijn vriendengroep kent ook een leuk en gezellig lesbisch koppeltje... Toen ze me vroegen of ik ze wilde helpen bij de verbouwing kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Mijn vrouw attendeerde me erop dat ik ze wel moest helpen omdat ze voor haar ook altijd klaar stonden. 

Terwijl ik bovenaan op de zoldertrap zat en bezig was met de laminaat vloer kwam het ‘vrouwtje’ naar boven gelopen om te kijken of alles goed ging. “Uiteraard” vertelde ik haar terwijl ze halverwege op de trap stond met een veel te groot decolleté. Een mooie vrouw van midden 40 met felrode lippenstift en een kort pittig kapsel. Haar vrouw was met haar kinderen, uit een vorig hetero huwelijk, naar de speeltuin gereden vertelde ze me. Met tranen in haar ogen keek ze me aan. Toen ik haar vroeg wat er scheelde begon ze te huilen en vertelde ze me dat het niet echt lekker liep tussen hun twee.


Sinds de aankoop van de nieuwe woning waren er zo veel frustraties. Ik trok het me aan met de woorden: “Ach lieverd kom eens hier!” Ze omhelsde en knuffelde me bovenaan de trap. Ik troostte haar en zei haar dat het wel goed zou komen na alle verbouw-stress. Ze keek me doordringend aan en gaf me een kus op m’n lippen. Ik voelde me enigszins ongemakkelijk en opgewonden tegelijk. De drooglijn boven me met shirts, broeken en vooral lingerie deed mijn zintuigen ook niet veel goeds. 

Ik had al even gegluurd in die drogende bh’s. Een keurige 85E las ik eerder in het label. Ze keek me aan na die kus met enige verbazing op haar gezichtje. Ik leek opnieuw verliefd... 

Zonder schroom kuste ik haar terug op de lippen met een zacht klopje van mijn tong op haar lippen. Terwijl haar mond opende raakte onze tongen elkaar. De meest opwindende kus die ik in tijden had beleefd! We tongzoende terwijl we elkaar knuffelde en ineens stopte ze. Ze keek me aan en zei: “Ben jij gelukkig met je vrouw?” Even stamelde ik “uhh...”. Ze zei:”Ze heeft me je foto’s laten zien...”.

Even bloosde ik. Ik wist meteen welke foto’s ze bedoelde. Ik in de lingerie van mijn vrouw, op laarzen met naaldhakken terwijl ik met 1 van haar grootste dildo’s aan het spelen was. Ze zei me:”Maak niet dezelfde fout als ik toen ik dacht hetero te zijn.” Ik wist niet wat te zeggen. Het schaamrood op mijn kaken. Ze keek me doordringend aan en zoende me weer vol op de mond. Ze begon aan mijn trui te trekken en ik aan haar blouse.  Een ferme voorgevel in zwart kanten bh zag ik voorbij komen. Onze broeken waren nog veel sneller uit. Ik draaide me op de zoldervloer terwijl ik haar optilde en op me zette. Haar zwart kanten stringetje gleed op en neer over mijn boxershort.


Terwijl ze me in mijn nek kuste en ik aan haar oorlelletje sabbelde gleden mijn handen over haar volle billen. Zachtjes streelde ik tussen haar benen, haar onderbroekje nat. Terwijl mijn pik ook hard was geworden richtte ze zich op en ontdeed zich van haar zwarte bh. Wat een prachtige borsten! Haar harde tepels ramde ze in mijn gezicht. Terwijl ik er aan probeer te likken glijd haar linkerhand naar  mijn boxer short welke ze naar beneden duwt. Haar hand glijdt over mij harde lul waar al voorvocht uitkomt. Ze duwt haar hand in mijn gezicht en laat me het voorvocht aflikken. Wat is dit geil! Ze doet haar slipje opzij en begeleid mij harde piemel in haar kutje. Terwijl ze met haar nagels over mijn borst glijdt kreunt ze... Oah, oah, oah... Als ik aan haar stem denk zou ik zo weer klaarkomen. 

