Corona date 2

Geplaatst door: lucybi op 01-03-21

Iedereen weet wel hoe eenzaam en moeilijk het is in deze corona tijden nog een real date te kunnen versieren. Iedereen is bang om besmet te worden. Uit eindelijk heb ik een gay koppel gevonden die wel zin hadden in een date mits een negatieve test te kunnen voorleggen. Via mijn huisarts heb ik die dus kunnen krijgen en zij ook. We spraken dus zo vlug mogelijk af. Ze hadden me op voorhand wel verwittigd dat ik mijn kutje goed moest oprekken daar zij beiden nogal wel geschapen waren. Ik moest mij ook verkleden als een echte slet want daar hielden ze wel van. Dus deed ik mijn best met lekkere stay ups, overknee high heel laarzen een minuscule string met een latex rokje. Ook plaatste ik mijn e cup siliconen borsten met doorzichtige bh. Daarover een net tshirt dat alles goed zichtbaar was. Mijn zwarte pruik en sletterige overdreven make up en een halsband met slet erop. Niet lang daarna arriveerden ze en waren aangenaam verrast door mijn outfit en werden meteen geil en handtastelijk. Ze ontdeden zich van hun kleren en inderdaad hun pikken waren van een serieus formaat. Ik werd op mijn knieen gezet en moest hen beide beginnen pijpen wat een hele opgave was met hun dikke pikken. Toch probeerden ze diep in mijn mond door te duwen. Ze wisselden beiden af en geregeld moest ik kokhalzen. Nu gingen zij beiden geknield op de sofa zitten zodanig dat ik hun kontjes goed kon rimmen en hun ballen aflikken. Terwijl waren ze aan het masturberen en aan het tongen. Van dat zicht werd ik nog geiler. Nu was het mij beurt om geknield gaan te zitten.

De ene bood zijn pik aan en de andere begon mij heerlijk te rimmen. Ver geraakte hij niet in mijn mond met zijn gevaarte, de andere had ondertussen al enkele vingers in mijn kut zitten en probeerde zelfs zijn hand maar dat lukte niet. Maar nu kwam het echte werk, ze wisselden van plaats en plaatste zijn eikel tegen mijn sterretje, het was voldoende gesmeerd maar deed toch nog vreselijk pijn toen hij doorduwde. Rustig begon hij te neuken tot hij er volledig in zat en dat ik zijn ballen voelde tegen mijn billen. Zijn tempo versnelde en begon hard in en uit mijn grot te rijden, soms volledig eruit en dan hard zo diep mogelijk er terug in. Na een kwartier beuken kwam hij diep klaar in mijn darmen. Nu nam zijn vriend zijn plaats in en begon ook aan een hels tempo te pompen. Zijn pik was een stuk dikker en daarom was hij als tweede begonnen. Nu moest ik op hem plaatsnemen zodat hij mij kon tongen terwijl hij mij bleef neuken. Opeens een verrassing toen de andere een poging deed om zijn pik er ook bij in te stoppen. Het deed een helse pijn maar zijn eikel glipte toch binnen, ik dacht dat mijn kut ging scheuren maar neen. Nu waren ze wel voorzichtig maar bleven wel rustig doorneuken.
Daarna werd ik in missionaris positie geneukt in mijn kut en in mijn mond. Uiteindelijk kwamen ze beiden klaar en waren ze voldaan. Ik heb hun beide pikken nog zuiver gelikt en daarna hebben we samen een douche genomen. Ze waren beiden zo lief om mijn uitgerekte kut nog in te smeren met een verzachtende zalf, want die deed toch wel zeer. Na nog iets gedronken te hebben zijn ze vertrokken maar ze waren zo tevreden dat ze nog eens wilden terug komen. Maar dat zal nog eventjes moeten wachten tot mijn kutje weer genezen is.
Geile groetjes aan iedereen
Lucy

3509 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.