Ze gaat staan en doet haar string uit welke ze in mijn gezicht gooit. Het vochtige slipje ruikt naar een veel te geil poesje. Ze draait zich om met haar fiere kont en hurkt. Mijn dikke pik verdwijnt in haar kutje terwijl ze achterover leunt en steun zoekt met haar handen. Mijn rechterhand gaat over haar klitje op en neer. Haar volle kont kletst op mijn buik heen en weer. Terwijl ik bijna kom stopt ze ineens en staat op. Ze loopt richting de nieuwe kasten aan de zijkant van de zolder. Ik zeg haar:”Wat ga je doen?” Terwijl ze in de schappen aan het rommelen is. Haar bolle kontje preekt fier achteruit terwijl ze iets achter in de kast pakt. Ze draait zich om en heeft een grote zwarte strap-on vast. Toen sprak ze de woorden: “Doe mijn bh en string aan!” Even was ik beduusd. Maar al gauw had ik het stringetje aan en was ik aan het klungelen met de bh. Ze had ondertussen de strap-on al aan en zei me dat ik op mij knieën moest gaan zitten. Ze knielde achter me en maakte de bh goed vast. Ze deed het stringetje op zij en spuugt zo tussen mijn billen. Ze begon zachtjes aan mijn anus te likken. Ik hield het niet meer! Rustig komt ze omhoog terwijl ik achterom kijk. De zwarte rubberen dildo die zachtjes tussen mijn billen door glijdt met haar lachende gezichtje. “Mag ik?” Klonk haar stem. Ik knikte instemmend. De dikke zwarte dildo verdwijnt in mijn kont. Rustig aan een paar keer op en neer. Ze komt van haar knieën af en gaat gehurkt staan. “Lekker zo?” Zijn haar woorden, terwijl ik “jaaaa....!” kreun. Ze neukt me zoals geen echte pik dat zou kunnen. Terwijl ze mijn ballen vastgrijpt met haar linker hand kreun ik van genot. Ze steunt met rechts op mijn kont terwijl mijn pik al begint te druipen. Mijn prostaat houdt het niet meer. Ik bedruip de hele nieuwe laminaat vloer terwijl ik “ga door!” schreeuw! 

Na een paar minuten stopt ze. Ze komt omhoog en gaat voor me staan. Terwijl ik me opricht steekt ze de zwarte strap-on richting mijn mond. Ik lik hem helemaal af, tot aan haar kutje. Ze zakt door haar benen en gaat liggen. Ik lik haar poesje en anus. Terwijl mijn pik weer hard wordt  zegt ze:”Nu ik in mijn kont!” Ik krabbel omhoog en duw haar benen naar achteren. Ik spuug in mijn hand en ga even over mijn eikel.


Zachtjes duw ik deze tegen haar anus. Deze gaat gewillig open. Ik neuk haar in haar kont met mijn zwarte bh en string. Haar tieten schudden hevig heen en weer. Ik buig me voorover en kus haar op de mond, terwijl we tongzoenen kan ik me niet meer bedwingen en spuit mijn zaad in haar voluptueuze kontje. Alsof ik vacuüm gezogen wordt! Terwijl ik terugkrabbel en haar strap-on losmaak en zij opkijkt begin ik haar te beffen. Ik lik van haar anus tot aan haar klit terwijl mijn sperma uit haar bolle kontje druipt. Ik begin te zuigen aan haar klitje terwijl ik snel met mijn tong van links naar rechts beweeg. Ze kreunt en snokt terwijl ze klaar komt! Ik richt mijn hoofd op net als zij. Ik ga naast haar liggen en til haar op en leg haar op me. Haar natte kutje tegen mijn slappe lul, terwijl we innig tongzoenen. Strelend over haar rug vraagt ze me of we nog even gaan douchen... Dat beloofd wat!

4423 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.